Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Λοιπόν θα σας κουφανω και εγώ με την σειρά μου ,σήμερα..

Όχι δεν προσπαθούσαμε κάναμε που και που ελεύθερο. Είμαστε απ' τα ζευγάρια που προσπαθούσαμε 1.5 χρ για τον πρώτο και 4.5 χρόνια για τον δεύτερο. 

Τελικά πως τα φέρνει η ζωή... Βάση περιόδου τελευταίας είναι 4+4 🤫 

Κεραμίδα;;; Εμένα να δείτε.. να κάνω ελεύθερο κάθε μέρα να να εξωσωματικές κτλ και τώρα.. έγκυος , δεν έχω κάνει χοριακη γρ ζω στο εξωτερικό και τα γνωστά τα των εξωτερικών. Οπότε τώρα 23.06 έρχεται η γυναικολόγος μου και θα δω τι θα μου πει 

IMG_20250618_055456.jpg

Ω ρε φίλε τι έχει να γίνει!!! Συγχαρητήριαααα!!!! 🎉🎉🎉

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Όχι δεν προσπαθούσαμε κάναμε που και που ελεύθερο. Είμαστε απ' τα ζευγάρια που προσπαθούσαμε 1.5 χρ για τον πρώτο και 4.5 χρόνια για τον δεύτερο. 

Κεραμίδα;;; Εμένα να δείτε.. να κάνω ελεύθερο κάθε μέρα να να εξωσωματικές κτλ και τώρα.. έγκυος , δεν έχω κάνει χοριακη γρ ζω στο εξωτερικό και τα γνωστά τα των εξωτερικών. Οπότε τώρα 23.06 έρχεται η γυναικολόγος μου και θα δω τι θα μου πει 

IMG_20250618_055456.jpg

Βρε εσύ δεν είδες την εγκυμοσύνη σου στην γυάλα; Πώς έγινε αυτό; 🤣

Μια καλή και τελειωμένη εγκυμοσύνη αγαπημένη! Αυτά τα αναπάντεχα είναι τα καλύτερα 😊🥳🥳🥳🥳

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

IMG_20250618_055456.jpg

Ρε αλάνι;; Τι είναι αυτά;; Μπήκα να δω κανένα μνμ απ' τα κορίτσια και βλέπω χαμό από μνμτα λέω κάτι έχει γίνει.. συγχαρητήρια διαβάζω από δω, συγχαρητήρια διαβάζω από κει.. τι έγινε ρε φίλε λέω.. πήραμε την Πόλη;;; 

Εεεε την πήραμε όπως φαίνεται κι από τη φωτογραφία..!!!!

Ανάψτε πυρσούς, φουσκώστε μπαλόνια.. η Ζαΐρα - Ελπίδα μας είναι έγκυος στο τρίτοοοο..!!! Βάλτε ουΐσκι, με ένα παγό και μπήτε στη disco tek tek tek tek.. 🥳🥳🥳🥳🥳

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ. μα ποιος εγώ της εξωσωματικής με 3 από φυσική σύλληψη; Η ατάκα του άντρα μου ήταν ... Πολύκαρπος έγινα 😂😂😂😂😂😂😂 7.5 και 2 

Δεν ήταν η ώρα τους παιδί μου. Τώρα είναι η ώρα τους και τώρα έρχονται. Δεν θα σε ρωτήσουν κι όλας 😜 

Πώς τα φέρνει η ζωή όμως ε;! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Tonakiv είπε:

@Παρασκευαιδου χα χα χα τι λες τώρα!!!!! Τι γκολαρα ήταν αυτή που μας έβαλες;;;; 🥳🥳🥳 Συγχαρητήρια!!!!! Όλα να πάνε κατ ευχήν!!!!🥰🥰🥰

Gool δεν θα πεις τπτ.. Στο και πέντε μας το έβαλε και μάλιστα από τα αποδυτήρια..!! 🤣🤣🤣🤣

Δημοσίευση

IMG_20250618_055456.jpg

Άντεε με το καλό τι ωραία νέα ειναι αυτα!!!! Αχ αν η ζωή έχει τα σχέδια της... όλα γίνονται!!!

Εσένα δεν σε έβλεπες στη γυάλα σου..

