Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είδα ένα άσχημο όνειρο ελπίζω να μην σημαίνει κάτι.. Είδα ότι άνοιξα ένα κουτί που είχε μαζί του ένας σαν άστεγος και είχε μέσα 2 πουλάκια και το ένα είχε πεθάνει από την ασφυξία και το άλλο προσπαθούσε να παραμείνει στη ζωή. Τα όνειρα που βλέπω έχουν να κάνουν με όλα αυτά που ζω την προηγούμενη μέρα συνήθως... Μια ιστορία με ένα κουτί την άκουσα, προσπαθώ να θυμηθώ αν άκουσα για πουλιά. Ετοιμάζομαι για γιατρό 

Επίσης @Kateriniwεγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω γτ καπνίζω ηλεκτρονικό και ούτε στην πρώτη εγκυμοσύνη το σταμάτησα ούτε σε αυτή με βλέπω. Κ γω έτσι το ήθελα κανονικά. Πέρα από ένα 2μηνο που το είχα ελαττώσει. Αλλιώς όλη μέρα ατμιζω. Παρακαλώ φίλες μου δεν θα ήθελα σχόλιο πάνω σε αυτό 🥰

Καλή επιτυχία στον γιατρό και περιμένουμε νέα σου! 🥳 Τι ώρα έχεις;; 
Σε καταλαβαίνω με τα όνειρα. Ταράζομαι και εγώ γιατί μου βγαίνουν όλα. Ωστόσο, τώρα στην εγκυμοσύνη είχα δει ένα πολύ κακό και την άλλη μέρα είχα αίμα και λέω κάτι κακό θα έγινε. Τελικά όμως, όλα καλά! Είναι οι ορμόνες στη μέση..

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλημέρα..!! Εγώ σήμερα σηκώθηκα λίγο μουδιασμένα είναι η αλήθεια.. Έχω θετική σκέψη αλλά είχα λίγα "πονάκια περιόδου" να τα πω και φοβάμαι ότι μπορεί να μην είναι και τόσο καλό σημάδι.. επίσης όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη κάθε φορά που έβαζα την Vasclor ενδοσκοπικά στην άκρη του πλαστικού, στο τελείωμα του δηλαδή έβλεπα καφέ χρώμα, σαν αίμα που είχε παλιώσει. Και επειδή αυτό το είχα πολύ συχνά στην προηγούμενη εγκυμοσύνη και μου ήρθε και η μεγάλη αιμορραγία, τώρα φοβάμαι μην μου ξανά συμβεί το ίδιο. Γιατί σήμερα το πρωί με την εφαρμογή της κρέμας είδα το ίδιο πράγμα, και είναι ακόμη πολύ αρχή για έχω αίμα θεωρώ. Πφ! δεν ξέρω... έκανα μετά και ένα τεστ εγκυμοσύνης με πρωινά ουρά για να δω αν η γραμμή έχει αλλαγή με εχθές και δεν είχε καμία αλλαγή, μη σου πω μου φάνηκε ακόμη πιο αχνή.. φοβάμαι μην έχω καμία βιοχημική τελικά και τσάμπα χαίρομαι πάλι.. 🤔🥴

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα..!! Εγώ σήμερα σηκώθηκα λίγο μουδιασμένα είναι η αλήθεια.. Έχω θετική σκέψη αλλά είχα λίγα "πονάκια περιόδου" να τα πω και φοβάμαι ότι μπορεί να μην είναι και τόσο καλό σημάδι.. επίσης όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη κάθε φορά που έβαζα την Vasclor ενδοσκοπικά στην άκρη του πλαστικού, στο τελείωμα του δηλαδή έβλεπα καφέ χρώμα, σαν αίμα που είχε παλιώσει. Και επειδή αυτό το είχα πολύ συχνά στην προηγούμενη εγκυμοσύνη και μου ήρθε και η μεγάλη αιμορραγία, τώρα φοβάμαι μην μου ξανά συμβεί το ίδιο. Γιατί σήμερα το πρωί με την εφαρμογή της κρέμας είδα το ίδιο πράγμα, και είναι ακόμη πολύ αρχή για έχω αίμα θεωρώ. Πφ! δεν ξέρω... έκανα μετά και ένα τεστ εγκυμοσύνης με πρωινά ουρά για να δω αν η γραμμή έχει αλλαγή με εχθές και δεν είχε καμία αλλαγή, μη σου πω μου φάνηκε ακόμη πιο αχνή.. φοβάμαι μην έχω καμία βιοχημική τελικά και τσάμπα χαίρομαι πάλι.. 🤔🥴

