Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Αααα στο σπίτι μου είσαι εσύ και βλέπεις τι κάνω εε.. 😋 Βρε ας είναι θετική η χοριακή και σας κερνάω ότι θέλετε.. 🍕🍔🍟🍰🧁🧃

Ναι σε παρακολουθώ για αυτό το νου σου ,χαχαχχαχαχαχ 

Δημοσίευση
στις On 22/6/2025 at 1:39 ΠΜ, ο/η anna_30 είπε:

Κορίτσι μου αδιαθέτησα σήμερα! Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ❤️

Ωχου βρε Άννα μου... Συγγνώμη και με όλο το σεβασμό θα σε ρωτήσω. Ο γιατρός σου τι λέει;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Ωχου βρε Άννα μου... Συγγνώμη και με όλο το σεβασμό θα σε ρωτήσω. Ο γιατρός σου τι λέει;

Η γιατρός δεν έχει κάτι άλλο να πει..ξέρουμε ότι έχουμε θέμα με τον καρυοτυπο και θα μας δυσκολέψει παραπάνω..είναι 8 μήνες που προσπαθούμε μετα τη δεύτερη βιοχημική..οι εξετάσεις μου είναι καλές.. θα αφήσουμε να περάσει το καλοκαίρι να ηρεμήσουμε και Σεπτέμβρη θα κλείσω εναν γιατρό που βρήκα για να συζητήσουμε και για εξωσωματική..

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου..!!!

Καλά λέω, καλά.!! Σπίτι, ξάπλα.. απολαμβάνω την άδεια..!!! 😅 Άκουω αυτά τα κιλά και νομίζω ζω σε άλλο πλανήτη ρε κορίτσια.. Εγώ τόσα είχα το 2020 πριν γνωρίσω τον άντρα μου.. τώρα μετά το γάμο, την όλη στεναχώρια που τράβηξα με το θέμα της υπογονημότητας του συζύγου και τις εξωσωματικές φοβάμαι να ανέβω στη ζυγαριά.. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα 93 κιλά.. τώρα δεν τολμώ να ανέβω για να μην δω τριψήφιο αριθμό.. 🥴🤪🫨

@Kateriniw δεν έχω κανένα σύμπτωμα.. τπτ όμως..  νομίζω πως αυτή τη φορά τζάμπα θα περιμένω.. θα έχω αρνητικό αποτέλεσμα.. δεν νομίζω να έχει γίνει καν εμφύτευση... 🤔🤔🤔

Μάντεψε ποια είναι 5+3 και δεν έχει συμπτώματα;;;; 

Ξέρεις Ε;;; Εγώ. Καλά δεν ανεβαίνω ζυγαριά ας το... 

Και τα χάπια ανεβάζουν και φουσκώνουν...

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Καλημέρα κορτσουλια μου ,τι κάνετε ?!? @Sia A και @melitiniღ πως μου είστε ???! Εγώ μόλις γύρισα σπιτάκι από την δουλειά ,Εντ μεταξύ σήμερα το πρωί ζυγιστηκα από 69.55 που ξεκίνησα έφτασα 67 ,περίεργο δεν είναι ??? 

Καλά είμαι κορίτσι μου σπίτι κ χαλαρώνω όσο μπορώ!!! 😊 Εσύ πως είσαι? άσε για τα κιλά κ εγώ χάνω σε κάθε εμβυομεταφορά μάλλον από το άγχος κ δεν με παίρνει να χάσω βάρος, είμαι ήδη πολύ αδύνατη 1,80 κ 67 κιλά 😉

στις πριν 6 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου..!!!