Δημοσίευση

IMG_20250618_055456.jpg

Ιιιιιι καλέ τι είναι αυτοοοοοο!!!έγραψε η melitini στο άλλο θεματακι κ δεν κατάλαβα τπτ 😵 κ μπαίνω εδώ κ βλέπω τα τεστ 🥰🥰 Βρε Ελπίδα να μας πεθάνεις θέλεις μη τα στέλνεις έτσι απότομα!!! Με το καλό κορίτσι μου με το καλό εύχομαι να έρθει το 3ο, να πάνε όλα τέλεια κ να έχεις μια ήρεμη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!!! Κ μη τυχόν κ φύγεις από το forum έχεις την καλύτερη, την πιο μαγική μπεμπεδοσκονη 👶👶

Δημοσίευση

@Παρασκευαιδου Ζαιραααααααααααα μουυυυυυ🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Όλε!!!!το 2025 είναι για εμάς που παιδευτηκαμε φαίνεται....μας δίνει απλόχερα αυτά που μας χρωστανε τα προηγούμενα χρόνια!!!! Τα 3α μας μπεμπακια 🩷 με το καλό και σε εσένα το 3ο σου 🥳🥳🥳🥳

Με το καλοοοοοοοοοο αγαπημένη Ζαίρα ❣️❣️❣️❣️

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η pennaki είπε:

@Παρασκευαιδου εσυ ησουν η εκπληξη ολων!!! Κι δεν ειχες πει τιποτα!! Κιχ δεν ειχες βγαλει!! Μπραβοοο και παλι!!!! 🥰 Με το καλο!!!

στις πριν 5 ώρες, ο/η eva96 είπε:

Απο το στομα σου και στου θεου το αυτι ❤️❤️❤️❤️❤️❤️😂

στις πριν 5 ώρες, ο/η Eirin είπε:

@Παρασκευαιδου συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου, με το καλό το 3ο !!! 

Τα καλύτερα έρχονται εκεί που δε τα περιμένεις 🙂

στις πριν 5 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Λέω και εγώ η ζαιρα μας με τόσα τεστ απογευματινά μέρες πριν την περίοδο να μην είχε δώσει σημάδι; 😂😂😂 τα απρόσμενα είναι πιο ωραία, έχουν την χάρη τους ❤️ με το καλό ελπίδα μας :) 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

@Παρασκευαιδου είσαι ή μεγάλη έκπληξη!!!! Μπράβο μπράβο συγχαρητήρια!!! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη 🥳😍🥰🥰🥳💞💕

στις πριν 4 ώρες, ο/η Zelda είπε:

Να κάτι που δεν είχες δει στη γυάλα! Συγχαρητήρια! Με το καλό!!

στις πριν 4 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Ω ρε φίλε τι έχει να γίνει!!! Συγχαρητήριαααα!!!! 🎉🎉🎉

στις πριν 3 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Βρε εσύ δεν είδες την εγκυμοσύνη σου στην γυάλα; Πώς έγινε αυτό; 🤣

Μια καλή και τελειωμένη εγκυμοσύνη αγαπημένη! Αυτά τα αναπάντεχα είναι τα καλύτερα 😊🥳🥳🥳🥳

Για εμένα δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις 🤪😂 αλλά ξέρω τώρα τι τεστ θα πέσουν, έχω γενέθλια και ανακάλυψα το τρίτο έρχεται Ιούνιο οκ φανταστείτε τι έχει να γινει

στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Ρε αλάνι;; Τι είναι αυτά;; Μπήκα να δω κανένα μνμ απ' τα κορίτσια και βλέπω χαμό από μνμτα λέω κάτι έχει γίνει.. συγχαρητήρια διαβάζω από δω, συγχαρητήρια διαβάζω από κει.. τι έγινε ρε φίλε λέω.. πήραμε την Πόλη;;; 

Εεεε την πήραμε όπως φαίνεται κι από τη φωτογραφία..!!!!

Ανάψτε πυρσούς, φουσκώστε μπαλόνια.. η Ζαΐρα - Ελπίδα μας είναι έγκυος στο τρίτοοοο..!!! Βάλτε ουΐσκι, με ένα παγό και μπήτε στη disco tek tek tek tek.. 🥳🥳🥳🥳🥳

Χαχαχαχα 😂😂😂 μαζί θα πάμε Ε;;; Για να μη μου την γλιτώσεις στην έφερα.  Δεν γλιτώνεις παιδί μου από εμένα 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Δεν ήταν η ώρα τους παιδί μου. Τώρα είναι η ώρα τους και τώρα έρχονται. Δεν θα σε ρωτήσουν κι όλας 😜 

Πώς τα φέρνει η ζωή όμως ε;! 

Μα μεγαλώνω.. 😂 36 πλέον και στα 26 παιδευομουν για τον πρώτο...

