Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 13/1/2026 at 11:40 ΜΜ, ο/η melitiniღ είπε:

@elen. αιγοκεράκι είμαι και εγώ.. 😉

@Princess28 ναι καρδιοτοκογράφο εννοώ. Ο γιατρός στο νοσοκομείο έτσι θέλει, θα έχει τους λόγους του, ποιος ξέρει.. 😆

Εγώ έχω ΠΗΤ 7/3..

Για βοήθεια ποντάρω στη μαμά η αλήθεια είναι γιατί είναι πιο κοντά σε απόσταση από ότι η πεθερά.. η γιαγιά είναι σε καλύτερη λίγο κατάσταση οπότε για κάνα 2ωρο μπορεί να την αφήσει με το μπαμπά. Το σπίτι και τη μετακόμιση εννοείται τα αφήσαμε στη μέση. Αυτά θα γίνουν με το καλό φαντάζομαι μετά τη γέννα και το σαράντισμα το δικό μου, για να μπορώ κι εγώ να αφήνω το μωρό στη μαμά και να πακετάρω πράγματα. Ο σύζυγος είναι στο στρατό οπότε μπορεί άνετα να πάρει την 9μηνη του και εγώ το 6μηνο που δικαιούμαι από τον ΟΑΕΔ & να κάνουμε το σπίτι με την άνεση μας.! Χωρίς άγχος.. Για την ώρα θα βολευτούμε στην πόλη και μεχρι το καλοκαίρι θα έχουμε έρθει στο χωριό. Άσε που ο κανακάρης μου νομίζει ότι για τις πρώτες 40 μέρες μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας χωρίς τη βοήθεια της μαμάς μου και έχει τρελαθεί με το να μην έρθει κανένας στο σπίτι για να μην κολλήσει τπτ το μωρό. Ούτε οι παππούδες δηλαδή.. του λέω καλά, καλά! ας έρθει εκείνη η ώρα και θα σου πω εγώ πως θα παρακαλάς να ρθει η μαμά στο σπίτι για βοήθεια. 

Αχ! ρε κορίτσια δεν ξέρω αν είναι όλοι έτσι ή μόνο ο δικός μου είναι τόσο πολύξερος που στο τέλος την πετάει.. Τα κόβει όλα τρανά και μόλις του ρθει το αυγό στον κώλο τότε καταλαβαίνει ότι στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα. Εγώ δηλαδή πως βλέπω την πραγματικότητα και δεν πέφτω ποτέ από τα σύννεφα γιατί απλά ξέρω τι να περιμένω. 🤔

Εντάξει, μια χαρά. Οπότε τα κάνετε μετά με την ησυχία σας, μην αγχώνεσαι τώρα.

Αυτο με το 6μηνο που λες τι είναι;;

Χαχα να σου πω, είναι το πρώτο σου; Γιατί κι εγώ στο πρώτο λίγο είχα πελαγώσει κ ένιωθα ότι δε μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς βοήθεια. Είναι που είναι κι όλα άγνωστα κ δε ξέρεις κ αγχώνεσαι, μετά στο δεύτερο θα δεις θα λες τελικά με ένα όλα τα μπορούσα!!😂 Οπότε δίνω ένα δίκιο στον άντρα σου. Ειδικά αν έχει κι αυτός άδεια θα είστε σούπερ!! Το’χετε!! Εγώ ήμουν μόνη μου γιατί δούλευε κ έλειπε όλη μέρα, αλλά από το δεύτερο κ μετά δεν έχω θέμα. Κ τώρα που είναι το 4ο δε με πειράζει, σπίτι να έχω να μείνω κ όλα μπορώ να τα κάνω!! Κι ας είναι όλα μικρά!
Τωρα γι’αυτα που λέει για τις αρρώστιες νταξει έχει μια υπερβολή όντως, παππούδες είναι κι αυτοί μωρέ θα θέλουν να δουν το εγγόνι κρίμα είναι!

