Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου το κάθε σώμα είναι μοναδικό και έχει άλλες ανάγκες. Υπάρχουν κοπέλες που έμειναν μετά από μια περίοδο και άλλες που χρειάστηκαν πολύ περισσότερο. Εγώ  μετά την τελευταία αποξεση άφησα να περάσουν τρεις περίοδοι (γιατί έτσι κι αλλιώς δεν ήμουν έτοιμη ψυχολογικά) και αφού είχαμε περίπου 6 μήνες επαφές ήρθε η εγκυμοσύνη. 

Φυσικά, κάθε σώμα είναι μοναδικό..έτσι είναι και εγώ μετά τις 2 ένιωσα έτοιμη ..δεν απογοητεύτηκα απλά όλοι μου λέγανε ότι είναι νωρίς αν και ο γιατρός μας είπε μετά την πρώτη κανονική περίοδο..εγώ πιστεύω πως το σώμα στρώνει ακόμα..

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η sisi93 είπε:

Φυσικά, κάθε σώμα είναι μοναδικό..έτσι είναι και εγώ μετά τις 2 ένιωσα έτοιμη ..δεν απογοητεύτηκα απλά όλοι μου λέγανε ότι είναι νωρίς αν και ο γιατρός μας είπε μετά την πρώτη κανονική περίοδο..εγώ πιστεύω πως το σώμα στρώνει ακόμα..

όταν παλλινδρόμησε η δεύτερη εγκυμοσύνη μου με όσους το είχα μοιραστεί όλοι μου λέγανε σε ένα μήνα θα είσαι εγκυος πάλι.. ότι σε εκείνες έτσι συνέβη.. και εγώ κάπως πήρα τα πάνω μου ότι δεν θα αργήσει να έρθει.. μου είπε και ο γυναικολόγος μου ότι αφού συνέλαβα 2 φορές θα ξαναγίνει. αλλά κοίτα να δεις που δεν έγινε. Τέλος πάντων μεσοβδόμαδα θα πάει και ο σύζυγος για σπερμοδιάγραμμα  μήπως κάτι έχει άλλαξει και εκεί.. δεν ξέρω τι να εύχομαι.. να βρεθεί  για να το "διορθώσουμε" ή να μην βρεθεί τίποτα και όλα είναι σούπερ και απλά περιμένουμε. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

όταν παλλινδρόμησε η δεύτερη εγκυμοσύνη μου με όσους το είχα μοιραστεί όλοι μου λέγανε σε ένα μήνα θα είσαι εγκυος πάλι.. ότι σε εκείνες έτσι συνέβη.. και εγώ κάπως πήρα τα πάνω μου ότι δεν θα αργήσει να έρθει.. μου είπε και ο γυναικολόγος μου ότι αφού συνέλαβα 2 φορές θα ξαναγίνει. αλλά κοίτα να δεις που δεν έγινε. Τέλος πάντων μεσοβδόμαδα θα πάει και ο σύζυγος για σπερμοδιάγραμμα  μήπως κάτι έχει άλλαξει και εκεί.. δεν ξέρω τι να εύχομαι.. να βρεθεί  για να το "διορθώσουμε" ή να μην βρεθεί τίποτα και όλα είναι σούπερ και απλά περιμένουμε. 

Και εγώ είπα να περιμένω ακόμα ένα μήνα να κάνω μια επίσκεψη στο γυναικολόγο να τσεκάρουμε ενδομήτριο και γενικά να κάνουμε έναν υπέρηχο, ίσως και σπερματοδιάγραμμα..μάλιστα μήπως τα κάνουμε από τώρα, θα το συζητήσω με τον άνδρα μου.. Σε καταλαβαίνω που προτιμάς να βρεις κάτι έστω..Πόσο καιρό προσπαθείτε τώρα κορίτσι μου;

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η sisi93 είπε:

Και εγώ είπα να περιμένω ακόμα ένα μήνα να κάνω μια επίσκεψη στο γυναικολόγο να τσεκάρουμε ενδομήτριο και γενικά να κάνουμε έναν υπέρηχο, ίσως και σπερματοδιάγραμμα..μάλιστα μήπως τα κάνουμε από τώρα, θα το συζητήσω με τον άνδρα μου.. Σε καταλαβαίνω που προτιμάς να βρεις κάτι έστω..Πόσο καιρό προσπαθείτε τώρα κορίτσι μου;

προσπαθούμε ένα χρόνο.. είχα μια εγκυμοσύνη τον Νοέμβριο που τελικά παλλινδρόμησε τα χριστούγεννα. Έχω και μια κορουλα 5,5 χρονών που μας ήρθε πολύ πολύ εύκολα και ειμαι ευγνωμων για αυτό. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

προσπαθούμε ένα χρόνο.. είχα μια εγκυμοσύνη τον Νοέμβριο που τελικά παλλινδρόμησε τα χριστούγεννα. Έχω και μια κορουλα 5,5 χρονών που μας ήρθε πολύ πολύ εύκολα και ειμαι ευγνωμων για αυτό. 

