Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Τι κανετε??  

@Princess28 να σας ζήσει πάντα γερή και καλότυχη!!!! Τα καλύτερα σας εύχομαι!  

Την μικρή μας την είπαμε Κοραλία! 

Αχ δεν ξέρω καθόλου για τις 14 τι λένε τα άστρα... 

Τώρα περιμένουμε στις 18 και την παρασκευαιδου και μετά τη Χριστίνα! Με το καλό τα κορίτσια μας! 

Ευχαριστώ πολύ!!!🩷🩷

Ωραιο όνομα, να σας ζήσει!!!

• Απαντήσεις 510
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Εμείς τα πάμε μια χαρά είναι αρκετά καλή η μικρή τι πίνει το γαλατάκι της  παίρνει μια χαρά το βάρος της, λίγο με τον ύπνο με κάνει νούμερα θέλει επαφή για να κοιμηθεί. Την αφήνω στη φιλιά κ αυτήν όλο σκούζει, και κουνιέται δεν κοιμάται. Μόλις την πάρω αγκαλιά  αγγελούδι κιχ δεν κανει

Εε μωρε λογικό, πώς να κοιμηθεί στη φωλιά; Αγκαλιά θα θέλει!💕

Δημοσίευση

Κορίτσια μου γέννησα και εγώ... 15.02 τελικά . Κοιμήθηκα το Σάββατο 14.02 2:00 το χάραμα και 4:00 ξύπνησα για να πάω τουαλέτα και ..... Βούλα σπασμένα νερά ... Χαλιά το κρεβάτι.. περπατούσα και γέμιζα παντού νερά.. 

Πήρα στην κλινική μου είπαν έχεις καναν2 Ώρο πήγα έκανα το μπανάκι μου και επλυνα δόντια έβαλα τομολυβι μου και με παμπερσ απ' τον μεσαίο κατάφερα να βάλω παντελόνι 

Πήγα στην κλινική με συσπάσεις, μωρό είχε εμπαιδοθει φουλ και δυσκόλεψε στο να βγει στην καισαρική . Γέννησα τελικά Κυριακή πρωί πρωί εγώ που έλεγα όχι εκ 😂😂😂 γυρίσαμε χθες σπιτάκι μας 3080 γεννήθηκε ο μικρούλης μου και είναι υπέροχο μωράκι το ζω φουλ είναι το τελευταίο μωράκι μου κ;ο θέλω να ρουφήξω όλες αυτές τις στιγμές 

Δημοσίευση
στις On 14/2/2026 at 11:50 ΜΜ, ο/η Princess28 είπε:

@Emily91 4/2 - γέννησε 20.01 🩷

@Pinacolada 16/02 - γέννησε 26.01 🩷

@elen. 23/2 - γέννησε 31.01 💙

@Stavroula24 10/2 - γέννησε 05.02 🩷

@Princess28 28/2 - γέννησε 14.02 🩷

@Παρασκευαιδου 25/02 -γεννησε 15.02 💙

@melitiniღ 7/3 🩷

Δημοσίευση

@Παρασκευαιδου να σου ζήσει κορίτσι μου το μπεμπάκι σου.. Γερό και καλότυχο στη ζωή του..!!!

Τελικά κορίτσια μόνο εγώ έχω μείνει εε;; 😅

Άντε σιγά σιγά να παίρνω σειρά γιατί πλέον έχω αρχίσει να πιέζομαι φουλ.. κυρίως με τις καούρες και κάποιους εμετούς που άρχισα να έχω. 🥴

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Κορίτσια μου γέννησα και εγώ... 15.02 τελικά . Κοιμήθηκα το Σάββατο 14.02 2:00 το χάραμα και 4:00 ξύπνησα για να πάω τουαλέτα και ..... Βούλα σπασμένα νερά ... Χαλιά το κρεβάτι.. περπατούσα και γέμιζα παντού νερά.. 