• Απαντήσεις 384
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις On 15/1/2026 at 11:24 ΠΜ, ο/η melitiniღ είπε:

@Pinacolada η αλήθεια είναι ότι δεν τον εμπιστεύομαι για τις πρώτες μέρες.. δεν έχει ιδέα τι τον περιμένει & κυρίως μόλις κουράζεται έχει νεύρα, οπότε αν αρχίσουν τα ξενύχτια τα νεύρα θα είναι πάνω από το κεφάλι του, θα θέλει να κοιμηθεί οπωσδήποτε οπότε όλο το βάρος θα είναι πάνω μου.. και εγώ θέλω να μπορώ να έχω έναν άνθρωπο να αφήσω το μωρό μια ώρα για να κοιμηθώ. Έχω σκοπό να θηλάσω αν μπορέσω οπότε χλωμό να έχω την απαραίτητη ξεκούραση. Όσο για τη δουλειά δεν είμαι άνθρωπος που θα αφήσω το μωρό στις πρώτες μέρες και θα σηκωθώ να φύγω να πάω για δουλειά, δεν υπάρχει περίπτωση.. ειδικά τώρα που έκανα αμάν για ένα παιδί, που θέλω να το ζήσω όλο αυτό το βρεφικό όσο περισσότερο γίνεται γιατί δεν ξέρω αν μου ξανά δωθεί η ευκαιρία να το ζήσω. Με το καλό να πάει το παιδί 8 μηνών να ξετρυφτεί λίγο και θα γυρίσω στη δουλειά. Νωρίτερα με τπτ.! Άσε που άλλες φίλες μου γυρίζουν μετά το χρόνο.. εγώ επειδή είμαι με ορισμένου χρόνου συμβάσεις και δεν θέλω να το παραχέσω με τη δουλειά και με ξεχάσουν, κοιτάζω να γυρίσω όσο γίνεται πιο γρήγορα, αλλά όχι εις βάρος του μωρού. Στο ενδιάμεσο θα έχουμε βρει και τα πατήματα μας, θα αρχίσει να τρώει και σταθερές τροφές οπότε θα μπορώ να την αφήνω στο σύζυγο το 8ωρο που θα είμαι εγώ στη δουλειά. Θα κοιτάξει να πάρει το 9μηνο του λίγους μήνες πιο μετά από μένα για να μπορέσει να κρατάει το μωρό όσο εγώ δουλεύω τα πρωινά. 

Για την ώρα κορίτσια έχω αρχίσει να βαραίνω.. Δεν μπορώ να κοιμηθώ τη νύχτα καλά γιατί άρχισε να με πατάει ψηλά. Οι καούρες είναι στο Θεό! Νομίζω θα σταματήσει η καρδιά μου από το κάψιμο. Και το κατούριμα άρχισε να γίνεται όλο και συγχνότερο. Ειλικρινά δεν ξέρω τι με περιμένει αργότερα που θα φτάνω στη γέννα... 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

Ο θηλασμός εμένα πάντως με βοήθησε να ξεκουράζομαι, γιατί είχα το μωρό δίπλα κ δεν ξύπναγε κι όλας. Οπότε ίσως σε βοηθήσει κι εσένα!! Ενώ σκέψου πχ αν δίνεις ξένο κ ξυπνάει τη νύχτα να πρέπει να σηκώνεσαι να φτιάχνεις γάλα κλπ..πάει ο ύπνος!!

Δημοσίευση
στις On 15/1/2026 at 3:40 ΜΜ, ο/η Pinacolada είπε:

Κ γω ιδανικά θα ήθελα να κάτσω κάνα 2μηνο πιο πολύ για να ξεκουραστώ! Εμένα δεν με πειράζει που τα αφήνω, έτσι κι αλλιώς με τον μπαμπά τους θα είναι. Άσε που εγώ δεν είμαι τόσο τρελαμενη με την μητρότητα. 

Αχ ο ύπνος είναι ένα βάσανο. Με ενοχλεί πολύ το μωρό που μέσα στην νύχτα την πιάνει περιέργεια κ εξερευνεί όλον τον εσωτερικό μου κόσμο, (γιατρός θα γίνει κ μαθαίνει ανατομία από τώρα;;;) εννοείται συνέχεια ρέψιμο κ το ρέψιμο έχει φουλ γαστρικά υγρά, δίψα τρελή, κατούρημα, έχω κ το γιο που ξυπνάει κ κλαίει κ δεν ξέρει κ αυτός τι θέλει, μετά θα έρθει κ γάτα μια βόλτα να με ξυπνήσει....κ αυτό πάει κυλιόμενο όλη νύχτα. Τον σύζυγο δεν τον αναφέρω γτ έχει μετακομίσει στο σαλόνι. 

