Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Eirin είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! 

Έχω καιρό να γράψω καθώς αυτό το μήνα έκανα μια παύση, σταμάτησα τη clomiphene και πήγα σε σύμβολο γονιμότητας. 

Μετά από 1,5 χρόνο χωρίς κάποιο αποτέλεσμα θα πάω για σαλπιγγογραφια, μου πρότεινε καλύτερα gel σαλπίγγων. Ήθελα να ρωτήσω όσα κορίτσια έχουν κάνει περίπου το κόστος και αν έχετε να προτείνετε κάποιο στην Αθήνα (καθώς εδώ στην επαρχία δεν έχουμε ούτε βασικούς γιατρούς). Στο ραντεβού, μου επιβεβαίωσε ότι έχω σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και μου συνέστησε μια βιταμίνη για ισορροπήσουν τα επίπεδα και να βοηθηθεί ο οργανισμός για να έχω σταθερότερο κύκλο. Σκοπεύω να μην αφήσω άλλο το χρόνο να περνάει, θα πάω να κάνω όλες τις εξετάσεις που χρειάζεται. Να δούμε τα επίπεδα βιταμινών. Αν όλα πάνε καλά και ρυθμιστούν θα ξεκινήσω πρόκληση τον Σεπτέμβριο. 

Κορίτσι μου εγώ έκανα υπέρηχοσαλπιγγογραφια με τζελ αλλά Θεσσαλονίκη Πλήρωσα 200€ μαζί με υπέρηχο γονιμότητας. Καλά κάνεις και θα τα κοιτάξεις όλα να συνεχίσεις προετοιμασμενη από Σεπτέμβρη.

• Απαντήσεις 421
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Τα καφέ συνεχίζουν λέτε να είναι κάτι κακό;

Τι να σου πω κορίτσι μου..άλλες γεννάνε και με καφέ αίμα έχω ακούσει, μακάρι να είναι κάτι περαστικό..τι σου είπε η γιατρ΄ός ξαναμίλησες μαζί της..αν δεις ζωντανό αίμα εκεί να ανησυχήσεις ...

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η mariarent είπε:

Καλό μήνα και σε σένα! 🌸🩷
Με υγεία, φως, χαμόγελα και… 2 ροζ γραμμούλες για όσες το περιμένουν!
Να είναι ένας μήνας γεμάτος θετικές εκπλήξεις, ξεκούραση και χαρά — και γιατί όχι… και μια μπεμπέ έκπληξη για κάποιες 💕👶

☀️🌊 Απόλαυσε τον Ιούλιο — σωματικά και ψυχικά! Εδώ είμαστε για να τα μοιραζόμαστε όλα 💬🥰

Παιδιά, να μοιραστώ κι εγώ μια εμπειρία:
Πήγαινα διακοπές κάθε χρόνο σαν Tetris. Τσάντες στις θέσεις, ψυγειάκι στα πόδια και το μωρό ανάμεσα σε βαλίτσες 😅  
Φέτος όμως ήρθε **η λύτρωση**: μπαγκαζιέρα οροφής
Επιτέλους ανάσα, χώρος, τάξη.
 Κουμπώνει εύκολα, δεν κάνει θόρυβο και δεν μοιάζει με UFO πάνω στο αμάξι.  
Δοκιμασμένη και εγκεκριμένη από... οικογένεια με παιδί, παγουρίνο και μπρατσάκια. 💼🏖️

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Κορίτσι μου πάρε τον γιατρό σου μην το αφήνεις ,θεωρώ ότι τα καφέ δεν είναι πρόβλημα αλλά μιλά μαζί της ,περνεις μήπως σαλοσπιρ ή αντιπηκτική ένεση ???

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Tina23 είπε:

@Mantarini περιμένουμε και την σημερινή γραμμούλα🤭🤭

Καλημέρα στα υπόλοιπα κορίτσια, καλή Παρασκευή να έχουμε.. 

