Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια !!καλό Σαββατοκύριακο..εχθές έκλεισαν τα σχολεία,τελείωσαν και οι δραστηριότητες των παιδιών!! επιτέλους ώρα για ξεκούραση 😊🩷 την χρειάζομαι... ειδικά τώρα!🥰 

Δευτέρα αυχενική🙏 ❣️ μακάρι να πάνε όλα καλά!!θα δω και φύλο αν είναι αγοράκι σίγουρα 🤣 στα αγόρια μου το μάθαινα από την αυχενική καθώς κάτι προεξείχε ! Βέβαια γερό να είναι πρώτα από όλα 🙏 πείτε μου κάποια αν έχει ένστικτο για το φύλο του μωρού; @Παρασκευαιδου Ζαίρα εσύ;;;;

Με το καλό Μαρίνα μου. Στο μόνο που δεν μπορώ να προβλέψω είναι το φύλο. 

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Αχ κορίτσι μου σε λίγο θα το νιώσεις να κολυμπά στην κοιλίτσα σου και οι φόβοι σου θα πετάξουν μακριά!!! 17+2 την ένιωσα εγώ 1η φορά!!!

Αχ ανυπομονώ!! Άρχισα να νιώθω κάτι πολύ πολύ μικρά ταπ ταπ για δευτερόλεπτα, ίσως άρχισε να κάνει εμφάνιση αλλά περιμένω να το καταλάβω καλύτερα 😊😍

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η eva96 είπε:

Οσο σκληρο και να ακουστει αυτο που θα πω ισως είναι και η μονη λυση. Ξεχνα τον και προχωρα την ζωη σου. Το καταλαβαινω πονας για τον χωρισμο σας και για την αποβολη μα δεν υπαρχει κατι αλλο πια να κανεις. Εγω σου λεω και το αλλο. Μηπως εχει γκομενα; Και γιαυτο να αλλαξε ολη του η συμπεριφορα; Κατι αλλαξε απο την μερια του εκτος και αν ηταν παντα ετσι απλα δεν το εβλεπες. Οπως και να εχει πρεπει να προχωρησεις παρακατω.

Το σκέφτηκα αλλά μου φαίνεται αδιανόητο το να έχει γκομενα @eva96 

Τι να σου πω. 
Το σκέφτηκα πολλές φορές δε θα σου πω ψέματα. Λέω αλλιώς γιατί να φύγει έτσι; 
Αλλα εξίσου πιθανό μου φαίνεται και απλά να του έσκασε ότι θα μείνει χωρίς τα χωράφια της μαμάς του και τις γνωριμίες του πατερα του.

Και να επέλεξε αυτά.

Υποφέρω. Αυτό ξέρω για την παρούσα στιγμή.

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η sisi93 είπε:

@annie!Υποτίθεται ότι ανιχνεύει 6 μέρες νωρίτερα..έχω ξανακάνει στο παρελθόν..τα ξέρω για αξιόπιστα..πιστεύεται έχω ακόμα ελπίδες;

@sisi93 εννοείται αγαπη μου έχεις ελπίδες. Εννοείται!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Το σκέφτηκα αλλά μου φαίνεται αδιανόητο το να έχει γκομενα @eva96 

Τι να σου πω. 
Το σκέφτηκα πολλές φορές δε θα σου πω ψέματα. Λέω αλλιώς γιατί να φύγει έτσι; 
Αλλα εξίσου πιθανό μου φαίνεται και απλά να του έσκασε ότι θα μείνει χωρίς τα χωράφια της μαμάς του και τις γνωριμίες του πατερα του.

Και να επέλεξε αυτά.

Υποφέρω. Αυτό ξέρω για την παρούσα στιγμή.

Η αληθεια ειναι οτι οταν βαζει ο αλλος τοσο απολυτο χι πολλα περνανε απ το μυαλο σου. Και αυτο με τους γονεις δεν το πολυκαταλαβα. Οκ τσακωθηκες με τη μητερα του αλλα πιστευεις οτι αυτη θα του εθεσε το διλημμα η χωριζεις η μας ξεγραφεις; γιατι κι εγω εχει τυχει να πω μια κουβεντα παραπανω με την πεθερα μου πχ πριν γινει πεθερα μου δηλαδη αλλα δε νομιζω οτι γι αυτον τον λογο θα ελεγε ποτε στον αντρα μου χωρισε την.