Καλά λέω, καλά.!! Σπίτι, ξάπλα.. απολαμβάνω την άδεια..!!! 😅 Άκουω αυτά τα κιλά και νομίζω ζω σε άλλο πλανήτη ρε κορίτσια.. Εγώ τόσα είχα το 2020 πριν γνωρίσω τον άντρα μου.. τώρα μετά το γάμο, την όλη στεναχώρια που τράβηξα με το θέμα της υπογονημότητας του συζύγου και τις εξωσωματικές φοβάμαι να ανέβω στη ζυγαριά.. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα 93 κιλά.. τώρα δεν τολμώ να ανέβω για να μην δω τριψήφιο αριθμό.. 🥴🤪🫨

@Kateriniw δεν έχω κανένα σύμπτωμα.. τπτ όμως..  νομίζω πως αυτή τη φορά τζάμπα θα περιμένω.. θα έχω αρνητικό αποτέλεσμα.. δεν νομίζω να έχει γίνει καν εμφύτευση... 🤔🤔🤔

Μάντεψε γτ δεν έχεις συμπτώματα κορίτσι μου.... Γτ θα σου σκάσουν διδυμάκια 🥰 όπως το @Kateriniw έτσι κ εγώ στα δίδυμα δεν είχα συμπτώματα, οπότε καλομελέτα την Παρασκευή σου έρχεται μια τριψήφια χοριακή 😁😍🙏

στις πριν 54 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Πήρα την γιατρό θα 30.06 τελικά για υπέρηχο 

Με το καλό κορίτσι μου ο υπέρηχος!!! 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλά είμαι κορίτσι μου σπίτι κ χαλαρώνω όσο μπορώ!!! 😊 Εσύ πως είσαι? άσε για τα κιλά κ εγώ χάνω σε κάθε εμβυομεταφορά μάλλον από το άγχος κ δεν με παίρνει να χάσω βάρος, είμαι ήδη πολύ αδύνατη 1,80 κ 67 κιλά 😉

Μάντεψε γτ δεν έχεις συμπτώματα κορίτσι μου.... Γτ θα σου σκάσουν διδυμάκια 🥰 όπως το @Kateriniw έτσι κ εγώ στα δίδυμα δεν είχα συμπτώματα, οπότε καλομελέτα την Παρασκευή σου έρχεται μια τριψήφια χοριακή 😁😍🙏

