Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

• Απαντήσεις 408
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσιαααα πείτε μου ότι τα μάτια μου δεν κάνουν γραμμουλες!!! Πείτε μου ότι την βλέπετε και εσείς!! Κοντεύω να τρελαθώ!! 

IMG_20250710_143710.jpg

🎉🎉🎉 Την βλέπω εννοείται!!! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Κάνε κι αύριο! Ροζ δεν είναι η γραμμή??

Ναιιι ροζ!!!! 

Εντάξει δεν το πιστεύω.. ο άντρας μου κανονίσε στις 22/7 να κατέβει Αθήνα στον ανδρολογο για να δούμε πως θα κινηθούμε από εδώ και πέρα. Να πάρω να του πω άκυρο το ταξίδι;; 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσιαααα πείτε μου ότι τα μάτια μου δεν κάνουν γραμμουλες!!! Πείτε μου ότι την βλέπετε και εσείς!! Κοντεύω να τρελαθώ!! 

IMG_20250710_143710.jpg

Δεν κάνουν γραμμούλες τα μάτια σου γιατί το βλέπω και εγώ κορίτσι μου 🙏

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Mantarini είπε:

Θα είναι το δώρο μου για τα γενέθλια μου!! Ας ήρθε για να μείνει!! 🙏🙏

Ήρθε και θα μείνει κορίτσι μου!! Αν δεν κάνω λάθος κάπου τώρα δεν ήταν κι η πρόβλεψη σου;;! Δευτέρα θα ναι καλά να πας για χοριακη! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

IMG_20250710_143710.jpg

Ηρθε το μωρακι σου ❤️❤️❤️❤️❤️ με το καλο κοριτσι μου ❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

Ήρθε και θα μείνει κορίτσι μου!! Αν δεν κάνω λάθος κάπου τώρα δεν ήταν κι η πρόβλεψη σου;;! Δευτέρα θα ναι καλά να πας για χοριακη! 

Ναι!!! Ιούλιο μου είχε πει η @Παρασκευαιδου !!! Ναι θα επαναλάβω και αύριο με πρωινά ούρα και από Δευτέρα θα πάω!! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Ναιιι ροζ!!!! 

Εντάξει δεν το πιστεύω.. ο άντρας μου κανονίσε στις 22/7 να κατέβει Αθήνα στον ανδρολογο για να δούμε πως θα κινηθούμε από εδώ και πέρα. Να πάρω να του πω άκυρο το ταξίδι;; 

Κι εγώ την βλέπω κορίτσι μου τη γραμμούλα, χαμηλά το κεφάλι όμως.. θα δούμε πως θα πάει στις επόμενες μέρες, μην προτρέχεις.. για καλό στο λέω.. έχουμε δει κι άλλες γραμμούλες με μηδενικές χοριακές. Οπότε χαμηλά το κεφάλι, αλλά με αισιοδοξία. Φυσικά και δεν θα ακυρώσει ο άντρας του το ταξίδι, θα πάει, για το καλό και τον δυο σας θα είναι..!!! Με αγάπη στα λέω, ελπίζω να μην παρεξηγηθώ..!!! Εύχομαι όλα καλά και με μια τεράστια χοριακή..!!! 🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η sisi93 είπε:

@Mantarini Ροζότατο είναι χαχα ΜΠΡΑΒΟΟ ❤️ και δεν το έκανες με πρωινα ούρα από ότι κατάλαβα; 

Όχι τώρα το μεσημέρι γύρισα από την δουλειά και λέω δεν κάνω ένα να μου βρίσκεται... Αλλά δεν περίμενα με τίποτα να βγει θετικό!! 

Δημοσίευση

Κορίτσια ερώτηση μιας και λέμε για τεστ..η αδελφή μου έκανε χτες ένα τεστ περίπου 4 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο αλλά επειδή ήταν νυχτερινή το έκανε δουλειά με περίπου λέει 4 με 4μιση ώρες χωρίς να ουρήσει :D τόσο άντεξε παίζει ρόλο αυτό; χαχα με έβαλε να σασ ρωτήσω..

