Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Για εμένα δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις 🤪😂 αλλά ξέρω τώρα τι τεστ θα πέσουν, έχω γενέθλια και ανακάλυψα το τρίτο έρχεται Ιούνιο οκ φανταστείτε τι έχει να γινει

Χαχαχαχα 😂😂😂 μαζί θα πάμε Ε;;; Για να μη μου την γλιτώσεις στην έφερα.  Δεν γλιτώνεις παιδί μου από εμένα 

Μα μεγαλώνω.. 😂 36 πλέον και στα 26 παιδευομουν για τον πρώτο...

Άλλος έβαλε γκολ με χαλια σπέρμα 

Που να με δω ; Δυστυχώς η γυάλα μου δεν βλέπει εμένα. Όμως βλέπω πολλά πολλά θετικά 

Σε ευχαριστώ πολύ σια. Εγώ της εξωσωματικής.. εμείς με το χάλια σπέρμα σε όλα , τι να πω;Αν μου λέγανε το 2021 τώρα εγώ θα περίμενα το 3 θα γελούσα και θα έλεγα κούνια που σε κουναγιε. 

Στα 26 δεν ήθελε να έρθει. Τώρα που ωρίμασες έρχονται 😜

Δεν ξέρω αν έχετε δει μια ταινία μικρού μήκους που δείχνει τα μωράκια στον ουρανό που κοιτάνε τη γη και διαλέγουν τους γονείς τους. Ε αυτό συνέβη σε εσένα. Τώρα σε διάλεξαν 😊

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Προσπαθώ Εύα, να ανασυγκροτηθώ.

Δυστυχώς, μάλλον υπήρξε μια από καιρό ειλημμένη απόφαση από την πλευρά του φίλου μου, την οποία πιθανολογώ πως γνώριζε (ίσως και λίγο να καλλιεργούσε) η οικογένειά του. 

Επικοινωνησε μαζί μου κάμποσες φορές, μονάχα μάλλον για να σιγουρευτεί για την αρνητικη Β χοριακή, η οποία ακόμα δεν εχει φτάσει στο 0... Μου είπε «σου εύχομαι να μπορεσεις να κάνεις παιδιά» στο τελευταίο τηλεφώνημα, και με στεναχώρησε πολύ.

Προσπαθώ να τα βγάλω πέρα, και να χωνέψω τι συνέβη. Την επόμενη εβδομάδα θα συμμαζευτώ, αποφάσισα να επικοινωνήσω με κάποια ψυχολόγο και να φροντίσω περισσότερο τον εαυτό μου. Κι ελπίζω να σταθώ τυχερή.

Ευχαριστω πολύ για το ενδιαφέρον..

Κορίτσι μου γλυκό, πόσο πληγώθηκες..τι περνάς σε αυτή τη φάση,, όποτε θες πέρα από την ψυχολόγο να μας στέλνεις έστω και να μας πεις πως νιώθεις, να μη είσαι μόνη.. σου στέλνω αγκαλιά και να θυμάσαι πως κάποια στιγμή θα χαρείς που δεν κατέληξες με αυτόν τον άνθρωπο..

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Τι να σου πω; Μάριο λένε τον δεύτερο... Θαύμα ήταν . 

Τώρα μάλλον κεραμίδα. Αφού λέει ο άντρας μου θα πάω στο κέντρο εξωσωματικής με τα 3 παιδιά και θα τους πω φέρτε πίσω τα λεφτά μου , εδώ δείτε 😂 έχει λαλήσει ο άνθρωπος μη τον δίνουμε βάση 😂😂😂

Εγώ θα τον έβαζα να κάνει ένα σπερμοδιαγραμμα έτσι από περιέργεια. Να δω αν βελτιώθηκε βρε αδερφέ 😅

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η sisi93 είπε:

Κορίτσι μου γλυκό, πόσο πληγώθηκες..τι περνάς σε αυτή τη φάση,, όποτε θες πέρα από την ψυχολόγο να μας στέλνεις έστω και να μας πεις πως νιώθεις, να μη είσαι μόνη.. σου στέλνω αγκαλιά και να θυμάσαι πως κάποια στιγμή θα χαρείς που δεν κατέληξες με αυτόν τον άνθρωπο..

@sisi93 Σου εύχομαι ειλικρινά να έρθουν όλα όπως τα θέλεις, να μην ταλαιπωρηθείς άλλο και να κρατήσεις σύντομα ένα θαυματακι στην αγκαλιά σου.

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Προσπαθώ Εύα, να ανασυγκροτηθώ.

Δυστυχώς, μάλλον υπήρξε μια από καιρό ειλημμένη απόφαση από την πλευρά του φίλου μου, την οποία πιθανολογώ πως γνώριζε (ίσως και λίγο να καλλιεργούσε) η οικογένειά του. 

Επικοινωνησε μαζί μου κάμποσες φορές, μονάχα μάλλον για να σιγουρευτεί για την αρνητικη Β χοριακή, η οποία ακόμα δεν εχει φτάσει στο 0... Μου είπε «σου εύχομαι να μπορεσεις να κάνεις παιδιά» στο τελευταίο τηλεφώνημα, και με στεναχώρησε πολύ.