Αχ γενικά τώρα είναι η φάση που κάνω 1-2 πράγματα κ κουράζομαι 

Κι εγώ κουράζομαι εύκολα. Έχω κ το σπασμένο πόδι, δε βοηθάει. 

Επίσης ήθελα να σας ρωτήσω. Για τις καούρες παίρνω τα τελευταία βράδια τα maalox που λέγατε κ κάπως βοηθανε , αλλά διάβασα στις οδηγίες ότι δε συνίστανται για εγκυμοσύνη κ προβληματίστηκα, γιατί τα πήρα χωρίς να ρωτήσω τ γιατρό. Έχετε ρωτήσει σας έχει πει ότι είναι οκ;;

Δημοσίευση
στις On 16/1/2026 at 5:10 ΜΜ, ο/η elen. είπε:

Ολα καλά. Μου έκαναν καρδιοτοκογράφο και υπάρχει μια πολυ ήπια κινητικότητα.  Εγω δεν αισθάνομαι κατι . Με είδε απο κατω και όντως υπάρχει τραχηλικη βλεννη αλλα ο τράχηλος ειναι εντάξει και δεν μας προβληματίζει.  Κάναμε και κοιλιακό υπέρηχο και μας βρηκε μια χαρά . Μου πρότεινε να παρω μαγνησιο αλλα μαξ ενα 10ημερο. 

Μπράβο!! Να κάτσει λίγο ακόμα είναι νωρίς!! Καλά έκανες κ πήγες κ το είδες πάντως!!

Κι εμένα μου έδωσε μαγνήσιο τώρα που πήγα γιατί σπρώχνει το μωρό χαμηλά, έχω κ συσπασουλες προπαρασκευαστικές, κ μου λέει μην έχουμε κάνα αστείο τώρα στο τέλος 😄 όχι τίποτε άλλο δε θα προλάβω να φτάσω κ στο μαιευτήριο αν έρθει ξαφνικά 😆

Δημοσίευση
στις On 17/1/2026 at 1:08 ΜΜ, ο/η elen. είπε:

Καλημέρα!! Οπότε αναμένουμε  @Pinacolada 2/2 

@Emily91 4/2

@Stavroula24 10/2 

@elen. 23/2 

@melitiniღ 7/3 

@Princess28 ?

@Παρασκευαιδου ?

Για να δούμε....

Εγώ όντως @Stavroula24 το βράδυ κοιμήθηκα πολυ καλά!! Πάντως έβγαλα και σήμερα ένα κομμάτι βλεννη λιγο μεγαλύτερο απο το χθεσινό.  

Εγώ κανονικά ΠΗΤ έχω 28/2, αλλά μέχρι 14/02 θα γεννήσω αν φτάσω μέχρι εκεί, γιατί είναι πολύ πιθανό να βγει νωρίτερα 

Δημοσίευση
στις On 18/1/2026 at 5:16 ΠΜ, ο/η Emily91 είπε:

Καλή χρονιά κορίτσια! 🎉🩷

Έχω διαβάσει όλα τα μηνύματά σας,  απλά έχω χαθεί λίγο λόγω τρεξίματος και καθημερινότητας.

Τα νέα από εμάς είναι καλά 😊 Σήμερα είμαι 37+4 και έχω ΠΗΤ 4/2. Τώρα… τι λένε τα ζώδια για εκείνη τη μέρα; 😂 @Pinacolada Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει το σύμπαν χαχα!

Η βαλίτσα είναι έτοιμη και στημένη δίπλα στην πόρτα για παν ενδεχόμενο 🧳🤣

Την προηγούμενη εβδομάδα είχα βγάλει κι εγώ βλέννα που θεωρητικά ήταν το τραχηλικό πώμα, νόμιζα ότι γεννάω και είχα αγχωθεί ΠΟΛΥ. Εμένα είχε μπεζ χρώμα.

Γενικά όλες αυτές τις μέρες έχω αυξημένα υγρά και έκανα και μια βόλτα από το μαιευτήριο γιατί φοβήθηκα μήπως είναι αμνιακά. Τελικά έκανα το τεστ ηλιοτροπίου, ήταν κολπικά υγρά και ο τράχηλος χωρίς διαστολή, οπότε ηρεμήσαμε.

Πηγαίνω κάθε εβδομάδα στον γιατρό.