Κορίτσι μου έκανα το πρωί αλλά είναι το ίδιο με το χθεσινό, καμία διαφορά. Την Κυριακή θα επαναλάβω για να δω αν έχει διαφορά. Το σημερινό είναι ούτε 24 ώρες από εχτές που έκανα το πρώτο.

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Eirin είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! 

Έχω καιρό να γράψω καθώς αυτό το μήνα έκανα μια παύση, σταμάτησα τη clomiphene και πήγα σε σύμβολο γονιμότητας. 

Μετά από 1,5 χρόνο χωρίς κάποιο αποτέλεσμα θα πάω για σαλπιγγογραφια, μου πρότεινε καλύτερα gel σαλπίγγων. Ήθελα να ρωτήσω όσα κορίτσια έχουν κάνει περίπου το κόστος και αν έχετε να προτείνετε κάποιο στην Αθήνα (καθώς εδώ στην επαρχία δεν έχουμε ούτε βασικούς γιατρούς). Στο ραντεβού, μου επιβεβαίωσε ότι έχω σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και μου συνέστησε μια βιταμίνη για ισορροπήσουν τα επίπεδα και να βοηθηθεί ο οργανισμός για να έχω σταθερότερο κύκλο. Σκοπεύω να μην αφήσω άλλο το χρόνο να περνάει, θα πάω να κάνω όλες τις εξετάσεις που χρειάζεται. Να δούμε τα επίπεδα βιταμινών. Αν όλα πάνε καλά και ρυθμιστούν θα ξεκινήσω πρόκληση τον Σεπτέμβριο. 

Καλησπερα κοριτσι μου,

Μπορεις να κανεις στα μαιευτηρια στην Αθηνα (Μητερα, Ιασω, Ρεα). Τωρα για διαγνωστικα κεντρα δεν ξερω αν κανουν. Εγω δεν εκανα με τζελ, εκανα την κλασσικη μαζι με αναισθησια και εδωσα περιπου 250 ευρω. Λογικα αυτη με το τζελ θα ειναι πιο οικονομικη. Καλα κανεις και δεν το αφηνεις ετσι πρεπει, και αν σου λενε εισαι μικρη ακομα να πιεσεις! Μην αφηνεις το χρονο να περναει. Εγω εφτασα τα 3 χρονια λογω λαθων χειρισμων.

Για το ΣΠΩ σου εδωσε inofert; Εγω ειδα διαφορα μαζι με το glucophage. Σταθεροποιηθηκε ο κυκλος στις 30 μερες.

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου,

Μπορεις να κανεις στα μαιευτηρια στην Αθηνα (Μητερα, Ιασω, Ρεα). Τωρα για διαγνωστικα κεντρα δεν ξερω αν κανουν. Εγω δεν εκανα με τζελ, εκανα την κλασσικη μαζι με αναισθησια και εδωσα περιπου 250 ευρω. Λογικα αυτη με το τζελ θα ειναι πιο οικονομικη. Καλα κανεις και δεν το αφηνεις ετσι πρεπει, και αν σου λενε εισαι μικρη ακομα να πιεσεις! Μην αφηνεις το χρονο να περναει. Εγω εφτασα τα 3 χρονια λογω λαθων χειρισμων.

Για το ΣΠΩ σου εδωσε inofert; Εγω ειδα διαφορα μαζι με το glucophage. Σταθεροποιηθηκε ο κυκλος στις 30 μερες.

Ναι δε θέλω να περάσει άλλο ο καιρός χωρίς να κάνω κάτι. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Ngsofia είπε:

Κορίτσι μου εγώ έκανα υπέρηχοσαλπιγγογραφια με τζελ αλλά Θεσσαλονίκη Πλήρωσα 200€ μαζί με υπέρηχο γονιμότητας. Καλά κάνεις και θα τα κοιτάξεις όλα να συνεχίσεις προετοιμασμενη από Σεπτέμβρη.