Να σας ζήσει..εμένα θα είναι το πρώτο μου, βέβαια το ίδιο είναι είτε έχεις είτε δεν έχεις άλλο παιδί..άρα μέσα σε αυτό το χρόνο έμεινες έγκυος..αλλά παλινδρόμησε ή δεν κατάλαβα καλά;

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η sisi93 είπε:

Να σας ζήσει..εμένα θα είναι το πρώτο μου, βέβαια το ίδιο είναι είτε έχεις είτε δεν έχεις άλλο παιδί..άρα μέσα σε αυτό το χρόνο έμεινες έγκυος..αλλά παλινδρόμησε ή δεν κατάλαβα καλά;

ναι σωστά κατάλαβες. 

ευχαριστούμε πολύ, κοιτά την παλλινδρόμηση και την διαδικασία της απόξεσης το πήρα σχετικά καλά. οκ ήμουν κανα δυο μέρες χάλια ψυχολογικά αλλά έχοντας ένα παιδί δεν μπορείς να είσαι χάλια κάθε μέρα. έπρεπε να βρω τη δύναμη  να σηκωθώ. Αν ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη θεωρώ ότι θα το περνουσα πιο δύσκολα. Για καλή μου τύχη δεν είχαμε προλάβει να πούμε κάτι στη μικρή οπότε το αφήσαμε πίσω μας. Είδαμε το θετικό του πράγματος, ότι δεν ήταν ένα υγιές έμβρυο και ο οργανισμός μου το σταμάτησε, ευτυχ΄ως που έγινε στο πρώτο τρίμηνο και δεν χρειάστηκε να πάρουμε εμείς καμια απόφαση αν μου λέγανε στην αυχενική ή στη ΄β επιπέδου ότι κάτι δεν πάει καλά. 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Έκανα χοριακη κορίτσια από 690 που ήταν τη Δευτέρα, σήμερα 3.903!!!!! Εντάξει νιώθω πολύ καλύτερα!!! Περιμένουμε Τετάρτη για το πρώτο ραντεβού στη γιατρό!!! 

Τέλεια 🥰🥰🥰 οπότε για τα γενέθλια δωράκι.. 

Εγώ με τα τεστ με λυπάμαι χαχαχα Δευτέρα θα πάρω τη γιατρό να δω ποτέ θα πάω. Γτ Τετάρτη είσαι λιγάκι νωρίς εμένα η δικιά μου θέλει τουλάχιστον 2 εβδομάδες ώστε να δει καρδιά 5+6 και στους δύο είχα δει τώρα θα δω ποτέ θέλει να πάω μην ξεχνάμε είμαι με 2 καισαρικές 

IMG_20250620_063546.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Η ζαιρα τι σου είχε πει;;; Μάλλον δεν ακούς τη γυάλα μου θέλω να την πιστέψεις αυτή τη γυάλα .. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

ναι σωστά κατάλαβες. 

ευχαριστούμε πολύ, κοιτά την παλλινδρόμηση και την διαδικασία της απόξεσης το πήρα σχετικά καλά. οκ ήμουν κανα δυο μέρες χάλια ψυχολογικά αλλά έχοντας ένα παιδί δεν μπορείς να είσαι χάλια κάθε μέρα. έπρεπε να βρω τη δύναμη  να σηκωθώ. Αν ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη θεωρώ ότι θα το περνουσα πιο δύσκολα. Για καλή μου τύχη δεν είχαμε προλάβει να πούμε κάτι στη μικρή οπότε το αφήσαμε πίσω μας. Είδαμε το θετικό του πράγματος, ότι δεν ήταν ένα υγιές έμβρυο και ο οργανισμός μου το σταμάτησε, ευτυχ΄ως που έγινε στο πρώτο τρίμηνο και δεν χρειάστηκε να πάρουμε εμείς καμια απόφαση αν μου λέγανε στην αυχενική ή στη ΄β επιπέδου ότι κάτι δεν πάει καλά. 

