Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια είμαο στην 11η εβδομάδα κύησης εδώ κι 4 -5 μέρες έχω κνησμό  σήμερα εμφανίστηκαν κι ανοιχτά πράσινα υγρά .πήγα στη γυναικολόγο κι θα βγουν τα αποτελέσματα σε 5 μέρες .

Είχε καμία σας τέτοια υγρά .?

Πριν 3 μηνες ς είχα αποβολή στην 9η εβδομάδα ,κι φοβάμαι ότι αυτές οι 5 μέρες  μην είναι μοιραίες 

Εάν έχετε εμπειρία βοηθήστε με 

Σας ευχαριστώ 

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η karra είπε:

Καλησπέρα κορίτσια είμαο στην 11η εβδομάδα κύησης εδώ κι 4 -5 μέρες έχω κνησμό  σήμερα εμφανίστηκαν κι ανοιχτά πράσινα υγρά .πήγα στη γυναικολόγο κι θα βγουν τα αποτελέσματα σε 5 μέρες .

Είχε καμία σας τέτοια υγρά .?

Πριν 3 μηνες ς είχα αποβολή στην 9η εβδομάδα ,κι φοβάμαι ότι αυτές οι 5 μέρες  μην είναι μοιραίες 

Εάν έχετε εμπειρία βοηθήστε με 

Σας ευχαριστώ 

Καλησπέρα! Εφόσον έκανες την εξέταση μην ανησυχείς, ότι είναι θα περάσει! Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα 2 μικρόβια, πήρα αντιβίωση και όλα καλά! Όσον αφορά τα πράσινα υγρά, επειδή είχα στην λοχεία μου και είχα φρικάρει, νόμιζα πως έχω κάποια μόλυνση, τελικά όλες οι εξετάσεις ήταν καθαρές, οπότε μάλλον ήταν ορμονικό. Τέλος, στην εγκυμοσύνη που είμαι τώρα, γύρω στην 10η εβδομάδα είχα φαγούρα και κάψιμο, έκανα πάλι καλλιέργεια και όλα καθαρά! Θέλω να πω δλδ ότι ίσως κάποια είναι ορμονικά, αλλά καλό είναι να τα ψάχνουμε! 😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...