Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

• Απαντήσεις 296
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@PixiesΨυχολογικα είμαι μέτρια. Αδιαθετησα σημερα τελικά οπως περίμενα. Σ ευχαριστώ που ρωτάς 🙏

Ειναι πολυ δυσκολο αυτο που περνας καθε μηνα (κι εγω το περναω). Το καταλαβαινω. Παμε για τον επομενο...... 👊 Δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως......

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Γυρίζω από γιατρό! Ακούσαμε καρδιά είδαμε το μπιζελακι μας όλα τέλεια κορίτσια! Μου έγραψε τις εξετάσεις που πρέπει να κάνω!

Αχ τι υπέροχα νέα . Με το καλό.. πόσο σε έβγαλε;;;

Δημοσίευση

Κορίτσια μου χάθηκα λίγο γιατί είναι ζορικα τώρα στον 9ο.. Αρχικά να πω καλό μήνα, εύχομαι να γεμίσουμε θετικά τεστ και καλά νέα 🙏🙏

Σε άλλα νέα, πήγα στον παλιό μου γιατρό, αυτόν που με ξεγεννησε, και εν ολίγοις με έστειλε σε ενδοκρινολόγο λόγω της καμπύλης σακχάρου που είδε. Να θυμίσω ότι ο προηγούμενος που με παρακολουθούσε τόσους μήνες δεν είχε δώσει καμία σημασία στην τιμή στο 2ωρο που ήταν αυξημένη. 

Διαβήτης κύησης λοιπόν, διατροφή και μετρήσεις. Επιπλέον, λόγω αυτού, αύριο θα ξανακάνω ντοπλερ να δούμε ότι είναι σίγουρα όλα εντάξει. Γιατί με αρυθμιστο διαβήτη κύησης τόσο καιρό υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην τρέφεται καλά το μωρό και να χρειαστεί να το πάρουμε νωρίτερα (τα λέω πολύ μπακαλιστικα τώρα). Αγχώθηκα, στεναχωρήθηκα, νευρίασα με τον άλλον γιατρό και την ανευθυνότητα του. 

Σήμερα έχω έρθει για καρδιοροκογραφο και το μωρό έχει πολύ αυξημενους παλμούς. Με έχουν βάλει να πίνω νερά και αναμένω για να επαναλάβω την εξέταση. Μάλλον πρόκειται για αφυδάτωση, θα δείξει.. Αργότερα θα δούμε και κάτι διάφανα υγρά που έχω εδώ και δύο μέρες. Εντελώς νερουλά και άοσμα.. φοβάμαι μήπως είναι αμνιακό υγρό....  

Κατά τα άλλα με τη ζέστη δεν την παλεύω ζαλίζομαι πολύ. Έχω ζητήσει βοήθεια τις τελευταίες μέρες από την μητέρα μου, έρχεται κάποιες μέρες. Ωστόσο η μικρή δεν δέχεται να την ακουμπάει κανένας άλλος πέρα από μένα, δεν ξέρω γιατί έχει κολλήσει τόσο πολύ μαζί μου τελευταία... Ενώ ανέκαθεν ήταν κορίτσι του μπαμπά, τώρα αν σηκωθεί εκείνος πχ τη νύχτα και πάει να την δει, φωνάζει μαμά και κλαίει. Δυσκολεύομαι υπερβολικά γιατί έχει ξεπεράσει τα 13 κιλά, γενικά δυσκολεύομαι να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις ενός νηπίου σε αυτήν την φάση. Τουλάχιστον η μητέρα μου, παίζει μαζί της και την απασχολεί, και κάνει και δουλειές στο σπίτι. Αλλά θα προτιμούσα να αναλαμβανς το παιδί ώστε να ξαπλώσω κ γω πχ μια ωρίτσα. Έτσι και φύγω από το οπτικό της πεδίο γίνεται χαμός. Τελοσπαντων, το θετικό είναι ότι πλέον έχει πάει στο δωμάτιο της. Το κακό είναι ότι ακόμα ζητάει γάλα μέσα στη νύχτα (την έχει πιάσει άρνηση για φαγητό μέσα στη μέρα, τρώει ελάχιστα).

