Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Αααα στο σπίτι μου είσαι εσύ και βλέπεις τι κάνω εε.. 😋 Βρε ας είναι θετική η χοριακή και σας κερνάω ότι θέλετε.. 🍕🍔🍟🍰🧁🧃

Ναι σε παρακολουθώ για αυτό το νου σου ,χαχαχχαχαχαχ 

Δημοσίευση
στις On 22/6/2025 at 1:39 ΠΜ, ο/η anna_30 είπε:

Κορίτσι μου αδιαθέτησα σήμερα! Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ❤️

Ωχου βρε Άννα μου... Συγγνώμη και με όλο το σεβασμό θα σε ρωτήσω. Ο γιατρός σου τι λέει;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Ωχου βρε Άννα μου... Συγγνώμη και με όλο το σεβασμό θα σε ρωτήσω. Ο γιατρός σου τι λέει;

Η γιατρός δεν έχει κάτι άλλο να πει..ξέρουμε ότι έχουμε θέμα με τον καρυοτυπο και θα μας δυσκολέψει παραπάνω..είναι 8 μήνες που προσπαθούμε μετα τη δεύτερη βιοχημική..οι εξετάσεις μου είναι καλές.. θα αφήσουμε να περάσει το καλοκαίρι να ηρεμήσουμε και Σεπτέμβρη θα κλείσω εναν γιατρό που βρήκα για να συζητήσουμε και για εξωσωματική..

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου..!!!

Καλά λέω, καλά.!! Σπίτι, ξάπλα.. απολαμβάνω την άδεια..!!! 😅 Άκουω αυτά τα κιλά και νομίζω ζω σε άλλο πλανήτη ρε κορίτσια.. Εγώ τόσα είχα το 2020 πριν γνωρίσω τον άντρα μου.. τώρα μετά το γάμο, την όλη στεναχώρια που τράβηξα με το θέμα της υπογονημότητας του συζύγου και τις εξωσωματικές φοβάμαι να ανέβω στη ζυγαριά.. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα 93 κιλά.. τώρα δεν τολμώ να ανέβω για να μην δω τριψήφιο αριθμό.. 🥴🤪🫨

@Kateriniw δεν έχω κανένα σύμπτωμα.. τπτ όμως..  νομίζω πως αυτή τη φορά τζάμπα θα περιμένω.. θα έχω αρνητικό αποτέλεσμα.. δεν νομίζω να έχει γίνει καν εμφύτευση... 🤔🤔🤔

Μάντεψε ποια είναι 5+3 και δεν έχει συμπτώματα;;;; 

Ξέρεις Ε;;; Εγώ. Καλά δεν ανεβαίνω ζυγαριά ας το... 

Και τα χάπια ανεβάζουν και φουσκώνουν...

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Καλημέρα κορτσουλια μου ,τι κάνετε ?!? @Sia A και @melitiniღ πως μου είστε ???! Εγώ μόλις γύρισα σπιτάκι από την δουλειά ,Εντ μεταξύ σήμερα το πρωί ζυγιστηκα από 69.55 που ξεκίνησα έφτασα 67 ,περίεργο δεν είναι ??? 

Καλά είμαι κορίτσι μου σπίτι κ χαλαρώνω όσο μπορώ!!! 😊 Εσύ πως είσαι? άσε για τα κιλά κ εγώ χάνω σε κάθε εμβυομεταφορά μάλλον από το άγχος κ δεν με παίρνει να χάσω βάρος, είμαι ήδη πολύ αδύνατη 1,80 κ 67 κιλά 😉

στις πριν 6 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου..!!!

Καλά λέω, καλά.!! Σπίτι, ξάπλα.. απολαμβάνω την άδεια..!!! 😅 Άκουω αυτά τα κιλά και νομίζω ζω σε άλλο πλανήτη ρε κορίτσια.. Εγώ τόσα είχα το 2020 πριν γνωρίσω τον άντρα μου.. τώρα μετά το γάμο, την όλη στεναχώρια που τράβηξα με το θέμα της υπογονημότητας του συζύγου και τις εξωσωματικές φοβάμαι να ανέβω στη ζυγαριά.. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα 93 κιλά.. τώρα δεν τολμώ να ανέβω για να μην δω τριψήφιο αριθμό.. 🥴🤪🫨

@Kateriniw δεν έχω κανένα σύμπτωμα.. τπτ όμως..  νομίζω πως αυτή τη φορά τζάμπα θα περιμένω.. θα έχω αρνητικό αποτέλεσμα.. δεν νομίζω να έχει γίνει καν εμφύτευση... 🤔🤔🤔