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Αχ βρε κοριτσάκι, χαίρομαι ειλικρινά πολύ για σένα. Διάβαζα τότε τις ατυχίες σου και τώρα να που όλα εξελίσσονται ωραία, με το καλό! Σε ποια εβδομάδα είσαι; 

Δε μιλήσαμε ξανά, με έχει κάνει μπλοκ στο κινητό, πολύ ώριμη συμπεριφορά, όποτε δεν το κάλεσα ούτε στο σταθερό ούτε επεδίωξα να κάνω κάτι άλλο. Εγώ στο μυαλό μου το είχα διαφορετικά, αυτή τη στιγμή με νοιάζει ότι η μοναδική φορά που κατάφερα να μείνω έγκυος ήταν με πρόκληση και κατέληξε στο να μην εξελιχθεί…

Δεν είχα ιδέα ότι αυτό συμβαίνει έτσι, ειλικρινά δε ξέρω τι με πονάει περισσότερο. Άσε που χθες το βράδυ άρχισα τόσο πολύ στο μυαλό μου να επιρρίπτω ευθύνες μήπως από όλο αυτό το στρες δεν εξελίσσεται το σποράκι και δεν εμφυτεύτηκε; Ποιος ξέρει… 

Τον ήθελα δίπλα μου σήμερα. 

Να μην κατηγορείς τον εαυτό σου σε παρακαλώ. Εντάξει είχατε ένα καβγά κ μπορεί να μην φέρθηκες σωστά γιατί ήσουν πιεσμένη ή εστω η κακια στιγμή ειπες μια κουβέντα παραπάνω.  Θα μάλωνατε, θα ριχνατε ένα καβγά, αντε να κάνατε κ μούτρα. Αυτός δε λύγισε ούτε όταν μίλησες για εγκυμοσύνη. Τι του έκανες πια .. Πολύ παράλογη συμπεριφορά το πήγε στα άκρα είναι ανένδοτος χωρίς καμία διάθεση να το συζητήσει απλά εξαφανίστηκε. Γενικά ένιωθες να επηρεάζεται από τους γονείς του? Ξέρω πως νιώθεις κ σε συμπονω αλήθεια  στεναχωρηθηκα έπεσαν κ όλα μαζί. Μην προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις μαζί του. Τον ενημέρωσες για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης? Αν όχι θα σε πάρει κάποια στιγμή.

Δημοσίευση
στις On 13/6/2025 at 6:09 ΜΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Λοιπόν κορίτσια μου! Στα δικά μου νέα!

Όλα καλά!!! Και οι πρωινές εξετάσεις και ο μεσημεριανός υπέρηχος! 

Ξεκινάω αύριο πέρα από τα οιστρογόνα και την προγεστερόνη. 

Πρώτα ο Θεός 19/06 ημέρα Πέμπτη 12:30 η ώρα δύο εμβρυάκια θα φωλιάσουν στην κοιλίτσα μου. Ο γιατρός συμφώνησε για τα δύο οπότε πάμε γερά..

@Παρασκευαιδου να ετοιμάζεσαι για μεγάααααλο ταγκάρισμα τέλος του μήνα που είναο τα γενέθλια σου.. Με κομφετί και μπαλόνια.. 🎉🎈

Ετοιμάσου για δίδυμα φίλη! Ελπίζω να έχετε κάνει τα οικονομικά σας κουμάντα 😜

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η sisi93 είπε:

Καλό σαββατοκύριακο κορίτσια, όσες είστε θάλασσα σας ζηελυώ..εγώ δουλεύω και σήμερα και αύριο..

