Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ναι, κολοκύθα σκεφτόμουν κι εγώ να βάλω όταν θα έρθει το φθινόπωρο. Πιπεριά Φλωρίνης δεν άρεσε στον κύριο, γενικά η πιπεριά δεν πήγε πολύ καλά... 🙄 Το πράσο όντως μια φορά το είχε βάλει ο άντρας μου και άρεσε. Το χρησιμοποιεί εκείνος αρκετά, εγώ δεν το αγοράζω γιατί δεν μπορώ να κουβαλάω πράσα, τα μισά είναι πιο ψηλά από εμένα! 😅 Το λάχανο και τα λαχανακια είναι πολύ καλή ιδέα!!! Ευχαριστώ!!  Από αλλεργιογόνα, έχω δώσει αυγό, αλοιφές από φυστίκι, αμύγδαλο, σουσάμι, φουντούκι. Βρώμη και προζυμενιο ψωμάκι με κανονικό αλεύρι (που έφτιαξε ο προκομμενος μου). Από ψάρια έχω δώσει λαβράκι, τσιπούρα και μπαρμπούνι. Τώρα θα βάλω και γλώσσα γιατί μας το ζητάνε από το σχολείο. Και από φρέσκο γάλα, μόνο κατσικίσιο που το έχω προσθέσει στη βρώμη για πρωινό.  Τώρα, βλέπω ότι είναι και τα ακόλουθα: όστρακα που δεν τρώω 🤢, σογια επειδή είναι αλμυρή δεν σκέφτομαι να δώσω, μουστάρδα επίσης μου φαίνεται too much, γαρίδες και τέτοια... Δεν ξέρω, δεν έχω ρωτήσει τον παιδίατρο... 🙄 το λουπινο που δεν έχω ιδέα τι είναι...  Ευτυχώς πάντως, απ' αυτά που έχουμε δώσει, δεν έχουμε δει κάτι σε ενόχληση, κάποια αλλεργική αντίδραση ή κάποιο πρήξιμο. Έχουν πάει καλά. Μόνο αντίδραση επειδή δεν του αρέσουν έχουμε... Τρέφεται για την ώρα με φρούτα και κρέμες 🥲 η μπανάνα δεν του αρέσει, τα spreads επίσης, ούτε η φάβα του αρέσει, ούτε το ψάρι. Για το γιαούρτι μόνο τρελαίνεται, το ροδάκινο και το αγγούρι. Αυτά. Α, και να υπερτερεί το καρότο στις σούπες. That's it. Τέλος. 🥲 Ελπίζω όταν ξεμπερδεψουμε με τα δόντια να τα πάμε καλύτερα. 🙄
    • Ναι δεν ξέρω κι εγω ακριβώς τη διαδικασία αλλα ξέρω οτι εχει οδηγίες και φαντάζομαι είναι σημαντικό να τηρηθούν. Οπότε ίσως να φταίει κι αυτό. Τωρα έχετε στείλει καινούριο δείγμα?
    • Μια φίλη μου απέκτησε ραγαδες στον 8 μήνα,και μου είπε ότι καλό είναι να βάζω από νωρίς ώστε εάν βγάλω στην πορεία να μην είναι έντονες ή πολλές. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάτι στης 21 εβδομάδες,εσείς έχετε κάποιο σημάδι; 
    • Είναι 5.5, θα πάει πρώτη δημοτικού. Της τα έχω εξηγήσει όλα όσα μπορούν να ειπωθούν σε αυτή την ηλικία. Ότι η μαμά και ο μπαμπάς κάνουν μια διαφορετική αγκαλιά και έχει στο πέος του ένα σπορακι που το δίνει στο αιδοίο της μαμάς και γίνεται το μωράκι αλλά ότι δεν συμβαίνει πάντα.. έχουμε και ένα βιβλίο που τα εξηγεί και αυτό πολύ όμορφα. Γενικά προσπαθώ να είμαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται και της δείχνω και τις φωτογραφίες από το βιβλίο. 
    • Παρε μια δευτερη γνωμη πριν κανεις το οτιδηποτε για να εισαι καλυμμένη. Γιατι ολο αυτο μου φαινεται λιγο περιεργο.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...