Ναι μου έδωσε αυτά τα χάπια, θέλω να κάνω όλες τις εξετάσεις και να τα ξεκινήσω. 

Ελπίζω από Σεπτέμβρη να ξεκινήσουμε με τις καλύτερες συνθήκες. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα καθόλου υγρά αλλά στην δεύτερη είχα καφέ υγρά μετά την 7 εβδομάδα άρχισαν και κράτησαν 3 βδομάδες περίπου, είχα κάθε μέρα απλά δεν ήταν τόσο σκούρο καφέ όπως είναι στα τελειώματα της περιόδου είχαν πιο ανοιχτό χρώμα  έπαιρνα προγεστερόνη 3 χάπια την ημέρα και κάποια στιγμή σταμάτησαν 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα καθόλου υγρά αλλά στην δεύτερη είχα καφέ υγρά μετά την 7 εβδομάδα άρχισαν και κράτησαν 3 βδομάδες περίπου, είχα κάθε μέρα απλά δεν ήταν τόσο σκούρο καφέ όπως είναι στα τελειώματα της περιόδου είχαν πιο ανοιχτό χρώμα  έπαιρνα προγεστερόνη 3 χάπια την ημέρα και κάποια στιγμή σταμάτησαν 

Αυτό μου είπε και εμένα η γιατρός. Να παίρνω προγεστερόνη. Μου έδωσε διπλή δόση εχθές και διπλή σήμερα. Το παρακολουθούμε.

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η sisi93 είπε:

Τι να σου πω κορίτσι μου..άλλες γεννάνε και με καφέ αίμα έχω ακούσει, μακάρι να είναι κάτι περαστικό..τι σου είπε η γιατρ΄ός ξαναμίλησες μαζί της..αν δεις ζωντανό αίμα εκεί να ανησυχήσεις ...

Προγεστερόνη παίρνω και το παρακολουθουμε

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσι μου έκανα το πρωί αλλά είναι το ίδιο με το χθεσινό, καμία διαφορά. Την Κυριακή θα επαναλάβω για να δω αν έχει διαφορά. Το σημερινό είναι ούτε 24 ώρες από εχτές που έκανα το πρώτο.

Εμένα με απογευματινά ουρά αλλάζουν. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Εμένα με απογευματινά ουρά αλλάζουν. 

Καλημέρα, αύριο θα επαναλάβω και Τρίτη λέω να πάω για χοριακη. Να έχω δύο μέρες καθυστέρηση. Πόσο με αγχωνει η χοριακη βρε κορίτσια.. να μην πω για τον πρώτο υπέρηχο.. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα, αύριο θα επαναλάβω και Τρίτη λέω να πάω για χοριακη. Να έχω δύο μέρες καθυστέρηση. Πόσο με αγχωνει η χοριακη βρε κορίτσια.. να μην πω για τον πρώτο υπέρηχο.. 

Μαντερινακι μου περιμένω 29.07 τον τρίτο υπέρηχο και τρέμω ακόμα . Οπότε δεν φεύγει αυτό το άγχος ποτέ. 

Οπότε νιώθεις εσύ έτοιμη γτ και θετική να βγει θα ξανά κάνεις και μετά... Αυτό το ΠΕΡΙΜΕΝΕΕΕ με σκοτώνει. 

Αλλά κυρια μου με μπαλόνια με θέλω ταγκ 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Μαντερινακι μου περιμένω 29.07 τον τρίτο υπέρηχο και τρέμω ακόμα . Οπότε δεν φεύγει αυτό το άγχος ποτέ. 

Οπότε νιώθεις εσύ έτοιμη γτ και θετική να βγει θα ξανά κάνεις και μετά... Αυτό το ΠΕΡΙΜΕΝΕΕΕ με σκοτώνει. 

