Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσιαααα πείτε μου ότι τα μάτια μου δεν κάνουν γραμμουλες!!! Πείτε μου ότι την βλέπετε και εσείς!! Κοντεύω να τρελαθώ!! 

IMG_20250710_143710.jpg

Κορίτσι μου πέρυσι τέτοια μερα  10/7 στην επέτειο του γάμου μου είχα κ εγώ το δεύτερο θετικό τεστακι της ζωής μου και το δεύτερο μωράκι μου ήρθε στον κόσμο τον Μάρτη.  !!! Εύχομαι όλα να πάνε όμορφα και για σένα! 💖

• Απαντήσεις 408
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για τα υπέροχα μηνύματα σας!!! Δυστυχώς για ακόμη μια φορά την ίδια εβδομάδα είχα ξανά αιμορραγία κ απεβαλλα!!!

Για μένα το ταξίδι της μητρότητας τελειώνει κάπου εδώ. Έχουμε εξουθενώνει ψυχολογικά, σωματικά κ οικονομικά κ δεν πάει άλλο! Ήδη έχουμε χάσει 3 ολόκληρα χρόνια με γιατρούς, εξετάσεις κλπ κ πάλι είμαστε στο μηδέν. Δυστυχώς είμαστε από τους άτυχους που το αρχικά όμορφο ταξίδι για ένα παιδί έχει μετατραπεί στον χειρότερο μας εφιάλτη!!! Όσο κ αν το θέλουμε κ ενώ έχουμε ψάξει τα πάντα δεν έρχεται κ δεν αντεχουμε άλλη απώλεια, οπότε καλύτερα οι 2 μας με τον αντρουλη μου που είναι ο πιο υπέροχος σύντροφος του κόσμου!!! Κ οι εξηγήσεις είναι ή ότι υπάρχει κάτι στο συνδυασμό DNA το δικό μου κ του συζύγου ή ότι έχω θέμα ορμονικό κ παρολες τις υψηλές δόσεις δεν απορροφαω τα φάρμακα που περνώ. Για κανένα από τα 2 δεν υπάρχει κάποια λύση οπότε όσο κ αν θέλουμε ένα μωράκι για εμάς αυτό το ταξίδι έφτασε στο τέλος!!!!

Ήσασταν μεγάλο στήριγμα για μένα κ κάθε φορά που είχαμε ένα θετικό τεστακι χαιρόμουν σαν να ήταν δικό μου. Σας ευχαριστώ πολύ για όλη τη στήριξη που ενώ δεν γνωριζόμαστε ήσασταν εδώ σαν να είμαστε φίλες!!!

Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου όλες σας να χαίρεστε τις οικογένειες σας, στις εγκύουλες μας τελειομηνες εγκυμοσύνες κ σε όσες προσπαθούν σύντομα να έχουν ένα μωράκι στην αγκαλιά τους!!!! Κ πάνω από όλα να προσέχετε τους εαυτούς σας κ τη σχέση με τον άνθρωπο σας είναι πολυ σημαντικό!!! Σας φιλώ κ σας αποχαιρετώ 🥰🥰🥰

Εύχομαι οποιο ταξίδι κι αν κάνεις από εδώ και πέρα να είναι όμορφο κ γεμάτο με όσα αξίζεις....

Δημοσίευση

Ναι!!! Ιούλιο μου είχε πει η @Παρασκευαιδου !!! Ναι θα επαναλάβω και αύριο με πρωινά ούρα και από Δευτέρα θα πάω!! 

Μπράβο κορίτσι μου!!!! συγχαρητήρια!!ήρθε σχετικά γρήγορα!! μπράβο!!!!😁😁😁 🥳🥳🥳🥳 Με το καλό!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσιαααα πείτε μου ότι τα μάτια μου δεν κάνουν γραμμουλες!!! Πείτε μου ότι την βλέπετε και εσείς!! Κοντεύω να τρελαθώ!! 

IMG_20250710_143710.jpg

Έλα ρε κορίτσι φαίνεται..... αχνη αλλά είναι εκεί!!!! Αλλά λογικό αφού είσαι πριν την αναμενόμενη.. περιμένουμε χοριακή!!!! Όλα να πάνε τέλεια!!!!!