Μάντεψε γτ δεν έχεις συμπτώματα κορίτσι μου.... Γτ θα σου σκάσουν διδυμάκια 🥰 όπως το @Kateriniw έτσι κ εγώ στα δίδυμα δεν είχα συμπτώματα, οπότε καλομελέτα την Παρασκευή σου έρχεται μια τριψήφια χοριακή 😁😍🙏

στις πριν 54 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Πήρα την γιατρό θα 30.06 τελικά για υπέρηχο 

Με το καλό κορίτσι μου ο υπέρηχος!!! 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλά είμαι κορίτσι μου σπίτι κ χαλαρώνω όσο μπορώ!!! 😊 Εσύ πως είσαι? άσε για τα κιλά κ εγώ χάνω σε κάθε εμβυομεταφορά μάλλον από το άγχος κ δεν με παίρνει να χάσω βάρος, είμαι ήδη πολύ αδύνατη 1,80 κ 67 κιλά 😉

Μάντεψε γτ δεν έχεις συμπτώματα κορίτσι μου.... Γτ θα σου σκάσουν διδυμάκια 🥰 όπως το @Kateriniw έτσι κ εγώ στα δίδυμα δεν είχα συμπτώματα, οπότε καλομελέτα την Παρασκευή σου έρχεται μια τριψήφια χοριακή 😁😍🙏

Ευχαριστώ πολύ σια μου. Εσύ ποτέ πας; 30.06 για χοριακη; 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Δεν μπήκα καθόλου το σκ γτ ήμουν στο τρέξιμο συνέχεια... Διάβασα τα νέας σας, είδα ότι η ακατανομαστη ήρθε στα κορίτσια που περιμέναμε, ξέρω είναι δύσκολο, δεν θα γράψω ελαφρα την καδρία δεν πειράζει τον επόμενο μήνα γτ ξέρω ότι πονάει. Λίγο ή πολύ αλλά πονάει. Κουράγιο κ υπομονή θα πω.  Δεν ξέρω αν περιμένουμε κάποια ακόμα και έχουμε ελπίδες για κάνα θετικό ακόμα αυτόν τον μήνα... 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

Σε άλλα νέα εγώ το ξεφτιλισα το σκ, κάνω μαλακίες δεν σας το κρύβω, απο την Τετάρτη που θα πάω γιατρό θα μαζευτω γτ δεν θα βγει παιδί από δω μέσα... 

Εσύην ζοριζεσαι... 🤗

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

Σε άλλα νέα εγώ το ξεφτιλισα το σκ, κάνω μαλακίες δεν σας το κρύβω, απο την Τετάρτη που θα πάω γιατρό θα μαζευτω γτ δεν θα βγει παιδί από δω μέσα... 

Τι έκανες ρε κορίτσι, κουράστηκες πολύ;; 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Τι έκανες ρε κορίτσι, κουράστηκες πολύ;; 

Κουβάλησα κάποια πράγματα όχι τρομερά βαριά αλλά ήταν πολλά , δλδ το έκανα αυτό για πολύ ώρα, πήγαμε σε έναν γάμο χόρευα κ χοροπηδούσα σαν το κατσίκι, ξεχνάω να παίρνω φυλλικο, έχω πιει αλκοόλ κ γενικά δεν προσέχω καθολου

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Κουβάλησα κάποια πράγματα όχι τρομερά βαριά αλλά ήταν πολλά , δλδ το έκανα αυτό για πολύ ώρα, πήγαμε σε έναν γάμο χόρευα κ χοροπηδούσα σαν το κατσίκι, ξεχνάω να παίρνω φυλλικο, έχω πιει αλκοόλ κ γενικά δεν προσέχω καθολου

Νταξει πες ότι δεν το είχες μάθει ακόμα και ξεκινά από σήμερα να προσέχεις λίγο περισσότερο 😊

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Νταξει πες ότι δεν το είχες μάθει ακόμα και ξεκινά από σήμερα να προσέχεις λίγο περισσότερο 😊

Έτσι λέω! Γ αυτό και τόσο χαλαρή. Σήμερα πάλι έκανα δουλειές οπότε από βάρη δεν προσέχω, όμως δεν θα πιω αλκοόλ και πήρα κ το φυλλικό μου! Οπότε μια πρόοδος υπάρχει!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Μάντεψε ποια είναι 5+3 και δεν έχει συμπτώματα;;;; 

Ξέρεις Ε;;; Εγώ. Καλά δεν ανεβαίνω ζυγαριά ας το... 