στις πριν 2 ώρες, ο/η Tonakiv είπε:

@Παρασκευαιδου χα χα χα τι λες τώρα!!!!! Τι γκολαρα ήταν αυτή που μας έβαλες;;;; 🥳🥳🥳 Συγχαρητήρια!!!!! Όλα να πάνε κατ ευχήν!!!!🥰🥰🥰

Άλλος έβαλε γκολ με χαλια σπέρμα 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Άντεε με το καλό τι ωραία νέα ειναι αυτα!!!! Αχ αν η ζωή έχει τα σχέδια της... όλα γίνονται!!!

Εσένα δεν σε έβλεπες στη γυάλα σου..

Που να με δω ; Δυστυχώς η γυάλα μου δεν βλέπει εμένα. Όμως βλέπω πολλά πολλά θετικά 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Ιιιιιι καλέ τι είναι αυτοοοοοο!!!έγραψε η melitini στο άλλο θεματακι κ δεν κατάλαβα τπτ 😵 κ μπαίνω εδώ κ βλέπω τα τεστ 🥰🥰 Βρε Ελπίδα να μας πεθάνεις θέλεις μη τα στέλνεις έτσι απότομα!!! Με το καλό κορίτσι μου με το καλό εύχομαι να έρθει το 3ο, να πάνε όλα τέλεια κ να έχεις μια ήρεμη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!!! Κ μη τυχόν κ φύγεις από το forum έχεις την καλύτερη, την πιο μαγική μπεμπεδοσκονη 👶👶

Σε ευχαριστώ πολύ σια. Εγώ της εξωσωματικής.. εμείς με το χάλια σπέρμα σε όλα , τι να πω;Αν μου λέγανε το 2021 τώρα εγώ θα περίμενα το 3 θα γελούσα και θα έλεγα κούνια που σε κουναγιε. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@Παρασκευαιδου Ζαιραααααααααααα μουυυυυυ🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Όλε!!!!το 2025 είναι για εμάς που παιδευτηκαμε φαίνεται....μας δίνει απλόχερα αυτά που μας χρωστανε τα προηγούμενα χρόνια!!!! Τα 3α μας μπεμπακια 🩷 με το καλό και σε εσένα το 3ο σου 🥳🥳🥳🥳

Με το καλοοοοοοοοοο αγαπημένη Ζαίρα ❣️❣️❣️❣️

Ευχαριστώ πολύ Μαρίνα μου, να πω την αλήθεια δεν περίμενα ότι θα έχω άλλη εγκυμοσύνη, είναι μια άλλη φάση αυτή , επειδή πέρασα τη φάση να μετράω μέρες ,να κλαίω πάνω από αρνητικά τεστ να ξεκινάω τεστ προ καθυστέρηση. Και όλα τα γνωστά που ξέρουμε . Τώρα απλά κοίταξα για να ξέρω τι χρώμα παντελόνι να βάλω στη δουλειά (μεγάλο πρόβλημα 😂😂😂 κ βλέπω καθυστέρηση το τεστ + ήταν κεραμίδα 

Δημοσίευση

@Παρασκευαιδου αμήν! αμήν! αμήν! θα πω. Μακάρι να πάνε όλα καλά αύριο και να δω θετικό τεστάκι και εγώ σε λίγες μέρες.. Εννοείται μεγάλη μου τιμή να είμαι συνοδοιπόρος με την αρχηγό αυτής της ομάδας.. και να είναι αυτή τη φορά τέλος καλό και όλα καλά..!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Δημοσίευση

@Mantarini μου νομίζω είμαστε κοντά στις μέρες σε αυτόν τον κύκλο! Και γω απογοητεύτηκα οταν αδιαθετησα αλλα τωρα ειμαι κάπως πιο αισιόδοξη που ξεκινήσαμε τις προσπάθειες μας! Θα ερθουν και τα δικα μας σπορακια θα δεις 🌈🙏🩷🩷🩷🩷

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Παρασκευαιδου αμήν! αμήν! αμήν! θα πω. Μακάρι να πάνε όλα καλά αύριο και να δω θετικό τεστάκι και εγώ σε λίγες μέρες.. Εννοείται μεγάλη μου τιμή να είμαι συνοδοιπόρος με την αρχηγό αυτής της ομάδας.. και να είναι αυτή τη φορά τέλος καλό και όλα καλά..!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

@melitiniღΜε το καλο κοριτσι μου. Καλη επιτυχια και συντομα με ενα θετικο τεστακι! 

@Παρασκευαιδου γινονται κι αυτα;; να ελπιζουμε δηλαδη γιατι σε περιπτωση που θελουμε δευτερο μονο ενα θαυμα θα μας σωσει εμας χαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...