36+2 σήμερα και έχω αγχωθει πολύ με όλα αυτά τα τελευταία που έχουν προκύψει.. Σας τα έγραψα μαζεμένα, συγγνώμη για το κατεβατο..

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Κορίτσια μου χάθηκα λίγο γιατί είναι ζορικα τώρα στον 9ο.. Αρχικά να πω καλό μήνα, εύχομαι να γεμίσουμε θετικά τεστ και καλά νέα 🙏🙏

Σε άλλα νέα, πήγα στον παλιό μου γιατρό, αυτόν που με ξεγεννησε, και εν ολίγοις με έστειλε σε ενδοκρινολόγο λόγω της καμπύλης σακχάρου που είδε. Να θυμίσω ότι ο προηγούμενος που με παρακολουθούσε τόσους μήνες δεν είχε δώσει καμία σημασία στην τιμή στο 2ωρο που ήταν αυξημένη. 

Διαβήτης κύησης λοιπόν, διατροφή και μετρήσεις. Επιπλέον, λόγω αυτού, αύριο θα ξανακάνω ντοπλερ να δούμε ότι είναι σίγουρα όλα εντάξει. Γιατί με αρυθμιστο διαβήτη κύησης τόσο καιρό υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην τρέφεται καλά το μωρό και να χρειαστεί να το πάρουμε νωρίτερα (τα λέω πολύ μπακαλιστικα τώρα). Αγχώθηκα, στεναχωρήθηκα, νευρίασα με τον άλλον γιατρό και την ανευθυνότητα του. 

Σήμερα έχω έρθει για καρδιοροκογραφο και το μωρό έχει πολύ αυξημενους παλμούς. Με έχουν βάλει να πίνω νερά και αναμένω για να επαναλάβω την εξέταση. Μάλλον πρόκειται για αφυδάτωση, θα δείξει.. Αργότερα θα δούμε και κάτι διάφανα υγρά που έχω εδώ και δύο μέρες. Εντελώς νερουλά και άοσμα.. φοβάμαι μήπως είναι αμνιακό υγρό....  

Κατά τα άλλα με τη ζέστη δεν την παλεύω ζαλίζομαι πολύ. Έχω ζητήσει βοήθεια τις τελευταίες μέρες από την μητέρα μου, έρχεται κάποιες μέρες. Ωστόσο η μικρή δεν δέχεται να την ακουμπάει κανένας άλλος πέρα από μένα, δεν ξέρω γιατί έχει κολλήσει τόσο πολύ μαζί μου τελευταία... Ενώ ανέκαθεν ήταν κορίτσι του μπαμπά, τώρα αν σηκωθεί εκείνος πχ τη νύχτα και πάει να την δει, φωνάζει μαμά και κλαίει. Δυσκολεύομαι υπερβολικά γιατί έχει ξεπεράσει τα 13 κιλά, γενικά δυσκολεύομαι να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις ενός νηπίου σε αυτήν την φάση. Τουλάχιστον η μητέρα μου, παίζει μαζί της και την απασχολεί, και κάνει και δουλειές στο σπίτι. Αλλά θα προτιμούσα να αναλαμβανς το παιδί ώστε να ξαπλώσω κ γω πχ μια ωρίτσα. Έτσι και φύγω από το οπτικό της πεδίο γίνεται χαμός. Τελοσπαντων, το θετικό είναι ότι πλέον έχει πάει στο δωμάτιο της. Το κακό είναι ότι ακόμα ζητάει γάλα μέσα στη νύχτα (την έχει πιάσει άρνηση για φαγητό μέσα στη μέρα, τρώει ελάχιστα).

36+2 σήμερα και έχω αγχωθει πολύ με όλα αυτά τα τελευταία που έχουν προκύψει.. Σας τα έγραψα μαζεμένα, συγγνώμη για το κατεβατο..

