Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nerina είπε:

Δε γύρισα όχι, νοικιαζαμε σπιτι , εκείνος έφυγε, εγώ έμεινα. Δεν ήθελα να ξενοίκιαστων πληρώνω εγώ τα 350€ μέχρι τέλη Αυγούστου , δεν έχω ενημερώσει καν τον ιδιοκτήτη γιατί ακόμα ελπίζω πως θα γυρίσει. Αλλά όσο περνάει ο μήνας .. σκέφτομαι πως πρέπει να του το πω…

Καταλαβαίνω κοριτσι μου,δεν έχεις μιλήσει κ δεν θες να ξενοικιασεις γιατί δεν μπορείς να το αποδεχτείς , κ αν αλλάξει κάτι άμεσα να μην δίνεις εξηγήσεις.  Έχετε κάποια επικοινωνία; Εντάξει έχεις κ την ησυχία σου από τη μια στο χώρο σου αλλά όντως αν είναι να ξενοικιασεις μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου ίσως πρέπει να το πεις να έχει περιθώριο να το νοικιάσει. Πολλά τα μέτωπα. Η δουλειά σου όντως θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις σε ενα μέρος που δε σου θυμίζει εκείνον. 

Όσο για την περίοδο με τέτοια στεναχώρια πως να έρθει κ αυτή. Αν σε ανησυχεί όμως κάνε ενα υπέρηχο για άμεσες απαντήσεις. 🩷

• Απαντήσεις 64
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Πολυ ωραια μερη ολα αυτα! Ειδικα στα νησια εχω πολλλες φιλες που ηταν για χρονια εκει και ουτε μια δε μου εχει πει οτι δεν περασε καλα. Θα αλλαξει η ψυχολογια σου θα γνωρισεις νεους ανθρωπους και θα αφησεις πισω σου το παρελθον. Θα σου ελεγα κι εγω να μιλησεις στους δικους σου χρειαζεσαι τη στηριξη τους. Οσο για την περιοδο θεωρω παιζει ρολο η ψυχολογια. Το σωμα σου περναει μεγαλο στρες και χρειαζεται χρονο για να επανελθει αλλα σιγουρα ο γιατρος σου ειναι καταλληλος να απαντησει. Ευχομαι να ανακουφιστεις συντομα εστω και λιγο κοριτσι μου. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Zenia z είπε:

Καταλαβαίνω κοριτσι μου,δεν έχεις μιλήσει κ δεν θες να ξενοικιασεις γιατί δεν μπορείς να το αποδεχτείς , κ αν αλλάξει κάτι άμεσα να μην δίνεις εξηγήσεις.  Έχετε κάποια επικοινωνία; Εντάξει έχεις κ την ησυχία σου από τη μια στο χώρο σου αλλά όντως αν είναι να ξενοικιασεις μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου ίσως πρέπει να το πεις να έχει περιθώριο να το νοικιάσει. Πολλά τα μέτωπα. Η δουλειά σου όντως θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις σε ενα μέρος που δε σου θυμίζει εκείνον. 

Όσο για την περίοδο με τέτοια στεναχώρια πως να έρθει κ αυτή. Αν σε ανησυχεί όμως κάνε ενα υπέρηχο για άμεσες απαντήσεις. 🩷

Δεν έχουμε καμία απολύτως επικοινωνία. Τίποτα… τόσο καιρό τίποτα… Τέλη Αυγούστου θα ξένοικιασω δε θέλω να επιστρέψω στους γονείς.. δε μπορώ…

Ειναι όντως πολλά τα μέτωπα αλλά το κυριότερο είναι ο φόβος μου. Ότι τα έχασα όλα, ότι δε θα καταφέρω να βρω κάτι καλό στη ζωή μου και δε θα κάνω παιδιά ποτέ. Ξέρω μπορεί να ακούγονται χαζά, αλλά αυτά με κάνουν να κλαίω και δε μπορώ να τα διαχειριστώ.