Και τα χάπια ανεβάζουν και φουσκώνουν...

🤣🤣🤣 καλά μιλάμε δεν έχω τπτ εεε.. τόσο τπτ που θα πάω την Παρασκευή για χοριακή και θα μου πούνε δυστυχώς αλλά αυτή τη φορά δεν... 
Βέβαια από την άλλη είμαι τόσο χαλαρή αυτή τη φορά, που νομίζω πως όλα καλά θα πάνε.. έτσι αισθάνομαι.. δεν έχω το άγχος και την αγονία της πρώτης φοράς. Δεν βλέπω και άσχημα όνειρα, που αυτό για μένα είναι θετικό σημάδι. Τα όνειρα μου βγαίνουν πάντα και γενικά εμπιστεύομαι πολύ το ένστικτό μου. Αυτή τη φορά λοιπόν δεν έχω ούτε όνειρα (να μην το γρουσουζέψω), αλλά δεν έχω και αρνητικό προαίσθημα.. να πω, θα φανεί σε λίγες μέρες. 🙏

στις πριν 4 ώρες, ο/η Sia A είπε:

χα χα χα λες;; Έχει πέσει τόση ησυχία που θα μου σκάσουν δίδυμα;; Μακάρι, τι να πω..!!! Το εύχομαι αλήθεια..!!! Ας έρθουν με το καλό και ας είναι δύο τα πουλάκια μου, η μαμά τα θέλει και τα δύο.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Diwni είπε:

@melitiniღ ειμαο πολυ σίγουρη για σενα! Όλα θα πάνε καλα! Λεγαμε τόσο καιρό ο Ιούνιος ειναι ο μήνας σου κ τωρα θα κωλωσουμε?

έλα μου ντε.. τι να πω, θα δείξει.. θα φανεί.. στο τέλος δεν λένε ξυρίζουν το γαμπρό; εεε να.. κάπως έτσι κι εγώ.. περιμένω το ξύρισμα.. 😅

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@melitiniღ καλομελετα και έρχονται!! Και θα ρθουν και τα συμπτώματα, να το χαρείς τώρα όσο ακόμα δεν έχεις 😅