Πήρα στην κλινική μου είπαν έχεις καναν2 Ώρο πήγα έκανα το μπανάκι μου και επλυνα δόντια έβαλα τομολυβι μου και με παμπερσ απ' τον μεσαίο κατάφερα να βάλω παντελόνι 

Πήγα στην κλινική με συσπάσεις, μωρό είχε εμπαιδοθει φουλ και δυσκόλεψε στο να βγει στην καισαρική . Γέννησα τελικά Κυριακή πρωί πρωί εγώ που έλεγα όχι εκ 😂😂😂 γυρίσαμε χθες σπιτάκι μας 3080 γεννήθηκε ο μικρούλης μου και είναι υπέροχο μωράκι το ζω φουλ είναι το τελευταίο μωράκι μου κ;ο θέλω να ρουφήξω όλες αυτές τις στιγμές 

Τι καλάαα να σου ζήσει💙💙💙

Γεννηθηκαν τα υδροχοακια μας!!

Και ωραία που επέλεξε μόνος του πότε θα βγει😎 τουλάχιστον πρόλαβες τη φωτογράφιση ε; 😄

Αχχχ, σε νιώθω!! Απόλαυσε την κάθε στιγμή!!! 😌😚🥰 Κι εγώ που δεν ήθελα μωρό την έχω αγαπήσει!!!Θέλω να την έχω συνέχεια αγκαλιά κ να την κοιτάω🩷🩷🩷 Το μόνο κακό όταν είναι κ τα άλλα 3 μαζί είναι συνέχεια από πάνω της και τσακώνονται ποιος θα την πάρει αγκαλιά κ ποιος θα την πρωτοχαϊδέψει χαχα ..όταν ειμαστε μόνες μας την απολαμβάνω περισσότερο 😍🥰🤱❤️

Να δούμε @melitiniღ θα είσαι κι εσύ Φεβρουαρίου ή Μαρτίου τελικά🥰

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Princess28 είπε:

Να δούμε @melitiniღ θα είσαι κι εσύ Φεβρουαρίου ή Μαρτίου τελικά🥰

Έλα μου ντε, κι εγώ μια απορία την έχω..

Η αλήθεια είναι ότι θέλω να προλάβω να συμπληρώσω όσο περισσότερες βδομάδες μπορώ, όσο περισσότερο κάθετε μέσα η μπουμπού τόσο καλύτερο για εκείνη είναι. Βέβαια εγώ δεν αντέχω άλλο την καούρα, και τις ξινήλες, αλλά λίγο έμεινε, μετά θα τρώω ότι θέλω.. 😅

Δημοσίευση

@Παρασκευαιδου να σας ζήσει αγαπημένη μου να είναι γερό και καλότυχο!!! Άντε κ σένα ότι θέλει θα κάνει! Είμαστε έξυπνες εμείς θέλαμε να προγραμματίζουμε τα υδροχοακια ποτέ θα έρθουν! Κούνια που μας κουνάγε 🤣!! Αχ γερά να είναι κ ας κάνουν ότι γουστάρουν 😎

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ γύρισα στη δουλειά σήμερα! Ήταν να έρθω την Τρίτη αλλά 'αρρώστησε' ο αντικαταστάτης μου κ ήρθα από σήμερα! Τώρα που είμαι ξεκούραστη μ αρέσει που ήρθα αλλά ξέρω πως θα έρθει η μέρα που θα λέω ποτέ θα έρθει η Παρασκευή!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

@melitiniღ  κουράγιο λίγο έμεινε!! Ωραίο όνομα το Αρσενια, έτσι έκπληξη για το σύζυγο!!! Αυτός τι λέει η όνομα? Ή δεν το έχετε συζητήσει ακομα;

Αυτός δεν λέει τπτ για όνομα.. Ξέρει πολύ καλά ότι Καλλιόπη στην πεθερά μου δεν υπήρχε περίπτωση να το πω το μωρό και σε θηλυκό του πεθερού μου δεν ταιριάζει. Θεμιστοκλής. 