Καλημέρα κορίτσι μου, όσον αφορά τα πονακια περιόδου είναι πολύ νορμάλ σκέψου άρχισαν να γίνονται διάφορες διεργασίες μέσα στη μήτρα και αυτά θα υπάρχουν ακόμα και μετά ανα διαστήματα. Όσον αφορά τη vasclor εγώ για αυτό ακριβώς δεν ήθελα να βάζω και έβαζα utrogestan. Ρωτα το γιατρό σου να σου δώσει κάτι άλλο ή ακόμα και ενέσιμη αν σε ανησυχεί το αίμα που βγαίνει. Το τεστ επίσης θέλει δύο μέρες να αυξηθεί από μέρα σε μέρα δεν ξέρω πόσο σωστά δείχνει. 

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, όσον αφορά τα πονακια περιόδου είναι πολύ νορμάλ σκέψου άρχισαν να γίνονται διάφορες διεργασίες μέσα στη μήτρα και αυτά θα υπάρχουν ακόμα και μετά ανα διαστήματα. Όσον αφορά τη vasclor εγώ για αυτό ακριβώς δεν ήθελα να βάζω και έβαζα utrogestan. Ρωτα το γιατρό σου να σου δώσει κάτι άλλο ή ακόμα και ενέσιμη αν σε ανησυχεί το αίμα που βγαίνει. Το τεστ επίσης θέλει δύο μέρες να αυξηθεί από μέρα σε μέρα δεν ξέρω πόσο σωστά δείχνει. 

Παίρνω και prolutex προγεστερόνη ενέσιμη.. αυτός μου δίνει τη Vasclor για δική μου ευκολία.. να μην κάνω κάθε τρις και λίγο κολπική χρήση με τα utrogestan.. ενώ με τη Vasclor κάνεις μια εφαρμογή το πρωί και ξενοιάζεις. 

Όντος το τεστ μπορεί να είναι το ίδιο αχνό γιατί δεν έχει περάσει 48 να ανέβει η ορμόνη. Ελπίζω αύριο το πρωί που θα ξανακάνω να δω κάποια διαφορά να χαλαρώσω λίγο.. Πάντως κορίτσια από χθες έχω τέτοια πείνα, που τρώω κάτι και σε λίγη ώρα η κοιλιά μου ξανά γουργουρίζει και πεινάω..😵 του τρελού ένα πράγμα! 😅

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@Pinacolada αυτό που έμαθα είναι όταν είσαι έγκυος βλέπεις συνέχεια άσχημα όνειρα ,λογο άγχους ,μην ανησυχείς όλα θα είναι καλά ,άντε πάνε στον γιατρό να μας πεις τα ευχάριστα... Και εγώ δεν κάνω κανονικό τσιγάρο κάνω σαν iqos τα glo ,η αλήθεια είναι ότι έκανα και ατμό αλλά μου το κόψαμε μαχαίρι από το κέντρο εδώ και δύο χρόνια ,μην με ρωτήσεις γιατί δεν θυμάμαι ,αλλά με είχαν πει καλύτερα τα ηλεκτρονικά βασικά όλα τα ίδια σκατουλακια είναι αλλά να φάμε να λέγαμε .... Περιμένουμε νέα σου κοριτσάρα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είδα ένα άσχημο όνειρο ελπίζω να μην σημαίνει κάτι.. Είδα ότι άνοιξα ένα κουτί που είχε μαζί του ένας σαν άστεγος και είχε μέσα 2 πουλάκια και το ένα είχε πεθάνει από την ασφυξία και το άλλο προσπαθούσε να παραμείνει στη ζωή. Τα όνειρα που βλέπω έχουν να κάνουν με όλα αυτά που ζω την προηγούμενη μέρα συνήθως... Μια ιστορία με ένα κουτί την άκουσα, προσπαθώ να θυμηθώ αν άκουσα για πουλιά. Ετοιμάζομαι για γιατρό 