Προσπαθώ να τα βγάλω πέρα, και να χωνέψω τι συνέβη. Την επόμενη εβδομάδα θα συμμαζευτώ, αποφάσισα να επικοινωνήσω με κάποια ψυχολόγο και να φροντίσω περισσότερο τον εαυτό μου. Κι ελπίζω να σταθώ τυχερή.

Ευχαριστω πολύ για το ενδιαφέρον..

Λυπάμαι πολύ πολύ κοπέλα μου που εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα και από την άλλη σκέφτομαι πως ίσως τελικά όλα για καλό! Για να έρθει εκείνος ο άνθρωπος στη ζωή σου που θα αξίζει να σταθεί στο πλευρό σου, γιατί θα έρθει. Και στο λέω από προσωπική εμπειρία μετά από έναν χωρισμό τραυματικό μετά από χρόνια. Όλα θα πάνε καλά να το θυμάσαι και φυσικά αν χρειάζεσαι την υποστήριξη από ειδικό να το κάνεις. Ο,τι σε βοηθήσει να κανεις. Κάποια στιγμή θα νιώσεις πολύ πιο δυνατή μέσα απ' όλο αυτό. 

❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

@sisi93 Σου εύχομαι ειλικρινά να έρθουν όλα όπως τα θέλεις, να μην ταλαιπωρηθείς άλλο και να κρατήσεις σύντομα ένα θαυματακι στην αγκαλιά σου.

Σε ευχαριστ΄ω κοπέλα μου, αμήν 🙏

Δημοσίευση

Σε άλλα νέα εγώ κορίτσια δεν έχω κανένα απολύτως σύμπτωμα από τη μια έτσι ήμουν κ στην πρώτη εγκυμοσύνη από την άλλη επειδή σηκώνω συνέχεια τον μικρό φοβάμαι λίγο... Σκέφτομαι να πάω αύριο για μια χοριακή πάλι ετσι λίγο να μου φύγει το άγχος.

Επίσης 28 Ιουνίου έχω γενέθλια κ σκέφτομαι να κάνω ένα πάρτυ με στενούς συγγενείς και φίλους και να τους το αποκαλύψω με την τούρτα! Ξέρω θα είναι πολύ νωρίς αλλά γενικά είμαι της άποψης ότι ότι είναι να γίνει, θα γίνει...

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Pinacolada είπε:

Σε άλλα νέα εγώ κορίτσια δεν έχω κανένα απολύτως σύμπτωμα από τη μια έτσι ήμουν κ στην πρώτη εγκυμοσύνη από την άλλη επειδή σηκώνω συνέχεια τον μικρό φοβάμαι λίγο... Σκέφτομαι να πάω αύριο για μια χοριακή πάλι ετσι λίγο να μου φύγει το άγχος.

Επίσης 28 Ιουνίου έχω γενέθλια κ σκέφτομαι να κάνω ένα πάρτυ με στενούς συγγενείς και φίλους και να τους το αποκαλύψω με την τούρτα! Ξέρω θα είναι πολύ νωρίς αλλά γενικά είμαι της άποψης ότι ότι είναι να γίνει, θα γίνει...

Ποια μέρα είσαι γιατί δεν θυμάμαι ,μήπως θα είναι νωρίς για χωριακη κορίτσι μου?

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Ποια μέρα είσαι γιατί δεν θυμάμαι ,μήπως θα είναι νωρίς για χωριακη κορίτσι μου?

Λογικό να μην θυμάσαι είμαστε τόσες κοπέλες! Έκανα την Παρασκευή την πρώτη χοριακή 92, επανέλαβαν Δευτέρα 690 και λέω να κάνω άλλη μια αύριο Παρασκευή 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Ουσιαστικά θα πρέπει να έχω μια χοριακή 2.500-3.000

Μακάρι @Pinacolada να είναι τέλεια η χοριακη σου🩵🩵🩵🩵🩵🩵

Και χρόνια πολλά!

Να κάνεις ό,τι επιθυμείς πιο πολύ! Είτε θες να το κρατήσεις για σένα είτε να το πεις σε όλους και όλες, είναι πολύ προσωπικό 🩵 

Δημοσίευση

Ναι θα πάω να κάνω μια αύριο γτ μετά είναι σκ και αν με πιάσει δεν θα μπορώ!

Ναι και στην πρώτη νωρίς το είπα, απλά τώρα δεν θα έχουμε ακούσει ούτε καρδιά 🤣. ετσι όπως πάω στο 3ο παιδί θα τους πάρω βίντεο κλήση την ώρα του σεξ να τους το πω 🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

Λογικό να μην θυμάσαι είμαστε τόσες κοπέλες! Έκανα την Παρασκευή την πρώτη χοριακή 92, επανέλαβαν Δευτέρα 690 και λέω να κάνω άλλη μια αύριο Παρασκευή 

Βρε μια χαρά τέλεια είσαι αλήθεια δεν θυμόμουν ,τρελό ανέβασμα πάντως σε τρεις μέρες 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...