Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα καθόλου υγρά αλλά στην δεύτερη είχα καφέ υγρά μετά την 7 εβδομάδα άρχισαν και κράτησαν 3 βδομάδες περίπου, είχα κάθε μέρα απλά δεν ήταν τόσο σκούρο καφέ όπως είναι στα τελειώματα της περιόδου είχαν πιο ανοιχτό χρώμα  έπαιρνα προγεστερόνη 3 χάπια την ημέρα και κάποια στιγμή σταμάτησαν 

Αυτό μου είπε και εμένα η γιατρός. Να παίρνω προγεστερόνη. Μου έδωσε διπλή δόση εχθές και διπλή σήμερα. Το παρακολουθούμε.

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η sisi93 είπε:

Τι να σου πω κορίτσι μου..άλλες γεννάνε και με καφέ αίμα έχω ακούσει, μακάρι να είναι κάτι περαστικό..τι σου είπε η γιατρ΄ός ξαναμίλησες μαζί της..αν δεις ζωντανό αίμα εκεί να ανησυχήσεις ...

Προγεστερόνη παίρνω και το παρακολουθουμε

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσι μου έκανα το πρωί αλλά είναι το ίδιο με το χθεσινό, καμία διαφορά. Την Κυριακή θα επαναλάβω για να δω αν έχει διαφορά. Το σημερινό είναι ούτε 24 ώρες από εχτές που έκανα το πρώτο.

Εμένα με απογευματινά ουρά αλλάζουν. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Εμένα με απογευματινά ουρά αλλάζουν. 

Καλημέρα, αύριο θα επαναλάβω και Τρίτη λέω να πάω για χοριακη. Να έχω δύο μέρες καθυστέρηση. Πόσο με αγχωνει η χοριακη βρε κορίτσια.. να μην πω για τον πρώτο υπέρηχο.. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα, αύριο θα επαναλάβω και Τρίτη λέω να πάω για χοριακη. Να έχω δύο μέρες καθυστέρηση. Πόσο με αγχωνει η χοριακη βρε κορίτσια.. να μην πω για τον πρώτο υπέρηχο.. 

Μαντερινακι μου περιμένω 29.07 τον τρίτο υπέρηχο και τρέμω ακόμα . Οπότε δεν φεύγει αυτό το άγχος ποτέ. 

Οπότε νιώθεις εσύ έτοιμη γτ και θετική να βγει θα ξανά κάνεις και μετά... Αυτό το ΠΕΡΙΜΕΝΕΕΕ με σκοτώνει. 

Αλλά κυρια μου με μπαλόνια με θέλω ταγκ 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Μαντερινακι μου περιμένω 29.07 τον τρίτο υπέρηχο και τρέμω ακόμα . Οπότε δεν φεύγει αυτό το άγχος ποτέ. 

Οπότε νιώθεις εσύ έτοιμη γτ και θετική να βγει θα ξανά κάνεις και μετά... Αυτό το ΠΕΡΙΜΕΝΕΕΕ με σκοτώνει. 

Αλλά κυρια μου με μπαλόνια με θέλω ταγκ 

Μέχρι να αρχίσουμε να τα νιώθουμε, να μας κλωτσανε δεν υπάρχει ηρεμία 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Γιατί μετά;; Εγώ θυμάμαι ήμουν ξάπλα με ένα κινητό στο χέρι και έβαζα το τραγούδι που της άρεσε κ κουνιόταν, γιατί αγχωνόμουν ότι δεν την ένιωσα πολύ  🤣

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Νομίζω το άγχος μέχρι να τα κρατήσουμε στην αγκαλιά μας θα υπάρχει !!!! Εγώ συγκρατουμε για να μην πηγαίνω κάθε λίγο και λιγάκι στο γιατρό μου για να τα βλέπω ,χαχαχαχχα 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Κι εγώ που άρχισα να το νιώθω κάθε μέρα έχω το άγχος αν το νιώθω το ίδιο πόσο κουνιέται. Άσε μέχρι να γεννηθεί δεν ξέρω αν ηρεμήσω πλήρως! 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Γιατί μετά;; Εγώ θυμάμαι ήμουν ξάπλα με ένα κινητό στο χέρι και έβαζα το τραγούδι που της άρεσε κ κουνιόταν, γιατί αγχωνόμουν ότι δεν την ένιωσα πολύ  🤣