Από κιλά έχω πάρει 16. Σύμφωνα με τον ΔΜΣ μου είμαι οκ, αν και πιστεύω ότι σίγουρα θα πάρω άλλα 1-2 μέχρι να γεννήσω. Γενικά έχω βαρύνει αρκετά και δυσκολεύομαι κι εγώ.

Έκανα και το δίωρο μάθημα με τη μαία μου, που ήταν πραγματικά πολύ βοηθητικό. Έχω ξεκινήσει επίσης και τις ασκήσεις με την μπάλα πιλάτες που μου έχει δείξει. Η μικρή έχει το κεφάλι προς τα κάτω αλλά δεν έχει πάρει ακόμα θέση στη λεκάνη, οπότε κάνω 20’ το πρωί και 20’ το απόγευμα ασκήσεις και μου είπε επίσης να κάνω και περπάτημα.

Συνεχίζω κανονικά και τα ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα που κάνω απλά από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω να κάνω διαδικτυακά. Μου το λέει καιρό ο άντρας μου, αλλά επειδή ένιωθα ότι έχω δυνάμεις πήγαινα κανονικά. Νομίζω όμως ότι ήρθε η ώρα να το πάρω πιο χαλαρά… μη σπάσουν και τίποτα νερά σε κανένα μάθημα και τρέχουμε 😂

Αναμονή τώρα… με το καλό για όλες μας! 💖🙏🏻

Αντε, είσαι στην τελική ευθεία!! Με το καλό!!!😍🙏💕

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Stavroula24 είπε:

Βρε κορίτσια όποιες έχετε γεννήσει πείτε μας εμπειρίες... Ιδανικά όμορφες 😂 πως καταλαβαίνουμε ότι ήρθε η ώρα;;;; Τρέμω εκείνη τη στιγμή και ας έχω κάνει σεμινάρια και σεμινάρια 🫣

Επίσης επειδή πάω για φυσιολογικό τοκετό μέχρι στιγμής, όποια έχει κάνει πως το βίωσε;;;

Κοιτα έχω κάνει 3 φυσιολογικούς τοκετούς, αλλά μόνο ο δεύτερος ξεκίνησε μόνος του κ μπορώ να σου πω. Στον πρώτο κ στην τρίτη πήγα με πρόκληση γιατί δεν έβγαιναν.

Στη μεσαία επειδή ρωτάς πώς το καταλαβαίνουμε, εγώ δεν το κατάλαβα. Δεν είχα κ την εμπειρία από το πρώτο γιατί είχα πάει με πρόκληση. Μου είχε πει κ μια φίλη μου που είχε μιλήσει με τη μαία τις εκείνες τις μέρες, ότι όταν έχεις πόνους που δεν είναι τακτικοί είναι ψευτόπονοι, δεν είναι γέννα, οπότε μου είχε κάτσει αυτό. Κ ότι έτσι θα καταλάβεις τη γέννα είπε γιατί θα είναι ανά συγκεκριμένα διαστήματα οι πόνοι, πχ ανά 5 λεπτά, ανά 3 λεπτά, ανά 8 λεπτά. Οπότε μου είχε μείνει αυτό.

Εμένα εκείνη την νύχτα με έπιασε κ ποναγα, από τις 1-2 τη νύχτα νομίζω αλλά δεν πέρναγε (καμπανάκι). Επίσης δε μπορούσα να ξαπλώσω, ένιωθα καλύτερα όρθια (επίσης καμπανάκι όπως κατάλαβα μετά). Αφού είχε πάει 3 κ δεν πέρναγε κ πήγαινα πάνω κάτω, λέω ας μετρήσω να δω. Αλλά ήταν ακανόνιστοι πόνοι. Δηλαδή μετά από 5 λεπτά, μετά ο άλλος μετά από 2 λεπτά, μετά ο άλλος μετά από 8 λεπτά. Δεν ήταν τακτικοί δηλαδή. Ξυπνάω τον άντρα μου του λέω πονάω, αλλά δεν είναι γέννα είναι ψευτόπονοι. Μου λέει ξάπλωσε να ηρεμήσεις. Του λέω δε μπορώ, πάω να κάνω μπάνιο(είχα κ το άγχος μη με πιάσει γέννα κ πάω άπλυτη🤣). Μου λέει τέτοια ώρα; Ναι του λέω. Τελικά ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα, το ζεστό νερό με ανακούφιζε πολύ.