Δημοσίευση
στις On 1/7/2025 at 7:55 ΜΜ, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια μου να μαι,αν και από χωριό νομίζω ότι τα κατάφερα !!!! Ιούλιος πάμε δυνατά για να συνεχίσουμε το σερί των θετικών τεστ ,φυσάω μπεμπεδεσκονη επί δύο κλείστε κλιματιστικά βρε και ανοίξτε παράθυρα 😁😁😁 @Sia A @Παρασκευαιδου @almira @pennaki @SunnyBunny προσθέστε άτομα κολησε το μυαλό 

Καλό μήνα και σε σένα! 🌸🩷
Με υγεία, φως, χαμόγελα και… 2 ροζ γραμμούλες για όσες το περιμένουν!
Να είναι ένας μήνας γεμάτος θετικές εκπλήξεις, ξεκούραση και χαρά — και γιατί όχι… και μια μπεμπέ έκπληξη για κάποιες 💕👶

☀️🌊 Απόλαυσε τον Ιούλιο — σωματικά και ψυχικά! Εδώ είμαστε για να τα μοιραζόμαστε όλα 💬🥰

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

IMG_20250710_143710.jpg

Είναι θετικό κορίτσι μου καλούς διπλασιασμούς εύχομαι 🥳🥳🥳🥳

εγώ στην θέση σου θα περίμενα για την χοριακη αφού είσαι πριν την καθυστέρηση 🥰 εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη 🤰🍼

Δημοσίευση

@Mantarini κορίτσι μου και εγώ είχα θετικό τεστ αμέσως μετά την εξέταση του συζύγου, που ήταν και το μόνο εύρημα μετά από τόσες απώλειες και εξετάσεις. Δεν πρόλαβε ποτέ να πάει στον ουρολόγο, και από μέρα σε μέρα περιμένουμε την μπέμπα 🧿🙏🌈 Συγχαρητήρια κορίτσι μου, χάρηκα πολύ για σένα!!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

@Mantarini κορίτσι μου και εγώ είχα θετικό τεστ αμέσως μετά την εξέταση του συζύγου, που ήταν και το μόνο εύρημα μετά από τόσες απώλειες και εξετάσεις. Δεν πρόλαβε ποτέ να πάει στον ουρολόγο, και από μέρα σε μέρα περιμένουμε την μπέμπα 🧿🙏🌈 Συγχαρητήρια κορίτσι μου, χάρηκα πολύ για σένα!!

Άντε με το καλό!!! περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός!!!!!!🥰🥰🥰

Δημοσίευση

@Sia A λυπάμαι πάρα πολύ, είναι πολύ δύσκολο αυτό που ζείτε, μακάρι τα λόγια όλων να απαλύνουν τον πόνο σας και ο χρόνος να σας βοηθήσει να  προχωρήσετε όπως θέλετε. Μια τεράστια αγκαλιά απ' όλες μας εδώ και θα είμαστε δίπλα σου ότι κ αν χρειαστείς 

Δημοσίευση

@anna_30 Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Να περάσετε όμορφα στις διακοπούλες σας και να έρθει γρήγορα το θετικό τεστάκι!! 

@Amp92 μακάρι να ήρθε για να μείνει! Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου!! 

@marinamanoulitsa σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!! και σε εσένα καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι! 

@Ngsofia αχ αυτη η αχνή γραμμούλα τι καρδιοχτύπι μας έδωσε! 

@Elk σε ευχαριστώ πολύ!! θα περιμένω την χοριακή με αγωνία την Δευτέρα! 

@Elli13 ελα βρε κορίτσι δεν το θυμόμουν αυτό... η πλάκα είναι στην παραλία εχτές ένα φιλικό μας ζευγάρι που ξέρει την ιστορία μας μας κάνει για πλάκα "φαντάζεσαι να είσαι έγκυος και τσάμπα να κλείσατε εισιτήρια΄΄

Δημοσίευση

Το είπα και στον άντρα μου κορίτσια μόλις γύρισε απο τη δουλειά... ήταν ξαπλωμένος στον καναπέ και εγώ κοιμόμουν για μεσημέρι με τη μικρή. Σηκώθηκα και πήγα κοντά του και μου λεει τι έπαθες;; Λεω τί έπαθα; Μου λέει δεν κοιμόσουν, γιατί ξύπνησες; Λέω γα να σου δείξω αυτό.. και του δείχνω το τεστ.. δεν πίστευε στα μάτια του.. είπαμε θα το πάμε βήμα βήμα και βλέπουμε. Κρατάμε μικρό καλάθι, μακάρι όλα να πάνε καλά!! 