@Mantarini ενώ μετά..  8 γίνεται ο μεγάλος και ακιμα έχω άγχος . Άσε ποτέ μα ποτέ δεν φεύγει 

Δημοσίευση
στις On 9/7/2025 at 6:30 ΜΜ, ο/η Elk είπε:

Ο γιατρός που σε έχει αναλάβει κάνει vbac ; Εγώ μια αναφορά που έκανα σε εμβρυολογο για να δω τι άποψη έχει δεν ήταν και πολύ υπέρ καλά ο γυναικολόγος που είχα σε δημόσιο ούτε καν το συζήτησα 😂

εύχομαι να έχει μια όμορφη γέννα και να πάνε όλα καλά και όπως τα θέλεις !!

Ναι ναι αποδεδειγμένα. Έχει γεννήσει και άλλη φίλη στο forum σε αυτόν 😊 

Στα δημόσια δεν κάνουν δυστυχώς... Έχω ακούσει περιπτώσεις που και με 8-10 διαστολή να πας σε πάνε κατευθείαν για καισαρικη. Άσε... Είμαστε λίγο πίσω σε αυτό το θέμα δυστυχώς....

Στην Αγγλία ας πούμε που έχω φίλη, το θεωρούν δεδομένο ότι θα γεννήσεις φυσιολογικά.

Πρώτη φορά ακούω αυτό το όνομα! Πολύ ωραίο! Με το καλό!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Ναι ναι αποδεδειγμένα. Έχει γεννήσει και άλλη φίλη στο forum σε αυτόν 😊 

Στα δημόσια δεν κάνουν δυστυχώς... Έχω ακούσει περιπτώσεις που και με 8-10 διαστολή να πας σε πάνε κατευθείαν για καισαρικη. Άσε... Είμαστε λίγο πίσω σε αυτό το θέμα δυστυχώς....

Στην Αγγλία ας πούμε που έχω φίλη, το θεωρούν δεδομένο ότι θα γεννήσεις φυσιολογικά.

Πρώτη φορά ακούω αυτό το όνομα! Πολύ ωραίο! Με το καλό!

Πόσο κρίμα . Και εδώ Γερμανία δεν έχουμε θέμα πας για φυσιολογικό τοκετό. Εδώ με διαβήτη κύησης μωρό μεγάλο ,πρώτο καισαρική και πάλι δεν πήγαμε για καισαρική το κρατήσαμε μέχρι τέλος 39+3 γέννησα . Με καισαρική όμως.. 

Τώρα στο τρίτο θα πρέπει να πάω σε πανεπιστημιακό Νοσοκομείο το οποίο από εμένα είναι 2 ώρες και με 2 παιδιά στο σπίτι είναι αδύνατον όλο αυτό. Οπότε πάω για καισαρική και πάλι μου είπαν 10 μέρες πριν 

Δημοσίευση

Κορίτσια η περίοδος μου κάνει πάλι κάτι κουλά..τον προηγούμενο μήνα ξεκίνησα να έχω καφέ 8 μέρες πριν την αναμενόμενη..κύκλος 26-27 μέρες..αυτό το μήνα βρήκα θετικό τεστ την 10η μέρα..λέω οκ θα μου έρθει 2-3 μέρες νωρίτερα..χθες ξαφνικά ήρθαν λίγα καφέ και σήμερα έχω πονάκια χαμηλά και πριν είδα ελάχιστο αίμα στο σερβιετακι..και σήμερα Κυριακή θα είμαι 23η μέρα..τι την έχει πιάσει; Όχι τίποτα άλλο, μου χάλασε και το μπάνιο αύριο 🫣🤧

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Κορίτσια η περίοδος μου κάνει πάλι κάτι κουλά..τον προηγούμενο μήνα ξεκίνησα να έχω καφέ 8 μέρες πριν την αναμενόμενη..κύκλος 26-27 μέρες..αυτό το μήνα βρήκα θετικό τεστ την 10η μέρα..λέω οκ θα μου έρθει 2-3 μέρες νωρίτερα..χθες ξαφνικά ήρθαν λίγα καφέ και σήμερα έχω πονάκια χαμηλά και πριν είδα ελάχιστο αίμα στο σερβιετακι..και σήμερα Κυριακή θα είμαι 23η μέρα..τι την έχει πιάσει; Όχι τίποτα άλλο, μου χάλασε και το μπάνιο αύριο 🫣🤧

κορίτσι μου κάποια ανωμαλιά του κύκλου;; έκανες κανένα τεστάκι μήπως είναι κάτι άλλο;; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

κορίτσι μου κάποια ανωμαλιά του κύκλου;; έκανες κανένα τεστάκι μήπως είναι κάτι άλλο;; 

Δεν πιστεύω με τίποτα ότι υπάρχει εγκυμοσύνη.. δεν έχω τεστ καν φαντάσου 😂 μάλλον ανωμαλία του κύκλου είναι ξανά!

