Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση

@melitiniღ μου συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Να έχεις μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Όλα θα πάνε καλά!! 

@Παρασκευαιδου χρόνια πολλά χρόνια καλά!! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου και με το καλό το τρίτο μέλος!! 

@evaa__ μου είσαι πολύ κοντά κοριτσάκι μου!! Το πιστεύω για σένα!! 

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!! Πιστεύω πως με αυτα τα σκαμπανεβάσματα στον κύκλο σου,  ίσως η ωορρηξία να αργήσε λίγο οπότε να έγινε πιο αργά ή σύλληψη γ αυτό είχες χοριακή 84. Σε κάθε περίπτωση δεν παίζει ρόλο το νούμερο αλλά εάν διπλασιαστεί. Οπότε αύριο θα έχεις καλύτερη εικονα. Αν κατάλαβα καλά έκανες χοριακή 28-29η μέρα του κύκλου; 

Ναι ακριβώς !!! Σήμερα εκανα την δεύτερη χοριακη μου και περιμένω τα αποτελέσματα το μεσημέρι🤞🤞🤞🤞

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια..

Λένε οτι η γιορτή κρατάει 40 μέρες χιχιχιχ @Παρασκευαιδου Χρόνια πολλά ζαΐρα της καρδιάς μας, να τα εκατοστίσεις 🥳🥳🥳❣️🎂 υγεία εύχομαι και μόνο ευτυχισμένες στιγμές..με το καλό και το νέο μέλος σας ❣️

@melitiniღ κορίτσι μου συγχαρητήριαααα, εύχομαι μια υγιή και τελείομηνη εγκυμοσύνη😘

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

@melitiniღ κορίτσι μου!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!! Ελπίζω τα διδυμάκια να πιάσουν γερά!!! Θα περιμένουμε και την επόμενη χοριακή. 

στις πριν 4 ώρες, ο/η annie! είπε:

Κ επίσημα συγχαρητήρια αγάπη μου!! Σούπερ η χοριακη σου!!! Με το καλοοοοοοο

στις πριν 3 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

@melitiniღ μου συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Να έχεις μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Όλα θα πάνε καλά!! 

Ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια..!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά μέχρι το τέλος αυτή τη φορά, ο δρόμος και ο ανήφορος είναι ακόμη μεγάλος αλλά βήμα βήμα τη φορά θα τα καταφέρουμε με τη βοήθεια του Θεού.! 🙏🏼

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

Καλημέρα κορτσουλια πώς είστε σήμερα ???? 

@melitiniღ πως το γιορτάσατε χθες ??? Κανένα γλυκό για μας κράτησες 

χε χε όχι όχι είμαστε χαλαρά να σου πω την αλήθεια με σκημένο για την ώρα κεφάλι, ταπεινά! Θα ρθει η ώρα που θα το γιορτάσουμε με την καρδιά μας, το νιώθω.. εξάλλου εχθές κορίτσια είχε τέτοια ζέστη που δεν παλευόταν με τπτ η κατάσταση. Εμείς δυστυχώς μένουμε σε ένα πολύ ζεστό σπίτι το καλοκαίρι και κρύο το χειμώνα που δεν μπήκαμε στον κόπο να βάλουμε κλιματιστικό γιατί σε λίγους μήνες θα φύγουμε, θα μετακομίσουμε στο πατρικό μου, που τη βγάζουμε με τον ανεμιστήρα.. οπότε καταλαβαίνεις πως ήμασταν εχθές ειδικά ο σύζυγος. Μετά το απόγευμα αργά αναγκάστηκα να βγω από το σπίτι για να πάμε σούπερ μάρκετ γιατί ήταν όλα άδεια στο σπίτι και ... μένουμε στο δεύτερο χωρίς ασανσέρ, οπότε καταλαβαίνεις ποιον έβαλα να κάνει όλη τη χαμαλοδουλειά.. 🤣🤣🤣 και δεν μπορούσε να πει και τπτ μετά το θετικό αποτέλεσμα... 🤣🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια..!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά μέχρι το τέλος αυτή τη φορά, ο δρόμος και ο ανήφορος είναι ακόμη μεγάλος αλλά βήμα βήμα τη φορά θα τα καταφέρουμε με τη βοήθεια του Θεού.! 🙏🏼

