Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου κορίτσι μου!! Ναι εμένα μου πρότεινε 3 κύκλους τροποποιημενους με στοχο να πάρει γύρω στα 3 ωάρια τη φορά με λίγα φάρμακα. Γιατί μου λεει αν κάνουμε κανονική εξωσωματική με και με φουλ φάρμακα πάρουμε 3 δεν το λες και επιτυχία.. για αυτό μου είπε 3 ωοληψίες σε 3 συνεχόμενους κύκλουςγ. 20η μέρα κυκλου είδαμε 6 ωάρια αλλά δεν ξέρουμε λέει αν είναι καινούρια η εναπομένοντα από την ωορηξια που πέρασε. Οπότε θα κάνω ξανά υπέρηχο 2η μέρα κυκλου να δούμε πως θα είναι ο κύκλος κ ανάλογα να προσαρμοσθεί το πρωτόκολλο. Σε προηγούμενο κύκλο είχαμε δει 7 ωάρια. Για αυτό μας είπε είμαστε στο μεταίχμιο για κανονική διεγρση η ήπια.. εσύ τα έκανες όλα τελικά σε πήγαινε και εσένα με βάση τα ωάρια που έβλεπε. Σύμφωνω το αποτέλεσμα μετράει οπότε τι σημασία έχει από ποιον κυκλο ήταν αρκεί να έρθει μωράκι-α!!!
    • Καλησπέρα. @Sia A εύχομαι να δεις μια υψηλή χοριακή και να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κορίτσι μου.🙏🥰 Να μην ταλαιπωρηθείς άλλο🙏🙏 Για τον τροποποιημένο, η αλήθεια είναι συνήθως αυτό έκανα, γιατί δεν είχα πολλά ωάρια. Βλέπαμε 2- 3. Και σίγουρα ήταν πιο συμφέρον να πάρω αυτά τα λίγα, απ' το να κάνω φυσικό με το ωάριο του μήνα μόνο.  Στον τροποποιημένο λοιπόν (ή αλλιώς mini ivf) παίρνεις αυτά τα λίγα ωάρια με μικρές ποσότητες φαρμάκων. Εγώ συνήθως ξεκινούσα με λίγο femara ή stephaplex κι από 4η ημέρα έκανα 150 μονάδες ενέσιμο. Και ανταγωνιστές (orgalutran). Πάντα με βραχύ πρωτόκολλο ανταγωνιστών πήγαινα. Ο γιατρός μου ήταν της λογικής να εξατομικεύει το πρωτόκολλο, ανάλογα με τα ωάρια και τις τιμές ορμονών που έβλεπε την πρώτη μέρα. Ποτέ δεν μου είπε να αγοράσω όλες τις μονάδες φαρμάκων και να μην τις χρησιμοποιήσω τελικά. Νομίζω κάτι αντίστοιχο θα κάνει και σε σένα @Ngsofia και μου ακούγεται σωστό για το προφίλ σου.  Εγώ με αυτές τις διεγέρσεις, κατάφερα να κάνω τρεις εμφυτεύσεις, όλες με πολύ καλές βλαστοκύστες. Έκανα βέβαια κι έναν φυσικό, έκανα και μια πλήρη διέγερση (με 300 μονάδες) έναν μήνα που ήμασταν τυχεροί και είδαμε 7 ή 8 ωάρια. Όλα αυτά στην προσπάθεια και για πρώτο και για δεύτερο παιδί. Κι εμένα στο πρώτο, στην επιτυχημένη ετ, τα ωάρια προέρχονταν από τρεις κύκλους (τροποποιημένο, φυσικό, πλήρη). Κανείς δεν μου εξήγησε ποια βλαστοκύστη ήταν αυτή που πέτυχε. Έμεινα με την απορία. χιχι. Αν και νομίζω ότι δεν είχε μεγάλη σημασία αυτό. Καλή αρχή και καλή επιτυχία!!
    • @PinacoladaΕιχα θετικό τέστ 23/06 και επαφές 19,22,23,24 μεχρι στιγμής! Αναμένουμε.. Μακάρι να έγινε κάτι καλό 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...