Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nerina είπε:

Δε γύρισα όχι, νοικιαζαμε σπιτι , εκείνος έφυγε, εγώ έμεινα. Δεν ήθελα να ξενοίκιαστων πληρώνω εγώ τα 350€ μέχρι τέλη Αυγούστου , δεν έχω ενημερώσει καν τον ιδιοκτήτη γιατί ακόμα ελπίζω πως θα γυρίσει. Αλλά όσο περνάει ο μήνας .. σκέφτομαι πως πρέπει να του το πω…

Καταλαβαίνω κοριτσι μου,δεν έχεις μιλήσει κ δεν θες να ξενοικιασεις γιατί δεν μπορείς να το αποδεχτείς , κ αν αλλάξει κάτι άμεσα να μην δίνεις εξηγήσεις.  Έχετε κάποια επικοινωνία; Εντάξει έχεις κ την ησυχία σου από τη μια στο χώρο σου αλλά όντως αν είναι να ξενοικιασεις μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου ίσως πρέπει να το πεις να έχει περιθώριο να το νοικιάσει. Πολλά τα μέτωπα. Η δουλειά σου όντως θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις σε ενα μέρος που δε σου θυμίζει εκείνον. 

Όσο για την περίοδο με τέτοια στεναχώρια πως να έρθει κ αυτή. Αν σε ανησυχεί όμως κάνε ενα υπέρηχο για άμεσες απαντήσεις. 🩷

• Απαντήσεις 57
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Πολυ ωραια μερη ολα αυτα! Ειδικα στα νησια εχω πολλλες φιλες που ηταν για χρονια εκει και ουτε μια δε μου εχει πει οτι δεν περασε καλα. Θα αλλαξει η ψυχολογια σου θα γνωρισεις νεους ανθρωπους και θα αφησεις πισω σου το παρελθον. Θα σου ελεγα κι εγω να μιλησεις στους δικους σου χρειαζεσαι τη στηριξη τους. Οσο για την περιοδο θεωρω παιζει ρολο η ψυχολογια. Το σωμα σου περναει μεγαλο στρες και χρειαζεται χρονο για να επανελθει αλλα σιγουρα ο γιατρος σου ειναι καταλληλος να απαντησει. Ευχομαι να ανακουφιστεις συντομα εστω και λιγο κοριτσι μου. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Zenia z είπε:

Καταλαβαίνω κοριτσι μου,δεν έχεις μιλήσει κ δεν θες να ξενοικιασεις γιατί δεν μπορείς να το αποδεχτείς , κ αν αλλάξει κάτι άμεσα να μην δίνεις εξηγήσεις.  Έχετε κάποια επικοινωνία; Εντάξει έχεις κ την ησυχία σου από τη μια στο χώρο σου αλλά όντως αν είναι να ξενοικιασεις μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου ίσως πρέπει να το πεις να έχει περιθώριο να το νοικιάσει. Πολλά τα μέτωπα. Η δουλειά σου όντως θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις σε ενα μέρος που δε σου θυμίζει εκείνον. 

Όσο για την περίοδο με τέτοια στεναχώρια πως να έρθει κ αυτή. Αν σε ανησυχεί όμως κάνε ενα υπέρηχο για άμεσες απαντήσεις. 🩷

Δεν έχουμε καμία απολύτως επικοινωνία. Τίποτα… τόσο καιρό τίποτα… Τέλη Αυγούστου θα ξένοικιασω δε θέλω να επιστρέψω στους γονείς.. δε μπορώ…

Ειναι όντως πολλά τα μέτωπα αλλά το κυριότερο είναι ο φόβος μου. Ότι τα έχασα όλα, ότι δε θα καταφέρω να βρω κάτι καλό στη ζωή μου και δε θα κάνω παιδιά ποτέ. Ξέρω μπορεί να ακούγονται χαζά, αλλά αυτά με κάνουν να κλαίω και δε μπορώ να τα διαχειριστώ.