Κορίτσι μου ελπίζω όλα να είναι καλά με το διαβήτη και να μη επηρέασε το μωράκι σου . Ενημέρωσε μας όταν έχεις νεότερα . Όλα καλά θα πάνε 

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Κορίτσι μου εύχομαι όλα να πάνε καλά κ να είναι καλά το μωράκι σας!!! Πάλι καλά που πήγες στο παλιό το γιατρό κ το είδε!!! Όλα να πάνε κατ'ευχην 🙏🙏

Δημοσίευση

Κορίτσια μου στα δικά μου νέα είχαμε πάλι ευτραπελα!!! Είχα αιμορραγία το μεσημέρι κ πήγα απευθείας στη γιατρό!!! Είδαμε ένα σάκο κ λεκιθικο ασκό , προσεύχειτε κ εσείς μαζί μου να άντεξει το μικρακι μας 🙏🙏🙏

Έχω στεναχωρεθει πολύ πάλι ζούμε τα ίδια με αιμορραγία ακόμη δεν αρχίσαμε 😢😢😢

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια μου στα δικά μου νέα είχαμε πάλι ευτραπελα!!! Είχα αιμορραγία το μεσημέρι κ πήγα απευθείας στη γιατρό!!! Είδαμε ένα σάκο κ λεκιθικο ασκό , προσεύχειτε κ εσείς μαζί μου να άντεξει το μικρακι μας 🙏🙏🙏

Κορίτσι μου, μπορεί να είναι απλά αιματάκι και να φύγει..προσεύχομαι για το μικράκι σου! θα τα καταφέρεις!! 🙏 Ο γιατρός τι είπε;

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η sisi93 είπε:

Κορίτσι μου, μπορεί να είναι απλά αιματάκι και να φύγει..προσεύχομαι για το μικράκι σου! θα τα καταφέρεις!! 🙏 Ο γιατρός τι είπε;

Δεν είδε κάποια αιμορραγία κ μάλλον είναι επειδή χωνεται πιο βαθιά κ σπάει αγγεία!!! Με προειδοποίηση ότι είναι συχνο φαινόμενο ειδικά το πρώτο τρίμηνο αλλά με το ιστορικό μου με το που είδα το αίμα τα έπαιξα 😢

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Δεν ξέρω αν γνωρίζεις και το δικό μου ιστορικό στη δεύτερη εγκυμοσύνη..εδώ στα ξωτικά γερμανικά Εμιράτα μας κάνουν μόνο μια μέτρηση με αποτέλεσμα να δείξει τέλεια και εγώ 1 μήνα να μην έχω ιδέα ότι έχω διαβήτη κύησης. Τελικά στο μόνο που επηρεάστηκε το μωράκι μου ήταν ότι ήταν μεγαλύτερο γεννήθηκε 4670 

Το αμνιακό υγρό μυρίζει βανίλια . Επίσης υπάρχουν κάτι ταινίες που μπορείς να το ελέγχεις 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Δεν είδε κάποια αιμορραγία κ μάλλον είναι επειδή χωνεται πιο βαθιά κ σπάει αγγεία!!! Με προειδοποίηση ότι είναι συχνο φαινόμενο ειδικά το πρώτο τρίμηνο αλλά με το ιστορικό μου με το που είδα το αίμα τα έπαιξα 😢

Λογικό ρε συ να τρομάζεις αλλά αφού είπε ο γιατρ΄ός όλα καλά..κάτι ξέρει..

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Έχεις κοριτσάκι 🥰

Δημοσίευση

@Παρασκευαιδου 7 ακριβώς αλλά πάει σύμφωνα με την τερ μου.. αργότερα φαντάζομαι θα ξεκαθαρίσει στην αυχενική. 

@evaa__ λυπάμαι κορίτσι μου, δεν ξέρω τι να πω.., νομίζω ότι η σκέψη να χαλαρώσετε κ να το βγάλεις από το μυαλό σου θα σε βοηθήσει αρκετά. Πάνω απ' όλα στην ψυχολογία σου. Εμένα με βοηθάει να έχω χρονοδιάγραμμα δλδ στη θέση σου θα έλεγα: τους επόμενους 3 μήνες δεν θα μείνω έγκυος. Θα ξαναασχοληθω με το θέμα 1 Οκτωβρίου. Το μόνο που θα κάνω είναι να μπω 1 λεπτό στο ημερολόγιο κ να πατήσω έναρξη περιόδου. Ή να δω αν πέφτει στις διακοπές μου. Κάνε ένα μικρό διάλειμμα αφού το θέλεις! Θα σε βοηθήσει 

Δημοσίευση

@Elli13 εύχομαι να μην επηρεάστηκε το μωρό και να πάνε όλα καλά!