Δυστυχώς σήμερα έκανα ένα πρώιμο τέστ ανίχνευσης εγκυμοσύνης και βγήκε αρνητικό..Είχα κάνει και τεστ ωορηξίας άρα ξέρω με ακρίβεια πότε έγινε..5 Ιούνη είχα ωορηξία..υποτίθεται σήμερα είμαι 6 μέρες πριν την αναμεν΄όμενη περίοδο..καλό ΄ήταν να περίμενα αύριο αλλά είπαμε είμαι ανυπόμονη @Yrw..

Το θέμα είναι ΄΄οτι πιστεύω ότι δεν είμαι έγκυος κορίτσια και ξύπνησα πολύ απογοητευμένη..Ενώ κα΄πως καλά ήμουν το τελευταίο διάστημα τρέμω την περίοδο με πάει πίσω ψυχολογικά..

Ξύπνησα μέσα στην μαυρίλα..Γιατί να είναι τόσο δύσκολο ρε κορίτσια ;; Σήμερα όπως είπα δουλεύω..δεν μπορώ να πάω πουθενα να χαλαρωσω..τις προηγουμενες 2 φορες είχα μείνει έγκυος μετά από διακοπές..λέτε να πάω κανενα ταξιδάκι να ηρεμήσει το σώμα;

Καλέ γιατί προδικάζεις; Εμένα πάντα 3 μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο ξεκινάω να έχω αχνά τεστ πρώιμης ανίχνευσης φυσικά. 

Επίσης αφού ξέρεις ότι η συνταγή απαιτεί ταξιδάκι τι κάθεσαι; Για ξεκίνα να το οργανώνεις 😉

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια !!καλό Σαββατοκύριακο..εχθές έκλεισαν τα σχολεία,τελείωσαν και οι δραστηριότητες των παιδιών!! επιτέλους ώρα για ξεκούραση 😊🩷 την χρειάζομαι... ειδικά τώρα!🥰 

Δευτέρα αυχενική🙏 ❣️ μακάρι να πάνε όλα καλά!!θα δω και φύλο αν είναι αγοράκι σίγουρα 🤣 στα αγόρια μου το μάθαινα από την αυχενική καθώς κάτι προεξείχε ! Βέβαια γερό να είναι πρώτα από όλα 🙏 πείτε μου κάποια αν έχει ένστικτο για το φύλο του μωρού; @Παρασκευαιδου Ζαίρα εσύ;;;;

Με το καλό τη Δευτέρα! Εύχομαι να είναι κορίτσι γιατί έχεις ήδη 3 άντρες μέσα στο σπίτι, φτάνει 🤣

Τι ώρα έχεις την αυχενική; ΠΗΤ πότε έχεις;

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλημέρα εγώ τώρα θα ζηλέψω @Παρασκευαιδου για εμένα έκανες πρόβλεψη ,είδες κάτι στην γυάλα μήπως και δεν το είδα ή με προσπεράσες χαχαχχαχαχ.... 

Δημοσίευση

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για την υποστήριξη αυτές τις ημέρες.

Μπορειτε να μου απαντήσετε πότε να περιμένω περίοδο; Η μαία του γιατρού στο τηλέφωνο  μου είπε είτε σε λίγες ημέρες είτε το αργότερο σε λίγες εβδομάδες.

Ποναει η κοιλιά μου πολύ σήμερα χαμηλά αριστερά… Πονάω πολύ. Σαν να θέλω να πάω τουαλέτα, αλλά όλο το βράδυ σχεδόν και σήμερα το πρωί.

Μπορειτε να με κατατοπίσετε ;

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Μπορειτε να μου απαντήσετε πότε να περιμένω περίοδο; Η μαία του γιατρού στο τηλέφωνο  μου είπε είτε σε λίγες ημέρες είτε το αργότερο σε λίγες εβδομάδες.

Ποναει η κοιλιά μου πολύ σήμερα χαμηλά αριστερά… Πονάω πολύ. Σαν να θέλω να πάω τουαλέτα, αλλά όλο το βράδυ σχεδόν και σήμερα το πρωί.

