Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα, έχω καθυστέρηση εδώ και 15ημέρες στην αναμενόμενη περίοδο. Εχει λίγο διάστημα έχω ναυτία εμετό ειδικά πρωί η μετά από φαγητό, έχω πρήξιμο στο στήθος και την κοιλιά χαμηλά συνοδευόμενη από πόνο λίγο πιο οξύ και συνεχόμενο από αυτόν της περιόδου. Φυσικά πεινάω συνέχεια και διψάω. Εκανα ένα τεστ clear blue πριν μια βδομάδα ηταν αρνητικό και δύο μέρες μετά το άλλο τεστ έβαλε μια Αχνη δεύτερη γραμμή. Χθες ηταν πάλι αρνητικό αλλά ηταν απόγευμα όταν έκανα τεστ.Υπάρχει περίπτωση να έχω αρνητική χοριακη αλλά να είμαι έγκυος? Ρωτάω γιατί και η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη της σε εμένα έβγαινε αρνητική σχεδόν σε όλα ως τον τρίτο μήνα περίπου. Ανησυχώ.... Φοβάμαι μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Δαλια είπε:

Καλημέρα, έχω καθυστέρηση εδώ και 15ημέρες στην αναμενόμενη περίοδο. Εχει λίγο διάστημα έχω ναυτία εμετό ειδικά πρωί η μετά από φαγητό, έχω πρήξιμο στο στήθος και την κοιλιά χαμηλά συνοδευόμενη από πόνο λίγο πιο οξύ και συνεχόμενο από αυτόν της περιόδου. Φυσικά πεινάω συνέχεια και διψάω. Εκανα ένα τεστ clear blue πριν μια βδομάδα ηταν αρνητικό και δύο μέρες μετά το άλλο τεστ έβαλε μια Αχνη δεύτερη γραμμή. Χθες ηταν πάλι αρνητικό αλλά ηταν απόγευμα όταν έκανα τεστ.Υπάρχει περίπτωση να έχω αρνητική χοριακη αλλά να είμαι έγκυος? Ρωτάω γιατί και η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη της σε εμένα έβγαινε αρνητική σχεδόν σε όλα ως τον τρίτο μήνα περίπου. Ανησυχώ.... Φοβάμαι μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα

Τι εννοεις εβγαινε αρνητικη σε ολα; τα τεστ λογικα γιατι να εισαι εγκυος με τοσες μερες καθυστερηση και η χοριακη σου να ειναι αρνητικη δεν παιζει..αν εκανες χοριακη και ειναι αρνητικη κατι αλλο θα συμβαινει και σε καθε περιπτωση το καλυτερο θα ηταν να επισκεφτεις τον γυναικολογο σου.

Δημοσίευση

Συμφωνω με την προλαλησασα με 15 μέρες καθυστέρηση το τεστ θα έβγαινε θετικό κατευθείαν σε περίπτωση εγκυμοσύνης. Από ότι κατάλαβα όμως δεν έχεις κάνει χοριακη, μόνο τεστ. Το πρώτο βήμα λοιπόν είναι να κάνεις χοριακη που είναι απείρως περισσότερο αξιόπιστη από τα τεστ για να σου λυθεί η απορία μια και καλή. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αρνητική η χοριακη και να είσαι έγκυος καθώς δεν μπορεί να υποστηριχθεί εγκυμοσύνη χωρίς την αύξηση της χοριακης. Είναι απαραίτητη ορμόνη για τη στήριξη και τη διατήρηση της εγκυμοσύνης ειδικά στα πρώιμα στάδια. Κάνε μια χοριακη και μην βασανίζεσαι με τεστ για να δεις πως θα πορευτείς.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εμάς έχει δυο μέρες που βγάζει γάλα. Προσπαθώ να καταλάβω αν είναι εμετός ή αναγωγή. Με φοβίζει όταν τον βάζω γι ύπνο μετά!
    • Καλησπέρα και να σου ζήσει το μωρό! Έχω και εγώ ένα αγοράκι 16 μηνών σαν και εσένα με ακριβώς τις ίδιες συνήθειες. Κοιμαται γυρω στις 10-10:30 το βράδυ. Για να κοιμηθεί πρέπει να είναι στο κρεββάτι μας ενώ θηλάζει, όταν αποκοιμηθει τον πάω δίπλα στην κούνια. Συνηθως ξυπνα κατά τις 3 αλλά και στις 6 καποιες φορές για να θηλάσει ξανά και γύρω στις 7μιση-8 ξύπνα για πρωι και που φεύγω και εγω για δουλειά. Περίπου ίδια ρουτίνα είχε και η μεγαλύτερη κόρη μου στην ηλικία του. Επομένως μην σε προβληματίζει έντονα το θέμα όσο μεγαλώνουν ο ύπνος θα γίνεται πιο συνεχής απλά πάνω από 8-9 ώρες δεν θα κράτα ο βραδινός ύπνος.
    • Και εγώ έτσι κινούμαι γενικά. Δηλαδή το απόγευμα του δίνω το μεσημεριανό μόνο στην περίπτωση που δεν ήθελε να το φάει πιο πριν. Αλλιώς αν έχει φάει καλά μεσημεριανό δίνω γιαούρτι με βούτυρο καρπού η κάποιο δικό μου μάφιν, pancake με φρούτο, αυγό αν δεν του έχω δώσει στο δεκατιανο, τραχανά, κάτι πιο "εύκολο" τέλος πάντων. Νομίζω ότι αν δίνουμε μοσχάρι και ψάρι συστηματικά δύο φορές τη μέρα θα γκωσει το παιδί... Εκτός φυσικά αν το μωράκι σου έχει κάποιο ιατρικό θέμα πχ έλλειψη σιδήρου και το κάνει για να αυξήσει την πρόσληψη από τις τροφές, τοτε πάσο!
    • Τελεια! Και σε εμας 210 γρ ηταν το σαββατο!  τοτε εχουμε και εμεις β επιπέδου! Αντε ανυπομονω!! 
    • Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Το βραδινο γαλα δε θα το κοψουμε ναι απλα μας ειπε στο τελευταιο γευμα της μερας που εμας το κανει στις 6 το απογευμα να δινουμε φαγητο. Δεν τον ειδα να τρελαινεται ομως και λογικο μου φαινεται απ την αλλη αν του δωσω στις 6 το απογευματινο κανονικα γιαουρτι η αυγο δεν μπορω να του δωσω στις 8 πχ φαγητο και στις 9 που παμε για υπνο γαλα θεωρω θα ειναι σκασμενος οποτε σκεφτομαι πως να το κανω και ηθελα γνωμες. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...