Αλλά κυρια μου με μπαλόνια με θέλω ταγκ 

Μέχρι να αρχίσουμε να τα νιώθουμε, να μας κλωτσανε δεν υπάρχει ηρεμία 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Γιατί μετά;; Εγώ θυμάμαι ήμουν ξάπλα με ένα κινητό στο χέρι και έβαζα το τραγούδι που της άρεσε κ κουνιόταν, γιατί αγχωνόμουν ότι δεν την ένιωσα πολύ  🤣

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Νομίζω το άγχος μέχρι να τα κρατήσουμε στην αγκαλιά μας θα υπάρχει !!!! Εγώ συγκρατουμε για να μην πηγαίνω κάθε λίγο και λιγάκι στο γιατρό μου για να τα βλέπω ,χαχαχαχχα 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Κι εγώ που άρχισα να το νιώθω κάθε μέρα έχω το άγχος αν το νιώθω το ίδιο πόσο κουνιέται. Άσε μέχρι να γεννηθεί δεν ξέρω αν ηρεμήσω πλήρως! 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Γιατί μετά;; Εγώ θυμάμαι ήμουν ξάπλα με ένα κινητό στο χέρι και έβαζα το τραγούδι που της άρεσε κ κουνιόταν, γιατί αγχωνόμουν ότι δεν την ένιωσα πολύ  🤣

@Mantarini ενώ μετά..  8 γίνεται ο μεγάλος και ακιμα έχω άγχος . Άσε ποτέ μα ποτέ δεν φεύγει 

Δημοσίευση
στις On 9/7/2025 at 6:30 ΜΜ, ο/η Elk είπε:

Ο γιατρός που σε έχει αναλάβει κάνει vbac ; Εγώ μια αναφορά που έκανα σε εμβρυολογο για να δω τι άποψη έχει δεν ήταν και πολύ υπέρ καλά ο γυναικολόγος που είχα σε δημόσιο ούτε καν το συζήτησα 😂

εύχομαι να έχει μια όμορφη γέννα και να πάνε όλα καλά και όπως τα θέλεις !!

Ναι ναι αποδεδειγμένα. Έχει γεννήσει και άλλη φίλη στο forum σε αυτόν 😊 

Στα δημόσια δεν κάνουν δυστυχώς... Έχω ακούσει περιπτώσεις που και με 8-10 διαστολή να πας σε πάνε κατευθείαν για καισαρικη. Άσε... Είμαστε λίγο πίσω σε αυτό το θέμα δυστυχώς....

Στην Αγγλία ας πούμε που έχω φίλη, το θεωρούν δεδομένο ότι θα γεννήσεις φυσιολογικά.

Πρώτη φορά ακούω αυτό το όνομα! Πολύ ωραίο! Με το καλό!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Ναι ναι αποδεδειγμένα. Έχει γεννήσει και άλλη φίλη στο forum σε αυτόν 😊 

Στα δημόσια δεν κάνουν δυστυχώς... Έχω ακούσει περιπτώσεις που και με 8-10 διαστολή να πας σε πάνε κατευθείαν για καισαρικη. Άσε... Είμαστε λίγο πίσω σε αυτό το θέμα δυστυχώς....

Στην Αγγλία ας πούμε που έχω φίλη, το θεωρούν δεδομένο ότι θα γεννήσεις φυσιολογικά.

Πρώτη φορά ακούω αυτό το όνομα! Πολύ ωραίο! Με το καλό!

Πόσο κρίμα . Και εδώ Γερμανία δεν έχουμε θέμα πας για φυσιολογικό τοκετό. Εδώ με διαβήτη κύησης μωρό μεγάλο ,πρώτο καισαρική και πάλι δεν πήγαμε για καισαρική το κρατήσαμε μέχρι τέλος 39+3 γέννησα . Με καισαρική όμως.. 

