Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εγώ επιτέλους έδωσα τα αποτελέσματα στη γιατρό για την αυχενική. Όλα καλά εκτός του ότι δεν αιματωνεται καλά η μήτρα και μου είπε να πάρω σαλοσπιρ. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Ή έστω να λυθεί με το σαλοσπιρ και να μην επηρεάσει την ανάπτυξη του εμβρύου 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Εγώ επιτέλους έδωσα τα αποτελέσματα στη γιατρό για την αυχενική. Όλα καλά εκτός του ότι δεν αιματωνεται καλά η μήτρα και μου είπε να πάρω σαλοσπιρ. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Ή έστω να λυθεί με το σαλοσπιρ και να μην επηρεάσει την ανάπτυξη του εμβρύου 

Καλησπέρα.. πετάγομαι από του Δεκεμβρίου! Κι εγώ παίρνω σαλοσπιρ.  Δεν είναι κάτι μη σε αγχώνει!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η nikol92 είπε:

Καλησπέρα.. πετάγομαι από του Δεκεμβρίου! Κι εγώ παίρνω σαλοσπιρ.  Δεν είναι κάτι μη σε αγχώνει!!

Σ ευχαριστώ για την απάντηση!

Κ εσύ για την αιμάτωση της μήτρας; 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Σ ευχαριστώ για την απάντηση!

Κ εσύ για την αιμάτωση της μήτρας; 

Εμένα μου είπε μόνο ότι στην αυχενική βγήκε ότι μπορεί να εμφανίσω προεκλαμψία, αλλά μου είπε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό και όλα καλά!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου και εγώ περνώ προληπτικά σαλοσπιρ και από 100 που επερνα μου το έκανε ο εμβρυομητρικος 160 για τον λόγο που είναι δύο και θέλει βοήθεια ,συν ότι κάνω και ένεση innohep ,μην ανησυχείς δεν είναι κάτι 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Rena92θα σε βοηθησουν πολυ,εμεις ειχαμε κανει μαζι με τον συζυγο στην πρωτη εγκυμοσυνη. Φυσικα κ συνεχιζουμε😅στην λεκανη δεν τολμαω να της προτεινω να κατσει θα μας ακουσει η γειτονια..το γιογιο πλεον ουτε να το βλεπει που την ειχα καταφερει να καθεται εστω με πανα.Χωρις πανα δοκιμασα να την αφησω αλλα ουτε με προειδοποιει ουτε ενοχλειται εαν κατουρηθει πανω της...🙄 Με το που εζησα κ αυτο αποφασισα να ασχοληθω σε λιγο καιρο παλι κ βλεπουμε...
    • Γειά σας κορίτσια μου !  Και εγω αυτο σκεφτόμουν, επιστρέφουμε μετα απο διακοπές στην κανονικότατα και θα επιστρέψουμε δυναμικά και εδω!  Εσυ πως εισαι κοριτσι? Ποτε με το καλό ξεκινάς?
    • Δεν ξέρω καθόλου. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι πολύ σημαντική για την πορεία της εγκυμοσύνης και τον τοκετό και να μιλήσω, ώστε να αποφασίσω. Μου είπε θα κάνουμε 3-4 ψυχοσωματικά μαθήματα προς το τέλος της εγκυμοσύνης, αλλά δεν ξέρω αν είναι μαθήματα ανώδυνου. Θα ήθελα όμως, γιατί στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν έκανα!  Ασχετο!! Με την πάνα συνεχίζετε;; 
    • Κ εγώ τη Πέμπτη θα πάω στον εμβρυολογο..να δω γτ έχω άγχος Μ πΕ η γυναικολόγος βλέπει αυξημένο αμνιακό κ έχω κόψει ζάχαρη κ αλάτι..θα δούμε τώρα Πέμπτη σίγουρα.. σήμερα έκανα μια διπλή δόση ένεσης για τα πνευμόνια των παιδιών κ θα κάνω κ αύριο άλλη μια διπλή δόση..το εμβόλιο του κοκκυτη πότε το κάνουμε?
    • Κανω διατροφη απο πριν μεινω εγκυος που και που ομως ετρωγα κατι που ηθελα αλλα απο την στιγμη που εμαθα για την εγκυμοσυνη τρωο μονο αυτα που επιτρεπονται για τον διαβητη. Σε συνεννοηση με τον γυναικολογο και τον ενδοκρινολογο προσπαθω να χασω καποια κιλα για να μην εχω προβλημα με την εγκυμοσυνη. Εχθες που ζυγιστηκα ειδα οτι εχω χασει ενα κιλο και μακαρι να καταφερω να χασω κιαλλα επειδη ξεκινησα την εγκυμοσυνη με καποια κιλα παραπανω και δεν είναι οτι καλυτερο.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...