Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Κορίτσια μου αγαπημένα,

θέλω να σας πω ένα μεγάλο, από καρδιάς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλη τη στήριξη, την κατανόηση και τη ζεστασιά που μου δείξατε αυτό το διάστημα.

Όλο αυτό με άφησε με μια πληγή που ακόμα κλείνει, αλλά χάρη σε εσάς δεν ένιωθα τόσο  μόνη. Οι λέξεις σας, τα μηνύματά σας, η αγκαλιά που μου δώσατε — έστω και διαδικτυακά — με βοηθανε να κρατήσω την ελπίδα ζωντανή.

Εύχομαι σε κάθε μία από εσάς μόνο καλές ειδήσεις, γεμάτες καρδιές και αγκαλιές με τα πιο γλυκά θαύματα.

Σας στέλνω όλη μου την αγάπη και μια τεράστια αγκαλιά 💖

Τιποτα κοριτσι μου! Να κοιτας τον εαυτο σου και μονο! Ο χρονος ειναι γιατρος λενε και η πληγη θα κλεισει σιγα σιγα. Παρε τον χρονο σου. Κανε πραγματα που σε γεμιζουν και παιρνα με ατομα που σε αγαπουν πραγματικα. Να προσεχεις ΕΣΕΝΑ και ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ πλεον! ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Τιποτα κοριτσι μου! Να κοιτας τον εαυτο σου και μονο! Ο χρονος ειναι γιατρος λενε και η πληγη θα κλεισει σιγα σιγα. Παρε τον χρονο σου. Κανε πραγματα που σε γεμιζουν και παιρνα με ατομα που σε αγαπουν πραγματικα. Να προσεχεις ΕΣΕΝΑ και ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ πλεον! ❤️

Ευχαριστώ αγάπη, να προσέχεις τον εαυτό σου και με το καλό η εξωσωματική 🩵

Θα μπαίνω να μαθαίνω νέα σας…

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Κορίτσια μου αγαπημένα,

θέλω να σας πω ένα μεγάλο, από καρδιάς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλη τη στήριξη, την κατανόηση και τη ζεστασιά που μου δείξατε αυτό το διάστημα.

Όλο αυτό με άφησε με μια πληγή που ακόμα κλείνει, αλλά χάρη σε εσάς δεν ένιωθα τόσο  μόνη. Οι λέξεις σας, τα μηνύματά σας, η αγκαλιά που μου δώσατε — έστω και διαδικτυακά — με βοηθανε να κρατήσω την ελπίδα ζωντανή.

Εύχομαι σε κάθε μία από εσάς μόνο καλές ειδήσεις, γεμάτες καρδιές και αγκαλιές με τα πιο γλυκά θαύματα.

Σας στέλνω όλη μου την αγάπη και μια τεράστια αγκαλιά 💖

Μακαρι ο χρονος να επουλωσει τις πληγες σου και να βγεις πιο δυνατη απο ολο αυτο. Ευχομαι η ζωη να σου φερει συντομα ολα οσα ονειρευεσαι..

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Zaxaroulamak είπε:

Μακαρι ο χρονος να επουλωσει τις πληγες σου και να βγεις πιο δυνατη απο ολο αυτο. Ευχομαι η ζωη να σου φερει συντομα ολα οσα ονειρευεσαι..

Ευχομαι και σε σένα το ίδιο @Zaxaroulamak 🩵 Όλα τα καλά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...