Επίσης @Kateriniwεγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω γτ καπνίζω ηλεκτρονικό και ούτε στην πρώτη εγκυμοσύνη το σταμάτησα ούτε σε αυτή με βλέπω. Κ γω έτσι το ήθελα κανονικά. Πέρα από ένα 2μηνο που το είχα ελαττώσει. Αλλιώς όλη μέρα ατμιζω. Παρακαλώ φίλες μου δεν θα ήθελα σχόλιο πάνω σε αυτό 🥰

Κορίτσι μου όλες βλέπουμε άσχημα όνειρα στις εγκυμοσύνες, νομίζω πρέπει να μπει κ αυτό στα συμπτώματα 😒Λίγο οι ορμόνες, λίγο το άγχος βγαίνουν όλα στον ύπνο.... Με το καλό ο υπέρηχος!!! Για το τσιγάρο δεν καπνίζω αλλά καταλαβαίνω τους καπνιστές κ πόσο δύσκολο είναι να κοπεί μια συνήθεια, είναι σαν εμένα να μου πεις κομμένα υα γλυκά, καλύτερα κόψε μου το χέρι 😋 😅 Εγώ θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις να το ελαττώσεις όχι να το κόψεις τελείως, δες το σαν μια ευκαιρία κ για τη δικιά σου υγεία!!!! Με το καλό ο υπέρηχος 🙏

στις πριν 48 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσι!!! Είσαι κ μακριά κ δεν μπορώ να έρθω να σε δείρω 🤭άσε κάτω τα τεστ κ πάνε για χοριακή τη Παρασκευή, θα παίζεις τώρα με τις γραμμές, την είδαμε χθες τη γραμμούλα πόσο θες να σκουρύνει σε μια μέρα!!! Κ τα πονάκια είναι φυσιολογικά..... Αααααλήθεια αυτή η κρέμα φέρνει καφέ-αίμα, χίλιες φορές τα utrogestan από το να πηγαίνει η ψυχή μου στην κούλουρη κάθε φορά!!!! Αν είναι συνηθισμένο τότε μην σε αγχώνει αλλιώς μήπως να το γυρίσεις κ εσύ σε utrogestan?

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσι!!! Είσαι κ μακριά κ δεν μπορώ να έρθω να σε δείρω 🤭άσε κάτω τα τεστ κ πάνε για χοριακή τη Παρασκευή, θα παίζεις τώρα με τις γραμμές, την είδαμε χθες τη γραμμούλα πόσο θες να σκουρύνει σε μια μέρα!!! Κ τα πονάκια είναι φυσιολογικά..... Αααααλήθεια αυτή η κρέμα φέρνει καφέ-αίμα, χίλιες φορές τα utrogestan από το να πηγαίνει η ψυχή μου στην κούλουρη κάθε φορά!!!! Αν είναι συνηθισμένο τότε μην σε αγχώνει αλλιώς μήπως να το γυρίσεις κ εσύ σε utrogestan?