καλά εννοείται ότι βρίσκεις δύναμη να συνεχίσεις ειδικά αν έχεις παιδί, αναγκάζεσαι βασικά..απλά θεωρώ ο πόνος είναι ίδιος είτε είναι το πρώτο είτε το δεύτερο αυτό εννοώ..έχω φίλη που δυσκολεύεται και αυτή στο δεύτερο και μου λέει πως δεν έχει διαφορά αλλά σαν εσένα παίρνει δύναμη από το παιδί..

και εμείς αυτό λέμε από το να παίρναμε εμείς την απόφαση..το σώμα λειτουργεί φυσιολογικά και σε μια αποβολή και μετά προσπαθεί να φέρει το σώμα έτσι ώστε να δημιουργήσει μια νέα ζωή ξανα..

Μένω εύκολα έγκυος δεν το φοβάμαι αλλά έχω αυτή την ανυπομονησία, αλλά όλα καλά θα πάνε εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε..

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Η ζαιρα τι σου είχε πει;;; Μάλλον δεν ακούς τη γυάλα μου θέλω να την πιστέψεις αυτή τη γυάλα .. 

καλέ σφαίρα πάει το σπόρι!! Με το καλό!! 

Ιούλιο νομίζω μου είχες πει... 😊:):) μακάρι! μακάρι!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η sisi93 είπε:

καλά εννοείται ότι βρίσκεις δύναμη να συνεχίσεις ειδικά αν έχεις παιδί, αναγκάζεσαι βασικά..απλά θεωρώ ο πόνος είναι ίδιος είτε είναι το πρώτο είτε το δεύτερο αυτό εννοώ..έχω φίλη που δυσκολεύεται και αυτή στο δεύτερο και μου λέει πως δεν έχει διαφορά αλλά σαν εσένα παίρνει δύναμη από το παιδί..

και εμείς αυτό λέμε από το να παίρναμε εμείς την απόφαση..το σώμα λειτουργεί φυσιολογικά και σε μια αποβολή και μετά προσπαθεί να φέρει το σώμα έτσι ώστε να δημιουργήσει μια νέα ζωή ξανα..

Μένω εύκολα έγκυος δεν το φοβάμαι αλλά έχω αυτή την ανυπομονησία, αλλά όλα καλά θα πάνε εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε..

ακριβώς αυτό που είπες "εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε" 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Εγώ με τα τεστ με λυπάμαι χαχαχα Δευτέρα θα πάρω τη γιατρό να δω ποτέ θα πάω. Γτ Τετάρτη είσαι λιγάκι νωρίς εμένα η δικιά μου θέλει τουλάχιστον 2 εβδομάδες ώστε να δει καρδιά 5+6 και στους δύο είχα δει τώρα θα δω ποτέ θέλει να πάω μην ξεχνάμε είμαι με 2 καισαρικές 

IMG_20250620_063546.jpg

Πάει σούπερ το σποράκι της Ζαιρας μας 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 μεγάλη διαφορά!!!! μπράβο 🥳

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Προσωπικά στις βιοχημικές η γυναικολόγος έλεγε μετά την πρώτη περίοδο, στην απόξεση ήθελε 3 μηνός. Ο κάθε οργανισμός διαφορετικός και ο κάθε γιατρός. εγώ θα άφηνα 3 μηνό. 

και εγώ εκεί καταλήγω τελικά..τι να πεις..κανείς δεν ξέρει αλλά ο οργανισμός είτε σωματικά είτε ψυχικά το θέλει το χρόνο του..

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Έκανα χοριακη κορίτσια από 690 που ήταν τη Δευτέρα, σήμερα 3.903!!!!! Εντάξει νιώθω πολύ καλύτερα!!! Περιμένουμε Τετάρτη για το πρώτο ραντεβού στη γιατρό!!! 

Με το καλο κοπελα μου ο πρωτος υπερηχος! Σφαιρα παει!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

IMG_20250620_063546.jpg

Μπαμ κανει το θετικο!!! Με το καλο κοριτσι μου στον γιατρο!! Ερωτηση χοριακη δεν μπορεις να κανεις σε ενα νοσοκομειο εκει στο εξωτερικο;; Για να εχεις μια εικονα εσυ η ιδια μεχρι να πας στον γυναικολογο (δεν γνωριζω απο εξωτερικο, συγχωρεστε με!).

