Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η afr είπε:

Περαστικά κορίτσι μου!! Ελπιζω να περασει γρήγορα να μην ταλαιπωρηθεις. Εχεις υψηλό πυρετό?

Σήμερα είμαι καλύτερα, έφτασα μέχρι 38.4 αλλά και το μπούκωμα είναι πιο υποφερτό, ευτυχώς . Ευχαριστώ πολύ!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Σήμερα είμαι καλύτερα, έφτασα μέχρι 38.4 αλλά και το μπούκωμα είναι πιο υποφερτό, ευτυχώς . Ευχαριστώ πολύ!! 

@Elli13 λογικά είσαι στην κλινική,με το καλό το μπεμπακι σου κορίτσι μου ,με ένα πόνο !!! Να πάνε όλα καλά 🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Καλησπέρα ,είχα γράψει δεν θυμάμαι που ,πήγα τρίτη πρωί τελικά ,όλα καλά ,κανονίσαμε για αυχενική την άλλη Πέμπτη !!! 🙏🙏🙏

Εσύ πως είσαι ??? 

Αχ έφτασε ο καιρός της αυχενικής . Εγώ έχω αυχενική 18.08 🥰 έκλεισα στην ξαδέλφη του άντρα μου, πετάμε 16.08 και την Δευτέρα αυχενική. Έχω αρκετό άγχος γτ τώρα το είδα την Τρίτη όλα καλά έχω μια μικρή αποκόλληση και ένα αιμάτωμα (ξέρω αυτά γίνονται όταν παίρνει θέση ο πλακούντας αλλά θέλει ξεκούραση ) και ξανά στην αυχενική 

Δημοσίευση

Κοριτσια τι κανετε; Το σαββατο εχουμε ραντεβου με τον γιατρο για να δουμε για πρωτη φορα το μωρακι ❤️ και ελπιζω ολα να πανε καλα. Απο συμπτώματα παντως καλα παω.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Αχ έφτασε ο καιρός της αυχενικής . Εγώ έχω αυχενική 18.08 🥰 έκλεισα στην ξαδέλφη του άντρα μου, πετάμε 16.08 και την Δευτέρα αυχενική. Έχω αρκετό άγχος γτ τώρα το είδα την Τρίτη όλα καλά έχω μια μικρή αποκόλληση και ένα αιμάτωμα (ξέρω αυτά γίνονται όταν παίρνει θέση ο πλακούντας αλλά θέλει ξεκούραση ) και ξανά στην αυχενική 

τι ωραία νέα... με το καλό!! Εγώ ακόμα στην αναμονή... περιμένω να δω πότε θα ρθει ο γιατρός του νησιού για να πάμε να δούμε τι γίνεται.. προσπαθώ να μην το πολυσκέφτομαι αν και με έχει φάει αγωνία. Λέω είναι καλά; Μεγαλώνει όπως πρέπει;  Το ΄"εβρασα" το καημενούλι ενα 24ωρο με τον πυρετό.. εύχομαι να είναι καλά.. όταν θα πάω αν όλα είναι καλά θα είναι ολόκληρο μωράκι 😛

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Κοριτσια τι κανετε; Το σαββατο εχουμε ραντεβου με τον γιατρο για να δουμε για πρωτη φορα το μωρακι ❤️ και ελπιζω ολα να πανε καλα. Απο συμπτώματα παντως καλα παω.

Με το καλό κορίτσι μου.. πόσο θα είσαι το Σάββατο;; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Εντάξει τουλάχιστον φαίνεται οτι περνάει γρήγορα ευτυχώς!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Όλα θα πάνε καλά ,αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα ,ξεκούραση και όχι άγχος !!! Με το καλό να έρθετε Ελλάδα 

Δημοσίευση

Κορίτσι καλησπέρα!!! 

Εύχομαι όλες οι εγκυμοσύνες να πηγαίνουν καλά με το καλό ο νέος μήνας που έρχεται να φέρει κι άλλα θετικά τέστ !!! 

Λοιπόν τα δικά μου νέα είναι οτι πήγα για σαλπιγγογραφια, όλα είναι φυσιολογικά και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. 

Το πρόβλημα θα έλεγα από τη πλευρά μου ήταν ο γιατρός που πριν καν κάνουμε την εξέταση μας είπε με το τρόπο του να πάμε για εξωσωματική. 

Άσχημη εντύπωση μου δημιούργησε και στεναχωρήθηκα πριν ξεκινήσει η εξέταση. 

Δε ξέρω γενικά πως είναι άλλοι γιατροί, αλλά με το καλημέρα να θέλει να σου πει μη προσπαθείς άλλο φυσιολογικά... 

Πριν από 2 βδομάδες είχα πάει σε σύμβουλο γονιμότητας και με ενθάρρυνε, μας είπε ότι αν διορθώσουμε κάποια θέματα στο κύκλο μου (τελικά έχω ΣΠΩ) θα έρθει σίγουρα η εγκυμοσύνη μέχρι τα Χριστούγεννα. 

Τι να πιστέψω βρε κορίτσια; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eirin είπε:

Κορίτσι καλησπέρα!!! 