Σ' αγάπω αλήθεια.. γαμώτο γιατί να μην είμαστε κοντά να κάνουμε παρέα.. 🤗

Κοίτα η αλήθεια είναι ότι αυτή η κρέμα έχω ακούσει και από αλλού φέρνει τέτοια πράγματα σαν αιματάκι.. αλλά έχω και ένα σορό κουτιά τώρα, μου τα έστειλε η Βίκυ από την Πάτρα και είναι κρίμα να παν χαμένα. Οπότε όταν μιλήσω με το γιατρό θα του το αναφέρω και θα δω τι θα μου πει γι' αυτό το πράγμα. Τώρα για τα τεστ.. αφού ξέρεις.. έτσι και αρχίσεις κάτι δύσκολα κόβεται μετά.. 😝

Ναι μωρέ θετικό είναι εντάξει.. και σήμερα θετικό έδειχνε.. απλά να.. ξυπνάω με πονάκια και φοβάμαι για εξωμήτρια, για βιοχημηκές.. για διάφορα.. 

Το πέρασα μια φορά και δεν θέλω και δεύτερη, κατάλαβες.. 🥺

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κοίτα η αλήθεια είναι ότι αυτή η κρέμα έχω ακούσει και από αλλού φέρνει τέτοια πράγματα σαν αιματάκι.. αλλά έχω και ένα σορό κουτιά τώρα, μου τα έστειλε η Βίκυ από την Πάτρα και είναι κρίμα να παν χαμένα. Οπότε όταν μιλήσω με το γιατρό θα του το αναφέρω και θα δω τι θα μου πει γι' αυτό το πράγμα. Τώρα για τα τεστ.. αφού ξέρεις.. έτσι και αρχίσεις κάτι δύσκολα κόβεται μετά.. 😝

Ναι μωρέ θετικό είναι εντάξει.. και σήμερα θετικό έδειχνε.. απλά να.. ξυπνάω με πονάκια και φοβάμαι για εξωμήτρια, για βιοχημηκές.. για διάφορα.. 

Μην φοβασαι κοριτσι μου. Εχω ακουσει οτι τα πονακια περιοδου ειναι φυσιολογικα σε περιπτωση που εχει επιτεχθει εγκυμοσυνη!! Θετικη σκεψη και ΠΕΡΙΜΕΝΕ μεχρι την Παρασκευη. Ξερω ειναι το αγχος σου. Σκεψου σε 2 μερουλες θα ξερεις και με τη βουλα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Σταματά βρε είμαι σίγουρη ότι το υπόθετο στο δημιουργεί ,θυμάσαι που Μ είχες πει να ρωτήσω τον γιατρό μου για τα βασκλορ ,αυτό που Μ είπε είναι ότι δημιουργούν σε κάποιες γυναίκες αιμορραγία γιατί μερικές φορές ερεθίζονται από το πλαστικό και εμείς αυτό δεν το θέλουμε ,δεν στο είπα γιατί δεν ήθελα να σε αγχωσω κορίτσι μου .... Όλα θα είναι μια χαρά 

Δημοσίευση
στις On 20/6/2025 at 2:11 ΜΜ, ο/η sisi93 είπε:

Και ε΄γώ αδιαθέτησα..όπως περίμενα βέβαια..Βρε κορίτσια μήπως το σώμα μου θέλει και άλλο χρόνο; αυτή είναι η 4η περίοδος μου μετά την απόξεση, την προηγούμενη φορά έμεινα μετά την 4η περίοδο και σκέφτομαι μήπως καλά λένε κάποιοι γιατροί ότι θέλει 3 περιόδους τουλαχιστον; Εσεις τι πιστεύετε;

Καλησπέρα κορίτσια μου , εύχομαι τελειόμηνες στις εγκυούλες και γρήγορα θετικά τεστ σε όλες μας..

Χάθηκα λιγάκι γιατί έτρεχα με τους γιατρούς.. @sisi93 τελικά ΄άλλαξα γιατρό που σου είχα πει και πήρα αρκετές απαντήσεις που δεν είχα λάβει από τον προηγούμενο όπως και ότι για την παλλίνδρομη που είχα υπάρχει μεγάλο μερίδιο του γιατρού που ενώ έπρεπε να κάνω ενέσεις και τις είχα ξεκινήσει και ξαφνικά μου τις έκοψε, οπότε καταλαβαίνετε πως νιώθω.

Αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι ότι γίνεται γίνεται για κάποιο λόγο και ο Θεός με προσ΄έχει και θα μου δώσει σύντομα ένα παιδάκι. Είπαμε με τον άντρα μου να ηρεμήσουμε και να μην μας παίρνει από κάτω και πραγματικά έχουμε χαλαρώσει λιγάκι και απολαμ΄βάνουμε και ότι είναι να έρθει θα έρθει.. Για αυτο μην τρελαίνεσαι @sisi93 είμαστε περίπου πάνω στην ίδια κατάσταση μετά την παλλίνδρομη εμένα είναι η 4 περίοδος μετά την απόξεση και τίποτα.. Οπότε θετική σκέψη και όλα θα έρθουν αγάπη μου ...!!! ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Ναι ρε γαμώτο είμαστε πολύ μακριά.... Δεν πειράζει θα τα λέμε από εδώ, ελπίζω για πολύυυυυ καιρό 😉🤰

Ε αφού τα έχει αυτά τα κουλά αυτή η κρέμα ψυχραιμία όλα καλά!!! Για τα πονάκια κορίτσι μου είναι φυσιολογικά κ να σου πω ότι όταν απέβαλλα δεν πονέσα στην αρχή που χάθηκε το πρώτο οπότε μην πηγαίνει ο νους σου στο κακό!!!! Τα πονάκια είναι φυσιολογικά σκέψου ότι μεγαλώνει κ τραβιέται η μήτρα λογικά δεν είναι 🥰 Υπομονή, μόνο υπομονή κ όλα θα πάνε καλά 🙏

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Pinacolada είπε:

Κορίτσια είδαμε σάκο, τώρα αρχίζουν τα εμβρυική στοιχεία είναι καθυστερημένη σύλληψη, είναι σε τέλεια θέση μέσα στη μήτρα όλα καλά για τη φάση που είμαι σε 10 μέρες πάμε για καρδιά 

Άντε βρε κορίτσι μας εσκασες !!!!! Μπράβο κορίτσι μου άντε με το καλό στον επόμενο υπερυχο τώρα ....

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Κορίτσια είδαμε σάκο, τώρα αρχίζουν τα εμβρυική στοιχεία είναι καθυστερημένη σύλληψη, είναι σε τέλεια θέση μέσα στη μήτρα όλα καλά για τη φάση που είμαι σε 10 μέρες πάμε για καρδιά 

Τέλεια νέα!! Όλα με το καλό κορίτσι μου!! 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Μπραβο!!! Παμε για τον επομενο υπερηχο!! 😇

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Βρε κορίτσια άσχετο υπάρχει καμία καπνίστρια εδώ για να πει κανένα μυστικό να μην γυρνάει συνέχεια το μυαλό στο τσιγάρο ??? ,ο γιατρός Μ είπε μέχρι τρία δεν πειράζει αλλά εγώ δεν θέλω ,κάνω τα glo όχι κανονικά ,αλλά η αλήθεια είναι ότι καμία τζούρα την κάνω 

Κορίτσι μου εγώ με το που πήρα τη θετική χοριακή το έκοψα μαχαίρι. Αλλά θα σου πω 2 πράγματα γιατί δεν έχεις πολύ καιρό στο παρεάκι μας νομίζω και μάλλον δε θα το έχεις δει. Δεν κάπνιζα γενικά πολύ. Έκανα 5-6 στριφτά λεπτά τσιγάρα την ημέρα και εδώ και χρόνια που παρακαλούσα το Θεό και την Παναγία για ένα παιδάκι είχα πει πως άμα μείνω έγκυος θα το κόψω. Ίσως κάπως να με βοήθησε κι αυτό. Μόνο το 1ο 3μηνο ήθελα που και που καμιά τζούρα αλλά μόλις άρχισαν για τα καλά οι εμετοί ούτε που μου ξανά πέρασε από το μυαλό. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσι μου εγώ με το που πήρα τη θετική χοριακή το έκοψα μαχαίρι. Αλλά θα σου πω 2 πράγματα γιατί δεν έχεις πολύ καιρό στο παρεάκι μας νομίζω και μάλλον δε θα το έχεις δει. Δεν κάπνιζα γενικά πολύ. Έκανα 5-6 στριφτά λεπτά τσιγάρα την ημέρα και εδώ και χρόνια που παρακαλούσα το Θεό και την Παναγία για ένα παιδάκι είχα πει πως άμα μείνω έγκυος θα το κόψω. Ίσως κάπως να με βοήθησε κι αυτό. Μόνο το 1ο 3μηνο ήθελα που και που καμιά τζούρα αλλά μόλις άρχισαν για τα καλά οι εμετοί ούτε που μου ξανά πέρασε από το μυαλό. 