@Sia A τι έπαθες ρε συ... Λογικό να τρομάξεις. Άρα είσαι εντάξει τώρα, το σποράκι μια χαρά και τώρα ξεκούραση; Κάποια αλλαγή στη φαρμακευτική αγωγή; Βαθειές ανάσες και υπομονή!

@sisi93 προς το παρόν έχω 23 Φεβρουαρίου!

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

@Elli13 εύχομαι να μην επηρεάστηκε το μωρό και να πάνε όλα καλά!

@Sia A τι έπαθες ρε συ... Λογικό να τρομάξεις. Άρα είσαι εντάξει τώρα, το σποράκι μια χαρά και τώρα ξεκούραση; Κάποια αλλαγή στη φαρμακευτική αγωγή; Βαθειές ανάσες και υπομονή!

@sisi93 προς το παρόν έχω 23 Φεβρουαρίου!

@Sia A μην στεναχωριέσαι σε παρακαλώ τίποτα δεν είναι και στο επιβεβαιώνει και ο γιατρός σου κάτι θα έβλεπε ,συνέχισε την αγωγή σου ξεκουράσου και όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Έλα ρε ψυχούλα!!! Όλα καλά θα είναι θα το δεις.. Καταλαβαίνω απόλυτα το φόβο για να μην πω τρόμο σου, αλλά να ακούς το γιατρό πως όλα είναι καλά..  και ξάπλα τώρα, όσο μπορείς ξεκούραση.. Μια χαρά είναι η καραμελίτσα σου.. εκεί είναι και θα το δεις θα μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.! Σου στέλνω μια αγκαλιά και όλη τη θετική μου ενέργεια..!! Τι καλά που είδατε σάκο και λεκιθικό.. Εγώ όταν πήγα δεν μπορέσαμε να δούμε καθαρά λεκιθικό.. σαν κάτι να είδαμε με τη γιατρό αλλά δεν ήταν καθόλου ξεκάθαρο.. Ήταν πολύ νωρίς! Όλα θα πάνε καλά! Έχε πίστη..!!! Σου στέλνω την αγάπη μου.!!! 🤗🙏🏼🌈

Δημοσίευση

Κορίτσια σε άλλα νέα δικά μου, το πρωί ήμουν έξαλλη.. ενώ υποτίθεται θα πρέπει να είμαστε ήρεμες και χαλαρές εμένα κάτι τέτοιες στιγμές με βγάζουν από τα ρούχα μου.! Έχω τρελάθει με την κακία του κόσμου.. και όχι του οποιοδήποτε κόσμου.. των συγγενών..

Βγήκε η βρώμα στο χωριό ότι εγώ είμαι έγκυος λέει και είναι από εξωσωματική το μωρό.. η μαμά μου πάει στο χωράφι αυτές τις ημέρες, σκάβουμε βαμβάκι, έχουμε τα χωράφια σε συνεργασία με τον πρώτο της ξάδερφο.. και αρχίζει η γυναίκα του να τη ρωτάει για μένα όλα αυτά που σας είπα. Η μάνα μου τρελάθηκε, εννοείται ρώτησε ποιος τα είπε αυτά και γενικά από που ξέρουν κάτι τέτοιο και για να μην τα πολυλογώ ακούστε τώρα στόρυ.... Του παππού μου ο αδερφός μένει στη διπλανή αυλή από εμάς, η γυναίκα του, να μην την χαρακτηρίσω.. ποιο κακό και ζηλιάρη άνθρωπο δεν έχω συναντήσει στη ζωή μου, επειδή έχει μια κόρη που παντρεύτηκε 42 χρονών και τώρα είναι πάνω από 45 δεν έχει παιδιά, δεν έκανε το κορίτσι, είχε από ότι ξέρω δύο αποβολές. Τεσπα! αυτή τώρα δεν μπορεί να το χονέψει ότι η κόρη της, της το ξέκοψε για παιδί και τα βάζει μαζί μου, τρώγεται πάνω μου. Και άρχισε να διατυμπανίζει στο χωριό "Αααα, η Χριστίνα δεν φαίνεται, δεν έρχεται καθόλου στο χωριό τώρα, ποιος ξέρει, μπορεί να πήγε να κάνει καμία εξωσωματική.." Μωρή καρακαλτάκα, τι σε νοιάζει εσένανε τι κάνω εγώ στη ζωή μου;..... Κορίτσια μου ανέβηκε η πίεση το πρωί αλήθεια.. ήμουν έξαλλη, λέω στη μάνα μου θα πάω να την πιάσω από το μαλλί και θα της το βγάλω τρίχα τρίχα.. Δεν έχει το Θεό της! Περιμένουμε λέω από τους ξένους μετά να έχουν διάκριση, όταν δεν έχουν οι ίδιοι οι συγγενείς μας! 🤬🤬🤬

