Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Zelda είπε:

Το μωρό να επηρεαστεί από τη μούχλα αποκλείεται. Απλώς εσύ μπορεί να έχεις γαστρεντερικες ενοχλήσεις. Μην το σκέφτεσαι τώρα έγινε. Το μωρό δεν επηρεάζεται. Κ εγώ τα ίδια με το τοξόπλασμα και είναι τόσο περιοριστικό ρε γαμωτο. Έξω τρώω ελάχιστα πράγματα και φρούτα και λαχανικά έχουν πιαστεί τα χέρια μου να τρίβω, να πλένω, να μουλιαζω σε ξύδι. Όταν κοιμάται το μωρό μια ώρα της μέρα σίγουρα κάθομαι και πλένω φρουτα και λαχανικα. Και στη βόλτα που ο μικρός βλέπει γατάκια και τα δείχνει και φωνάζει να πάμε κοντά και δεν τον αφήνω γιατί δεν μπορώ να πλησιάσω. Νομίζω αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της εγκυμοσύνης μου!

Έτσι ακριβως κ εγώ…δεν τρώω καν τζατζίκι γιατί σκέφτομαι ότι το αγγουράκι θα έχει φλούδα..  στα γατάκια ωστόσο, έχω αδυναμία οπότε με προσοχή αν είναι αδεσποτακια κ βρώμικα. Αν είναι δεσποζόμενα, κάνουμε κ αγκαλιές 🤣

• Απαντήσεις 152
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Πάντως κορίτσια τώρα έχω πανικοβληθεί! Γενικά στην εγκυμοσύνη είμαι λίγο υπερβολική με αυτά που τρώω, δλδ προσέχω πολύ γιατί φοβάμαι για τοξόπλασμα και καταλήγω να τρώω ελάχιστα πράγματα! Ωστόσο, τώρα την πάτησα και είδα πως έφαγα Gouda που είχα πιάσει μούχλα γύρω γύρω 😫😫😫 την έχω πολύ λίγες μέρες οπότε δεν πήγε καν το μυαλό μου κ το είδα τυχαία πριν λίγο. Φοβάμαι μην επηρεαστεί κάπως το μωρό 😢

Τα ίδια κ εγώ κορίτσι μου. Και γενικά περιορίζομαι στα του σπιτιού από έξω δεν έχω φάει λαχανικά αλλά πως μου ήρθε εχθές όρεξη για ένα μπέργκερ ε λέω το κρέας το βλέπεις αν είναι ψημένο! Το έψησαν όντως καλά όπως τους το ζήτησα κ ήταν οκ αλλά νιώθω τύψεις από εκείνη την στιγμή κ είμαι έτοιμη να πάω για εξετάσεις 🥹 τι πράγμα κ αυτό.. τώρα όσον αφορά την μούχλα που και να έφαγες θα ήταν τόσο απειροελάχιστη που αποκλείεται να επηρεάσει εσένα ή το μωράκι! Το πολύ πολύ να κάνεις καμιά επίσκεψη στην τουαλέτα 😀

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Zelda είπε:

Το μωρό να επηρεαστεί από τη μούχλα αποκλείεται. Απλώς εσύ μπορεί να έχεις γαστρεντερικες ενοχλήσεις. Μην το σκέφτεσαι τώρα έγινε. Το μωρό δεν επηρεάζεται. Κ εγώ τα ίδια με το τοξόπλασμα και είναι τόσο περιοριστικό ρε γαμωτο. Έξω τρώω ελάχιστα πράγματα και φρούτα και λαχανικά έχουν πιαστεί τα χέρια μου να τρίβω, να πλένω, να μουλιαζω σε ξύδι. Όταν κοιμάται το μωρό μια ώρα της μέρα σίγουρα κάθομαι και πλένω φρουτα και λαχανικα. Και στη βόλτα που ο μικρός βλέπει γατάκια και τα δείχνει και φωνάζει να πάμε κοντά και δεν τον αφήνω γιατί δεν μπορώ να πλησιάσω. Νομίζω αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της εγκυμοσύνης μου!

Είναι όντως πολύ περιοριστικό γιατί είναι κ καλοκαιράκι κ πρέπει να σκέφτεσαι το καθετί !!  Σαλάτα από έξω ούτε κατά διάνοια… υπομονή τι να κάνουμε κορίτσια.. εντωμεταξύ νομίζω από τόσο μουλιασμα στο ξύδι όλα χάνουν και την γεύση τους ένα πράγμα…

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...