,μάλιστα εγώ εμετούς δεν έχω ,σήμερα κουνάει πολύ το καράβι και δεν με πέρασε καθόλου από το μυαλό ,εύχομαι να το σταματήσω επειδή θα μπορώ και όχι χάρη σ' εμετούς και ζαλες,μακάρι να μην έχω τέτοια 

Δημοσίευση

@Pinacoladaμου εδώ μέσα δεν κρίνει καμία τις αποφάσεις της άλλης! Η κάθε μία προσπαθεί και πράττει όπως πιστεύει καλύτερα. Η μαμά του ανηψιού μου επειδή στην αρχή το είχε κόψει μαχαίρι δάγκωνε το χέρι της και όταν είδε ο γιατρός την πληγή και του εξήγησε πως το κάνει όταν θέλει τσιγάρο, της είπε προτιμώ να κάνεις 3-5 την ημέρα παρά να βρισκέσαι σε τέτοια επίπεδα στρες. 🤷🏼‍♀️ 

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι μου! Με το καλό στον επόμενο!!!

Δημοσίευση

Καλησπερα σας κοριτσια! Ειμαι στην 28η μερα κυκλου, εχθες εκανα χοριακη και ηταν 56. 1η περιοδος 29 μαιου με 4 ιουνιου. Εχω ξετρελαθει! Εχω ελαχιστα καφε αλλα ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω.. Μου ειπε να μην κανω 2η χοριακη και την Τριτη να παω να με δει απο κοντα μηπως δουμε σακο

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η SunnyBunny είπε:

Καλησπερα σας κοριτσια! Ειμαι στην 28η μερα κυκλου, εχθες εκανα χοριακη και ηταν 56. 1η περιοδος 29 μαιου με 4 ιουνιου. Εχω ξετρελαθει! Εχω ελαχιστα καφε αλλα ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω.. Μου ειπε να μην κανω 2η χοριακη και την Τριτη να παω να με δει απο κοντα μηπως δουμε σακο

Γεια σου κορίτσι μου συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Με το καλό να πάνε όλα! Νομίζω την Τρίτη θα είσαι οριακά για να δείτε σάκο αλλα ανάλογα και πόσο θα αυξηθεί η χοριακη 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

Υπεριχα τα νέα σου 😘 αυτό φαντάζομαι θα έβλεπες στο διάστημα που είσακ για αυτό και εγώ δεν πάω ακόμα στη γιατρό μη νομίζεις έχω λιώσει χαχαχαχα 

Με το καλό να ακούσετε και καρδούλα 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Γεια σου κορίτσι μου συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Με το καλό να πάνε όλα! Νομίζω την Τρίτη θα είσαι οριακά για να δείτε σάκο αλλα ανάλογα και πόσο θα αυξηθεί η χοριακη 

Χριστε μου μακαρι να πανε ολα καλα!!! Δεν ξερω τι σημαινει το 56 δεν ξερω εαν πρεπει να αγχωθω ... δεν ξερω τι πρεπει να κανω τωρα... Την δευτερα νομιζα θα μου ερθει γιατι ειχα πονους περιοδου και τωρα... εγινε θαυμα

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Υπεριχα τα νέα σου 😘 αυτό φαντάζομαι θα έβλεπες στο διάστημα που είσακ για αυτό και εγώ δεν πάω ακόμα στη γιατρό μη νομίζεις έχω λιώσει χαχαχαχα 