Βγαινω λέω ας πάρω τη μαμά που έχει κάνει 2 παιδιά κ ξέρει. Την παίρνω της λέω αν δε γεννάω, μπορώ να πάω στο μαιευτήριο να με δουν που πονάω; Ναι μου λέει βέβαια. Οπότε ήρθε να κρατήσει το μικρό, δεν ήθελα να πάρω τη μαία μου γιατί την άλλη μέρα είχα ραντεβού στο γιατρό κ λέω αν τους πάρω 4 τη νύχτα με τι μούτρα θα πάω αύριο;

Έρχεται η μαμά , με έβλεπε πως διπλωνόμουν όποτε άρχιζε ο πόνος κ κατάλαβε. Πήρε το σεσουάρ μου στέγνωσε τα μαλλιά εκείνη, κ πάμε να φύγουμε μου λέει η βαλίτσα σου; Καλά της λέω να με δουν πάω, δε γεννάω. Καλά μου λέει πάρτην καλού κακού 🤣 Άντε φερτη της λέω.

Στο δρόμο πήραμε τη μαία, ας την ενημερώσω λέω να ξέρει, της μίλησε ο άντρας μου της λέει πάμε μαιευτήριο να τη δουν αλλά δε γεννάει, είναι ψευτόπονοι(τον είχα πείσει κι αυτόν🤣). Καλά καλά λέει η μαία πάτε κ έρχομαι. Στην είσοδο εγώ μπαίνω διπλωμένη, του λέω του κυρίου στην υποδοχή ήρθα να με δουν δε γεννάω. Εντάξει μου λέει με το ασανσέρ πας κάτω. Ωραία του λέω κ μόλις φεύγω κάνει του άντρα μου, εισαγωγή κάνω έτσι;😂 Κι αυτός το κατάλαβε.

Ερχεται εκεί μια μαία με βλέπει είχα διαστολή 5 ήδη. Εντωμεταξύ έβηχα γιατί ήμουν κρυωμένη, κ δε μου έκαναν επισκληρίδειο μέχρι να βγει το κοβιντ τεστ. Τους έλεγα δεν έχω κοβιντ σας παρακαλώ κάντε μου, γιατί όσο περναγε η ώρα οι πόνοι ήταν πιο δυνατοί. Τίποτα αυτοί ανένδοτοι. Ήρθε κ η μαία μου εκεί γρήγορα δηλαδή μόλις πήγα στο μισάωρο είχε έρθει κι ούτε. Μ λέει θυμάσαι να σπρώχνεις; Δε ξέρω της λέω. Μου λέει για δοκίμασε. Πάω να σπρώξω μου λέει μη, βγαίνει το κεφάλι, περίμενε να έρθει ο γιατρός. Μου έκαναν κ επισκληρίδειο επιτέλους, ηρέμησα, ήρθε ο γιατρός με πήγαν στο άλλο δωμάτιο μου λέει νταξει τώρα σπρώξε. Πάω να σπρώξω κ μου βγαίνει βήξιμο κ έβηξα. Κ λέει ο γιατρός νταξει βγήκε. Κυριολεκτικά με ένα βήξιμο δηλαδή🤣ούτε να σπρώξω δεν πρόλαβα. Ο άντρας μου δεν το πίστευε, γιατί στον πρώτο είχα κάνει πολλές ώρες με την πρόκληση κ είχα ταλαιπωρηθεί πολύ. Αλλά του δείχνουν το μωρό κ έπαθε σοκ. 

Αυτή ήταν η εμπειρία μου αυτή σου λέω γιατί ήταν κ η καλύτερη γέννα. Τα καμπανάκια είναι αν σε πιάσουν πόνοι που δεν περνάνε αλλά δυναμώνουν αποτι κατάλαβα. Ή αν σου σπάσουν τα νερά οκ. Εγώ δεν ένιωσα ποτέ να μου σπάνε τα νερά, αλλά στο μαιευτήριο μου είπε η μαία ότι δε μου τα έσπασαν αυτοί, ήταν ήδη σπασμένα όταν πήγα. Οπότε ίσως έσπασαν όταν μπήκα για μπάνιο σκέφτομαι. 