Επισης δε μου έρχεται περίοδος και υποφέρω ειλικρινά, δεν αντέχω άλλο…

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Zaxaroulamak είπε:

Πολυ ωραια μερη ολα αυτα! Ειδικα στα νησια εχω πολλλες φιλες που ηταν για χρονια εκει και ουτε μια δε μου εχει πει οτι δεν περασε καλα. Θα αλλαξει η ψυχολογια σου θα γνωρισεις νεους ανθρωπους και θα αφησεις πισω σου το παρελθον. Θα σου ελεγα κι εγω να μιλησεις στους δικους σου χρειαζεσαι τη στηριξη τους. Οσο για την περιοδο θεωρω παιζει ρολο η ψυχολογια. Το σωμα σου περναει μεγαλο στρες και χρειαζεται χρονο για να επανελθει αλλα σιγουρα ο γιατρος σου ειναι καταλληλος να απαντησει. Ευχομαι να ανακουφιστεις συντομα εστω και λιγο κοριτσι μου. 

Ξεκίνησα συνέδρια με μια ψυχολόγο, πήγα σήμερα αλλά ένιωσα ακόμα πιο χαζή. Τουλάχιστον είχα κάποιον που με άκουγε… Τα έλεγα, ξέσπασα, άρχισε να με ρωτάει για κάποια πράγματα και συνειδητοποιώ πως πράγματι πρέπει να απομακρυνθώ κι εγω ακόμα κι αν όλα αλλάξουν, αν δε πάρω χρόνο απλά θα συνεχίσω να κατηγορώ τον εαυτό μου ενώ βασικά πρέπει να διαχειριστώ τα συναισθήματα μου.. όχι μόνο να με κατηγορώ… Με μια κακή συμπεριφορά 3 μέρες δε χωρίζει κανένας, αφορμές είναι αυτές όχι αιτίες. Ούτε μιλάει κάποιος για έκτρωση όταν προσπαθεί να κάνει παιδί έναν χρόνο.

Αλλα συμβαίνουν και πρέπει να τα ανακαλύψουμε και να τα διαχειριστούμε..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nerina είπε:

Ξεκίνησα συνέδρια με μια ψυχολόγο, πήγα σήμερα αλλά ένιωσα ακόμα πιο χαζή. Τουλάχιστον είχα κάποιον που με άκουγε… Τα έλεγα, ξέσπασα, άρχισε να με ρωτάει για κάποια πράγματα και συνειδητοποιώ πως πράγματι πρέπει να απομακρυνθώ κι εγω ακόμα κι αν όλα αλλάξουν, αν δε πάρω χρόνο απλά θα συνεχίσω να κατηγορώ τον εαυτό μου ενώ βασικά πρέπει να διαχειριστώ τα συναισθήματα μου.. όχι μόνο να με κατηγορώ… Με μια κακή συμπεριφορά 3 μέρες δε χωρίζει κανένας, αφορμές είναι αυτές όχι αιτίες. Ούτε μιλάει κάποιος για έκτρωση όταν προσπαθεί να κάνει παιδί έναν χρόνο.

Φαινεται οτι ηδη η πρωτη συνεδρια σου εκανε καλο κοπελα μου. Ακριβως ετσι ειναι. Ακομα και αν η συμπεριφορα σου ηταν απαισια εκεινες τις μερες που λογικο με αυτην την αγωνια που ειχες και τα φαρμακα που επαιρνες αν αυτος ο ανθρωπος σε αγαπουσε πραγματικα  δε θα σε αφηνε μετα απο τοσα χρονια. Στο ειχα γραψει και σε παλαιοτερο μηνυμα οταν μας ειπες οτι το τεστ σου ειναι θετικο ημουν σιγουρη οτι θα μας ελεγες πως του το ειπες και γυρισε πισω πως τα βρηκατε και αντ αυτου αυτος ο ανθρωπος, αυτος που θεωρουσες ανθρωπο σου και στηριγμα σου τοσα χρονια σου ειπε να τερματισεις την κυηση. Ε οχι κοπελα μου δε φταις εσυ. Ακριβως αυτο χρειαζεσαι να παρεις αποσταση να αλλαξεις παραστασεις και να ξεκινησεις απ την αρχη και αυτο που θελεις θα ερθει. Πολλες εχουμε περασει απ αυτο το σταδιο που πιστευαμε οτι δε θα κανουμε παιδι ποτε ειναι οι δυσκολιες που περνας και σε κανουν να σκεφτεσαι ετσι.  Ολα θα ειναι καλυτερα συντομα..