Εγώ καλά καλά υπέρηχο δεν πρόλαβα να κάνω, ούτε ήξερα τι γίνεται με τα μωράκια μου, κι αυτή σκορπάει το χωριό βρωμιές.. 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια σε άλλα νέα δικά μου, το πρωί ήμουν έξαλλη.. ενώ υποτίθεται θα πρέπει να είμαστε ήρεμες και χαλαρές εμένα κάτι τέτοιες στιγμές με βγάζουν από τα ρούχα μου.! Έχω τρελάθει με την κακία του κόσμου.. και όχι του οποιοδήποτε κόσμου.. των συγγενών..

Βγήκε η βρώμα στο χωριό ότι εγώ είμαι έγκυος λέει και είναι από εξωσωματική το μωρό.. η μαμά μου πάει στο χωράφι αυτές τις ημέρες, σκάβουμε βαμβάκι, έχουμε τα χωράφια σε συνεργασία με τον πρώτο της ξάδερφο.. και αρχίζει η γυναίκα του να τη ρωτάει για μένα όλα αυτά που σας είπα. Η μάνα μου τρελάθηκε, εννοείται ρώτησε ποιος τα είπε αυτά και γενικά από που ξέρουν κάτι τέτοιο και για να μην τα πολυλογώ ακούστε τώρα στόρυ.... Του παππού μου ο αδερφός μένει στη διπλανή αυλή από εμάς, η γυναίκα του, να μην την χαρακτηρίσω.. ποιο κακό και ζηλιάρη άνθρωπο δεν έχω συναντήσει στη ζωή μου, επειδή έχει μια κόρη που παντρεύτηκε 42 χρονών και τώρα είναι πάνω από 45 δεν έχει παιδιά, δεν έκανε το κορίτσι, είχε από ότι ξέρω δύο αποβολές. Τεσπα! αυτή τώρα δεν μπορεί να το χονέψει ότι η κόρη της, της το ξέκοψε για παιδί και τα βάζει μαζί μου, τρώγεται πάνω μου. Και άρχισε να διατυμπανίζει στο χωριό "Αααα, η Χριστίνα δεν φαίνεται, δεν έρχεται καθόλου στο χωριό τώρα, ποιος ξέρει, μπορεί να πήγε να κάνει καμία εξωσωματική.." Μωρή καρακαλτάκα, τι σε νοιάζει εσένανε τι κάνω εγώ στη ζωή μου;..... Κορίτσια μου ανέβηκε η πίεση το πρωί αλήθεια.. ήμουν έξαλλη, λέω στη μάνα μου θα πάω να την πιάσω από το μαλλί και θα της το βγάλω τρίχα τρίχα.. Δεν έχει το Θεό της! Περιμένουμε λέω από τους ξένους μετά να έχουν διάκριση, όταν δεν έχουν οι ίδιοι οι συγγενείς μας! 🤬🤬🤬

Εγώ καλά καλά υπέρηχο δεν πρόλαβα να κάνω, ούτε ήξερα τι γίνεται με τα μωράκια μου, κι αυτή σκορπάει το χωριό βρωμιές.. 

Βρε αντε μου διαολο θα ελεγα σε ολους!! Κοιτα τη ζωη σου κοριτσι μου κι ασε τι λεει ο καθενας. Ο καθενας να κοιταει την καμπουρα του!!!