Με το καλό κορίτσι μου ο υπέρηχος!!! 🙏

Ευχαριστώ πολύ σια μου. Εσύ ποτέ πας; 30.06 για χοριακη; 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Δεν μπήκα καθόλου το σκ γτ ήμουν στο τρέξιμο συνέχεια... Διάβασα τα νέας σας, είδα ότι η ακατανομαστη ήρθε στα κορίτσια που περιμέναμε, ξέρω είναι δύσκολο, δεν θα γράψω ελαφρα την καδρία δεν πειράζει τον επόμενο μήνα γτ ξέρω ότι πονάει. Λίγο ή πολύ αλλά πονάει. Κουράγιο κ υπομονή θα πω.  Δεν ξέρω αν περιμένουμε κάποια ακόμα και έχουμε ελπίδες για κάνα θετικό ακόμα αυτόν τον μήνα... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου εδώ μπορείς να τα λες. Απλά το θέμα μου είναι να κάνεις κάτι , μόνο έτσι θα φύγει το μυαλό σου, δεν ξέρω μπορείς να πας κάπου; Έχει τύχει σε χωρισμό μου να πάω μόνη μου στον Άγιο Μαυρίκιο. Ότι καλύτερα είχα κάνει για τον εαυτό μου . Τα είχα βρει και γύρισα ανανεωμένη όπου γνώρισα τον άντρα μου μετα. Ξέρεις γτ ; Γτ είχα γίνει η παλιά ελπίδα που  ήμουν τόσα χρόνια και την είχα χάσει.  Πάνε κάπου ένα ταξιδακι ,κάνε κάτι για σένα 
    • Σε άλλα νέα εγώ το ξεφτιλισα το σκ, κάνω μαλακίες δεν σας το κρύβω, απο την Τετάρτη που θα πάω γιατρό θα μαζευτω γτ δεν θα βγει παιδί από δω μέσα... 
    • Καλησπέρα κορίτσια! Δεν μπήκα καθόλου το σκ γτ ήμουν στο τρέξιμο συνέχεια... Διάβασα τα νέας σας, είδα ότι η ακατανομαστη ήρθε στα κορίτσια που περιμέναμε, ξέρω είναι δύσκολο, δεν θα γράψω ελαφρα την καδρία δεν πειράζει τον επόμενο μήνα γτ ξέρω ότι πονάει. Λίγο ή πολύ αλλά πονάει. Κουράγιο κ υπομονή θα πω.  Δεν ξέρω αν περιμένουμε κάποια ακόμα και έχουμε ελπίδες για κάνα θετικό ακόμα αυτόν τον μήνα... 
    • Δυστυχώς δε δουλεύω το καλοκαίρι, παίρνω ταμείο είμαι εκπαιδευτικός… Ουτε κάποια φίλη έχω για να ανοιχτώ. Η κολλητή μου είναι σε άλλη φάση, έχει ενα βρεφάκι…  Σ ευχαριστώ παρά πολύ, με το καλό το μωράκι που περιμένεις…   Ευχαριστώ για τη σκέψη… Μου φαίνεται ειλικρινά ακατόρθωτο, δεν αντέχω ένα καλοκαίρι χωρίς αυτόν, ειλικρινά μου φαίνεται βουνό. Με το καλό όλα να σου πάνε @Sia A Πρέπει να αγκαλιάζουμε τον εαυτό μας @sisi93 αλλά πώς; Δεν αντέχω ειλικρινά , δε μπορώ να με αγαπήσω, μόνο βρίσκω ελαττώματα και σκέφτομαι ποσό μόνη μου θα μείνω… Είναι αυτό που λες, πειθώ ότι ονειρευόμουν… ότι νόμιζα πως θα έχω σε λίγο…Δεν αντέχω. Δε ξέρω τι συμβαίνει , στο σώμα μου, στο μυαλό μου.. περίοδος δε μου έχει έρθει … πονάει η κοιλιά μου, το στομαχι μου. Χθες ζυγίστηκα, 49 κιλα. Δεν είχα φάει τίποτα όλη μέρα… Σήμερα παρήγγειλα φαγητό γιατί απλά ένιωθα πως πεινάω. Τελικά δε το έφαγα όλο.  Δεν αντέχω αλλο κλάμα, με κοιτάω στον καθρέφτη και με λυπάμαι. Πώς σε έναν μήνα άλλαξε τόσο η ζωή μου; 
    • @Nerina εγώ πιστεύω είναι απαραίτητη αυτή η φάση που περνάς τώρα, όσο σκατά και αν είναι, κλάψε και ότι και ζήσε το να ξεθωριάσει μέσα σου.. θα έχεις σκαμπανεβάσματα στη διάθεση και τη ψυχολογία σου το μόνο σίγουρο..Πενθείς για πολλά πράγματα και για αυτά που έφυγαν και για αυτά που δεν θα έρθουν όπως τα υπολόγιζες.. Το ξέρω γιατί και εγώ μετά τις αποβολές έτσι ένιωθα..δεν πενθείς μόνο το τι έχασες αλλά και το τι θα μπορούσες να έχεις. Και εγώ την Κυριακή χάλια ένιωθα..με κατέβαλε πολύ η περίοδος αυτή τη φορά..πάλι ξανά από τη  αρχή ωορηξίες, τεστ και σεξ προγραμματισμένα,,δεν σας κρύβω ότι κουράστηκα κάπως και ας μη προσπαθώ καιρό.. Σκέφτομαι ποια είμαι με΄σα σε όλα αυτά,, οπότε και εγώ κορίτσι μου μπερδεμένη είμαι που δεν χώρισα και όλας..φαντάσου εσύ πόσο πρέπει να αγκαλιάσεις τον εαυτό σου τώρα.. Δ΄ώσε του χρόνο και ξέσπασε, ξέρω δεν είναι εύκολο να είσαι δραστήρια άμεσα..Θα το βρεις με το καιρό.. ❤️  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...