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Δεν έχουμε καμία απολύτως επικοινωνία. Τίποτα… τόσο καιρό τίποτα… Τέλη Αυγούστου θα ξένοικιασω δε θέλω να επιστρέψω στους γονείς.. δε μπορώ…

Ειναι όντως πολλά τα μέτωπα αλλά το κυριότερο είναι ο φόβος μου. Ότι τα έχασα όλα, ότι δε θα καταφέρω να βρω κάτι καλό στη ζωή μου και δε θα κάνω παιδιά ποτέ. Ξέρω μπορεί να ακούγονται χαζά, αλλά αυτά με κάνουν να κλαίω και δε μπορώ να τα διαχειριστώ.

Επισης δε μου έρχεται περίοδος και υποφέρω ειλικρινά, δεν αντέχω άλλο…

Μπράβο σου που βρήκες τη δυναμη άμεσα να ζητήσεις βοήθεια.  Μόνο χαζή δεν είσαι.. δεν είναι εύκολο να ανοίξεις την ψυχή σου . Καταλαβαίνω τους φόβους σου έχασες "τα δεδομένα σου" ήμουν σε ένα στάδιο δημιουργίας οικογένειας κ τώρα μηδενησες κ πρέπει να το πιάσεις απο την αρχή.  Είσαι μικρή όμως κ όλα προλαβαίνεις να τα κάνεις κ άλλον θα γνωρίσεις κ οικογένεια θα κάνεις κ ας φαίνονται ολα βουνό τωρα.Πολύ σωστά μιλάς  μια κακή συμπεριφορά ενός σκ δεν αρκεί να τα τινάξεις όλα στον αέρα. Το είχε αποφασισει καιρό.. έφταιγε η αποσταση; τα θέματα γονιμότητας; οι γονείς του; μεσολάβησε κάτι άλλο ;ποιος ξέρει. Σίγουρα όμως πρέπει να σταματήσεις να αυτομαστηγωνεσαι.

Κλείσε κ ένα ραντεβού με το γυναικολόγο σου να είσαι λίγο πιο ήρεμη σχετικά με αυτό.

🩷🩷🩷

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Εγώ θα σου πω ότι είσαι πολύ δυνατή που μέσα σε όλα όσα περνάς, βρήκες το θάρρος και το κουράγιο να ξεκινήσεις συνεδρίες. Ξέρω πολύ καλά από προσωπική εμπειρία ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση! Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και είμαι σίγουρη ότι με τόση δύναμη που κρύβεις μέσα σου (απλά δεν την έχεις ανακαλύψει ακόμα ενδεχομένως) θα καταφέρεις πολλά στο μέλλον, και τα όνειρα σου θα γίνουν πραγματικότητα!!

Δεν τα λέω για να σου χαϊδεψω τα αυτιά, ούτε για να σου χρυσωσω το χάπι. Έχω βρεθεί όμως σε παρόμοια θεση, και με πεισμα και αυτογνωσία κατάφερα να αφήσω πίσω μου ανθρώπους που δεν άξιζαν και να φτιάξω μια όμορφη οικογένεια, όπως την ονειρευόμουν. 

Μην σταματήσεις να μας γράφεις εδώ, θα σου κάνει καλό να τα βγάζεις από μέσα σου, ακόμα και για την πορεία σου με την ψυχολόγο. Μπορεί να μην γνωριζόμαστε προσωπικά, αλλά σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και να ξέρεις ότι θα περιμένω νέα σου 🩷🩷