Δημοσίευση

@Mantarini κορίτσι μου γλυκό πάρα πολύ χάρηκα!!!!! 🥳🥳Μπράβο σας και συγχαρητήρια!!🎊🎉 Εύχομαι να πάνε όλα τελεια!!🙏 Αυτό το τεστακι να είναι η αρχή ενός 9μηνου ταξιδιού!!! Βήμα βήμα όπως λες και συ, όλα να πάνε κατ' ευχην!!!!!! 🥰🥰Περιμένουμε το τεστακι σου αύριο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Elk είπε:

Δεν είναι πολύ γνωστό το όνομα γιορτάζει 20/3 είναι άγιος Ροδιανός την μεγάλη την λένε Θωμαΐς εμείς βάλαμε την πεθερά μου το πρώτο και την δεύτερη θα βάλουμε της μαμάς μου 

Εύχομαι να είναι ένα γερό και όμορφο κορίτσι το δεύτερο! Το πρώτο παιδάκι τι όνομα του έδωσες ; 

Αχ σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Να χαίρεσαι τα κορίτσια σου και με το καλό ή βάφτιση!!!

Τον είπαμε Κάρλος και τον φωνάζουμε Καρλίτο! Το όνομα σημαίνει ελεύθερος άνθρωπος

Δημοσίευση

@Sia A

Έγραφα έσβηνα και πάλι από την αρχή… Δεν είχα τι να γράψω για σένα. Γλυκιά μου, φαντάζομαι πως αυτές οι μέρες δεν είναι δύσκολες απλά αλλά οδυνηρές… και πως ο πόνος είναι βαρύς, και πως ότι και να σου πει κανείς δεν πρόκειται να απαλύνει την ψυχούλα σου. Να κλάψεις, να θρηνήσεις και να θυμώσεις όσο το χρειάζεσαι και περισσότερο. Μη βάλεις τίποτα κάτω από το χαλί. Αυτό θα σου πω . Το θέμα δεν είναι να αναρρώσεις γρήγορα στο σώμα, αλλά κυρίως να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου και  στην καρδιά σου. Να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να ξεκουραστεί, να κλάψει, να μαλακώσει μέσα από την αγάπη που έχεις δίπλα σου… 

Και το θαύμα που περιμένεις μπορεί να έρθει, κι ας είναι λίγο αργότερα, μην αφήσεις αυτή τη δοκιμασία να σου πάρει την ελπίδα από την καρδιά. Κάθε μέρα που περνάει σε φέρνει πιο κοντά σε αυτό που η ψυχή σου επιθυμεί, ακόμα κι αν τώρα δεν μπορείς να το δεις…

Να μένετε αγαπημένοι με τον άντρα σου, να κρατιέστε χέρι-χέρι, γιατί η αγάπη σας είναι πιο δυνατή από κάθε δυσκολία, και είναι εξαιρετικά σημαντικό αυτό.

Να είσαι καλή με τον εαυτό σου, να σε φροντίζεις και να θυμάσαι ότι είμαστε εδώ όποτε  χρειαστείς απλά κάτι να πεις, για μια κουβέντα … Είσαι πιο δυνατή απ’ όσο νομίζεις. 
Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά, ειλικρινά.

Λυπαμαι πάρα πολύ…

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

IMG_20250710_143710.jpg

Ναιιιι!!! Με το καλό 🤞🏾🤞🏾🤞🏾

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

IMG_20250710_143710.jpg

Παχιά ροζ γραμμούλα κ χωρίς ζουμ!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλααα🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου !!

