Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ωωωωω δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πέρυσι ήμουν σε αυτήν την ομάδα κ τώρα ακόμα να συνειδητοποιήσω ότι έχουμε κ το τρίτο θαυματακι μας μόλις 4 μηνών μαζί μας! 

Με το καλό ελπίδα κ σε σένα το τρίτο παιδάκι 🩷🩷🩷🩷🩷 όταν θα μαζεύονται γύρω σου θα νιώθεις τόσο μα τόσο γεμάτη! 

με το καλό κ στα υπόλοιπα κορίτσια να κρατήσουν υγιή μωράκια στην αγκαλιά τους! 

Μόνο χαρές τίποτα άλλο 🎉🎉🎉

Δημοσίευση

@Παρασκευαιδου χα χα χα αγάπη, άμα σου πω ότι ΠΗΤ με βγάζει 7 Μαρτίου.. 🤣🤣🤣

Βέβαια δεν πιστεύω ότι θα γεννήσω πρώτα ο Θεός Μάρτιο.. με βλέπω τέλος Φεβρουαρίου μαζί σου..!!! 🙃😉

Ας πάω την Τρίτη με το καλό στη γιατρό να δούμε αν όλα είναι καλά.. και μετά όσα μπαλονάκια θέλεις..!!! 🤗🤗🤗

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Ωωωωω δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πέρυσι ήμουν σε αυτήν την ομάδα κ τώρα ακόμα να συνειδητοποιήσω ότι έχουμε κ το τρίτο θαυματακι μας μόλις 4 μηνών μαζί μας! 

Με το καλό ελπίδα κ σε σένα το τρίτο παιδάκι 🩷🩷🩷🩷🩷 όταν θα μαζεύονται γύρω σου θα νιώθεις τόσο μα τόσο γεμάτη! 

με το καλό κ στα υπόλοιπα κορίτσια να κρατήσουν υγιή μωράκια στην αγκαλιά τους! 

Μόνο χαρές τίποτα άλλο 🎉🎉🎉

Τρίτο και με τρομάζει ψέματα σε θα πω ..  σε ευχαριστώ πολύ Χρύσα πωπω 4 μηνών πήγε ... Σαν χθες θυμάμαι που μας έγραφες ως έγκυος. Πωπω ο καιρός παίρνει τόσο γρήγορα. Πρέπει να ρουφάμε τις στιγμές... 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

@Παρασκευαιδου χα χα χα αγάπη, άμα σου πω ότι ΠΗΤ με βγάζει 7 Μαρτίου.. 🤣🤣🤣

Βέβαια δεν πιστεύω ότι θα γεννήσω πρώτα ο Θεός Μάρτιο.. με βλέπω τέλος Φεβρουαρίου μαζί σου..!!! 🙃😉

Ας πάω την Τρίτη με το καλό στη γιατρό να δούμε αν όλα είναι καλά.. και μετά όσα μπαλονάκια θέλεις..!!! 🤗🤗🤗

Εμένα στον δεύτερο υπέρηχο μου έδωσε 25.02 αλλά πάω για καισαρική 15.02 , θα δείξει ο επόμενος υπέρηχος. Πότε έχεις εσύ;

Και την Κατερίνα θέλω να κάνω ταγκ εδώ.. ω

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Εμένα στον δεύτερο υπέρηχο μου έδωσε 25.02 αλλά πάω για καισαρική 15.02 , θα δείξει ο επόμενος υπέρηχος. Πότε έχεις εσύ;

Και την Κατερίνα θέλω να κάνω ταγκ εδώ.. ω

Εγώ υπέρηχο έχω αύριο το μεσημέρι. Να δούμε αν πάνε όλα καλά..  μία αγωνία την έχω δεν θα στο κρύψω. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Τρίτο και με τρομάζει ψέματα σε θα πω ..  σε ευχαριστώ πολύ Χρύσα πωπω 4 μηνών πήγε ... Σαν χθες θυμάμαι που μας έγραφες ως έγκυος. Πωπω ο καιρός παίρνει τόσο γρήγορα. Πρέπει να ρουφάμε τις στιγμές... 

είχα κ εγώ ένα τρομερό άγχος γιατί ο άνδρας μου δουλεύει βάρδιες κ γυρνάει 12 το βράδυ. Πώς θα τα κοιμίζω πως θα τα απασχολώ και τα 3 (η κόρη μου πάει μόνο 2 ώρες σχολείο το πρωί κτλ) 

Αλλά ηδη από την πρώτη εβδομάδα βούτηξα στα βαθειά για να τα καταφέρω γρήγορα. 

θα δεις ότι θα τα καταφέρετε κ εσείς! Είμαι σίγουρη 🩷🩷🩷🩷 έχεις 2 αγοράκια άρα θα ευχηθώ κ ένα κοριτσάκι ( 2 αγόρια κ 1 κορίτσι έχω κ εγώ) 

υγεία να έχουμε αλήθεια κ όλα τα μπορούμε 💪🏽🙏🏼🩷

όλα τα κορίτσια στην ομαδούλα σας θα τα καταφέρουν 💪🏽🩷🎉

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Εγώ υπέρηχο έχω αύριο το μεσημέρι. Να δούμε αν πάνε όλα καλά..  μία αγωνία την έχω δεν θα στο κρύψω. 

Πωε πήγε ο υπέρηχος κορίτσι μου;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

είχα κ εγώ ένα τρομερό άγχος γιατί ο άνδρας μου δουλεύει βάρδιες κ γυρνάει 12 το βράδυ. Πώς θα τα κοιμίζω πως θα τα απασχολώ και τα 3 (η κόρη μου πάει μόνο 2 ώρες σχολείο το πρωί κτλ) 

Αλλά ηδη από την πρώτη εβδομάδα βούτηξα στα βαθειά για να τα καταφέρω γρήγορα. 

θα δεις ότι θα τα καταφέρετε κ εσείς! Είμαι σίγουρη 🩷🩷🩷🩷 έχεις 2 αγοράκια άρα θα ευχηθώ κ ένα κοριτσάκι ( 2 αγόρια κ 1 κορίτσι έχω κ εγώ) 

υγεία να έχουμε αλήθεια κ όλα τα μπορούμε 💪🏽🙏🏼🩷

όλα τα κορίτσια στην ομαδούλα σας θα τα καταφέρουν 💪🏽🩷🎉

Εμένα ο μεγάλος πάει σχολείο έρχεται μαζί με τον μπαμπά του και τον μικρό μάλλον θα τον γράψω να πηγαίνει αρκετά είναι υπερδραστήριος οπότε χρειάζεται παρέα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...