Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η sisi93 είπε:

Φυσικά, κάθε σώμα είναι μοναδικό..έτσι είναι και εγώ μετά τις 2 ένιωσα έτοιμη ..δεν απογοητεύτηκα απλά όλοι μου λέγανε ότι είναι νωρίς αν και ο γιατρός μας είπε μετά την πρώτη κανονική περίοδο..εγώ πιστεύω πως το σώμα στρώνει ακόμα..

Και εμένα αυτο μου είπε ο γιατρός μου όταν έκανα απόξεση στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου πως μόλις έρθει η περίοδος ξανά προσπαθώ κανονικά 

εγώ ψυχολογικά ήμουν έτοιμη οπότε άρχισα αμέσως προσπάθεια και για καλή τύχη έμεινα έγκυος 

οπως νιώθεις εσύ να κάνεις αν δεν νιώθεις έτοιμη περίμενε λίγο δεν έχει νόημα να πιέζεσαι κορίτσι μου 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Τέλεια 🥰🥰🥰 οπότε για τα γενέθλια δωράκι.. 

Εγώ με τα τεστ με λυπάμαι χαχαχα Δευτέρα θα πάρω τη γιατρό να δω ποτέ θα πάω. Γτ Τετάρτη είσαι λιγάκι νωρίς εμένα η δικιά μου θέλει τουλάχιστον 2 εβδομάδες ώστε να δει καρδιά 5+6 και στους δύο είχα δει τώρα θα δω ποτέ θέλει να πάω μην ξεχνάμε είμαι με 2 καισαρικές 

IMG_20250620_063546.jpg

Πολύ καλά τα τεστ σου !!! Θα περιμένουμε με αγωνία τα νέα από τον γιατρό 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Έκανα χοριακη κορίτσια από 690 που ήταν τη Δευτέρα, σήμερα 3.903!!!!! Εντάξει νιώθω πολύ καλύτερα!!! Περιμένουμε Τετάρτη για το πρώτο ραντεβού στη γιατρό!!! 

Ωωω τέλεια !!! Εντάξει δεν χρειάζεται άλλη πας γιατρό και περιμένουμε 🥰

Δημοσίευση

Εμένα πάλι κορίτσια μετά την απόξεση ο γιατρός μου είπε ότι μπορώ να πάω σε επόμενη προσπάθεια μετά από δύο περιόδους όπως και έκανα. Τώρα δηλαδή στην τρίτη περίοδο με το που μου ήρθε ξεκίνησα και τη διαδικασία της δεύτερης εξωσωματικής. Μάλλον κάθε γιατρός έχει τη δική του άποψη πάνω στο θέμα. 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Τι φατσόνι είναι αυτό;; Τι μπουμπουκάκι όμορφο.. Φτου φτου φτου..!!! Χάντρα θαλασσιά να του βάζεις να μην σου το ματιάζουν.!!! 🧿🧿🧿

Ναι όντως πρέπει να του βάλω! Αν κ έχω φίλη πολύ καλή ξεμάτιασμα😅

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ωωω τέλεια !!! Εντάξει δεν χρειάζεται άλλη πας γιατρό και περιμένουμε 🥰

Ναι όλα μια χαρά! Βήμα βήμα προχωράμε 🥳

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Εμένα πάλι κορίτσια μετά την απόξεση ο γιατρός μου είπε ότι μπορώ να πάω σε επόμενη προσπάθεια μετά από δύο περιόδους όπως και έκανα. Τώρα δηλαδή στην τρίτη περίοδο με το που μου ήρθε ξεκίνησα και τη διαδικασία της δεύτερης εξωσωματικής. Μάλλον κάθε γιατρός έχει τη δική του άποψη πάνω στο θέμα. 

Πιστεύω ότι είναι στο γιατρό, σε ποια εβδομάδα απέβαλε η γυναίκα..εγώ δεν μπορώ να παραβλέψω και το γεγονός ότι μέσα σε 6 μήνες έκανα απόξεση 2 φορές..βέβαια όλα καλά μου είπαν εκεί κάτω..αλλιώς δεν θα ξαναέμενα αλλά φαντάζομαι το σώμα το θέλει το χρόνο του. ειδικά μετά τη 2η έπεσα άσχημα ψυχολογικά αλλά τον τελευταίο και μήνα..είμαι πολύ καλά..

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η sisi93 είπε:

Πιστεύω ότι είναι στο γιατρό, σε ποια εβδομάδα απέβαλε η γυναίκα..εγώ δεν μπορώ να παραβλέψω και το γεγονός ότι μέσα σε 6 μήνες έκανα απόξεση 2 φορές..βέβαια όλα καλά μου είπαν εκεί κάτω..αλλιώς δεν θα ξαναέμενα αλλά φαντάζομαι το σώμα το θέλει το χρόνο του. ειδικά μετά τη 2η έπεσα άσχημα ψυχολογικά αλλά τον τελευταίο και μήνα..είμαι πολύ καλά..

Ax κι εγώ τα ίδια είχα σ' ένα εξάμηνο 2 φορές. Να ξέρεις θα ρθει και θα ρθει για να μεινει την επόμενη φορά αυτό να λες ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ax κι εγώ τα ίδια είχα σ' ένα εξάμηνο 2 φορές. Να ξέρεις θα ρθει και θα ρθει για να μεινει την επόμενη φορά αυτό να λες ❤️

Έχω μεγάλη ελπίδα κορίτσι μου για αυτό νιώθω έτοιμη..ε΄ίμαι σίγουρη ότι θα έρθει για να μείνει αυτή τη φορά ❤️  

Δημοσίευση

@sisi93Συμφωνώ μαζι σου το σωμα μας χρειάζεται χρόνο για επανέλθει. Μετα την απόξεση που εκανα τον Δεκεμβριο μπορω να πω οτι χρειαστηκαν 3 μήνες για να ξανα νιώσω ο εαυτός μου. Η επόμενη θα είναι η τυχερή μας 🌈

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η evaa__ είπε:

@sisi93Συμφωνώ μαζι σου το σωμα μας χρειάζεται χρόνο για επανέλθει. Μετα την απόξεση που εκανα τον Δεκεμβριο μπορω να πω οτι χρειαστηκαν 3 μήνες για να ξανα νιώσω ο εαυτός μου. Η επόμενη θα είναι η τυχερή μας 🌈

Ναι κορίτσι μου θα είναι!🌈

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...