Αν ήταν αγόρι ήξερα ότι δεν υπήρχε διαπραγμάτευση, ενώ δεν μου αρέσει το Θεμιστοκλής θα το έτρωγα στη μάπα. Τώρα όμως με το κορίτσι παίζω μπαλίτσα εγώ. 

Αναστασία δεν θα την έλεγα ούτως ή άλλως γιατί το έβαλε ο αδερφός μου στην ανηψιά μου, είναι το όνομα της μαμάς μου και τον πατέρα μου τον λένε Στέργιο. Αν δεν την έταζα υπήρχε μια περίπτωση να την πω Στυλιανή, αν και δεν με τρελένει σαν όνομα.. ούτε το Στέλλα. Νομίζω ότι το Αρσενία είναι υπέροχο, όχι τόσο συνηθισμένο και ιδιαίτερο. 

Μια κουβέντα για το τάξιμο είχε γίνει όταν κάναμε την αυχενική διαφάνεια και είδαμε ότι η εγκυμοσύνη προχωράει κανονικά, αλλά είχε καταλήξει σε τσακωμό γιατί δεν δεχόταν ότι τα τότε 2 έμβρυα που είχα βάλει τα είχα τάξει.. και του είχα πει ότι αν είναι αγόρι θα πάρει και το όνομα Παΐσιος. Είχαμε ρίξει τρικούβερτο καυγά εκεί, για κορίτσι δεν είχα προλάβει να του πω τι έταξα.. 😅

Οπότε μετά από ότι πέρασα και με τόσο κόπο που καταφέραμε και κρατήσαμε αυτό το μωρό και δεν το χάσαμε.. θέλει δε θέλει θα δεχθεί το Αρσενία. 

Στο μόνο που μου λέει μπούρδες προς το παρόν είναι το σαράντισμα που δεν θέλει στο σπίτι κανέναν, ούτε τους παππούδες και για τη βάφτιση που θέλει και καλά να την κάνει στην Ξάνθη, στον τόπο του.. κάτι που δεν παίζει να γίνει γιατί η πεθερά και ο πεθερός μου δεν έχουν κώλο να επομιστούν τέτοιο βάρος. Στο γάμο τους έκατσε μια χαρά που έγινε εδώ στην Ορεστιάδα, πήραν τον κώλο τους, τα ρούχα τους και ήρθαν.. Όλο το τσιβί και την προετοιμασία την φάγαμε εμείς εδώ. Οπότε θεωρώ ότι κάτι ανάλογο θα γίνει και με τη βάφτιση. 😅