Τώρα την πρώτη γέννα δε στη λέω δεν υπάρχει λόγος🤣 δεν ήταν κάτι τραγικό αλλά πέρασα τις 40 εβδ, πήγα με πρόκληση, ταλαιπωρήθηκα γιατί έκανα πολλές ώρες δεν υπάρχει λόγος τώρα να σε αγχώνω. Είχα πάει από το προηγούμενο βράδυ θυμάμαι 11.30 η ώρα κ γέννησα την άλλη μέρα 7 παρά 10 το απόγευμα. Κ στην τρίτη γέννα πάλι πήγα με πρόκληση αλλά καμία σχέση. Δηλαδή πήγα 9 το πρωί κ 3 παρά είχα γεννήσει. Δεν ταλαιπωρήθηκα πολύ. 

Γενικά τα σεμινάρια δε βοηθανε τόσο αποτι κατάλαβα, είχα κάνει κι εγώ στο πρώτο παιδί, αλλά το σίγουρο είναι ότι όταν έρθει εκείνη η ώρα κάπως θα το καταλάβεις. Κ εκ πείρας σου λέω ότι είναι πιο εύκολο αν ξεκινήσει μόνος του ο τοκετός από το να πας για πρόκληση(πονάει κ περισσότερο η πρόκληση αποτι κατάλαβα). 

Ό,τι άλλο θες κ μπορώ να βοηθήσω, ρώτα με ευχαρίστως !! ☺️🙏

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Εγώ πήγα για καρδιογράφημα κ εξέταση σήμερα, όλα μια χαρά δεν έχω συσπάσεις, η μικρή έφτασε 2760 κ πάμε πολύ καλά! Μίλησα με την γιατρό για την ημερομηνία, και οι δύο με τύψεις είμαστε γτ είναι οριακά το 2/2 . Είπαμε μήπως πάμε πιο μετά. Οπότε παίζει τελικα να γέννησω ή 7 ή 10. 

Μπράβο σούπερ το μωράκι!!!

Συμφωνώ να γεννήσεις 7 ή 10!! Όσο περισσότερο κάτσει τόσο καλύτερα! Κ από θέμα υγείας αν το σκεφτείς όσες μέρες μένει κέρδος είναι! Κ μια χαρά ημερομηνίες είναι κι αυτές ☺️💕

Δημοσίευση
στις On 18/1/2026 at 11:48 ΜΜ, ο/η Stavroula24 είπε:

Βρε κορίτσια όποιες έχετε γεννήσει πείτε μας εμπειρίες... Ιδανικά όμορφες 😂 πως καταλαβαίνουμε ότι ήρθε η ώρα;;;; Τρέμω εκείνη τη στιγμή και ας έχω κάνει σεμινάρια και σεμινάρια 🫣

Επίσης επειδή πάω για φυσιολογικό τοκετό μέχρι στιγμής, όποια έχει κάνει πως το βίωσε;;;

Εγώ γέννησα  φυσιολογικά με πρόκληση!!! Πονεσα πολύ δεν στο κρύβω.  Στο τέλος πονάει πολύ το έντερο χαμηλά.  Ολη μέρα πονοι.  Μου έσπασε ο γιατρός τα νερά.  Αλλά τώρα μετά από 2μιση μήνες όλο αυτό,εγώ που είμαι γκρινιάρα, το βλέπω σαν μια πάρα πολύ όμορφη και πάρα πολύ γλυκιά  ανάμνηση!! Γιατί έτσι γνώρισα την  πανέμορφη κόρη μου!!! Όπως και να γίνει εύκολα δύσκολα  αξίζει 1000 φορές να έχεις αυτό το πλασματάκι στην αγκαλιά σου! Ζήσε το και μην φοβάσαι τίποτα  :)