Τώρα στο τρίτο θα πρέπει να πάω σε πανεπιστημιακό Νοσοκομείο το οποίο από εμένα είναι 2 ώρες και με 2 παιδιά στο σπίτι είναι αδύνατον όλο αυτό. Οπότε πάω για καισαρική και πάλι μου είπαν 10 μέρες πριν 

Δημοσίευση

Κορίτσια η περίοδος μου κάνει πάλι κάτι κουλά..τον προηγούμενο μήνα ξεκίνησα να έχω καφέ 8 μέρες πριν την αναμενόμενη..κύκλος 26-27 μέρες..αυτό το μήνα βρήκα θετικό τεστ την 10η μέρα..λέω οκ θα μου έρθει 2-3 μέρες νωρίτερα..χθες ξαφνικά ήρθαν λίγα καφέ και σήμερα έχω πονάκια χαμηλά και πριν είδα ελάχιστο αίμα στο σερβιετακι..και σήμερα Κυριακή θα είμαι 23η μέρα..τι την έχει πιάσει; Όχι τίποτα άλλο, μου χάλασε και το μπάνιο αύριο 🫣🤧

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια η περίοδος μου κάνει πάλι κάτι κουλά..τον προηγούμενο μήνα ξεκίνησα να έχω καφέ 8 μέρες πριν την αναμενόμενη..κύκλος 26-27 μέρες..αυτό το μήνα βρήκα θετικό τεστ την 10η μέρα..λέω οκ θα μου έρθει 2-3 μέρες νωρίτερα..χθες ξαφνικά ήρθαν λίγα καφέ και σήμερα έχω πονάκια χαμηλά και πριν είδα ελάχιστο αίμα στο σερβιετακι..και σήμερα Κυριακή θα είμαι 23η μέρα..τι την έχει πιάσει; Όχι τίποτα άλλο, μου χάλασε και το μπάνιο αύριο 🫣🤧
    • Θεωρητικά το καλύτερο είναι να έχεις επαφές σε όλο τον κύκλο χονδρικά μέρα παρά μέρα. Από τη στιγμή που θα δεις θετικό τεστ είσαι στην πιο γόνιμη φάση σου!! Βέβαια να σου πω προσωπικά έχω κάνει άπειρα τεστ για πολλά χρόνια!!! Έχω τα διδυμάκια μου από εξωσωματική κ τώρα είμαι έγκυος στο 3ο με φυσιολογική σύλληψη. 2 φορές έχω συλλάβει φυσιολογικά (η πρώτη δεν προχώρησε) κ τις 2 δεν έκανα ούτε τεστ ούτε τίποτα.. Και πιάσαμε με ελάχιστες επαφές. Πέρυσι με 1 κ φέτος με 2….  Προσωπικά βοηθήθηκα από τα τεστ για να κατανοήσω καλύτερα τον κύκλο μου αλλά μέχρι εκεί.  
    • Ανοίγουμε και εμείς δειλά δειλά το θέμα Φεβρουαρίου 2026 και εύχομαι μέσα απ' τη. Καρδιά μου να έχουμε ένα όμορφο ταξίδι  @melitiniღ με μπαλόνια η υποδοχή σου.. 
    • Πόσο κρίμα . Και εδώ Γερμανία δεν έχουμε θέμα πας για φυσιολογικό τοκετό. Εδώ με διαβήτη κύησης μωρό μεγάλο ,πρώτο καισαρική και πάλι δεν πήγαμε για καισαρική το κρατήσαμε μέχρι τέλος 39+3 γέννησα . Με καισαρική όμως..  Τώρα στο τρίτο θα πρέπει να πάω σε πανεπιστημιακό Νοσοκομείο το οποίο από εμένα είναι 2 ώρες και με 2 παιδιά στο σπίτι είναι αδύνατον όλο αυτό. Οπότε πάω για καισαρική και πάλι μου είπαν 10 μέρες πριν 
    • Και εμένα με ζόρισε αυτό το αλμα λίγο παραπάνω. Το επόμενο είναι το 14-15 και όπως το υπολογίζω θα είναι στις διακοπές μας 🤪🤪
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...