Καλημέρα κορίτσι μου…κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εγώ στην βιοχημική μου, την μια μέρα είχα  χοριακη 140 κ την επόμενη μου ήρθε περίοδος. Το επιβεβαίωσα με τον γιατρό λίγες μέρες μετά γιατί μου βρήκε και την επικείμενη ωορρηξία. Πιστεύω θα σου έρθει σε λίγες μέρες. Ο μόνος λόγος που μπορεί να αργήσει παραπάνω είναι και το στρες..

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου…κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εγώ στην βιοχημική μου, την μια μέρα είχα  χοριακη 140 κ την επόμενη μου ήρθε περίοδος. Το επιβεβαίωσα με τον γιατρό λίγες μέρες μετά γιατί μου βρήκε και την επικείμενη ωορρηξία. Πιστεύω θα σου έρθει σε λίγες μέρες. Ο μόνος λόγος που μπορεί να αργήσει παραπάνω είναι και το στρες..

Ευχαριστώ Ρενα.

Ελπιζω να είσαι καλά!

Δημοσίευση

Κορίτσια, καλημέρα! Είμαι 6+2 σήμερα μετα από εξωσωματική. 5+4 πήγαμε στον γιατρό, έχουμε ενα μωρό, είδαμε αμνιακό και λεκιθικο, και θα ξαναπάμε στις 25. Στις 4 εβδομάδες που πήρα θετική χοριακη και για καμιά εβδομάδα είχα τσιμπηματακια και πονακια κάτω χαμηλά. Με ποναγε και το στήθος πολύ αλλά είχε ξεκινήσει να με ενοχλεί και πριν την ετ από τα φαρμακα. Εδώ και μια εβδομάδα σταμάτησαν τα πονακια και σήμερα το πρωί που σηκώθηκα εξαφανίστηκε διά μαγείας και ο πόνος στο στήθος (που ήταν ουσιαστικά το μόνο σύμπτωμα που είχα) και το μυαλό μου πήγε αμέσως στο κακό. Δηλαδή τώρα που έφυγε και αυτό δεν νιώθω τίποτα απολύτως. Είναι φυσιολογικο αυτο βρε κορίτσια; Τώρα τι σας ρωτάω και εσάς κυριακάτικα... Ξέρω δεν έχει ουσία να κάνω σενάρια στο μυαλό μου, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, μου είπε και ο γιατρός να μην ασχολούμαι με συμπτώματα, αλλά εχω αναστατωθεί. 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Λεεες;; Μακάρι να είναι διδυμάκια, θα πετάξω από τη χαρά μου.. θέλω πολλά παιδάκια και γιατί όχι να είναι και δυο με την πρώτη. Αμήν! αμήν! αμήν! 🙏🏼

Τα κουμάντα είναι σχετικά.. όταν έρχεται κάτι πάντα ο Θεός δίνει και τον τρόπο και τη λύση.. 🙃😉

στις πριν 9 λεπτά, ο/η almira είπε:

Κορίτσια, καλημέρα! Είμαι 6+2 σήμερα μετα από εξωσωματική. 5+4 πήγαμε στον γιατρό, έχουμε ενα μωρό, είδαμε αμνιακό και λεκιθικο, και θα ξαναπάμε στις 25. Στις 4 εβδομάδες που πήρα θετική χοριακη και για καμιά εβδομάδα είχα τσιμπηματακια και πονακια κάτω χαμηλά. Με ποναγε και το στήθος πολύ αλλά είχε ξεκινήσει να με ενοχλεί και πριν την ετ από τα φαρμακα. Εδώ και μια εβδομάδα σταμάτησαν τα πονακια και σήμερα το πρωί που σηκώθηκα εξαφανίστηκε διά μαγείας και ο πόνος στο στήθος (που ήταν ουσιαστικά το μόνο σύμπτωμα που είχα) και το μυαλό μου πήγε αμέσως στο κακό. Δηλαδή τώρα που έφυγε και αυτό δεν νιώθω τίποτα απολύτως. Είναι φυσιολογικο αυτο βρε κορίτσια; Τώρα τι σας ρωτάω και εσάς κυριακάτικα... Ξέρω δεν έχει ουσία να κάνω σενάρια στο μυαλό μου, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, μου είπε και ο γιατρός να μην ασχολούμαι με συμπτώματα, αλλά εχω αναστατωθεί. 

Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που τελικά παλινδρόμησε είχα από την αρχή έντονο πόνο στο στήθος, το κύριο σύμπτωμα μου δηλαδή ήταν αυτό, έντονη οσμή, ναυτίες ευτυχώς όχι έντονες και τραβηγματάκια χαμηλά. Όταν σταμάτησε η καρδούλα του μωρού στην 9η εβδομάδα, σταμάτησαν και τα συμπτώματα και το πρώτο και κύριο το στήθος. Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά και όταν 9+4 πήγαμε στη γιατρό για να κάνουμε τον υπέρηχο της είχα πει ότι νοιώθω πως κάτι δεν πάει καλά γιατί έφυγαν τα συμπτώματα.. εκείνη βέβαια για να με καθησυχάσει μου είπε ότι δεν θα συμβαίνει τπτ, πως συμβαίνουν αυτά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκα μόλις είδαμε το μωράκι στον υπέρηχο, είχε σταματήσει η καρδούλα. 

Δεν θέλω να σε πανικοβάλω, αυτό συνέβει σε μένα, δεν σημαίνει ότι θα συμβεί & σε σένα.

Εξάλλου τώρα σε κάθε περίοδο ενώ είχα φουλ πόνο στο στήθος και δεν μπορούσα να το ακουμπήσω, τώρα μετά την εγκυμοσύνη δεν νιώθω τπτ.. και πιστεύω πως και μετά την εμβρυομεταφορά δεν θα έχω συμπτώματα αυτή τη φορά. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η almira είπε:

Μήπως μείωσες τα φάρμακα που παίρνεις; Επίσης, οι ορμόνες αρχίζουν κ σταθεροποιούνται. Σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Αλλά όλοι κ σε μένα λένε πως τα συμπτώματα πάνε κ έρχονται! Οι περισσότερες φίλες μου, δεν είχαν κανένα σύμπτωμα…ίσως ναυτία αλλά σε πιο προχωρημένη εβδομάδα και όχι απόλυτα! Στην κόρη μου το στήθος μου παρέμεινε ανύπαρκτο όπως κ στα κανονικά μου 😂 ούτε πρήξιμο ούτε πόνος μέχρι που άρχισα να θηλάζω. Κ τώρα έχω μια αμυδρή ενόχληση στης θηλές σπανίως. Μπορείς να πας κ νωρίτερα για έναν υπέρηχο, αν είναι να σκας 😇 οι γιατροί θα με βάλουν black list αλλά πραγματικά, σε αυτήν την εγκυμοσύνη που πάω κάθε βδομάδα, είμαι πολύ πιο χαρούμενη από ότι στην πρώτη! 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Μήπως μείωσες τα φάρμακα που παίρνεις; Επίσης, οι ορμόνες αρχίζουν κ σταθεροποιούνται. Σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Αλλά όλοι κ σε μένα λένε πως τα συμπτώματα πάνε κ έρχονται! Οι περισσότερες φίλες μου, δεν είχαν κανένα σύμπτωμα…ίσως ναυτία αλλά σε πιο προχωρημένη εβδομάδα και όχι απόλυτα! Στην κόρη μου το στήθος μου παρέμεινε ανύπαρκτο όπως κ στα κανονικά μου 😂 ούτε πρήξιμο ούτε πόνος μέχρι που άρχισα να θηλάζω. Κ τώρα έχω μια αμυδρή ενόχληση στης θηλές σπανίως. Μπορείς να πας κ νωρίτερα για έναν υπέρηχο, αν είναι να σκας 😇 οι γιατροί θα με βάλουν black list αλλά πραγματικά, σε αυτήν την εγκυμοσύνη που πάω κάθε βδομάδα, είμαι πολύ πιο χαρούμενη από ότι στην πρώτη! 

οχι, δεν έχω αλλάξει κάτι στις δόσεις, παίρνω ακριβώς τα ίδια. Μάλλον αυτό θα κάνω, θα κλείσω να πάω μέσα στην εβδομάδα για υπέρηχο, τουλάχιστον ό,τι είναι να το ξέρω. 