στις πριν 6 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Να περάσετε όμορφα ❤️

κοιτα να δεις που τελικά θα πας με σποράκι στην κοιλιά ❤️

Σ ευχαριστώ αγαπημένη!!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

IMG_20250710_143710.jpg

Την βλέπω ξεκάθαρα . Μπράβο 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου, πήγα για υπερηχογράφημα. Η γιατρός με έβγαλε 5 εβδομάδων και 2 ημερών. Είδε και σάκο και ληκιθικο ασκο. Μου είπε ότι βλέπει μια μικρή αποκόλληση αλλά όχι κάτι το ανησυχητικό και συνεχίζω την προγεστερόνη. Οταν ήρθα σπίτι είχα καφέ αίμα στο εσώρουχο και στο σκούπισμα . την πήρα τηλέφωνο μου είπε να πάρω διπλή δόση προγεστερόνη και να την πάρω το πρωί να της πω αν έχω ακόμα. 

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για τα υπέροχα μηνύματα σας!!! Δυστυχώς για ακόμη μια φορά την ίδια εβδομάδα είχα ξανά αιμορραγία κ απεβαλλα!!!

Για μένα το ταξίδι της μητρότητας τελειώνει κάπου εδώ. Έχουμε εξουθενώνει ψυχολογικά, σωματικά κ οικονομικά κ δεν πάει άλλο! Ήδη έχουμε χάσει 3 ολόκληρα χρόνια με γιατρούς, εξετάσεις κλπ κ πάλι είμαστε στο μηδέν. Δυστυχώς είμαστε από τους άτυχους που το αρχικά όμορφο ταξίδι για ένα παιδί έχει μετατραπεί στον χειρότερο μας εφιάλτη!!! Όσο κ αν το θέλουμε κ ενώ έχουμε ψάξει τα πάντα δεν έρχεται κ δεν αντεχουμε άλλη απώλεια, οπότε καλύτερα οι 2 μας με τον αντρουλη μου που είναι ο πιο υπέροχος σύντροφος του κόσμου!!! Κ οι εξηγήσεις είναι ή ότι υπάρχει κάτι στο συνδυασμό DNA το δικό μου κ του συζύγου ή ότι έχω θέμα ορμονικό κ παρολες τις υψηλές δόσεις δεν απορροφαω τα φάρμακα που περνώ. Για κανένα από τα 2 δεν υπάρχει κάποια λύση οπότε όσο κ αν θέλουμε ένα μωράκι για εμάς αυτό το ταξίδι έφτασε στο τέλος!!!!

Ήσασταν μεγάλο στήριγμα για μένα κ κάθε φορά που είχαμε ένα θετικό τεστακι χαιρόμουν σαν να ήταν δικό μου. Σας ευχαριστώ πολύ για όλη τη στήριξη που ενώ δεν γνωριζόμαστε ήσασταν εδώ σαν να είμαστε φίλες!!!

Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου όλες σας να χαίρεστε τις οικογένειες σας, στις εγκύουλες μας τελειομηνες εγκυμοσύνες κ σε όσες προσπαθούν σύντομα να έχουν ένα μωράκι στην αγκαλιά τους!!!! Κ πάνω από όλα να προσέχετε τους εαυτούς σας κ τη σχέση με τον άνθρωπο σας είναι πολυ σημαντικό!!! Σας φιλώ κ σας αποχαιρετώ 🥰🥰🥰

Sia μου λυπάμαι πολύ! Μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις ολα ειναι νωπά ακόμα..όπως νιώθετε καλύτερα θα πράξετε!έδωσαν κάποιες εξηγήσεις οι γιατροί αλλά στηρίζονται στο μπορει στη πραγματικότητα κανείς δε ξερει πολλές κοπέλες είχαν αποβολές κ έκαναν παιδιά. Τον πιο σημαντικό είναι να είσαι καλα εσύ με το σύντροφό σου όπως ανέφερες κ να περνάτε όμορφα. Μια αγκαλιά 🩷🩷🩷

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!! 

Έχω καιρό να γράψω καθώς αυτό το μήνα έκανα μια παύση, σταμάτησα τη clomiphene και πήγα σε σύμβολο γονιμότητας. 