Με το καλό να ακούσετε και καρδούλα 

❤️❤️❤️❤️ Σε ευχαριστω παρα πολυυυυ! Δεν ξερω τι να περιμενω καθε εβδομαδα... εαν εχει καμια παιδακι ας βοηθησειιι

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα..!! Εγώ σήμερα σηκώθηκα λίγο μουδιασμένα είναι η αλήθεια.. Έχω θετική σκέψη αλλά είχα λίγα "πονάκια περιόδου" να τα πω και φοβάμαι ότι μπορεί να μην είναι και τόσο καλό σημάδι.. επίσης όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη κάθε φορά που έβαζα την Vasclor ενδοσκοπικά στην άκρη του πλαστικού, στο τελείωμα του δηλαδή έβλεπα καφέ χρώμα, σαν αίμα που είχε παλιώσει. Και επειδή αυτό το είχα πολύ συχνά στην προηγούμενη εγκυμοσύνη και μου ήρθε και η μεγάλη αιμορραγία, τώρα φοβάμαι μην μου ξανά συμβεί το ίδιο. Γιατί σήμερα το πρωί με την εφαρμογή της κρέμας είδα το ίδιο πράγμα, και είναι ακόμη πολύ αρχή για έχω αίμα θεωρώ. Πφ! δεν ξέρω... έκανα μετά και ένα τεστ εγκυμοσύνης με πρωινά ουρά για να δω αν η γραμμή έχει αλλαγή με εχθές και δεν είχε καμία αλλαγή, μη σου πω μου φάνηκε ακόμη πιο αχνή.. φοβάμαι μην έχω καμία βιοχημική τελικά και τσάμπα χαίρομαι πάλι.. 🤔🥴 τα πονακια περιόδου δεν με αγχωνουν είχα και στην πρώτη μου τελειωμηνη εγκυμοσύνη και τώρα μη σου πω έχω αρκετά. 

Το αίμα είχα στη δεύτερη μου εγκυμοσύνη στην 5 μέρα αφού έπιασα τον δεύτερο και στην 7-8 είχα κάνει το τεστ. 🤪