χε χε όχι όχι είμαστε χαλαρά να σου πω την αλήθεια με σκισμένο για την ώρα κεφάλι, ταπεινά! Θα ρθει η ώρα που θα το γιορτάσουμε με την καρδιά μας, το νιώθω.. εξάλλου εχθές κορίτσια είχε τέτοια ζέστη που δεν παλευόταν με τπτ η κατάσταση. Εμείς δυστυχώς μένουμε σε ένα πολύ ζεστό σπίτι το καλοκαίρι και κρύο το χειμώνα που δεν μπήκαμε στον κόπο να βάλουμε κλιματιστικό γιατί σε λίγους μήνες θα φύγουμε, θα μετακομίσουμε στο πατρικό μου, που τη βγάζουμε με τον ανεμιστήρα.. οπότε καταλαβαίνεις πως ήμασταν εχθές ειδικά ο σύζυγος. Μετά το απόγευμα αργά αναγκάστηκα να βγω από το σπίτι για να πάμε σούπερ μάρκετ γιατί ήταν όλα άδεια στο σπίτι και ... μένουμε στο δεύτερο χωρίς ασανσέρ, οπότε καταλαβαίνεις ποιον έβαλα να κάνει όλη τη χαμαλοδουλειά.. 🤣🤣🤣 και δεν μπορούσε να πει και τπτ μετάτο θετικό αποτέλεσμα... 🤣🤣🤣🤣

Χαχαχαχχαχα με το καλό να πάτε στο σπιτάκι σας κορίτσι μου ,χαχαχαχαχ και να ήθελε να πει δεν νομίζω να έλεγε αν και δεν νομίζω να ήθελε να πει κάτι και αυτός έχει χαρεί πολύ που τα κάνει όλα χωρίς κόπο ,που θα έχεις και μετακόμιση μέσα σόλα τα άλλα ,θα τεντώσει για τα καλά ο σύζυγος αχχαχαχαχ γυμναστική στο φουλ 

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

@Sia A πως είσαι;;; Κάνα τεστακι λες να κάνεις ή κατευθείαν για χοριακή;;

Καλά είμαι κορίτσι μου σε ευχαριστώ!!!! Αναμένω να κάνω χοριακή κ υπάρχει κάποιο άγχος. Μπα τεστάκι δεν θα κάνω γτ όπως είπα κ στο άλλο θεματάκι είμαι σε μία άλλη ομάδα κ τις προάλλες μια κοπέλα είχε 5 θετικά τεστ κ χοριακη αρνητική, οπότε κάθομαι στα αυγά μου να κάνω απευθείας χοριακή 🙏

στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

χε χε όχι όχι είμαστε χαλαρά να σου πω την αλήθεια με σκημένο για την ώρα κεφάλι, ταπεινά! Θα ρθει η ώρα που θα το γιορτάσουμε με την καρδιά μας, το νιώθω.. εξάλλου εχθές κορίτσια είχε τέτοια ζέστη που δεν παλευόταν με τπτ η κατάσταση. Εμείς δυστυχώς μένουμε σε ένα πολύ ζεστό σπίτι το καλοκαίρι και κρύο το χειμώνα που δεν μπήκαμε στον κόπο να βάλουμε κλιματιστικό γιατί σε λίγους μήνες θα φύγουμε, θα μετακομίσουμε στο πατρικό μου, που τη βγάζουμε με τον ανεμιστήρα.. οπότε καταλαβαίνεις πως ήμασταν εχθές ειδικά ο σύζυγος. Μετά το απόγευμα αργά αναγκάστηκα να βγω από το σπίτι για να πάμε σούπερ μάρκετ γιατί ήταν όλα άδεια στο σπίτι και ... μένουμε στο δεύτερο χωρίς ασανσέρ, οπότε καταλαβαίνεις ποιον έβαλα να κάνει όλη τη χαμαλοδουλειά.. 🤣🤣🤣 και δεν μπορούσε να πει και τπτ μετά το θετικό αποτέλεσμα... 🤣🤣🤣🤣

Χαχαχαχα έτσι είναι τα οικογενειακά βάρη, να μαθαίνει 😉😅 Σε νιώθω για ττη ζέστη κ εμείς μένουμε ρετιρέ κ δεν παλεύεται χωρίς κλίμα 😟

Δημοσίευση
στις On 27/6/2025 at 12:16 ΜΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Τυχερό μου αστέρι!!! Ελπίδα μου..!!!! @Παρασκευαιδου.. το είπα και το κάνω..!!! Μεγάααααλο ταγκ στη Ζαΐρα της καρδιάς μας..!!!! 🥳🥳🥳🥳🥳

🎉🎉🎉🎆🎆🎆🎈🎈🎈🎈🍭🍭🍭🍬🍬🍫🧁🍰🍼🎉🎉🎉🎉

και επίσημα πλέον!!!! ΕΓΚΥΟΣ..!!!!!