Επισης δε μου έρχεται περίοδος και υποφέρω ειλικρινά, δεν αντέχω άλλο…

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Zaxaroulamak είπε:

Πολυ ωραια μερη ολα αυτα! Ειδικα στα νησια εχω πολλλες φιλες που ηταν για χρονια εκει και ουτε μια δε μου εχει πει οτι δεν περασε καλα. Θα αλλαξει η ψυχολογια σου θα γνωρισεις νεους ανθρωπους και θα αφησεις πισω σου το παρελθον. Θα σου ελεγα κι εγω να μιλησεις στους δικους σου χρειαζεσαι τη στηριξη τους. Οσο για την περιοδο θεωρω παιζει ρολο η ψυχολογια. Το σωμα σου περναει μεγαλο στρες και χρειαζεται χρονο για να επανελθει αλλα σιγουρα ο γιατρος σου ειναι καταλληλος να απαντησει. Ευχομαι να ανακουφιστεις συντομα εστω και λιγο κοριτσι μου. 

Ξεκίνησα συνέδρια με μια ψυχολόγο, πήγα σήμερα αλλά ένιωσα ακόμα πιο χαζή. Τουλάχιστον είχα κάποιον που με άκουγε… Τα έλεγα, ξέσπασα, άρχισε να με ρωτάει για κάποια πράγματα και συνειδητοποιώ πως πράγματι πρέπει να απομακρυνθώ κι εγω ακόμα κι αν όλα αλλάξουν, αν δε πάρω χρόνο απλά θα συνεχίσω να κατηγορώ τον εαυτό μου ενώ βασικά πρέπει να διαχειριστώ τα συναισθήματα μου.. όχι μόνο να με κατηγορώ… Με μια κακή συμπεριφορά 3 μέρες δε χωρίζει κανένας, αφορμές είναι αυτές όχι αιτίες. Ούτε μιλάει κάποιος για έκτρωση όταν προσπαθεί να κάνει παιδί έναν χρόνο.

Αλλα συμβαίνουν και πρέπει να τα ανακαλύψουμε και να τα διαχειριστούμε..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nerina είπε:

Ξεκίνησα συνέδρια με μια ψυχολόγο, πήγα σήμερα αλλά ένιωσα ακόμα πιο χαζή. Τουλάχιστον είχα κάποιον που με άκουγε… Τα έλεγα, ξέσπασα, άρχισε να με ρωτάει για κάποια πράγματα και συνειδητοποιώ πως πράγματι πρέπει να απομακρυνθώ κι εγω ακόμα κι αν όλα αλλάξουν, αν δε πάρω χρόνο απλά θα συνεχίσω να κατηγορώ τον εαυτό μου ενώ βασικά πρέπει να διαχειριστώ τα συναισθήματα μου.. όχι μόνο να με κατηγορώ… Με μια κακή συμπεριφορά 3 μέρες δε χωρίζει κανένας, αφορμές είναι αυτές όχι αιτίες. Ούτε μιλάει κάποιος για έκτρωση όταν προσπαθεί να κάνει παιδί έναν χρόνο.

Φαινεται οτι ηδη η πρωτη συνεδρια σου εκανε καλο κοπελα μου. Ακριβως ετσι ειναι. Ακομα και αν η συμπεριφορα σου ηταν απαισια εκεινες τις μερες που λογικο με αυτην την αγωνια που ειχες και τα φαρμακα που επαιρνες αν αυτος ο ανθρωπος σε αγαπουσε πραγματικα  δε θα σε αφηνε μετα απο τοσα χρονια. Στο ειχα γραψει και σε παλαιοτερο μηνυμα οταν μας ειπες οτι το τεστ σου ειναι θετικο ημουν σιγουρη οτι θα μας ελεγες πως του το ειπες και γυρισε πισω πως τα βρηκατε και αντ αυτου αυτος ο ανθρωπος, αυτος που θεωρουσες ανθρωπο σου και στηριγμα σου τοσα χρονια σου ειπε να τερματισεις την κυηση. Ε οχι κοπελα μου δε φταις εσυ. Ακριβως αυτο χρειαζεσαι να παρεις αποσταση να αλλαξεις παραστασεις και να ξεκινησεις απ την αρχη και αυτο που θελεις θα ερθει. Πολλες εχουμε περασει απ αυτο το σταδιο που πιστευαμε οτι δε θα κανουμε παιδι ποτε ειναι οι δυσκολιες που περνας και σε κανουν να σκεφτεσαι ετσι.  Ολα θα ειναι καλυτερα συντομα..