στις πριν 40 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Καλησπέρα κορίτσια σας βάζω τα τεστακια μου. Το τελευταίο είναι το σημερινό. 

IMG_20250713_170052.jpg

Φαίνεται ξεκάθαρα η διαφορά!
Με το καλό η χοριακη 🥰☺️

Δημοσίευση
στις On 10/7/2025 at 3:42 ΜΜ, ο/η Amp92 είπε:

Κορίτσι μου πέρυσι τέτοια μερα  10/7 στην επέτειο του γάμου μου είχα κ εγώ το δεύτερο θετικό τεστακι της ζωής μου και το δεύτερο μωράκι μου ήρθε στον κόσμο τον Μάρτη.  !!! Εύχομαι όλα να πάνε όμορφα και για σένα! 💖

Πόσο Μαρτίου γέννησες; Να τα χαίρεσαι κορίτσι μου. 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου, χάθηκα λιγάκι γιατί σας είπα πως είχα ένα ατύχημα. Την περασμένη Δευτέρα το μεσημέρι (ανήμερα της Αγίας Κυριακής), πήρε φωτιά η κουζίνα του σπιτιού μου. Βγήκαμε με την μπουμπού και το γάτο αλλά έχει γίνει ζημιά. Τώρα φιλοξενούμαστε αλλά την Τετάρτη θα πρέπει να ξανά αλλάξουμε σπίτι! Σας διαβάζω και σας σκέφτομαι! 

Υγ. @anna_30κι άμα αυτήν τη φορά δεν είναι μια απλή ανωμαλία;

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσια μου, χάθηκα λιγάκι γιατί σας είπα πως είχα ένα ατύχημα. Την περασμένη Δευτέρα το μεσημέρι (ανήμερα της Αγίας Κυριακής), πήρε φωτιά η κουζίνα του σπιτιού μου. Βγήκαμε με την μπουμπού και το γάτο αλλά έχει γίνει ζημιά. Τώρα φιλοξενούμαστε αλλά την Τετάρτη θα πρέπει να ξανά αλλάξουμε σπίτι! Σας διαβάζω και σας σκέφτομαι! 

Οχι τώρα θα ξαναδώ τεστ με καθυστέρηση..έτσι για να μάθει να μου κάνει τσαλίμια! 😂 

φαντάζομαι το σοκ σου..σημασία έχει ότι είστε καλά! Η κουζίνα θα ξαναγίνει λειτουργική σιγά σιγά.. πως την πάθατε; Είχα μια γνωστή που πήρε φωτιά στην κουζίνα από το μάτι που άνοιξε μόνο του απ ότι μας είπε..τώρα ήταν συνδεδεμένη με κινητό; Ακουμπούσε κάτι στα πλήκτρα αφής; Ένα θεός ξέρει 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Καλησπέρα κορίτσια σας βάζω τα τεστακια μου. Το τελευταίο είναι το σημερινό. 

IMG_20250713_170052.jpg

Μπαλονιαααααα θελωωωω... 

Δεν πιστεύω να μη βλέπεις διαφορά....

Επίσης σχόλια για το γραφείο μας ..ζαιρα η γυάλα... 😂 Να μας προτιμάτε.😂

Τέλεια πάει και πολύ πολύ καλά . Με το καλό και η χοριακη σου 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Ωχ κοριτσάκι μου . Λυπάμαι τόσο. Είσαι καλά;;;; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Ωχ κοριτσάκι μου . Λυπάμαι τόσο. Είσαι καλά;;;; 