Να σου ευχηθώ από καρδιάς  ευζωία, ευημερία, γαλήνη και αγάπη στη ζωή σου..!!! Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευλογημένα εύχομαι από καρδιάς γιατί σου αξίζουν.. και με το καλό το πέμπτο μέλος της οικογένειας σας..!!! Εμείς εδώ μαζί, θα περπατάμε συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι που μόλις άρχισε..!!!!🤗🤗🤗🤗

Υ.γ. περίμενα τριψήφιο είναι η αλήθεια, αλλά ξέχασα ότι η κανονική χοριακή μου ήταν για αύριο.. οπότε περιμένω την επόμενη που λογικά ο γιατρός θα με βάλει να κάνω τη Δευτέρα μαζί με την @Sia A παρέα. 😉

20250627_120957.jpg

Όλα με το καλό γλυκιά μου. Να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη, χάρηκα παρά πολύ για σένα ! 🧿❤️ όλα με το καλό! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nerina είπε:

Συγκινήθηκα με τη θετικη χοριακή σου @melitiniღ 🧿🩵🩵🩵

Ειλικρινα 🧿🩵

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..!!! Κοίτα όμως κι εσύ να είσαι καλά, και ότι έγινε έγινε.. ας το πίσω και συνέχισε τη ζώη σου..!!! Με πολύ αγάπη..!!! 🫶🏻

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @KateriniooΘα σου πω τι μου είχε πει ο παιδίατρος μας .Βραζεις νερό για 7’ και έχεις πλύνει το θερμό και ρίχνεις το καυτό νερό για να το αποστειρώσεις και μετά ρίχνεις το φρέσκο νερό.   @Diwni Δώσε μας ελπίδα ..Γιατί εγώ σήμερα τα έχω δει όλα .Εκανε δυο διάρροιες είχε πάλι να δυσκοιλιότητα για 2 ημέρες .Νομιζω πρέπει να αλλάξουμε το γάλα αν κ οι παιδίατροι είναι πολύ αυστηροί στο να αλλάξουν γάλα .Περαν του γεγονότος ότι δεινοπαθήσαμε να φάει .   @ΜαρίαΔημήτρης πως είστε;
    • Μην επικοινωνήσεις με κανένα φίλο κτλ . Με τον ίδιο εφόσον το ένιωσες καλά έκανες.  Αντιλαμβάνομαι ότι δε στέκεσαι στα τελευταία γεγονότα αλλά στα τόσα χρόνια που ήσασταν μαζί κ είχατε κ καλές στιγμές. Το ότι δεν απάντησε είναι κ αυτή μια απάντηση. Δε θέλει να συζητήσει ή να λύσει κατι . Για εμένα μην το πάρεις ξανά εσύ έδειξες τις προθέσεις σου αν θέλει ξέρει που θα σε βρει .Συνέχισε με την ψυχολόγο σου . Φυσικά θα τον ξεπεράσεις αλλά όχι από τη μια μέρα στην άλλη είναι όλα νωπά για εσένα σε βρήκαν απροετοιμαστη σε αντίθεση με εκείνον. Το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο το αποκλείεις? Μιας που ήσασταν κ σε απόσταση. 
    • Συμφωνω..ενταξει καταλαβαινω πως δεν ειναι καθολου ευκολο να βαλεις απλα ενα χι αλλα οσο προσπαθεις να επικοινωνησεις μαζι του τοσο θα σε πηγαινει πισω θα μενεις κολλημενη στο παρελθον γιατι ακομα και αν καταφερνες να επικοινωνησεις και σου απαντουσε σε καποια πραγματα δε θα αλλαζε κατι, φαινεται πως εχει παρει τις αποφασεις του επομενως ισως δεν εχει μεγαλη σημασια. 
    • Βρε κορίτσι μου διαβάζω τόσες μέρες και πραγματικά απορώ. Δηλαδή να σου πει τι? Υπάρχει κάτι να σου πει που μετά θα είναι όλα εντάξει? Και άντε έρχεται και σου λέει άλλαξα γνώμη, θέλω να τα βρούμε, θα πας? Βάλε λίγο τον εγωισμό σου μπροστά επιτέλους! Να τον ρωτήσεις τι πράγμα? Γιατί και πώς και τι? Και άντε σου απάντησε, τον πιστεύεις? Τον εμπιστεύεσαι ακόμα? Γιατί του δίνεις τόση αξία? Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ότι και να έγινε, όποιος κι αν έφταιξε, σου είπε να κάνεις έκτρωση αφού πρώτα δεν πίστεψε ότι είσαι έγκυος! Είμαστε σοβαροί τώρα? Για αυτό το κομοδίνο κάθεσαι και κλαις και στεναχωριέσαι? Άντε τώρα που ήρθε και η περίοδος βάλε μια τελεία, ρίξε μια μούτζα και προχώρα νέα γυναίκα! Ούτε ανάγκη τον έχεις και μην τον αφήνεις να νομίζει ότι τον έχεις! Κανε μια ανασκόπηση, δες και τα δικά σου λάθη αν υπάρχουν και μάθε από αυτά. Αλλά όχι και να είμαστε θύματα να τους παρακαλάμε! Γιατί εσύ μπορεί να μην έχεις αυτή την πρόθεση, αλλά αυτός ξεκάθαρα έτσι εκλαμβάνει τη στάση σου.
    • Αχ και γω πεθαίνω με το παραμικρό κουράζομαι με πονάει η μέση μου και σαν μη φτάνουν αυτά σήμερα νόμιζα όταν θα κατουρηθω πάνω μου σαν κάτι να με παταει 🤦
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...