Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας. Είμαι 33+1 και σήμερα πήγα για nst καθώς είχα πόνους,βρέθηκε πως έχω συσπάσεις και ο τράχηλος είναι 2,6. Πίνω ήδη μαγνησιο και προγεστερονη κολπικά αλλά ο γιατρός μου είπε να πάρω και glopir 20mg πρωί και βράδυ μέχρι τουλάχιστον την 35η εβδομαδα.

Το έχει πάρει κάποια άλλη κοπέλα? Γενικά φοβάμαι να παίρνω φάρμακα για τυχόν παρενέργειες. Να σημειώσω πως γενικά η πίεση μου είναι χαμηλή.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλησπέρα σας. Είμαι 33+1 και σήμερα πήγα για nst καθώς είχα πόνους,βρέθηκε πως έχω συσπάσεις και ο τράχηλος είναι 2,6. Πίνω ήδη μαγνησιο και προγεστερονη κολπικά αλλά ο γιατρός μου είπε να πάρω και glopir 20mg πρωί και βράδυ μέχρι τουλάχιστον την 35η εβδομαδα.

Το έχει πάρει κάποια άλλη κοπέλα? Γενικά φοβάμαι να παίρνω φάρμακα για τυχόν παρενέργειες. Να σημειώσω πως γενικά η πίεση μου είναι χαμηλή.

Κοπέλα μου είχα πρόωρες συσπάσεις στην 25 εβδομάδα και αφού νοσηλεύτηκα συνέχισα αγωγή στο σπίτι με glopir 3 την ημέρα που μείωνα σταδιακά..ο μπέμπης μου είναι τώρα 14 μηνών!! Να μην φοβάσαι οοολα θα πάνε καλά είναι πολύ χρήσιμα χάπια!! Εμένα μου έφεραν ταχυκαρδία όταν τα επερνα που περνούσε μετά από λίγο είχα επικοινωνία και με καρδιολόγο ο οποίος με καθησύχασε..Να είσαι ήρεμη να μην το σκέφτεσαι όσο μπορείς και να δεις θα περάσει γρήγορα!!Με το καλό το μωράκι σου!!

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση να χαίρεσαι το παιδάκι σου. Φοβάμαι γιατί έχω χαμηλη πιεση ήδη και αυξημένους παλμούς μην πάθω κάτι. Αλλά αν είναι ταχυκαρδία για λίγη ώρα νομίζω θα το αντέξω. Θα μιλήσω και εγώ αύριο με καρδιολόγο, ο παθολόγος μου είπε πως δεν έχει ακούσει κάποια παρενέργεια από κάποιον.

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση να χαίρεσαι το παιδάκι σου. Φοβάμαι γιατί έχω χαμηλη πιεση ήδη και αυξημένους παλμούς μην πάθω κάτι. Αλλά αν είναι ταχυκαρδία για λίγη ώρα νομίζω θα το αντέξω. Θα μιλήσω και εγώ αύριο με καρδιολόγο, ο παθολόγος μου είπε πως δεν έχει ακούσει κάποια παρενέργεια από κάποιον.

Και εγώ είχα χαμηλή πίεση και έτυχε να έχω και 4..ο καρδιολόγος μου είχε δώσει κάτι χάπια να έχω στο σπίτι δε περίπτωση που πέσει πολύ αλλά δεν τα χρειάστηκα τελικά..θα μιλήσεις αύριο και θα δεις..όλα θα πάνε καλά!! Σε καταλαβαίνω τοοοσο πολύ σου φαίνεται δύσκολο αλλά είμαι σίγουρη όλα θα πάνε καλά όπως πήγαν και σε μένα και σκέψου πόσο πιο πίσω ήμουν εσύ έχεις λίγο μπροστά σού!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...