Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Παρασκευαιδου Ζαίρα μου γλυκιααααααα❣️❣️❣️❣️❣️❣️ από εμένα και το νινι μου(που μου έλεγες πως θα έρθει και δεν το πίστευα)στην κοιλίτσα μου , σου στέλνω πολλές ευχές 🥳 🥳 🥳 🥳 🥳 🥳 🥳 🥳 🥳 και με το καλό 🙏 και το δικό σου σποράκι ❣️❣️❣️❣️❣️❣️ 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

Ααααά θα τον μαλώσω τον γιατρό μου εμένα Μ είπε μπορώ να φάω ένα κομμάτι κάθε μέρα 

Εγώ δεν τρώω ανανά...και το καρπούζι ενώ τρελενομουν , τώρα ούτε να το δω 😅😅😅 μόνο πεπόνι τώρα θέλω 

Δημοσίευση

@melitiniღ Συγχαρητηρια κοπελαρα μου κι απο εδω!!!!!! Με το καλο!!!

@Παρασκευαιδου χρονια πολλα Ελπιδα (σημερα εμαθα και το πραγματικο ονομα σου, απο τα σχολια απο πανω). Πολυχρονη!! Να σε χαιρονται οι δικοι σου και μια τελειομηνη κυηση σου ευχομαι!! Μακαρι να πεσεις μεσα στις προβλεψεις ολων των κοριτσιων!!!

Δημοσίευση

@melitiniღ συγχαρητήρια κορίτσι μου . Μια τελειομηνη κ ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!

@Παρασκευαιδου Πολύχρονη κορίτσι μου!! Υγεία Κ μόνο χαρές για εσένα κ την οικογένεια σου. Με το καλο να υποδεχτείτε το μωρακι σας!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η sisi93 είπε:

@melitiniღΣυγχαρητήρια κορίτσι μου, με το καλό μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και μήνα το μήνα να έρχεσαι πιο κοντά στο όνειρο σου!

@ΠαρασκευαιδουΧρόνια Πολλά Ελπίδα μας ❤️ πολύχρονη, με το καλό να μεγαλώνει η οικογένεια σου..να είστε δίπλα μας να μας στηρίζεις με τις συμβουλές και τις προβλέψεις σου! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@melitiniღ χάρηκα πολύ 😘 😉 😉 🥳 🥳 🥳 με το καλό το νινι σου❣️❣️❣️ σου στέλνω μπεμπεδοσκονη🥳🥳🥳🥳 όλα καλά θα πάνε 💝💝💝💝 σούπερ η χοριακή ❣️ ❣️ 🙏 ❣️ 

στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

@Παρασκευαιδου χρονια πολλα Ελπιδα (σημερα εμαθα και το πραγματικο ονομα σου, απο τα σχολια απο πανω). Πολυχρονη!! Να σε χαιρονται οι δικοι σου και μια τελειομηνη κυηση σου ευχομαι!! Μακαρι να πεσεις μεσα στις προβλεψεις ολων των κοριτσιων!!!

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Zenia z είπε:

@melitiniღ συγχαρητήρια κορίτσι μου . Μια τελειομηνη κ ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!

@Παρασκευαιδου Πολύχρονη κορίτσι μου!! Υγεία Κ μόνο χαρές για εσένα κ την οικογένεια σου. Με το καλο να υποδεχτείτε το μωρακι σας!!

Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ πολύ κορίτσια, όλες!!!! Αμήν! θα πω.. αυτή η φορά να είναι και η τυχερή..!!! Να δώσει ο Θεός!!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Δημοσίευση

@Παρασκευαιδου αγαπημένη μου χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις!!!!! Ότι επιθυμείς να στο στέλνει το σύμπαν απλόχερα, όσο απλόχερα μας δείχνεις την καλοσύνη σου εδώ!!!!!! Με το καλό το 3ο παιδάκι σου!!

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

@ΠαρασκευαιδουΚαθε συμβουλή καλοδεχούμενη ❤️🙏🙏🙏Εν τώ μεταξύ χθες και σήμερα νιωθω μια συνεχόμενη κράμπα χαμηλα στη κοιλια ισως ειναι η ωορρηξία δε ξέρω. Εμεις θα συνεχίσουμε τις επαφές μας σημερα και τις επόμενες μέρες και βλέπουμε🌈🌈🌈

Μακάρι να είναι η στιγμή σας 🫶 συνεχίστε επαφές γτ ποτέ δεν ξέρεις. 

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, βγήκαν τα αποτελέσματα του συζύγου απ' το σπερμοδιαγραμμα. Δυστυχώς έχουμε θέμα και με το σπέρμα. Χαμηλή κινητικότητα 4%, χαμηλή βιωσιμότητα και υπάρχει και συγκόλληση. Ο όγκος και η αριθμοί σπερματοζωαρίων είναι αρκετά καλοί. Περιμένουμε να μιλήσει με γιατρο τώρα να δούμε τι γίνεται από εδώ και πέρα. 