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Δεν έχουμε καμία απολύτως επικοινωνία. Τίποτα… τόσο καιρό τίποτα… Τέλη Αυγούστου θα ξένοικιασω δε θέλω να επιστρέψω στους γονείς.. δε μπορώ…

Ειναι όντως πολλά τα μέτωπα αλλά το κυριότερο είναι ο φόβος μου. Ότι τα έχασα όλα, ότι δε θα καταφέρω να βρω κάτι καλό στη ζωή μου και δε θα κάνω παιδιά ποτέ. Ξέρω μπορεί να ακούγονται χαζά, αλλά αυτά με κάνουν να κλαίω και δε μπορώ να τα διαχειριστώ.

Επισης δε μου έρχεται περίοδος και υποφέρω ειλικρινά, δεν αντέχω άλλο…

Μπράβο σου που βρήκες τη δυναμη άμεσα να ζητήσεις βοήθεια.  Μόνο χαζή δεν είσαι.. δεν είναι εύκολο να ανοίξεις την ψυχή σου . Καταλαβαίνω τους φόβους σου έχασες "τα δεδομένα σου" ήμουν σε ένα στάδιο δημιουργίας οικογένειας κ τώρα μηδενησες κ πρέπει να το πιάσεις απο την αρχή.  Είσαι μικρή όμως κ όλα προλαβαίνεις να τα κάνεις κ άλλον θα γνωρίσεις κ οικογένεια θα κάνεις κ ας φαίνονται ολα βουνό τωρα.Πολύ σωστά μιλάς  μια κακή συμπεριφορά ενός σκ δεν αρκεί να τα τινάξεις όλα στον αέρα. Το είχε αποφασισει καιρό.. έφταιγε η αποσταση; τα θέματα γονιμότητας; οι γονείς του; μεσολάβησε κάτι άλλο ;ποιος ξέρει. Σίγουρα όμως πρέπει να σταματήσεις να αυτομαστηγωνεσαι.

Κλείσε κ ένα ραντεβού με το γυναικολόγο σου να είσαι λίγο πιο ήρεμη σχετικά με αυτό.

🩷🩷🩷

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Εγώ θα σου πω ότι είσαι πολύ δυνατή που μέσα σε όλα όσα περνάς, βρήκες το θάρρος και το κουράγιο να ξεκινήσεις συνεδρίες. Ξέρω πολύ καλά από προσωπική εμπειρία ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση! Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και είμαι σίγουρη ότι με τόση δύναμη που κρύβεις μέσα σου (απλά δεν την έχεις ανακαλύψει ακόμα ενδεχομένως) θα καταφέρεις πολλά στο μέλλον, και τα όνειρα σου θα γίνουν πραγματικότητα!!

Δεν τα λέω για να σου χαϊδεψω τα αυτιά, ούτε για να σου χρυσωσω το χάπι. Έχω βρεθεί όμως σε παρόμοια θεση, και με πεισμα και αυτογνωσία κατάφερα να αφήσω πίσω μου ανθρώπους που δεν άξιζαν και να φτιάξω μια όμορφη οικογένεια, όπως την ονειρευόμουν. 

Μην σταματήσεις να μας γράφεις εδώ, θα σου κάνει καλό να τα βγάζεις από μέσα σου, ακόμα και για την πορεία σου με την ψυχολόγο. Μπορεί να μην γνωριζόμαστε προσωπικά, αλλά σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και να ξέρεις ότι θα περιμένω νέα σου 🩷🩷

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Μπράβο σου κορίτσι μου μεγάλο βήμα αυτό που έκανες, θα σε κάνει να δεις τα πράγματα τελείως ξεκάθαρα κ θα σταματήσεις να ρίχνεις ευθύνες μόνο σε εσένα!!!! Νομίζω όλες στα είπαμε ότι για έναν χωρισμό δεν ευθύνεται μόνο ο ένας κ ούτε χωρίζει ο κόσμος για 3 κακιές μέρες!!! Να το συνεχίσεις κ θα βρεις τα πατήματα σου σύντομα!!!! Κ εδώ αν θέλεις να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου είμαστε εδώ για σένα κ ας μην γνωριζόμαστε ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Μηπως να κανεις μια χοριακη να δεις τι γινεται. Δεν μου φαινεται λογικο να μην εχει ερθει ακομα εφοσον δεν είχες υψηλη χοριακη. Οσο για τον αλλον αστον εκει που ειναι και κοιτα να μαζεψεις τα κομματια σου και να ξανα αρχισεις απο την αρχη. Μεσα σε τρεις μερες δεν παιρνεις αποφαση για χωρισμο και για εκτρωση. Κατι αλλο παιζει στην μεση και μαλλον αυτο το κατι ειναι αλλη γυναικα. 