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Όταν δεν έχουν να ασχοληθούν με κάτι ασχολούνται με τους άλλους ,μην δίνεις σημασία ,και στην τελική γραψτους όλους από μακριά και αγαπημένοι 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσι μου το ίδιο είχα και γω στο πρώτο τρίμηνο  και το ίδιο μου είχε πει η γιατρός ξεκουράστηκα πήρα και προγεστερόνη και όλα καλά ήταν . Όλα καλά θα πάνε και με το δικό σας μπεμπακο 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γεια σας σε όλες!! Μετά από 3 χρόνια υπογονιμότητας και διαφόρων θεραπειών, αποφασίσαμε με τον σύζυγο μου (32 και 38 ετών) να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα, την εξωσωματική. Οι εξετάσεις και των 2 βγαίνουν όλες φυσιολογικές και μας έχουν κατατάξει στην ανεξήγητη υπογονιμότητα. Σαν κέντρο έχουμε επιλέξει το Ιασώ - Institute of life (Αθήνα). Θέλω να μου πείτε σε ποιο γιατρό από το Ιασώ εσεις πετύχατε και ποια η εμπειρία σας;;; Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη. Ευχόμαι όλα τα κορίτσια να πετύχουν και να γίνουν μανούλες σύντομα! Ευχαριστώ πολύ!
    • Καλά σε καλούν 22η εβδομάδα για β επιπέδου, συνήθως εκεί την κάνουν μεταξύ 20-22η. Κι εμένα δεν έχει βάλει στάνταρ ημερομηνία ακόμα αλλά την εβδομάδα που μου είπε ότι θα την κάνουμε θα είμαι στην 21η. Εννοείς είναι μεγάλο το κενό μεταξύ της 23ης Ιουνίου και στην β επιπέδου που είναι Αύγουστο! Αυτό ναι είναι λίγο ως πολύ θα έλεγα μεγάλο κενό, αλλά ίσως ακολουθούν τέτοιο πρωτόκολλο στην δική σου περίπτωση! Παράδειγμα εμένα με εξέταζε κάθε 20 ημέρες και τώρα που πήγα τελευταία φορά 23/06 με ξαναεβαλε να με δει 21/07 και μετά από περίπου δέκα μέρες β επιπέδου.
    • Να σου ζησει ο μικρουλης σου  ❤️ ❤️ ❤️ Ναι εχετε ολες δικιο...... Απλα τωρα τα σκετφτομαι και τα ξανασκεφτομαι.... 
    • Απλα προβληματιστηκα με τον γιατρο.. Δεν ξερουν τι τους γινεται λογω οτι εχουν απειρο κοσμο... Το κατανοω απολυτα.. Μεσα σε ενα τηλεφωνημα μου εδωσε τα ενδεχομενα να περιμενω να ερθει κανονικα ή να περιμενω 2-3 μερες ακομα και να παρω τηλ. ή να παρω προγεστερονη απο σημερα. Κι οταν του εκανα την ερωτηση οτι περιμενω απο τελος Ιουνιου να ξεκινησω διεγερση, μου λεει παρε προγεστερονη και βλεπουμε ποτε θα ερθει καθως και οτι η κλινικη θα δουλεψει με προσωπικο ασφαλειας. Ειναι αυτο που μου ειπε ο ανδρας μου..... Αρπα κολλα!! Θα μπορουσε πχ να μου πει να παμε απο Σεπτρεμβρη και ο ιδιος για πιο χαλαρα!!! Δεν ηταν τοσο ξεκαθαρος! Και τωρα ειμαι μεσα στην ανασφαλεια.......
    • @pennaki συμφωνω κοριτσι μου ειναι καλυτερα να μην πιεζουμε καταστασεις. Ειχα ξαναγραψει για τη δικη μου περιπετεια, δεν ακουσα το σωμα μου και βιαστηκα να ξεκινησω και εμεινα με 30 ωαρια που δεν τα πηραμε ποτε. Καταλαβαινω τη θλιψη σου κι εγω τοτε ετσι ενιωθα ομως αποζημιωθηκα γιατι η πρωτη μου ολοκληρωμενη προσπαθεια μου χαρισε τον γιο μου. Ολα καλα θα πανε, συντομα θα εχεις το μωρακι σου κοντα σου.  @Sia A κοπελα μου ευχομαι να πανε ολα καλα. Αφου σε ειδε ο γιατρος μην αγχωνεσαι. Κι εγω ειχα αιμα και δεν εβλεπε κατι ο γιατρος, ολα πηγαν καλα. Προσευχομαι να ειναι ετσι και για σενα και το.μωρακι σου να κρατηθει γερα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...