Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Σας ευχαριστώ πολυυ ολες για τις ευχές σας❤️❤️❤️ οι εγκυουλες στείλτε μπεμπεδοσκονη 🙏🙏🙏❤️🥰🎂🌈

Άνοιξε παράθυρα σου έστειλα αρκετή νομίζω 🥰🥰🥰

Δημοσίευση

Κοριτσια σος!!!

Εκανα ενα τεστ ωορρηξιας και βγηκε πολυ εντονο για 38η μερα του κυκλου. Κι ειπα να κανω ενα τεστ εγκυμοσυνης. Βγηκε ετσι. Το εχω κανει και σε αρνητικο φοντο.

Η γραμμη ειναι γκρι ή οχι;; Πιστευω ειναι ελαττωματικο.

Την Παρασκευη ειχα χοριακη <0.10.

34ae7f25-599e-48d6-a704-fb7b40d65999.jpg

Δημοσίευση

Καλέ κορίτσια τώρα το συνειδητοποίησα, ποια θα ανοίξει το θεματακι Ιουλίου???? 🥰🥰🥰

Εγώ δεν τολμώ γτ είμαι χεσμένη από το φόβο μου!!! Μαζωχτειτε θετικά του Ιουνίου ας ανοίξει κάποια 😊

@Kateriniw @almira @Pinacolada @Παρασκευαιδου @melitiniღ @SunnyBunny

Προτείνω την αρχηγό μας την Ελπίδα ή αν δεν θέλει τότε το Κατερινιω που έχει ακούσει κ καρδούλες για να μας φέρουν τύχη τα διδυμακια της 😊

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Κοριτσια σος!!!

Εκανα ενα τεστ ωορρηξιας και βγηκε πολυ εντονο για 38η μερα του κυκλου. Κι ειπα να κανω ενα τεστ εγκυμοσυνης. Βγηκε ετσι. Το εχω κανει και σε αρνητικο φοντο.

Η γραμμη ειναι γκρι ή οχι;; Πιστευω ειναι ελαττωματικο.

Την Παρασκευη ειχα χοριακη <0.10.

34ae7f25-599e-48d6-a704-fb7b40d65999.jpg

Κορίτσι μου φαινεται ξεκάθαρα η γραμμούλα!!! Μήπως ήταν καθυστερημένη σύλληψη γι αυτό η χοριακη βγήκε αρνητική τη Παρασκευή? Ξανακάνε ένα αύριο κ αν βγει πάλι δεν πας ξανά για χοριακη τι να πω. 

Δεν μου την ανοίγει καλά τη φώτο για να δω χρώμα αλλά γραμμή υπάρχει!!!

Δημοσίευση

@pennaki δεν ανέβηκε κοριτσάκι μου η φωτογραφία για να δούμε.. εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να την ανοίξω..!!!
@Sia A εγώ μαζί σου.. ας ανοίξουν θεματάκι τα κορίτσια.. εμείς είμαστε καινούριες πολύ.. ακόμη δεν είδαμε πόσα μπεμπάκια έχουμε.. 🤗

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσι μου φαινεται ξεκάθαρα η γραμμούλα!!! Μήπως ήταν καθυστερημένη σύλληψη γι αυτό η χοριακη βγήκε αρνητική τη Παρασκευή? Ξανακάνε ένα αύριο κ αν βγει πάλι δεν πας ξανά για χοριακη τι να πω. 

Δεν μου την ανοίγει καλά τη φώτο για να δω χρώμα αλλά γραμμή υπάρχει!!!

Βγηκε στα 3 λεπτα κατευθειαν. Το σκ ειχα κατι καφε στο σκουπισμα, και κατι σταγονες στο σερβιετακι! Αλλα πιστευα οτι ειναι οτι κατεβαινει περιοδος. Εχω μπερδευτει. Τη βλεπετε;;; Εγω πρωτη φορα βλεπω και νιωθω οτι κατι βλεπω λαθος!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η pennaki είπε:

Βγηκε στα 3 λεπτα κατευθειαν. Το σκ ειχα κατι καφε στο σκουπισμα, και κατι σταγονες στο σερβιετακι! Αλλα πιστευα οτι ειναι οτι κατεβαινει περιοδος. Εχω μπερδευτει. Τη βλεπετε;;; Εγω πρωτη φορα βλεπω και νιωθω οτι κατι βλεπω λαθος!!