Εύχομαι όλες οι εγκυμοσύνες να πηγαίνουν καλά με το καλό ο νέος μήνας που έρχεται να φέρει κι άλλα θετικά τέστ !!! 

Λοιπόν τα δικά μου νέα είναι οτι πήγα για σαλπιγγογραφια, όλα είναι φυσιολογικά και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. 

Το πρόβλημα θα έλεγα από τη πλευρά μου ήταν ο γιατρός που πριν καν κάνουμε την εξέταση μας είπε με το τρόπο του να πάμε για εξωσωματική. 

Δε ξέρω γενικά πως είναι άλλοι γιατροί, αλλά με το καλημέρα να θέλει να σου πει μη προσπαθείς άλλο φυσιολογικά... 

Πριν από 2 βδομάδες είχα πάει σε σύμβουλο γονιμότητας και με ενθάρρυνε, μας είπε ότι αν διορθώσουμε κάποια θέματα στο κύκλο μου (τελικά έχω ΣΠΩ) θα έρθει σίγουρα η εγκυμοσύνη μέχρι τα Χριστούγεννα. 

Τον εαυτό σου πίστεψέ και προσπάθησε χωρίς άγχος όσο μπορείς !!! Βάλε στην άκρη τα ιατρικά και περάστε καλά με τον άντρα σου 😉😉

Δημοσίευση
στις On 30/7/2025 at 4:17 ΜΜ, ο/η Elli13 είπε:

Αύριο απόγευμα μπαίνω για πρόκληση αλλά από χτες το βράδυ έχω έντονο πόνο στη μέση και πονακια στην κοιλιά. Δεν είναι κάτι συντονισμένο οπότε δεν παραπέμπει σε τοκετό ακόμα, ωστόσο νιώθω πολύ διαφορετικά το σώμα μου, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Μακάρι να προλάβει η μικρή να κάνει έξοδο πριν ξεκινήσουμε τη διαδικασία ή έστω να μην καθυστερήσει σαν την αδερφή της 🙏 Σε ευχαριστώ πολύ για την σκέψη και το ενδιαφέρον 🥹🥰

Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά! 

Θα περιμένουμε νέα σου ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Eirin είπε:

Κορίτσι καλησπέρα!!! 

Καλημέρα κορίτσι μου και καλό μήνα σε όλες!

Για ποιο λόγο σου είπε ο γιατρός για εξωσωματική? Σας το εξηγησε?

Εγω νομίζω οτι αν εχεις θεμα με τον κυκλο σου και υπάρχουν πράγματα όπως λες να τον διορθώσουν,  μπορείτε να το δοκιμάσετε. Κι εκείνος ο γιατρός κάτι ξέρει για να το λέει..

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα σε όλες και καλό μήνα να έχουμε! Είμαι στην 8η μερα μετα την ωορρηξία και οι προηγούμενες μέρες έχουν ως εξης: τις πρώτες μέρες μετα την ωορρηξία ειχα κάποιες μικρές ενοχλήσεις χαμηλά στην κοιλιά που όμως μου εχει συμβεί κ αλλες φορες οποτε το αποδίδω σε πόνους ωορρηξίας. Ωστόσο στην πορεία συνεχισα να εχω καποια πονακια με αποκορύφωμα χθες κ προχθές που ήταν πιο έντονα. Σήμερα όμως δεν αισθάνομαι τίποτα. Εχω μπερδευτεί.. ξερει καμια τι μπορει να συμβαίνει?

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Eirin είπε:

Κορίτσι καλησπέρα!!! 

Καλημερα , καλο μηνα!!Ποσο καιρό προσπαθείτε Ειρήνη? Και τι ηλικία έχεις? Να πιστέψεις τον σύμβουλο γονιμότητας σε σχέση με το ποσό διάστημα προσπαθείτε κ την ηλικία σας..ο συζυγος έκανε σπερμοδιαγραμμα? Αν ειναι ολα οκ κ θέλετε απλά να διορθώσετε λιγο την ωορεξια κτλ δώστε χρονο. 

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Eirin είπε:

Κορίτσι καλησπέρα!!! 

Καλησπερα @Eirin

Τελεια που η σαλπιγγογραφια σου βγηκε καθαρη! Φανταστικα νεα!

Εγω θα κανω την ερωτηση ποσο καιρο προσπαθειτε;

Πριν πας σε εξωσωματικη θα πρεπει να δειτε πολλα πραγματα απο εξετασεις μαζι με θεραπειες (προκλησεις ωορρηξιας, σπερματεγχυση αν εσεις σαν ζευγαρι επιθυμειτε). Παρτε κι αλλη γνωμη αν μπορειτε απο αλλο γιατρο.

Ευτυχως που βρηκες οτι εχεις ΣΠΩ. Εχω κι εγω και τοσο καιρο παλευα να ξεδιαλυνω αν εχω ή οχι (ο ενας ελεγε οτι εχω, ο αλλος οχι). Πρεπει να γινει συνεργασια ενδοκρινολογου μαζι με γυναικολογο για εναν ασθενη με ΣΠΩ και να του δοθει αγωγη. Στη δικια μου περιπτωση ο ενας γιατρος κατηγορουσε τον αλλο, με αποτελεσμα να φτασω στο και 5' για τη διαγνωση.