Λυπάμαι για τα νέα, αλλά τουλάχιστον η κατάσταση με βιταμίνες κτλ ανατρέπεται!!! Το θετικό είναι ότι βρήκατε το λόγο. Θα τα φτιάξετε, θα ζοριστειτε και θα κοπιάσετε λίγο παραπάνω αλλά θα έρθει. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Marina86 είπε:

Καλημέρα σε όλες!!! Στις 25/6 με 3 μέρες καθυστέρηση έκανα τέστ και βγήκε θετικό!! Την ιδια μέρα εκανα χοριακη και τα αποτελέσματα είναι 84 μονάδες..... Ο γιατρός μου είπε να ξανακάνω παλι στο Σάββατο μια χοριακη να δούμε πως πάει γιατί ακόμα είμαι σε πολύ πρώιμη φάση!!! Εγω αγχωθει γιατί είμαι ήδη 38 ετων και είναι το πρώτο μου!!! Να σας πω οτι τον προηγούμενο μήνα ειχα 4 μέρες καθυστέρηση αλλα αδιαθετησα τελικά στις 29 μαϊου έχω σταθερό κύκλο 25 ημερών αλλα τον προηγούμενο μηνα μου ήρθε η περίοδος 29η μέρα!!! 

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!! Πιστεύω πως με αυτα τα σκαμπανεβάσματα στον κύκλο σου,  ίσως η ωορρηξία να αργήσε λίγο οπότε να έγινε πιο αργά ή σύλληψη γ αυτό είχες χοριακή 84. Σε κάθε περίπτωση δεν παίζει ρόλο το νούμερο αλλά εάν διπλασιαστεί. Οπότε αύριο θα έχεις καλύτερη εικονα. Αν κατάλαβα καλά έκανες χοριακή 28-29η μέρα του κύκλου; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

@melitiniღ συγχαρητήρια κορίτσι μου σου εύχομαι μια εύκολη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!  Να πιάσουν γερά τα σποράκια σου και να φωλιάσουν 9 ολόκληρους μήνες!!!

Ευχαριστώ πολύ..!!!! 🤗🤗🤗

Και σε σένα κορίτσι μου εύχομαι το ίδιο.. μια όμορφη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη..!!! 🙏🏼

Δημοσίευση

@melitiniღ συγχαρητήρια κοριτσι μου. Με το καλο το μωρακι η τα μωρακια ❤️❤️❤️ ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και μα πανε ολα καλα ❤️❤️❤️❤️

@Παρασκευαιδου χρονια σου πολλα ελπιδα. Να τα εκατοστησεις και οτι επιθυμεις να γινει πραγματικότητα. Με το καλο το τριτο μωρακι και να πανε ολα καλα ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Κοριτσια στειλτε λιγη μπεμπεδοσκονη και κατα δω να πιασουμε και εμεις το μωρακι μας ❤️ ❤️ ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Zaxaroulamak είπε:

@melitiniღ συγχαρητηρια κοπελα μου μια τελειομηνη εγκυμοσυνη! Να πανε ολα καλα αυτη τη φορα..!

στις πριν 13 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

@melitiniღ συγχαρητήρια κοριτσι μου. Με το καλο το μωρακι η τα μωρακια ❤️❤️❤️ ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και μα πανε ολα καλα ❤️❤️❤️❤️

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια..!!! 

Αμήν!! 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Τυχερό μου αστέρι!!! Ελπίδα μου..!!!! @Παρασκευαιδου.. το είπα και το κάνω..!!! Μεγάααααλο ταγκ στη Ζαΐρα της καρδιάς μας..!!!! 🥳🥳🥳🥳🥳

🎉🎉🎉🎆🎆🎆🎈🎈🎈🎈🍭🍭🍭🍬🍬🍫🧁🍰🍼🎉🎉🎉🎉

και επίσημα πλέον!!!! ΕΓΚΥΟΣ..!!!!!

Να σου ευχηθώ από καρδιάς  ευζωία, ευημερία, γαλήνη και αγάπη στη ζωή σου..!!! Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευλογημένα εύχομαι από καρδιάς γιατί σου αξίζουν.. και με το καλό το πέμπτο μέλος της οικογένειας σας..!!! Εμείς εδώ μαζί, θα περπατάμε συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι που μόλις άρχισε..!!!!🤗🤗🤗🤗

Υ.γ. περίμενα τριψήφιο είναι η αλήθεια, αλλά ξέχασα ότι η κανονική χοριακή μου ήταν για αύριο.. οπότε περιμένω την επόμενη που λογικά ο γιατρός θα με βάλει να κάνω τη Δευτέρα μαζί με την @Sia A παρέα. 😉

20250627_120957.jpg

Τι δεν το περιμέναμε αυτό το θετικό;;;; 

Αλλά πραγματικά αυτά τα ταγκ είναι τα αγαπημένα μου 🥰🥰🥰🥰🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥰🥰🥰🥰🥰🥰🎺🎺🎺🎺🎺🥰🥰🥰🥰 

Ήξερα ότι θα μου κάνεις ταγκ.. με το καλό κοριτσάκι μου γλυκό.

. Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις τόσο ζεστές και ουσιαστικές ευχές σου.