@Mantarini Μανταρινάκη μου πηγαίνει μια χαρά !!! Με το καλό η χωριακη 🥰 🥰 

@Katiana1987 τα υλικά αγαθά γίνονται σημασία έχει ότι είστε όλοι καλά !!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι κορίτσια μου μαζι θα είμαστε 🥰 να γίνει οπότε ειναι καλυτερα για να πετύχει 🥳   
    • Ναι ο καινουργιος γιατρος μου εδωσε το βραχυ πρωτοκολλο με orgalutran. Δεν ρωτησα πολλα! Απλα μου ειπε ειναι καλυτερο για τις πολυκυστικες στην δικη μου περιπτωση. Ειναι ολα πρωτη φορα κι νιωθω λιγο αμηχανα με την ολη φαση! Εσεις το περασατε! 🙃 Αυτος μου εδωσε την επιλογη να κανω κατευθειαν εμβρυομεταφορα σε αυτο τον κυκλο ΑΛΛΑ μου ειπε θα το δουμε γιατι εξαρταται απο την τιμη της Ε2 (αν εχω υψηλη, θα παω τον επομενο κυκλο και το ενδομητριο μπορει να ειναι και καλυτερο). Θα κρινει εκεινος τι θα κανουμε την ημερα της ωοληψιας. Βλεπω να τα καταψυχω σε βλαστοκυστες και τον επομενο μηνα να κανω ΕΤ. @flowerv @Ngsofia αχ τι καλα, μαζι θα ειμαστε σε αυτο το "ταξιδι". Μακαρι να δουμε θετικο αποτελεσμα!!! 🙏
    • Βγήκααα!! Είμαι μια χαρά, παίρνω την αγωγή μου, utrogestan και μια αντιβιωτικη κρεμα κολπικα για 1 εβδομάδα και όλα καλά. Μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να είμαι ξαπλωμένη, να συνεχίσω κανονικά την καθημερινότητα απλά όχι υπερβολές. Και να πηγαίνω τακτικά για έλεγχο. Εσυ?? Πως είναι ο τραχηλος μετά την περιδεση?? Είδες καμια διαφορα στις μετρήσεις? Και γενικά τι οδηγιες σου έδωσαν?
    • Πολύ χάρηκα που διάβασα νέα σου!! Μεγαλώνει ο μπέμπης σας, ολόκληρος παίδαρος έγινε!! ☺️☺️ Με τον ύπνο εμάς ακόμα πονεμένη ιστορία είναι, νιώθω ότι δεν θα κοιμηθεί καλά μέχρι να βγάλει όλα του τα δόντια. Ξυπνάει συνέχεια και άντε να κοιμάται σερί το πολύ 4ωρο... Κι εγώ open bar το έχω το βράδυ το στήθος, αλλιώς ξυπνάει και μουρμουραει ψάχνοντας το. Δεν ξέρω πώς θα το καταφέρω να τον ξεκολλήσω, ελπίζω σιγά σιγά να το κάνει μόνος του όταν βγουν τα περισσότερα δόντια.  Σχετικά με τον θηλασμό, το δικό μου πλάνο είναι να κόψω τον πρωινό, έστω δηλαδή όσους έκανα μεταξύ 8 το πρωί και 4 το απόγευμα, επειδή ξεκινάει από Δευτέρα σχολείο. Να δούμε πώς θα πάει κι αυτό... Για την ώρα κάνει έναν μέσα σε αυτές τις ώρες. Θα ήθελα εκεί όταν χρονίσει να τον σταματήσω τελείως ή έστω να κάνω μόνο έναν, επειδή η αλήθεια είναι ότι δεν κοιμάμαι καθόλου το βράδυ έτσι όπως τα έχω κάνει. Ευτυχώς εμάς κοιμάται με την αγκαλιά, με τραγουδάκια και με κούνημα, αλλά όταν είναι στρεσαρισμενος το έχει ακόμα ανάγκη.  Εμένα η περίοδος είναι ακόμα άφαντη, όχι ότι στεναχωριέμαι κιόλας. Ευτυχώς δεν έχω νεύρα, αλλά το έχω ρίξει πολύ στο φαι. Ορμονικά δεν νιώθω ότι έχω κάποια διαφορά, μόνο η σεξουαλική μου επιθυμία είναι στο ναδίρ. 😅 Τα μαλλιά μου εμένα άρχισαν να πέφτουν μεταξύ 7ου-8ου. Έβγαιναν πολλές τούφες μαζεμένες, αλλά το περίμενα επειδή το είχα ξαναζησει. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα φρικαρει. 