Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας μανουλες! 

Η κόρη μου κοντεύει τα 2 και ενώ μέχρι τώρα περίπου είχαμε την πιπίλα μόνο στον ύπνο, τώρα την θέλει σχεδόν συνέχεια.

Ήρθε η ώρα να την κόψουμε λοιπόν και θα ήθελα να μου προτείνετε τρόπους όσοι τα καταφέρατε.

Επίσης σκεφτόμουν να ξεκινήσω με κάποιο βιβλίο να της διαβάζω για να μπαίνει στο νόημα, αλλά είναι πολλά και δεν ξέρω ποιο να διαλέξω! Αν έχετε εντυπώσεις από βιβλία θα με βοηθούσε!

Να σημείωση εδώ ότι όσες φορές πάω να της βγάλω την πιπίλα ή την κρύβω, μετά κλαίει ακατάπαυστα 😕

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Γεια σας μανουλες! 

Η κόρη μου κοντεύει τα 2 και ενώ μέχρι τώρα περίπου είχαμε την πιπίλα μόνο στον ύπνο, τώρα την θέλει σχεδόν συνέχεια.

Ήρθε η ώρα να την κόψουμε λοιπόν και θα ήθελα να μου προτείνετε τρόπους όσοι τα καταφέρατε.

Επίσης σκεφτόμουν να ξεκινήσω με κάποιο βιβλίο να της διαβάζω για να μπαίνει στο νόημα, αλλά είναι πολλά και δεν ξέρω ποιο να διαλέξω! Αν έχετε εντυπώσεις από βιβλία θα με βοηθούσε!

Να σημείωση εδώ ότι όσες φορές πάω να της βγάλω την πιπίλα ή την κρύβω, μετά κλαίει ακατάπαυστα 😕

Καλημέρα αγαπημένη, εμείς σ εκείνη την ηλικία τις είχαμε όπως κ συ μόνο στον ύπνο κ μετά τις έκρυβα γιατί αν τις έβλεπαν τις ζητούσαν εννοείται. Αν ήταν άρρωστα δεν έπαιζε τέτοιο σενάριο βέβαια όλη μέρα προφανώς… Τις κόψαμε σχεδόν 3ων χρονών. Τις είχα κόψει με το ψαλίδι για να μην τους προκαλεί την ίδια ευχαρίστηση κ εν τελεί πειστήκανε κ τις δώσανε στα γατάκια επειδή είναι μωράκια κ κλαίνε🤣🤣 (ουσιαστικά τις πετάξανε στο μπαλκόνι ένα βράδυ κ μετά εμείς στον κάδο…) 2-3 βράδια ζορίστηκαν κ αυτό ήταν.. Απλά θεωρώ πως βοήθησε ότι ήταν δική τους απόφαση. Προφανώς κ το συζητούσαμε κάνα 10ημερο πριν το αποφασίσουν.. Καλή ευκολία φίλη μου!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα! Εμάς έγιναν κάπως πιο απλά τα πράγματα. 2 χρονων και 2 μηνών έπαιρνε την πιπίλα μόνο για τον ύπνο και αν και είχε αρχίσει να τη ζητάει όταν είχε κάποια ξεσπάσματα, το παλεύαμε και δεν του τη δίναμε. Οπότε μια μέρα είμαστε έξω πολλές ώρες, τρελάθηκε στο παιχνίδι και ήταν τόσο κουρασμένος που τον πήρε ο ύπνος χωρίς πιπίλα. Την άλλη μέρα δοκιμάσαμε ξανά το ίδιο και έπιασε και μόνο ξύπνησε τα ξημερώματα, τη ζήτησε γιατί δεν ήξερε πώς να ξανακοιμηθεί και μετά από ένα κλάμα μιας ώρας ξανακοιμηθηκε. Ε και τις εξαφάνισα :) 

Δημοσίευση

Κατά τα 2.5 μετά από 3μηνη προσπάθεια που την κρυβαμε την ημέρα και μετά κόπηκε η πιπίλα και δεν της δώσαμε καινούρια την έκοψε απότομα. Νευρίασε που ήταν κομμένη και ένα βράδυ την πέταξε μόνη της. Τώρα παλεύουμε την πάνα τόσο στο σπίτι όσο και στον παιδικό. Συνολικά 4 μηνες συζητάμε για την πάνα. Όλο milestones είναι η μητρότητα 🤣🤣🤣Καλή δύναμη. 

Δημοσίευση

Αυτό προσπαθώ τώρα, να της την κρύβω τη μέρα αλλά τη ζητάει και έχουμε κλάματα. Λέτε δεν είναι έτοιμη ή να την ζορισω;

Επίσης όταν χτυπάει ή είναι αναστατωμένος είναι αδυνατούν να την ηρεμήσουν χωρίς πιπίλα και νάνι. Ζητάει και τα 2 😕

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Αυτό προσπαθώ τώρα, να της την κρύβω τη μέρα αλλά τη ζητάει και έχουμε κλάματα. Λέτε δεν είναι έτοιμη ή να την ζορισω;

Επίσης όταν χτυπάει ή είναι αναστατωμένος είναι αδυνατούν να την ηρεμήσουν χωρίς πιπίλα και νάνι. Ζητάει και τα 2 😕

Τα ίδια έκανε η δική μου, μετά που την έκοψε την ηρεμεί ένα αρκουδάκι που έχει αγκαλιά στον ύπνο. Αν κλαίει δίνε τη, το θέμα είναι να γίνει ομαλά. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...