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

IMG_20250710_143710.jpg

Εγω τη βλεπω. Συγχαρητηρια!!

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

IMG_20250710_143710.jpg

Δώρο γενεθλίων 🥳

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για τα υπέροχα μηνύματα σας!!! Δυστυχώς για ακόμη μια φορά την ίδια εβδομάδα είχα ξανά αιμορραγία κ απεβαλλα!!!

Για μένα το ταξίδι της μητρότητας τελειώνει κάπου εδώ. Έχουμε εξουθενώνει ψυχολογικά, σωματικά κ οικονομικά κ δεν πάει άλλο! Ήδη έχουμε χάσει 3 ολόκληρα χρόνια με γιατρούς, εξετάσεις κλπ κ πάλι είμαστε στο μηδέν. Δυστυχώς είμαστε από τους άτυχους που το αρχικά όμορφο ταξίδι για ένα παιδί έχει μετατραπεί στον χειρότερο μας εφιάλτη!!! Όσο κ αν το θέλουμε κ ενώ έχουμε ψάξει τα πάντα δεν έρχεται κ δεν αντεχουμε άλλη απώλεια, οπότε καλύτερα οι 2 μας με τον αντρουλη μου που είναι ο πιο υπέροχος σύντροφος του κόσμου!!! Κ οι εξηγήσεις είναι ή ότι υπάρχει κάτι στο συνδυασμό DNA το δικό μου κ του συζύγου ή ότι έχω θέμα ορμονικό κ παρολες τις υψηλές δόσεις δεν απορροφαω τα φάρμακα που περνώ. Για κανένα από τα 2 δεν υπάρχει κάποια λύση οπότε όσο κ αν θέλουμε ένα μωράκι για εμάς αυτό το ταξίδι έφτασε στο τέλος!!!!

Ήσασταν μεγάλο στήριγμα για μένα κ κάθε φορά που είχαμε ένα θετικό τεστακι χαιρόμουν σαν να ήταν δικό μου. Σας ευχαριστώ πολύ για όλη τη στήριξη που ενώ δεν γνωριζόμαστε ήσασταν εδώ σαν να είμαστε φίλες!!!

Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου όλες σας να χαίρεστε τις οικογένειες σας, στις εγκύουλες μας τελειομηνες εγκυμοσύνες κ σε όσες προσπαθούν σύντομα να έχουν ένα μωράκι στην αγκαλιά τους!!!! Κ πάνω από όλα να προσέχετε τους εαυτούς σας κ τη σχέση με τον άνθρωπο σας είναι πολυ σημαντικό!!! Σας φιλώ κ σας αποχαιρετώ 🥰🥰🥰

Κορίτσι μου δεν υπάρχουν λόγια εύχομαι να βρείτε γρήγορα ψυχική ηρεμία και να είστε πάντα αγαπημένοι με τον άντρα σου . Σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά ♥️

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

IMG_20250710_143710.jpg

Κορίτσι μου φαίνεται όντωςς και είναι και ροζ 

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

IMG_20250710_143710.jpg

Δύο γραμμουλες όμορφες βλέπω 🥰🥰🥰 έφυγες για χωριακη αύριο 

Συγχαρητήρια Μανταρινάκη μας 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κι εγώ την βλέπω κορίτσι μου τη γραμμούλα, χαμηλά το κεφάλι όμως.. θα δούμε πως θα πάει στις επόμενες μέρες, μην προτρέχεις.. για καλό στο λέω.. έχουμε δει κι άλλες γραμμούλες με μηδενικές χοριακές. Οπότε χαμηλά το κεφάλι, αλλά με αισιοδοξία. Φυσικά και δεν θα ακυρώσει ο άντρας του το ταξίδι, θα πάει, για το καλό και τον δυο σας θα είναι..!!! Με αγάπη στα λέω, ελπίζω να μην παρεξηγηθώ..!!! Εύχομαι όλα καλά και με μια τεράστια χοριακή..!!! 🙏🙏🙏

Εννοείται πως δεν προτρέχω, ξέρω καλά πως παίζεται το παχνίδι... αλλά μετά από τόσες απογοητευσεις μπορώ να χαρώ  για μια γραμμούλα που μοιάζει αρκετά ελπιδοφόρα... δεν είναι κακό να χαίρεται κάποιος όσο κρατ΄ά τα πόδια του στο έδαφος. 