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @nanaki8 ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Όπως και να χει, χαλάρωσε.. αν σου πούνε να τα παίρνεις, να τα παίρνεις.. για καλό θα είναι, για κακό δεν θα είναι. 🙃😉
    • Αυτός δεν λέει τπτ για όνομα.. Ξέρει πολύ καλά ότι Καλλιόπη στην πεθερά μου δεν υπήρχε περίπτωση να το πω το μωρό και σε θηλυκό του πεθερού μου δεν ταιριάζει. Θεμιστοκλής.  Αν ήταν αγόρι ήξερα ότι δεν υπήρχε διαπραγμάτευση, ενώ δεν μου αρέσει το Θεμιστοκλής θα το έτρωγα στη μάπα. Τώρα όμως με το κορίτσι παίζω μπαλίτσα εγώ.  Αναστασία δεν θα την έλεγα ούτως ή άλλως γιατί το έβαλε ο αδερφός μου στην ανηψιά μου, είναι το όνομα της μαμάς μου και τον πατέρα μου τον λένε Στέργιο. Αν δεν την έταζα υπήρχε μια περίπτωση να την πω Στυλιανή, αν και δεν με τρελένει σαν όνομα.. ούτε το Στέλλα. Νομίζω ότι το Αρσενία είναι υπέροχο, όχι τόσο συνηθισμένο και ιδιαίτερο.  Μια κουβέντα για το τάξιμο είχε γίνει όταν κάναμε την αυχενική διαφάνεια και είδαμε ότι η εγκυμοσύνη προχωράει κανονικά, αλλά είχε καταλήξει σε τσακωμό γιατί δεν δεχόταν ότι τα τότε 2 έμβρυα που είχα βάλει τα είχα τάξει.. και του είχα πει ότι αν είναι αγόρι θα πάρει και το όνομα Παΐσιος. Είχαμε ρίξει τρικούβερτο καυγά εκεί, για κορίτσι δεν είχα προλάβει να του πω τι έταξα.. 😅 Οπότε μετά από ότι πέρασα και με τόσο κόπο που καταφέραμε και κρατήσαμε αυτό το μωρό και δεν το χάσαμε.. θέλει δε θέλει θα δεχθεί το Αρσενία.  Στο μόνο που μου λέει μπούρδες προς το παρόν είναι το σαράντισμα που δεν θέλει στο σπίτι κανέναν, ούτε τους παππούδες και για τη βάφτιση που θέλει και καλά να την κάνει στην Ξάνθη, στον τόπο του.. κάτι που δεν παίζει να γίνει γιατί η πεθερά και ο πεθερός μου δεν έχουν κώλο να επομιστούν τέτοιο βάρος. Στο γάμο τους έκατσε μια χαρά που έγινε εδώ στην Ορεστιάδα, πήραν τον κώλο τους, τα ρούχα τους και ήρθαν.. Όλο το τσιβί και την προετοιμασία την φάγαμε εμείς εδώ. Οπότε θεωρώ ότι κάτι ανάλογο θα γίνει και με τη βάφτιση. 😅
    • Με το καλό γλυκιά μανούλα να γεννήσεις εύκολα! Ξεκίνα περπάτημα αν ενδείκνυται στην περίπτωση σου. Τη θυμάμαι την αποκόλληση σου και ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Τι να πω, μάλλον ο γιατρός θέλει να είναι όσο πιο ασφαλής γίνεται για να γλιτώσει αποκόλληση και άλλες επιπλοκές αλλά είχα πειστεί πως θα τα κόψω νωρίς εφόσον μου τα βρίσκουν όλα καλά και κάπως που έκατσε βαρύ το 20η βδομάδα.επισης έχω ένα άγχος μήπως η κορτιζόνη (adelcort) δεν κάνει καλό στο έμβρυο από ένα σημείο και έπειτα. Έχω ραντεβού 04/03, θα ξαναρωτήσω, αν και χλωμό το βλέπω να πάρω διαφορετική απάντηση.
    • Κι εγώ από Πελοπόννησο είμαι, γενικα αυτός ο γιατρός εξυπηρετεί πολλούς νομούς.  Για φυσιολογικό πάω αν βγει καλώς, αλλιώς καισαρική. Αυτή τη στιγμή δε το σκέφτομαι καθόλου. Την άλλη βδομάδα έχω ραντεβού με το γιατρό να δούμε πως πάμε. 
    • @nanaki8 εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κορίτσι μου! Όλα καλά μέχρι το τέλος! Εγώ αύριο κλείνω 38 εβδομάδες και σιγά σιγά οδεύω προς τον τοκετό.  Στις 14-15 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά είχα μια τεράστια αποκόλληση με αποτέλεσμα τα χάπια πέρα του cyclacur που το είχα κόψει αν θυμάμαι καλά, τα άλλα χάπια συνέχισα να τα παίρνω μέχρι πριν σχεδόν δύο εβδομάδες. Prolutex, utrogestan, filicin και trofocard max. Μόνο τα salospir έκοψα μαχαίρι μετά την αποκόλληση με δική μου πρωτοβουλία. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...