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Επίσης σήμερα πήγαμε παιδίατρο. Εφτασε 4350 κ 57.5 εκατοστά, 43 ημερων σημερα. 14 Ιουλίου τ 1ο εμβόλιο π θα γίνει 2 μηνων. Γι αυτά π σαε ελεγα αποφασισα να βάζω μικρούς στόχους ώστε βα ανεβει η ψυχολογία μου. Για αρχή να βγει τ καλοκαίρι οσο πιο ευχάριστα γινεται. Μετα απο Οκτώβρη να ξεκινήσω γυμναστήριο, μετα τις γιορτές να αποθηλασω. Σε κάθε βήμα νιώθω οτι ια παιρνω κ ενα μερος τ εαυτού μου πίσω.
    • Καλησπέρα κορίτσια σας διαβασα προσεκτικά. Να σας πω κ γω τον πόνο μου χαχα. Σας εχω πει ότι τ απογεύματα τ μωρο δ στέκεται πουθενα. Εγω ολα τ απογεύματα πλέον μενω μεσα. Όπως ξέρετε πριν τ μωρο,  δ μαζευομουν. Χθες κάποια στιγμή π ήμουν μόνη μου κ κουνουσα κουνουσα με.πηρε καπως τ παραπονο. Σκεφτόμουν ότι εχουμε 2 μεγαλα σχετικα παιδια, είχαμε ξεπαιδιασει, τ σωμα μ πριν την εγκυμοσύνη ήταν συα καλυτερα του, βγαιναμε ποθ κ ποθ κανενα βραδθ σαν ζευγάρι. Ακομα κ με τ παιδια οπου πηγαιναμε ειμασταν ανετοι. Κ ξαφνικα κλείστηκα πολύ, σε όλα. Ενιωσα να με πηγαίνουν πισω πολύ ολα αυτά κ καπης με πήρε απο κατω. Ξςρω οτι θα μεγαλώσει κι αυτο. Κ ξανα θα βγούμε βραδυ κ τ σωμα μ σιγα σιγα θα επανέλθει κ ολα. Αλλα λιγο οι ορμόνες, λιγι η αϋπνία, λιγο ολα, λύγισα. Φυσικά κ είμαι ευγνώμων γι αυτο τ μωρο κ σιγουρα δ τ αλλαζβ με τίποτα κ εννοείται το ήθελα. Αλλα να... σαν άτομο... μ λειπουν πράγματα. Τ βραδυ π γυρισε ο άντρας μου τ συζητήσαμε λίγο γτ με ειδε βουρκωμενη. Σ αυτό τ μωρο ευτυχως με στηρίζει παρα πολυ. Μ λέει συνεχεια ότι προτεραιότητα εχω εγω κ η ψυχολογία μου κ αν μπορεί να κάνει κάτι αυτος. Να τα είπα κ γω κ ησύχασα. Όσο για τις επαφες κορίτσια πρέπει να τους δωσετε εσεις τ πράσινο φως. Αν σας βλεπουν ταλαιπωρημενες, π λογικο να είμαστε έτσι, φοβούνται να κάνουν κινηση κι αυτοί. Τ πρώτο διάστημα, τις πρώτες πρώτες μερες, κάποια στιγμή γυρισα κ είπα στον άντρα μ ουτε με ακουμπάς, όχι ερωτικα, γενικά. Κ μ λεει σε βλεπω που πονας παντού, σε νιώθω τόσο εύθραυστη, φοβαμαι μην σε πονεσω. Κ τώρα π ξεκινησαμε επαφές, τ λεω ολο εγω σ λεω ελα να κάνουμε. Μ λέει εισαι κουρασμενη, αυπνη, δ θελω να νιωθεις ότι σε πιεζβ για κατι. Οπότε έχεις εσύ ορεξη θα μ λες. Εγω σε θελω πάντα. Γι αυτο κορίτσια να μιλάτε. Να λέτε τι σκέφτεστε. Δ ξέρετε πως τ έχουν κι αυτοί στο κεφάλι τους.
    • Μήπως να το καθυστερήσω και εγώ? Επίσης δυστυχώς ο γυναικολόγος μου δεν αναλαμβάνει εγκυμοσύνες... 
    • Δε φταίς  κορίτσι μου σε μια σχέση πρέπει να το θέλουν κ οι δύο. Ούτε εκεινος ήταν τέλειος αλλά εσύ δεν το χωρισες.  Είπαμε τώρα πρέπει να φερθεις εγωιστικα, να το πω απλά να τα πάρεις στο κρανίο γιατί έκανε χοντράδες που δεν δικαιολογουνται. Κανονικά κ μιλώντας έξω από το χορό φυσικά ( γιατί κ εγώ σαν εσένα θα λειτουργούσα θα έκλαιγα όλη μέρα) θα έπρεπε από μόνη σου να μην το θες γιατί δε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Αυτός νομίζεις κλαίει? Σκούπισε τα ματάκια σου, πλυσου βαψου κ βγες μια βόλτα πάρε ένα καφέ στο χέρι χάζεψε στις βιτρίνες να ξεχαστεις λίγο. Μη ψάχνεις να βρεις τι δεν έκανες σωστά κ χωρίσατε λες κ εκεινος ήταν τέλειος. 
    • Καλά λέω αν εξαιρέσεις την κόπωση κ το ζόριμε τις ζεστες! Έκανα κ εγώ χθες την β επιπεδου είδαμε κ τα δύο μωρά όλα καλά. Τώρα εχω αρχίσει κ αγχώνομαι για τα πρώτα πράγματα που πρέπει να πάρω, λίκνο? παρκοκρεβατο? Κούνιες? φολιες? Όλα μαζί...? 😝 θα δούμε! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...