Μετά από 1,5 χρόνο χωρίς κάποιο αποτέλεσμα θα πάω για σαλπιγγογραφια, μου πρότεινε καλύτερα gel σαλπίγγων. Ήθελα να ρωτήσω όσα κορίτσια έχουν κάνει περίπου το κόστος και αν έχετε να προτείνετε κάποιο στην Αθήνα (καθώς εδώ στην επαρχία δεν έχουμε ούτε βασικούς γιατρούς). Στο ραντεβού, μου επιβεβαίωσε ότι έχω σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και μου συνέστησε μια βιταμίνη για ισορροπήσουν τα επίπεδα και να βοηθηθεί ο οργανισμός για να έχω σταθερότερο κύκλο. Σκοπεύω να μην αφήσω άλλο το χρόνο να περνάει, θα πάω να κάνω όλες τις εξετάσεις που χρειάζεται. Να δούμε τα επίπεδα βιταμινών. Αν όλα πάνε καλά και ρυθμιστούν θα ξεκινήσω πρόκληση τον Σεπτέμβριο. 

Δημοσίευση
στις On 9/7/2025 at 8:38 ΜΜ, ο/η Sia A είπε:

Λυπάμαι πάρα πολύ κορίτσι μου... Δεν μπορώ καν να φανταστώ τον πόνο σου..
Αν θέλεις δες λίγο και την ιστορία της @peacock η οποία είχε αρκετές φορές  αποβολές με αιμορραγία, σε υγιή έμβρυα, στις αρχές τις εγκυμοσύνης και τελικά έφταιγαν τα φάρμακα που έπαιρνε..  ΔΕΝ επρεπε να παίρνει αντιπηκτικές γιατί αυτές τις δημιρουργούσαν το πρόβλημα..  Με πολλή πολλή αγάπη..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @sasaki_g Εγώ θα το τολμούσα 🫣 Με το καλό κι όλας κορίτσι μου να έρθει το μικράκι σου!! 🥰 @Giotaki86 Νόμιζα ότι είχες και εσύ σήμερα.. πω πω χαμένα τα ‘χω 🤭
    • Κι εγώ hometests έχω και την ωορρηξία μου την εμφανίζουν απλα με την ευκαιρία θέλω να σας κάνω την εξής ερώτηση όταν βγει θετικό πρακτικά τι σημαίνει για την ωορρηξία ; Δηλαδή τι παράθυρο επαφών ανοίγει ;    Ευχαριστώ 
    • Σιδερένια  η μαμά σου Αννη καλή ανάρρωση 
    • Σιδερένια η γυναίκα.. καλό κουράγιο κ σε σένα..
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εμεις νομίζω να μην το ματιάσω πάμε καλά. Γελάκια και φωνούλες και εννοείται και γκρίνια αλλά κοιμάται καλά το βράδυ.  Σήμερα πήγα τον μεγάλο για εξετάσεις γιατί είχαμε 3 χρονια να κάνει και μου έστειλαν τα αποτελέσματα και έπαθα σοκ. Έχει tsh αρκετά υψηλό,μίλησα με τον παιδίατρο και με παρέπεμψε σε παιδοενδοκρινολογο. Μίλησα με την γιατρό και επειδή έλειπε θα μιλήσουμε Δευτέρα γιατί πρέπει να τον δει μου είπε πως είναι μεγάλη η τιμή που έχει. Έχω στεναχωρηθει πάρα πολύ. Εν τω μεταξύ σήμερα το απόγευμα είχαμε την τελευταία προπόνηση στο basket camp που πήγαινε και έπαιξαν αγώνα και έβαλε καλαθι και γενικά μου φαίνεται πως έχει μεγαλώσει και συγκινούμαι πάρα πολύ.  Είχε έρθει και ένα προπονητής που είναι στην τεχνική τμήμα του  Ολυμπιακου και προπονεί μαζί με τον κύριο προπονητή και πήγε όλο καμάρι και ζήτησε αυτόγραφο και να υπογράψει και την εμφάνιση του. Είμαι μάνα κουκουβάγια τελικά.  Μου ήρθε και η περίοδος με φουλ αίμα και μάλλον είμαι πιο ευσυγκινητη!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...