Δημοσίευση

@Γιάννα 36  @Naty_ @Tina23 @eva96  @sisi93  @melitiniღ  @pennaki @Rena92 @zoepapa @Kateriniw  

κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες σας, μου τελείωσαν οι αντιδράσεις μου για σήμερα. 

Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί αυτή η εγκυμοσύνη εύχομαι όμως να πάνε όλα καλά!! 

Θα επαναλάβω αύριο ένα τεστάκι και χοριακή θα παω από Δευτέρα, αν πάω αυτές τις μέρες θα είναι τόσο χαμηλή που θα με αγχώσει αυτη η κατάσταση. 

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για τα υπέροχα μηνύματα σας!!! Δυστυχώς για ακόμη μια φορά την ίδια εβδομάδα είχα ξανά αιμορραγία κ απεβαλλα!!!

Για μένα το ταξίδι της μητρότητας τελειώνει κάπου εδώ. Έχουμε εξουθενώνει ψυχολογικά, σωματικά κ οικονομικά κ δεν πάει άλλο! Ήδη έχουμε χάσει 3 ολόκληρα χρόνια με γιατρούς, εξετάσεις κλπ κ πάλι είμαστε στο μηδέν. Δυστυχώς είμαστε από τους άτυχους που το αρχικά όμορφο ταξίδι για ένα παιδί έχει μετατραπεί στον χειρότερο μας εφιάλτη!!! Όσο κ αν το θέλουμε κ ενώ έχουμε ψάξει τα πάντα δεν έρχεται κ δεν αντεχουμε άλλη απώλεια, οπότε καλύτερα οι 2 μας με τον αντρουλη μου που είναι ο πιο υπέροχος σύντροφος του κόσμου!!! Κ οι εξηγήσεις είναι ή ότι υπάρχει κάτι στο συνδυασμό DNA το δικό μου κ του συζύγου ή ότι έχω θέμα ορμονικό κ παρολες τις υψηλές δόσεις δεν απορροφαω τα φάρμακα που περνώ. Για κανένα από τα 2 δεν υπάρχει κάποια λύση οπότε όσο κ αν θέλουμε ένα μωράκι για εμάς αυτό το ταξίδι έφτασε στο τέλος!!!!

Ήσασταν μεγάλο στήριγμα για μένα κ κάθε φορά που είχαμε ένα θετικό τεστακι χαιρόμουν σαν να ήταν δικό μου. Σας ευχαριστώ πολύ για όλη τη στήριξη που ενώ δεν γνωριζόμαστε ήσασταν εδώ σαν να είμαστε φίλες!!!

Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου όλες σας να χαίρεστε τις οικογένειες σας, στις εγκύουλες μας τελειομηνες εγκυμοσύνες κ σε όσες προσπαθούν σύντομα να έχουν ένα μωράκι στην αγκαλιά τους!!!! Κ πάνω από όλα να προσέχετε τους εαυτούς σας κ τη σχέση με τον άνθρωπο σας είναι πολυ σημαντικό!!! Σας φιλώ κ σας αποχαιρετώ 🥰🥰🥰

Αγαπη μου δεν υπάρχουν λόγια να σου πω για να σε παρηγορήσω..σημασια έχει ότι έχεις δίπλα σου έναν σύντροφο υποστηρικτικό και είναι εκεί σε όλα..εύχομαι ο Θεός να σας δώσει φυσικά αυτό που τόσο πολύ λαχταράτε ❤️ να μας γράφεις όποτε θέλεις! 