Σαν τον άπιστο Θωμά κι εγώ.. πρώτα θα δω χοριακή και μετά θα πιστέψω.. 😅

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Diwni μου μπραβο σας να ειστε παντα καλα και ο Θεος διπλα στη μπεμπουλα σας. Κοριτσια μου βλεπω ολες χαλια ειμαστε αλλα αμα εχουμε τα μπεμπινια αγκαλιτσα ολα περνανε και γω δεν παραπονιεμαι αλλα θα κλεισω εναν ορθοπεδικο απο βδομαδα να δω τι παιζει με τα ποδια μου. @Katerinioo μου κουραγιο και μεις κανουμε τις νυχτερινες μας αφυπνισεις αλλα τον βαζω στο στηθος ακομα και μετα το μπουκαλι και αποκοιμιεται. Αλλιως μπορει να τον πιασει υπερενταση και να μας κανει ωπα. Δοκιμασε και αυτο μηπως πιασει. Γενικα ταιζε καλα πριν τον υπνο γιατι θα το αποκοιμησει αυτο βαθια για καποιες ωρες. @Maria98 καλη αρχη στη διατροφη σου. @ΜαρίαΔημήτρης εχεις μυοσκελετικους πονους απο το αυτοανοσο π μας ελεγες;
    • Γύρισες στο πατρικό σου κορίτσι μου? Έχεις μιλήσει στην οικογένεια σου? Δεν ξέρω αν ζεις σε πόλη χωριό κ τι μπορείς να κάνεις εκεί για να ξεχάστεις. Σε καταλαβαίνω όλες χωρίσαμε κάποια στιγμή κ κλάψαμε κ μπουκιά δε βάλαμε στο στόμα μας. Αλλά παρτο κ αλλιώς.  Αυτός μπορεί χωρίς εσενα γιατί όχι κ εσύ? Σε άφησε στα κρύα του λουτρού να προσπαθείς για οικογένεια κ ξαφνικά έγινε καπνός από μια αφορμή κ στο φόρτωσε κιόλας με κάποιο τρόπο ότι έφταιγε η συμπεριφορά σου. Και έμεινες πίσω να μην ξέρεις γιατί να πρωτο στεναχωρεθεις για το μωρο ή  γι αυτόν. Δε θυμάμαι συγχώρεσε με αν είχατε κάποιο θέμα γονιμότητας ή απλά δεν προέκυψε μέχρι τώρα. Κάποια στιγμή αργότερα σκέψου κ την κατάψυξη ωαρίων ( να είσαι πιο ήρεμη με αυτο) μέχρι να βρεθεί ο σύντροφος  αν δεν τα βρείτε μέχρι τότε ποτέ δε ξέρεις. Υποθέτω θες να είστε μαζί ακόμα. Για την ώρα προσπάθησε να βγεις από το σπίτι,  να πας λίγο περπάτημα, ένα γυμναστήριο αν υπάρχει η δυνατότητα,  ένα διήμερο όχι μακριά σε ένα  ένα όμορφο ξενοδοχείο  έστω μόνη αλλιώς πάρε τη μαμά σου, καμία ξαδέρφη.  Είναι πολύ πολύ δύσκολο το ξέρω. Μη σκέφτεσαι ότι θα μείνεις μόνη εντάξει δεν ήταν κ ο μοναδικός άντρας επάνω στη γη. Όλοι έχουμε ελαττώματα αλλά 7 χρόνια δε θα καθόταν μαζί σου αν δεν είχες 1000 καλά. Κ φαίνεσαι τι παιδί είσαι από την τρόπο που γράφεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο εγωιστικα πρέπει να λειτουργούμε για να σηκώσουμε κεφάλι. Μην τον θεοποιεις έχεις πραγματάκια συμπεριφοράς για να πατήσεις πάνω σε αυτά κ να χτυπήσεις το χέρι στο τραπέζι. Μια αγκαλιά 💕
    • Παλαμάκια κάνει πιάνοντας μου τα χέρια κ μόλις έρχεται ο άντρας μου από τη δουλειά και του λέει γεια, σηκώνει το χέρι και τον χαιρετάει, αλλά εμένα δεν με χαιρετάει με τίποτα. Ίσως επειδή τον χαιρετάω κ φεύγω για δουλειά. Τα ίδια κάνει και με τους παππούδες του. Μόλις τον παίρνω αγκαλιά από αυτούς τους χαιρετάει. Σήμερα ξεκίνησε πρώτη φορά να τον κρατάω κάτω από τις μασχάλες κι άρχισε να σηκώνει τα ποδαράκια του και να κάνει μικρά βήματα. Άσε που σήμερα γελάσαμε πάρα πολύ με τον άντρα μου. Βγήκαμε για καφέ και πήρα φυσικό χυμό κ ήθελε το ποτήρι κι εγώ του έβαλα το καλαμάκι στο στόμα κ δεν περίμενα να ρουφήξει. Και τώρα θα τον πάρω ποτήρι με καλαμάκι. Ρουφηξε με την πρώτη το σκατό και ήταν λίγο ξινό. Και φυσικά ήπιε και δεύτερη γουλια και την έφτυσε με μια γκριμάτσα που ήταν όλα τα λεφτά!!
    • Νομιζω πως πολλες καταλαβαινουμε πως νιωθεις γιατι με τον εναν η τον αλλον τροπο εχουμε βρεθει σε αυτην τη θεση. Εχω νιωσει πολλη μοναξια στο παρελθον ομως θα συμφωνησω πως η αξια σου σαν ανθρωπος δεν κρινεται απο το αν εχεις παιδι η αν εισαι παντρεμενη η αν εχεις συντροφο. Μακαρι να μπορουσαμε να σε βοηθησουμε παραπανω αλλα η αληθεια ειναι οτι μονο εσυ μπορεις να βοηθησεις πραγματικα τον εαυτο σου. Να τον φροντισεις και να τον αγαπησεις ξανα απ την αρχη. Ζητα βοηθεια δεν ειναι κακο θελει κι αυτο πολλη δυναμη για να το κανεις. Μην παιρνεις ολη την ευθυνη πανω σου καποια στιγμη θα καταλαβεις οτι δεν εφταιξες εσυ. Η ζωη δυστυχως μας φερνει πολλα ομως εισαι νεα γυναικα μην την αφηνεις να σου φευγει μεσα απ τα χερια. Σιγα σιγα θα βρεις ξανα τον εαυτο σου και θα δεις ολα θα ερθουν απο το πουθενα..
    • Σαν τον άπιστο Θωμά κι εγώ.. πρώτα θα δω χοριακή και μετά θα πιστέψω.. 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...