Δημοσίευση

Ναι χρειαζόμαστε λίστα γτ το μυαλό δεν λειτουργεί! Η μαμά μου πήρε να πλύνει το αυγό. Εγώ κοίταξα λίγο και ξεχώρισα τα ρούχα που είναι 0-3 και 3-6 με μικρή φόρμα. Έχω από φίλη μου , κάποια από τον γιο μου και κάποια καινούργια που αγόρασα. Πρέπει να τα πλύνω κ να τα σίδερωσω (όχι εγώ απαραίτητα). Είπαμε θα πάρω από μια φίλη, λίκνο από μια άλλη , αποστειρωτη μου έστειλε άλλη φίλη μου 😝 έχω μαζέψει από παντού!!! Καρότσι εντάξει έχω δικό μου, και πήρα μια φωλιά ροζ , έτσι για το καλό... Γτ οι φίλες μου είχαν πιο ουδέτερες 😝.  Λίγο πιο χαλαρά είμαι από χρόνο τώρα μιας κ θα γέννησω λίγο πιο μετα. Κορίτσια όλα μου φαίνονται βουνό! Από τις διακοπές κ μετά με έχουν πάρει μπάλα τα πλυντήρια κ τα στεγνωτηρια.. Σαν τη Λερναία Ύδρα ένα βάζεις 2 καινούργια εμφανίζονται... Τι κακό είναι αυτό; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι χρειαζόμαστε λίστα γτ το μυαλό δεν λειτουργεί! Η μαμά μου πήρε να πλύνει το αυγό. Εγώ κοίταξα λίγο και ξεχώρισα τα ρούχα που είναι 0-3 και 3-6 με μικρή φόρμα. Έχω από φίλη μου , κάποια από τον γιο μου και κάποια καινούργια που αγόρασα. Πρέπει να τα πλύνω κ να τα σίδερωσω (όχι εγώ απαραίτητα). Είπαμε θα πάρω από μια φίλη, λίκνο από μια άλλη , αποστειρωτη μου έστειλε άλλη φίλη μου 😝 έχω μαζέψει από παντού!!! Καρότσι εντάξει έχω δικό μου, και πήρα μια φωλιά ροζ , έτσι για το καλό... Γτ οι φίλες μου είχαν πιο ουδέτερες 😝.  Λίγο πιο χαλαρά είμαι από χρόνο τώρα μιας κ θα γέννησω λίγο πιο μετα. Κορίτσια όλα μου φαίνονται βουνό! Από τις διακοπές κ μετά με έχουν πάρει μπάλα τα πλυντήρια κ τα στεγνωτηρια.. Σαν τη Λερναία Ύδρα ένα βάζεις 2 καινούργια εμφανίζονται... Τι κακό είναι αυτό; 
    • Σας ευχαριστώ πολύ όλες κορίτσια!! ❤️  Πήραν δείγμα από το αμνιακό υγρό, μήπως υπήρχε κάποια λοίμωξη και εξετάσεις αίματος.  Απο ανάρρωση ευτυχώς πολύ καλά μέχρι στιγμής, στις 6 ώρες περπάτησα, έφαγα κ νιώθω μια χαρά! 
    • Να σας ζήσει η μπεμπούλα Ρενα!!Να εχει ολα τα καλα στην ζωή της🤗🥰 Καλη ανάρρωση σε εσένα κ με το καλο να πατε σπιτι σας💓 Οταν λες αποτελέσματα.. απο τι πράγμα;; ( η ασχετη)😅 Παντως όσες ημασταν για vbac τελικα καταλήξαμε καισαρικη..δεν πειραζει εμεις κ τα μωρα μας να ειμαστε καλα δεν εχει τίποτα αλλο σημασια💝
    • Καλημέρα κοριτσια  σε πειράζει το ασβέστιο και δεν το πίνεις ; άσε συμπάσχω με το θέμα φαγητό και εγώ έτσι νιώθω 🙄 στις προηγούμενες εγκυμοσύνες νομίζω δεν ήταν τόσο έντονο  επίσης βλέπω πόσο έχει αλλάξει όλο το πρόσωπο έχουν πρηστεί τα χείλια  😂.. στα Κορίτσια αν έβλεπες το πρόσωπο μου δεν φαινόμουν έγκυος τώρα βλέπω αλλαγή στα μούτρα μου 😂 αχ τι ωραία άρχισε κλωτσάει το μωράκι σου 🥰 με το καλό και β επιπέδου .. να μας στειλεις νέα από τον γιατρό 
    • Ρένα μου να έχει όλα τα καλά του κόσμου η μικρή σου ψυχούλα! Υγιής και τυχερή μια ζωή! Προσπαθησατε και οι δύο γενναία το φυσιολογικό τοκετό και μπραβο σας, ήδη αυτό σας έδεσε μαμά και κόρη αλλά σημασία έχει ότι τώρα είστε και οι δύο καλά, υγιείς και αγκαλιά! Καλή ανάρρωση!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...