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

IMG_20250710_143710.jpg

Κάνεις δεν μπορεί να μας κόψει έστω αυτή τη χαρά! Ειναι θετικό κορίτσι μου! 🧿❤️ εύχομαι να πάνε όλα καλά..βήμα βήμα! Θα περιμένουμε το επόμενο τεστακι 

Δημοσίευση
στις On 6/7/2025 at 5:22 ΜΜ, ο/η annie! είπε:

Καλά κάνεις αγάπη κ χαλάρωσες !!! Κοιτα να χαρείς τις ετοιμασίες κ τις διακοπές σας !!!! Εμείς θα πάμε μια βδομαδουλα στη Χαλκιδική τον Αύγουστο πρώτο ο Θεός.

Να περάσετε όμορφα ❤️

στις On 6/7/2025 at 6:14 ΜΜ, ο/η Mantarini είπε:

Καλως την!! Καλά κάνεις κοπέλα μου!! Να περάσετε όμορφα και με το καλό ο γάμος!! Εμείς κανονίζαμε με παρέα να πάμε Ζαγοροχώρια τέλος Αυγούστου αρχές Σεπτέμβρη αλλά τώρα αν ο σύζυγος χρειαστεί χειρουργείο δύσκολο να ακολουθήσουμε. Θα ξέρουμε αύριο που έχει το ραντεβού.

κοιτα να δεις που τελικά θα πας με σποράκι στην κοιλιά ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @sasaki_g Εγώ θα το τολμούσα 🫣 Με το καλό κι όλας κορίτσι μου να έρθει το μικράκι σου!! 🥰 @Giotaki86 Νόμιζα ότι είχες και εσύ σήμερα.. πω πω χαμένα τα ‘χω 🤭
    • Κι εγώ hometests έχω και την ωορρηξία μου την εμφανίζουν απλα με την ευκαιρία θέλω να σας κάνω την εξής ερώτηση όταν βγει θετικό πρακτικά τι σημαίνει για την ωορρηξία ; Δηλαδή τι παράθυρο επαφών ανοίγει ;    Ευχαριστώ 
    • Σιδερένια  η μαμά σου Αννη καλή ανάρρωση 
    • Σιδερένια η γυναίκα.. καλό κουράγιο κ σε σένα..
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εμεις νομίζω να μην το ματιάσω πάμε καλά. Γελάκια και φωνούλες και εννοείται και γκρίνια αλλά κοιμάται καλά το βράδυ.  Σήμερα πήγα τον μεγάλο για εξετάσεις γιατί είχαμε 3 χρονια να κάνει και μου έστειλαν τα αποτελέσματα και έπαθα σοκ. Έχει tsh αρκετά υψηλό,μίλησα με τον παιδίατρο και με παρέπεμψε σε παιδοενδοκρινολογο. Μίλησα με την γιατρό και επειδή έλειπε θα μιλήσουμε Δευτέρα γιατί πρέπει να τον δει μου είπε πως είναι μεγάλη η τιμή που έχει. Έχω στεναχωρηθει πάρα πολύ. Εν τω μεταξύ σήμερα το απόγευμα είχαμε την τελευταία προπόνηση στο basket camp που πήγαινε και έπαιξαν αγώνα και έβαλε καλαθι και γενικά μου φαίνεται πως έχει μεγαλώσει και συγκινούμαι πάρα πολύ.  Είχε έρθει και ένα προπονητής που είναι στην τεχνική τμήμα του  Ολυμπιακου και προπονεί μαζί με τον κύριο προπονητή και πήγε όλο καμάρι και ζήτησε αυτόγραφο και να υπογράψει και την εμφάνιση του. Είμαι μάνα κουκουβάγια τελικά.  Μου ήρθε και η περίοδος με φουλ αίμα και μάλλον είμαι πιο ευσυγκινητη!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...