με το καλό 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Έλα και τα επίσημαασααα!!!!!!🩷🩷🩷

Συγχαρητήρια κορίτσι μου είσαι έγκυος!!!!!Με το καλό να πιάσουν γερά να σπορακια σου και σε 9 μήνες να έχεις επιτέλους τα μωράκια σου αγκαλια!!! Όλα να πάνε τέλεια αυτή την φορά!!!!🙏🥰🙏🥰

@Παρασκευαιδου Χρόνια πολλά κορίτσι μου πολύχρονη με υγεία και ευτυχία στην οικογένεια σου!!! Με το καλό να έρθει και το δικό σου μωράκι!!!! 

Το είπες πάντως και έγινε!!!! Πάντα να μας δίνεις όμορφες προβλέψεις και ελπίδα!!!🥳🥳🥳🥳

στις πριν 6 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

@melitiniღ κορίτσι μου συγχαρητήρια!!! Καλά ήμουν σίγουρη αλλά τώρα και με τη βούλα έγκυος 💕💕 όλα να πάνε κατ' ευχήν να ριζώσουν τα σποράκια και να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

@Παρασκευαιδου αγαπημένη μας Ελπίδα χρόνια σου πολλά και φωτεινά και με το καλό το 3ο μωράκι να έρθει!! 🩵🩷🩵

στις πριν 5 ώρες, ο/η sisi93 είπε:

@melitiniღΣυγχαρητήρια κορίτσι μου, με το καλό μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και μήνα το μήνα να έρχεσαι πιο κοντά στο όνειρο σου!

@ΠαρασκευαιδουΧρόνια Πολλά Ελπίδα μας ❤️ πολύχρονη, με το καλό να μεγαλώνει η οικογένεια σου..να είστε δίπλα μας να μας στηρίζεις με τις συμβουλές και τις προβλέψεις σου! 

στις πριν 4 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@Παρασκευαιδου Ζαίρα μου γλυκιααααααα❣️❣️❣️❣️❣️❣️ από εμένα και το νινι μου(που μου έλεγες πως θα έρθει και δεν το πίστευα)στην κοιλίτσα μου , σου στέλνω πολλές ευχές 🥳 🥳 🥳 🥳 🥳 🥳 🥳 🥳 🥳 και με το καλό 🙏 και το δικό σου σποράκι ❣️❣️❣️❣️❣️❣️ 

στις πριν 4 ώρες, ο/η pennaki είπε:

στις πριν 3 ώρες, ο/η Zenia z είπε:

στις πριν 2 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

@Παρασκευαιδου αγαπημένη μου χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις!!!!! Ότι επιθυμείς να στο στέλνει το σύμπαν απλόχερα, όσο απλόχερα μας δείχνεις την καλοσύνη σου εδώ!!!!!! Με το καλό το 3ο παιδάκι σου!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η eva96 είπε:

@Παρασκευαιδου χρονια σου πολλα ελπιδα. Να τα εκατοστησεις και οτι επιθυμεις να γινει πραγματικότητα. Με το καλο το τριτο μωρακι και να πανε ολα καλα ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Κοριτσια στειλτε λιγη μπεμπεδοσκονη και κατα δω να πιασουμε και εμεις το μωρακι μας ❤️ ❤️ ❤️ 

Κορίτσια μου γλυκά δεν ξέρετε πόσο συγκινήθηκα με τα λογακια σας. Σας ευχαριστώ για τις όμορφες ευχουλες σας 

Είναι τόσο γλυκό να σου εύχονται τόσες όμορφες ευχές.

Εύχομαι κι εγώ σε εσας και στους δικούς σου ανθρώπους υγεία, δύναμη, και κάθε ευλογία στη ζωή σας.

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Τυχερό μου αστέρι!!! Ελπίδα μου..!!!! @Παρασκευαιδου.. το είπα και το κάνω..!!! Μεγάααααλο ταγκ στη Ζαΐρα της καρδιάς μας..!!!! 🥳🥳🥳🥳🥳

🎉🎉🎉🎆🎆🎆🎈🎈🎈🎈🍭🍭🍭🍬🍬🍫🧁🍰🍼🎉🎉🎉🎉

και επίσημα πλέον!!!! ΕΓΚΥΟΣ..!!!!!

Να σου ευχηθώ από καρδιάς  ευζωία, ευημερία, γαλήνη και αγάπη στη ζωή σου..!!! Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευλογημένα εύχομαι από καρδιάς γιατί σου αξίζουν.. και με το καλό το πέμπτο μέλος της οικογένειας σας..!!! Εμείς εδώ μαζί, θα περπατάμε συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι που μόλις άρχισε..!!!!🤗🤗🤗🤗

Υ.γ. περίμενα τριψήφιο είναι η αλήθεια, αλλά ξέχασα ότι η κανονική χοριακή μου ήταν για αύριο.. οπότε περιμένω την επόμενη που λογικά ο γιατρός θα με βάλει να κάνω τη Δευτέρα μαζί με την @Sia A παρέα. 😉

20250627_120957.jpg

Πέμπτο γραφεις... Αν το δει ο άντρας μου θα τρομάξει 😂😂 

Τέλεια είναι η χοριακη σου !!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...