Δημοσίευση

Είμαι χειρότερα από κάθε άλλη μέρα σήμερα, αρνούμαι πραγματικά να σηκωθώ από το κρεβάτι και απλά κλαίω… απογοήτευσα τον εαυτό μου δε μπορώ να το συνειδητοποιήσω ότι έχει τελειώσει…πάνε τόσες μέρες.. κάθε μέρα και πιο δύσκολα…

Δημοσίευση

Κορίτσι μου σταμάτα την αυτολυπηση και την αυτοτιμωρία. Δεν σου αξίζει αυτή η συμπεριφορά που επιφυλάσσεις στον εαυτό σου! Νομίζεις ότι ήρθε το τέλος του κόσμου επειδή σε άφησε αυτός; Οχι! Ήρθε η αρχή της υπόλοιπης ζωής σου μακριά από την τοξικότητα του! Χαμογέλασε στον εαυτό σου, βγες κάνε βόλτες, πάνε θάλασσα, διάβασε ένα βιβλίο, συνέχισε τις συνεδρίες στον ψυχολόγο, απόλαυσε ένα ωραίο φαγητό, ένα κρασάκι στην ακροθαλασσιά κ πριν το καταλάβεις θα έρθει πάλι ο Σεπτέμβριος κ θα προσληφθείς σε έναν νέο τόπο , μια νέα αρχή ! Είσαι νέα! Μην καταδικάζεις τον εαυτό σου να κλαίει για έναν άνθρωπο που ζήτησε έκτρωση για το αγέννητο παιδί του!!!! Δεν αξίζει ούτε ένα δάκρυ σου, ούτε μια σκέψη σου, ούτε ένα σάλιο σου να ξοδέψεις για να ξανά μιλήσεις για αυτόν 

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Είμαι χειρότερα από κάθε άλλη μέρα σήμερα, αρνούμαι πραγματικά να σηκωθώ από το κρεβάτι και απλά κλαίω… απογοήτευσα τον εαυτό μου δε μπορώ να το συνειδητοποιήσω ότι έχει τελειώσει…πάνε τόσες μέρες.. κάθε μέρα και πιο δύσκολα…

Βρε κορίτσι μου,καταλαβαίνω ότι όλα αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες σου φαίνονται βουνό αλλά βάλε λίγο ΕΣΕΝΑ μπροστά!!!!Είσαι μια νεότερη κοπέλα,με την δουλειά σου που μπορεί να σε "ταξιδέψει" παντού και κόλλας σε έναν άνθρωπο που είχε αποφασίσει από καιρό να φύγει και άλλα έψαχνε μια δυνατή αφορμή για να μη το καταλάβεις!!!σήκω πάνω,ντύσου,χτενίσου,πάρε έναν δικό σου άνθρωπο ή και μόνη σου και βγες...πήγαινε για μπάνιο για έναν καφέ να αλλάξεις λίγο παραστάσεις να ανοίξει το μυαλό σου...ενημέρωσε τους δικούς σου για όλα όσα συνέβησαν για να το βγάλεις από μέσα σου και πέταξε το "κουτάκι" της συγκεκριμένης σχέσης ΜΑΚΡΙΑ!!

Δημοσίευση

Δε φταίς  κορίτσι μου σε μια σχέση πρέπει να το θέλουν κ οι δύο. Ούτε εκεινος ήταν τέλειος αλλά εσύ δεν το χωρισες.  Είπαμε τώρα πρέπει να φερθεις εγωιστικα, να το πω απλά να τα πάρεις στο κρανίο γιατί έκανε χοντράδες που δεν δικαιολογουνται. Κανονικά κ μιλώντας έξω από το χορό φυσικά ( γιατί κ εγώ σαν εσένα θα λειτουργούσα θα έκλαιγα όλη μέρα) θα έπρεπε από μόνη σου να μην το θες γιατί δε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Αυτός νομίζεις κλαίει? Σκούπισε τα ματάκια σου, πλυσου βαψου κ βγες μια βόλτα πάρε ένα καφέ στο χέρι χάζεψε στις βιτρίνες να ξεχαστεις λίγο. Μη ψάχνεις να βρεις τι δεν έκανες σωστά κ χωρίσατε λες κ εκεινος ήταν τέλειος. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Zenia z είπε:

Δε φταίς  κορίτσι μου σε μια σχέση πρέπει να το θέλουν κ οι δύο. Ούτε εκεινος ήταν τέλειος αλλά εσύ δεν το χωρισες.  Είπαμε τώρα πρέπει να φερθεις εγωιστικα, να το πω απλά να τα πάρεις στο κρανίο γιατί έκανε χοντράδες που δεν δικαιολογουνται. Κανονικά κ μιλώντας έξω από το χορό φυσικά ( γιατί κ εγώ σαν εσένα θα λειτουργούσα θα έκλαιγα όλη μέρα) θα έπρεπε από μόνη σου να μην το θες γιατί δε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Αυτός νομίζεις κλαίει? Σκούπισε τα ματάκια σου, πλυσου βαψου κ βγες μια βόλτα πάρε ένα καφέ στο χέρι χάζεψε στις βιτρίνες να ξεχαστεις λίγο. Μη ψάχνεις να βρεις τι δεν έκανες σωστά κ χωρίσατε λες κ εκεινος ήταν τέλειος. 

στις πριν 5 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Βρε κορίτσι μου,καταλαβαίνω ότι όλα αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες σου φαίνονται βουνό αλλά βάλε λίγο ΕΣΕΝΑ μπροστά!!!!Είσαι μια νεότερη κοπέλα,με την δουλειά σου που μπορεί να σε "ταξιδέψει" παντού και κόλλας σε έναν άνθρωπο που είχε αποφασίσει από καιρό να φύγει και άλλα έψαχνε μια δυνατή αφορμή για να μη το καταλάβεις!!!σήκω πάνω,ντύσου,χτενίσου,πάρε έναν δικό σου άνθρωπο ή και μόνη σου και βγες...πήγαινε για μπάνιο για έναν καφέ να αλλάξεις λίγο παραστάσεις να ανοίξει το μυαλό σου...ενημέρωσε τους δικούς σου για όλα όσα συνέβησαν για να το βγάλεις από μέσα σου και πέταξε το "κουτάκι" της συγκεκριμένης σχέσης ΜΑΚΡΙΑ!!

στις πριν 5 ώρες, ο/η Mariloumama είπε:

Κορίτσι μου σταμάτα την αυτολυπηση και την αυτοτιμωρία. Δεν σου αξίζει αυτή η συμπεριφορά που επιφυλάσσεις στον εαυτό σου! Νομίζεις ότι ήρθε το τέλος του κόσμου επειδή σε άφησε αυτός; Οχι! Ήρθε η αρχή της υπόλοιπης ζωής σου μακριά από την τοξικότητα του! Χαμογέλασε στον εαυτό σου, βγες κάνε βόλτες, πάνε θάλασσα, διάβασε ένα βιβλίο, συνέχισε τις συνεδρίες στον ψυχολόγο, απόλαυσε ένα ωραίο φαγητό, ένα κρασάκι στην ακροθαλασσιά κ πριν το καταλάβεις θα έρθει πάλι ο Σεπτέμβριος κ θα προσληφθείς σε έναν νέο τόπο , μια νέα αρχή ! Είσαι νέα! Μην καταδικάζεις τον εαυτό σου να κλαίει για έναν άνθρωπο που ζήτησε έκτρωση για το αγέννητο παιδί του!!!! Δεν αξίζει ούτε ένα δάκρυ σου, ούτε μια σκέψη σου, ούτε ένα σάλιο σου να ξοδέψεις για να ξανά μιλήσεις για αυτόν 

Προσπαθώ ειλικρινά πολύ να το χωνέψω, θέλω να τα κάνω κι αυτά όλα που λέτε… αλλά αυτή τη στιγμή νιώθω ακόμα άρρωστη. Σας ευχαριστώ πολύ που με ακούτε… Δεν έχω ιδέα γιατί ενώ προσπαθούσαμε για παιδί του γύρισε το μυαλό δεν έχω ιδέα. Για να μη χάσει τα χωράφια του ; Δεν έχω ιδέα. Συμβαίνουν αυτά σοβαρά; Το έχετε ακούσει ξανά; Να χωρίσει κάποιος έτσι;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...