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Με το καλο κοπελα μου ο πρωτος υπερηχος! Σφαιρα παει!!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

στις πριν 59 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

IMG_20250620_063546.jpg

Σούπερ!!! Λες κ βλέπω σπιτικές χοριακες είναι!!!! Η ίδια γιατρός στο πρώτο με είδε 6+3. Μαρή τι να κάνω, να το ανακοινώσω στα γενέθλια μου χωρίς να έχω πάει στη γιατρό 😂😂?? Είπαμε είμαι γιουχου όχι και τόσο όμως!!! 😝😅🤣😂

Ποτέ είχες ΤΕΡ εσύ;;;

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Ναι ναι... Ξεκινήσαμε τα μπάνια την περασμένη εβδομάδα με την άδεια της παιδιάτρου!!! 

Υγ. Βλέπεις πως πολλές κοπέλες συμφωνούν να ανοίξεις εσύ το θεματάκι του Ιουλίου!!! Μην το σκέφτεσαι! Σου ανήκει δικαιωματικά!!!

IMG-20250612-WA0009(1).thumb.jpg.8cba5728ec5cce23ef864c5ab55e7740.jpg

Αχ Παναγία μου τι κοριτσάρα!!!! Μαγιό γιουνικορν κ δε συμμαζευεται!! 

Εμείς κάναμε την αυλή μας  poolbar 

20250605_143712.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Σούπερ!!! Λες κ βλέπω σπιτικές χοριακες είναι!!!! Η ίδια γιατρός στο πρώτο με είδε 6+3. Μαρή τι να κάνω, να το ανακοινώσω στα γενέθλια μου χωρίς να έχω πάει στη γιατρό 😂😂?? Είπαμε είμαι γιουχου όχι και τόσο όμως!!! 😝😅🤣😂

Ποτέ είχες ΤΕΡ εσύ;;;

16.05 είχα . 

Τι να σου πω εγώ το είπα σήμερα στη συνάδελφο μου που την εμπιστεύομαι και έχουμε πολύ καλή σχέση . Είμαι και μόνιμος δημόσιος υπάλληλος οπότε δεν έχω θέματα μη το μάθουν . Απλά το είπα γτ ήθελα το ένιωσα να το μοιραστώ. Τώρα εσύ ξέρεις . 

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

16.05 είχα . 

Τι να σου πω εγώ το είπα σήμερα στη συνάδελφο μου που την εμπιστεύομαι και έχουμε πολύ καλή σχέση . Είμαι και μόνιμος δημόσιος υπάλληλος οπότε δεν έχω θέματα μη το μάθουν . Απλά το είπα γτ ήθελα το ένιωσα να το μοιραστώ. Τώρα εσύ ξέρεις . 

Ε ναι κ μεις θα είμαστε οικογένειες και φίλοι κολλητοί... Άτομα δηλαδή που θα το μάθαιναν πρώτοι έτσι κ αλλιώς! Άσε να το ξέρουν, να μπορώ να τους χώνω και να μην λένε οχι... Και με κάποιους είμαστε συνέχεια μαζί οπότε προσέχοντας κάποια πράγματα θα το καταλαβαιναν έτσι κ αλλιώς! Ηδη χθες με κοιτούσαν περίεργα που δεν ήπια αλκοόλ 😝

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

Μπαμ κανει το θετικο!!! Με το καλο κοριτσι μου στον γιατρο!! Ερωτηση χοριακη δεν μπορεις να κανεις σε ενα νοσοκομειο εκει στο εξωτερικο;; Για να εχεις μια εικονα εσυ η ιδια μεχρι να πας στον γυναικολογο (δεν γνωριζω απο εξωτερικο, συγχωρεστε με!).

Όχι δεν κάνουν 😭 μόνο αν έχεις αίμα και πας νοσοκομείο 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

καλέ σφαίρα πάει το σπόρι!! Με το καλό!! 

Ιούλιο νομίζω μου είχες πει... 😊:):) μακάρι! μακάρι!! 

Και σίγουρα είχα βάλει +-3 μήνες. Οπότε φιλενάδα. Τώρα ξέρεις ότι έρχεται 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

Αχ Παναγία μου τι κοριτσάρα!!!! Μαγιό γιουνικορν κ δε συμμαζευεται!! 

Εμείς κάναμε την αυλή μας  poolbar 

20250605_143712.jpg

Τι φατσόνι είναι αυτό;; Τι μπουμπουκάκι όμορφο.. Φτου φτου φτου..!!! Χάντρα θαλασσιά να του βάζεις να μην σου το ματιάζουν.!!! 🧿🧿🧿

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...