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ θα σου πω ότι είσαι πολύ δυνατή που μέσα σε όλα όσα περνάς, βρήκες το θάρρος και το κουράγιο να ξεκινήσεις συνεδρίες. Ξέρω πολύ καλά από προσωπική εμπειρία ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση! Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και είμαι σίγουρη ότι με τόση δύναμη που κρύβεις μέσα σου (απλά δεν την έχεις ανακαλύψει ακόμα ενδεχομένως) θα καταφέρεις πολλά στο μέλλον, και τα όνειρα σου θα γίνουν πραγματικότητα!! Δεν τα λέω για να σου χαϊδεψω τα αυτιά, ούτε για να σου χρυσωσω το χάπι. Έχω βρεθεί όμως σε παρόμοια θεση, και με πεισμα και αυτογνωσία κατάφερα να αφήσω πίσω μου ανθρώπους που δεν άξιζαν και να φτιάξω μια όμορφη οικογένεια, όπως την ονειρευόμουν.  Μην σταματήσεις να μας γράφεις εδώ, θα σου κάνει καλό να τα βγάζεις από μέσα σου, ακόμα και για την πορεία σου με την ψυχολόγο. Μπορεί να μην γνωριζόμαστε προσωπικά, αλλά σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και να ξέρεις ότι θα περιμένω νέα σου 🩷🩷  
    • Εγώ 5+6 άκουσα καρδούλα, ήμουν από τις τυχερές! @Kateriniw μόλις ακούσεις τις καρδούλες τους δεν θα το θες το τσιγάρο, τόσος κόπος και αγώνας για να τους στέλνουμε τον καπνό μας κρίμα είναι.. 
    • Κοπέλα μου καλή σου επιτυχία!! Μόλις είδα το μύνημά σου και κοίταξα αυτά που έμειναν σε εμένα, αλλά έληξαν τον Δεκέμβρη δυστυχώς. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ 😔 Πάντως την επιτροπή μην την ακυρώσεις! Κράτα την ημερομηνία που σου έδωσαν. Η απόφαση δεν αργεί να βγει.
    • Η αλήθεια είναι πως θα τα πιάσει...εμένα σήμερα το σκατουλι το κράτησαν μέχρι το απόγευμα οι γονείς μου, γιατί δεν ήμουν καλά. Φοβήθηκα για σκωληκοειδίτιδα, δεν μπορούσα να γυρίσω πλευρό από τον πόνο το ξημέρωμα και τον κράτησαν για να μη με πιάσει μέχρι να πάω να κάνω και τις εξετάσεις. Ευτυχώς όλα καλά και μάλλον ήταν κολικός εντέρου που με έπιανε και φοιτήτρια. Μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία μου τον έφεραν σπίτι και το σκατό το μιλούσα και μου κρατούσε μούτρα, γυρνούσε το κεφάλι από την άλλη πλευρά. Μόνο στη γιαγιά του χαμογελούσε. Και μετά έσπασε, ήρθε στην αγκαλιά μου ξάπλωσε πάνω μου και με χάιδευε! Τον πήγα και στον καθρέφτη και τον έκανα γεια σου και χαιρετούσε! Αλλά είναι μεγάλα σκατουλια🩵🩷🩵
    • Μπράβο σου που βρήκες τη δυναμη άμεσα να ζητήσεις βοήθεια.  Μόνο χαζή δεν είσαι.. δεν είναι εύκολο να ανοίξεις την ψυχή σου . Καταλαβαίνω τους φόβους σου έχασες "τα δεδομένα σου" ήμουν σε ένα στάδιο δημιουργίας οικογένειας κ τώρα μηδενησες κ πρέπει να το πιάσεις απο την αρχή.  Είσαι μικρή όμως κ όλα προλαβαίνεις να τα κάνεις κ άλλον θα γνωρίσεις κ οικογένεια θα κάνεις κ ας φαίνονται ολα βουνό τωρα.Πολύ σωστά μιλάς  μια κακή συμπεριφορά ενός σκ δεν αρκεί να τα τινάξεις όλα στον αέρα. Το είχε αποφασισει καιρό.. έφταιγε η αποσταση; τα θέματα γονιμότητας; οι γονείς του; μεσολάβησε κάτι άλλο ;ποιος ξέρει. Σίγουρα όμως πρέπει να σταματήσεις να αυτομαστηγωνεσαι. Κλείσε κ ένα ραντεβού με το γυναικολόγο σου να είσαι λίγο πιο ήρεμη σχετικά με αυτό. 🩷🩷🩷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...