@melitiniღ θυμάμαι κάπου το διάβασα που το έλεγες αυτό... Τι να πω, δεν ξέρω.

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η almira είπε:

οχι, δεν έχω αλλάξει κάτι στις δόσεις, παίρνω ακριβώς τα ίδια. Μάλλον αυτό θα κάνω, θα κλείσω να πάω μέσα στην εβδομάδα για υπέρηχο, τουλάχιστον ό,τι είναι να το ξέρω. 

@melitiniღ θυμάμαι κάπου το διάβασα που το έλεγες αυτό... Τι να πω, δεν ξέρω.

Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nerina είπε:

Στη βιοχημική εγώ τελευταία χοριακη Πέμπτη 500+ και Κυριακή μου κατέβηκε το αίμα. Αν πονάς λογικά θα κατεβει σιγά σιγά. Για μένα ήταν σαν μια πολύ άσχημη περίοδος με την πρώτη μέρα να έχω τρομερή αδυναμία. Αυτό τίποτα παραπάνω. Την επόμενη Παρασκευή η χοριακη είχε πέσει στο 10.

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα

Περιμένουμε νέα σου αύριο! 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλέ γιατί προδικάζεις; Εμένα πάντα 3 μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο ξεκινάω να έχω αχνά τεστ πρώιμης ανίχνευσης φυσικά. 

Επίσης αφού ξέρεις ότι η συνταγή απαιτεί ταξιδάκι τι κάθεσαι; Για ξεκίνα να το οργανώνεις 😉

Αν δεν πιάσει αυτό το μήνα τα παρατάω όλα και πάω ταξίδι χαχα

Π΄έρα από την π΄λάκα ..τώρα τον Αύγουστο θα κάτσουμε και οι 2..πιο πριν μόνο κάμμια μονοήμερη κι αυτό αν δεν δουλεύω ΣΚ

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Κορίτσι μου είμαστε μαζί..κι εγώ είχα θετικό τεστ 5 και 6/6..είναι πολύ νωρίς για τεστ.. νομίζω από Δευτέρα ξεκινάει το παράθυρο των 6 ημερών που δίνουν για τα πρώιμης 

Α είμαστε μαζί τι καλά..εγώ είχα υπολογίσει να μου ερχόταν περίοδος 20/6..αλλά τέλοσπαντων αφου λετε ολες οτι ειναι νωρις..εσύ θα κάνεις τεστ άμα δεις καθυστέρηση ή και πιο πριν;

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Καλησπέρα κορίτσι, εφόσον ήταν τόσο χαμηλή η χοριακη κ πονας είναι θέμα χρόνου να σου έρθει. Εύχομαι να το περάσεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται κ μετά να κάνεις σιγά σιγά μια καινούργια ζωή μακριά από ανθρώπους που δεν αξίζουν 🥰

στις πριν 5 ώρες, ο/η almira είπε:

Για να σε καθησυχάσω εγώ κ τις 2 φορές είχα κανονικά συμπτώματα ακόμη κ μετά την αποβολή, κ κάποιες μέρες μετά αφού έλεγα αφού δεν είμαι έγκυος γτ τόσα συμπτώματα ειδικά την πρώτη φορά. Οπότε μη δίνεις σημασία στα συμπτώματα πραγματικά έρχονται κ φεύγουν 😊

Στα δικά μου νέα κορίτσια πήγα στη γιατρό για υπέρηχο όλα καλά, τώρα περιμένω τις τα αποτελέσματα απο τις αιματολογικές τη Δευτέρα κ αν είναι όλα καλά 20 εως 23 θα μπούμε για ετ 😊🥰 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
    • Υπέροχα τα νέα σου σου έγραψα και στο άλλο θεματάκι αλλά δν κρατήθηκα να μην σχολιάσω και εδώ!!! Αχ με το καλό τα διδυμακια!!!! Να είναι πολύ πολύ γουρλίδικα φυσά καλά!!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε όσο πιο σύντομα!!!💗
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...