Αχ ξανά ανέβασε την!! Δεν ανοίγει στο κινητό μου κ θα σκασωωω!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Κορίτσι μου τότε πρέπει να είναι σωστό το τεστακι!!! Το σκ τα καφέ θα ήταν εμφύτευση κ γι αυτό αρνητική η χοριακη την Παρασκευή 😊😊😊

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Πες μου τι τα θες τα φίλτρααα!! Είναι ξεκάθαρα θετικό 😍🥹🥹🥹

Αχ θα κλαψω. Δεν εχω ξαναδει γραμμη. Ειναι σιγουρα θετικο;; Θα σας πρηξω. Περιμενω να γεμισει η κυστη να ξανακανω αλλο ενα αν και φοβαμαι μην ειναι ελαττωματικο και τζαμπα χαρηκα στο τελος. 🙄

Χθες ο γιατρος μου ειχε πει να περιμενω μεχρι τη Δευτερα να δουμε αν θα ερθει η περιοδος. 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η pennaki είπε:

Αχ θα κλαψω. Δεν εχω ξαναδει γραμμη. Ειναι σιγουρα θετικο;; Θα σας πρηξω. Περιμενω να γεμισει η κυστη να ξανακανω αλλο ενα αν και φοβαμαι μην ειναι ελαττωματικο και τζαμπα χαρηκα στο τελος. 🙄

Χθες ο γιατρος μου ειχε πει να περιμενω μεχρι τη Δευτερα να δουμε αν θα ερθει η περιοδος. 

Κοριτσάκι μου η γραμμή είναι ροζ! Δεν εχω πετύχει ποτε ούτε εγω, ούτε εχω δει σε κάποιο κορίτσι εδώ, ροζ γραμμή κ να ήταν λάθος!! Αν ήταν γκρι οκ.. πήγαινε για μια χοριακη για να πάρεις μέσα σου την επιβεβαίωση 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Αυτη ειναι τωρινη αλλα εχοηυν περασει καποια λεπτα.

dddf1778-5ca7-4487-8578-7fd1ff4a31f1.jpg

Θετικό ! Η γραμμή έχει χρώμα! Κάνε ακόμη ένα αν θες να σιγουρευτείς αλλά αυτό που έκανες είναι θετικό 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλέ κορίτσια τώρα το συνειδητοποίησα, ποια θα ανοίξει το θεματακι Ιουλίου???? 🥰🥰🥰

Εγώ δεν τολμώ γτ είμαι χεσμένη από το φόβο μου!!! Μαζωχτειτε θετικά του Ιουνίου ας ανοίξει κάποια 😊

@Kateriniw @almira @Pinacolada @Παρασκευαιδου @melitiniღ @SunnyBunny

Προτείνω την αρχηγό μας την Ελπίδα ή αν δεν θέλει τότε το Κατερινιω που έχει ακούσει κ καρδούλες για να μας φέρουν τύχη τα διδυμακια της 😊

εγώ είμαι του Μαΐου τυπικά, οπότε πρέπει να αναλάβουν τα άλλα κορίτσια!! 😋🥰

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η almira είπε:

εγώ είμαι του Μαΐου τυπικά, οπότε πρέπει να αναλάβουν τα άλλα κορίτσια!! 😋🥰

Ναι ρε κορίτσι μου σορι νόμιζα αρχές Ιουνίου είχες κάνει χοριακη κ όχι τέλος Μαΐου 😊 Είναι κ πολλά τα θετικά κ μπερδεύτηκα 🥰 

Αν θες πάντως κ εσύ να το ανοίξεις καλοδεχουμενο 😉

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sia A είπε:

Ναι ρε κορίτσι μου σορι νόμιζα αρχές Ιουνίου είχες κάνει χοριακη κ όχι τέλος Μαΐου 😊 Είναι κ πολλά τα θετικά κ μπερδεύτηκα 🥰 

Αν θες πάντως κ εσύ να το ανοίξεις καλοδεχουμενο 😉

όχι όχι, όποια θέλει από εσάς!! όντως ξεκίνησε δυναμικά το καλοκαίρι με πολλά θετικά, με το καλό να συνεχίσει έτσι και ο Ιούλης! Αν και έγινε ήδη η αρχή νομίζω με το @pennaki μας!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...