Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα!

Είμαι στην 24η εβδομάδα και 2 ημέρες σήμερα με ΠΗΤ 15/01/2025. Στις 10/06 έκανα την β επιπέδου όπου είδαμε ότι ο τράχηλος είναι 12mm, στις 12/06 μπήκα για επίγουσα περίδεση και χτες στις 26/06 έκανα ενα επαναλληπτικό υπέρηχο για να δούμε πως πήγε και φαίνεται ότι έχει πάει στα 10mm με παρουσία sludge (λάσπη) από το έσω τραχηλικό στόμιο. Μίλησα με το γιατρό μου και μου είπε να συνεχίσω μόνο τη προγεστερόνη, η γιατρός που μου έκανε το υπερηχο συνέστησε 3 αντιβιώσεις και εισαγωγή στο νοσοκομείο. Είμαι εντελώς χαμένη, μίλησα με άλλους 2 γιατρούς που αναλαμβάνουν κυήσεις υψηλού κινδύνου και δε με αναλαμβάνουν λόγω προχωρημένης κύησης και των προβλημάτων. Μαζί με το παραπάνω, 2 ινομυώματα, 1 πολύποδας και πιθανό προδρομικό αγείο, το οποίο τελευταίο δε μπορεί να ελεγχθεί 100% λόγο ότι ο γιατρός δε μπορεί να κάνει το κολπικό όπως θα ήθελε για να μη προκαλέσει ζημιά στον τράχηλο. Και δυστυχώς ότι διαβάζω δεν έχει ευχάριστο αποτέλεσμα. Σας παρακαλώ ξέρετε κάποιον γιατρό που να αναλλάβει έστω και τώρα.? Να μου πει τουλάχιστον μία γνώμη ακόμα. Το να κάθομαι και να περιμένω χωρίς εξετάσεις αίματος, χωρίς φάρμακα δε θα το αντέξω. 

Το μόνο που με κρατάει είναι ότι το μωρό είναι μια χαρά, μεγαλώνει και έχει αρχίσει και να κλωτσάει αλλά φοβάμαι πάρα πολύ. 

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσίευση

Δύσκολη η κατάσταση.... Στο Έλενα έχω ακούσει ότι έχει καλούς γιατρούς γενικά. Θα ρωτήσω αν βρω κάποιον να μου συστήσουν, αλλά δοκίμασε το δημόσιο γενικά. Συνήθως αναλαμβάνουν τα πιο δύσκολα περιστατικά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...