Αν θες στειλε μου προσωπικο να μιλησουμε. Εχω περασει κι απο το δικο σου σταδιο.

Δημοσίευση

Καλησπερα σε ολες! Τι κανετε κοριτσια; Πως ειστε; Καλο μηνααα!!! Σε αλλα δικα μου νεα, εκανα εξετασεις και βρεθηκε αυξημενη η προλακτινη μου (το κανει το ΣΠΩ). Θα κανω μια ειδικη εξεταση για την προλακτινη. Με βαση τα αποτελεσματα των εξετασεων, η ενδοκρινολογος θα μου δωσει ενα χαπακι να την ριξουμε την τιμη της για να εχω πιο ποιοτικα ωαρια. Αυτα χοντρικα. Τρεχω για τις τελευταιες εξετασεις.

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Καλησπερα σε ολες! Τι κανετε κοριτσια; Πως ειστε; Καλο μηνααα!!! Σε αλλα δικα μου νεα, εκανα εξετασεις και βρεθηκε αυξημενη η προλακτινη μου (το κανει το ΣΠΩ). Θα κανω μια ειδικη εξεταση για την προλακτινη. Με βαση τα αποτελεσματα των εξετασεων, η ενδοκρινολογος θα μου δωσει ενα χαπακι να την ριξουμε την τιμη της για να εχω πιο ποιοτικα ωαρια. Αυτα χοντρικα. Τρεχω για τις τελευταιες εξετασεις.

Καλο μηνα ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Θα κάνεις την εξέταση που σου παίρνουν 2 μετρήσεις με διαφορά κάποιων λεπτών; Εχω κ εγώ αυξημένη προλακτινη και παίρνω dostinex και έχει ρυθμιστεί! Πέφτει σχετικά γρήγορα οπότε μην αγχώνεσαι γι αυτό! :) 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα! Ξέχασα να αναφέρω ότι αυτή τη φορά μου μέτρησε τράχηλο διακολπικα, τον βρήκε 35mm και κλειστο. Μου είπε όλα καλά ευτυχώς! Επίσης τη μπομπιρινα τη νιώθω κάθε μέρα πλέον!  Δεν έχω αρχίσει να μιλάω στο μικρό για το αδερφάκι του, είναι τώρα 15 μηνών και νιώθω ότι δεν θα καταλάβει. Μόνο το βράδυ διαβάζουμε ένα βιβλίο που μιλάει για αδερφάκια μπας και κάτι πιάσει αλλά δεν το νομίζω. Εν τω μεταξύ δεν έχω αλλάξει και τίποτα στις δραστηριότητες μας, τον σηκώνω κανονικά, παίζουμε όπως πριν, κλπ οπότε αμφιβάλλω ότι έχει αντιληφθεί το οτιδήποτε. Αναρωτιέμαι αν θα του έρθει κεραμίδα όταν έρθει η ώρα...
    • @sofakikaramel πόσο τέλεια, συγχαρητήρια!!!!💙🩵! Ξενοιασαμε λιγακι προς το παρόν! Πότε έχεις πάλι ραντεβού να δείτε το μπεμπακι; Καλημέρα κορίτσια! Κάναμε κι εμείς την β επιπέδου μας χθες και ήταν όλα ΣΟΥΠΕΡ! Μας πήρε κοντά 2 ώρες η αλήθεια είναι, γιατί κάναμε ένα διάλειμμα για να γυρίσει η μπεμπουλα, η οποία συνεργάστηκε άψογα! 400 γραμμάρια στις 20+5! Ο τράχηλος στα ίδια, σταθερός, κι εκει μεγάλη ανάσα!!!! Ουφφφφφφ🥳
    • Δεν το είχα προσωπικά όμως είναι αρκετά συχνό. Συνήθως αρκεί η ξεκούραση κ η ηρεμία. Οι περισσότερες γνωστές μου έφτασαν κανονικά ως 37-38 εβδομάδες αλλά θέλει αρκετή ξάπλα κ προσοχη συνήθως! Εσένα τι σου έχει συστήσει ο/η γιατρός; Με το καλό και όλα να πάνε καλά!
    • Καλησπέρα κορίτσια! @Sotiria_94 πως είναι τ πράγματα εκει? @ΜαρίαΔημήτρης μπραβο η μπεμπούλα που ειναι καλη κ απολαμβάνετε τις διακοπές σας! Εμεις σήμερα πήγαμε νεροτσουληθρες στη Δραμα. Πολυ ωραια ήταν! Το μωρο έριξε πολυ υπνο στο καροτσι. Μας άφησε στην ησυχία μας χαχα..τα κορίτσια τρελάθηκαν στις βουτιές κ στις τσουλήθρες. 12.30 το μεσημέρι φτασαμε και φυγαμε με το κλείσιμο 7 και το απόγευμα. Εχουμε κ μια ωρα δρόμο πάνω κατω. Πολυ καλα πήγε η μερα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...