😆 Τώρα στον 9ο σταμάτησαν να πέφτουν, αλλά ακόμα νιώθω ότι έχω πιο πολλά μαλλιά απ' όσα είχα πριν. 😁 Κατά τα άλλα, ο μικρός μας μεγαλώνει, στέκεται, θέλει να είναι μόνο στο πάτωμα για να σηκώνεται μόνος του, ψιλοστηρίζεται και χωρίς να πιάνεται και κάνει παλαμάκια όποτε έχει όρεξη. Επίσης είναι πολύ κοινωνικός με τα παιδάκια, τρέχει ξωπισω από τον αδερφό του και του παίρνει τα παιχνίδια, κάτι που εκνευρίζει τον μεγάλο. 😅 Οι διακοπές μας επίσης πήγαν καλύτερα απ' το αναμενόμενο. Κάναμε μεγάλες διαδρομές, γυρίσαμε την Πελοπόννησο, πήγαμε Αθήνα - Θεσσαλονίκη, όλα με αυτοκίνητο και έκλαψε πολύ λιγότερο από όσο περίμενα. Αλλά πόσο να αντέξουν καθισμένα και τα δύο σε ένα κάθισμα...  Αυτά τα νέα μας! Από Δευτέρα τα κεφάλια μέσα!! Αναμένω να δω πώς θα κυλήσει η σχολική χρονιά! 😊
    • Εγώ έχω σήμερα ραντεβού να δω τη ζουζουνιτσα μου. Δεν την έχω νιώσει δύο μέρες αλλά τρέχω και πολύ με πλυντήρια στεγνωτηρια, καθάρισμα σπιτιού και μπέμπη φυσικά οπότε το αποδίδω εκεί. Ανυπομονώ και έχω λίγη αγωνία. Εγώ σήμερα μπήκα στην 20η εβδομάδα, είμαι 19 ακριβώς αλλά στην αυχενικη το είχαμε βγάλει 5 μέρες μεγαλύτερο οπότε ίσως πρέπει να μετράω 19+5 υποθέτω. Αν επιβεβαιώσουμε και σήμερα ότι είναι μεγαλύτερη θα την μετράω έτσι κ εγώ. Εμείς δεν έχουμε κάνει καμία προσπάθεια για διακοπή πάνας ακόμα, μόλις έγινε 16 μηνών ο δικός μου είναι μικρούλης θεωρώ δεν είναι έτοιμος αλλά έχει πλάκα γιατί όταν κάνει κακα πηγαίνει σε μια συγκεκριμένη γωνίτσα, κάθεται squat και πατάει και το κουμπί για τη μουσική από ένα παιχνίδι που έχουμε εκεί 😂 είναι μερακλής. Τόσο που σκέφτομαι μήπως του βάλω ένα γιογιό και το βάλω εκεί στη γωνίτσα του να συνηθίζει την ιδέα σιγά σιγά. Όσο για τα μαθήματα εγώ έκανα ένα σεμινάριο δωρεάν μια εβδομάδα που περιλαμβάνει ανώδυνο τοκετό, θηλασμό, περιποίηση βρέφους, ψυχοκοινωνική υποστήριξη από τις μαίες της Αγίας Παρασκευής και έμεινα απίστευτα ικανοποιημένη. Είναι όλες τους καταρτισμένες, υπομονετικες, ευγενικές και καθώς δεν είχα δική μου μαια στον τοκετό νομίζω πως τα μαθήματα με βοήθησαν πραγματικά πολύ, ήξερα τι να περιμένω, τι να κάνω και πήγα χωρίς φόβο και με αυτοπεποίθηση ότι θα γεννήσω φυσιολογικά και θα θηλάσω και όλα θα πάνε καλά. Με τις κοπέλες που κάναμε μαζί το σεμινάριο γίναμε και φίλες και μιλάμε κάθε μέρα σε τσατ στο βαιμπερ και πολύ συχνά συναντιομαστε να παίξουν τα παιδιά μας που έχουν ακριβώς την ίδια ηλικία. Και ξέρετε πόσο σημαντική είναι η υποστήριξη από μανούλες που είναι στην ίδια ακριβώς φάση με σένα τον πρώτο καιρό που οι ορμόνες χτυπάνε κόκκινο και νιώθεις πελαγωμενη. Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να βρείτε το τηλ από το ίντερνετ στο κέντρο υγείας Αγίας Παρασκευής και να ζητήσετε να μιλήσετε με τις μαίες να σας κατευθύνουν. Γρήγορα όμως γιατί είναι δωρεάν και είναι τρομερά αξιόλογο και συνήθως οι θέσεις εξαντλούνται γρήγορα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...