Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η almira είπε:

Συγχαρητήρια!! Εγώ δεν θα άντεχα, θα πήγαινα σήμερα! 

Ευχαριστώ πολύ!!! Απλά η επόμενη θα πέσει Κυριακή! Καλά δεν έγινε και κάτι αν πάω Δευτέρα! 

στις πριν 31 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Ωωωωω θετικότατο..!!!
Τι ωραία..!!! Μπράβο κορίτσι μου.. με το καλό μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Θα περιμένουμε και τη χοριάκη σου. Τελικά είσαι γρήγορο πιστόλι κι εσύ κι ο σύζυγος.. 😋

Ευχαριστώ πάρα πολύ! Τελικά ναι!! Τον είχα χαμένο αυτόν τον κύκλο δεν ξέρω τι φάση! Εσύ πως πας; σε τι φάση είσαι; 

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Ooo αυτό είναι πολύ θετικό!!!! Συγχαρητήρια!!! Βρε ακόμη δεν το αποφασίσατε μπαμ μπαμ έγινε!!! Όλα καλά να πάνε!!!!.Μπορείς και σήμερα να πας για χοριακή.

Ευχαριστώ πολύ! Ναι ήταν πιο γρήγορο κ από τη σκιά του! 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Συγχαρητήρια!!! Με τέτοια γραμμή εγώ θα πήγαινα για χοριακή!!! Με το καλό μπαμπ μπαμ με την πρώτη μπράβο σας 😊

Πάνω από 1500 χοριακή βλέπεις σάκο κ εμβρυιακα στοιχεία.... Με το κάλο!!!!

Ευχαριστώ πολύ! Ναι θα πάω! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Δεν άντεξα κ έκανα τεστ! 26η μέρα του κύκλου 

20250613_105812.jpg

Τέλειαααα. Συγχαρητήρια.. η καλύτερη εξέλιξη της ημέρας.. Άμα πάς τώρα για χοριακή μέχρι το απόγευμα αν όχι αύριο πρωί θα έχεις αποτελέσματα... Συγχαρητήρια ..!!! Αυτα τα τεστ εχω και εγώ δεν υποτίθεται ότι είναι και πρώωρης ανίχνευσης ?

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Yrw είπε:

Τέλειαααα. Συγχαρητήρια.. η καλύτερη εξέλιξη της ημέρας.. Άμα πάς τώρα για χοριακή μέχρι το απόγευμα αν όχι αύριο πρωί θα έχεις αποτελέσματα... Συγχαρητήρια ..!!! Αυτα τα τεστ εχω και εγώ δεν υποτίθεται ότι είναι και πρώωρης ανίχνευσης ?

Θερμά συγχαρητήρια @Pinacolada!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου.

θα ήθελα ειλικρινά να σας ευχαριστήσω όλες μέσα από την καρδιά μου.

Νιωθω πάρα πολλά, δεν ξέρω τι μου συμβαίνει. 
Δεν είμαι έγκυος, η τιμή της β-hCG δεν αυξάνεται φυσιολογικά στη σημερινή μέτρηση, δεν ήθελα να περιμένω περισσότερο ελπιζοντασ, μπορεί να πρόκειται για μια πολύ πρώιμη αποβολή, μου το είπε από χθες ο γιατρός και σήμερα μου το επιβεβαίωσε. 

Δεν πρόκειται για βιώσιμη εγκυμοσύνη.

Θα πάρω λίγο χρόνο να ηρεμήσω, νιώθω πολύ περίεργα…

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Δεν είμαι έγκυος, η τιμή της β-hCG δεν αυξάνεται φυσιολογικά στη σημερινή μέτρηση, δεν ήθελα να περιμένω περισσότερο ελπιζοντασ, μπορεί να πρόκειται για μια πολύ πρώιμη αποβολή, μου το είπε από χθες ο γιατρός και σήμερα μου το επιβεβαίωσε. 

Καλημέρα κορίτσι μου ,εχθές δεν πήγες στο Ιασω και ήταν 17? Μετά απο 2 ημέρες δεν διπλασιάζεται? Σου είπε ο γιατρός να πάς σήμερα να ξανακάνεις? 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

20250613_105812.jpg

ΑΑΑαααααααααααααααααααα με το καλόοοοοοοοοοο!!!! Τρέχα για χοριακή!!!! Hometest και τόσο κόκκινη θα είναι προς το τριψήφιο!!!!!

στις πριν 52 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια καλημέρα 

Ποτέ περίπου βλέπουμε τι γίνεται μέσα στην κοιλίτσα μας ??? Εγώ Δευτέρα έχω υπερυχο ,νωρίς Ε? 

Με χοριακή πάνω απο 1500-2000 μονάδες φαίνεται σάκος κ ίσως εμβρυικά στοιχεία. Πόσο θα είσαι τότε;

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Βρε αγάπη μου γλυκιά εχθές δεν έκανες χοριακή; Πήγες πάλι στο Ιασώ; Τι νούμερο βγήκε; Στις 48 ώρες ελέγχουμε πάλι όχι στο 24ωρο..

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Μα κοριτσι μου πρεπει να δεις 60-70% αυξηση στις 48 ωρες. Δεν εχεις κλεισει 48ωρο απο την 1η χοριακη! 😕 Μην το προδικαζεις. Κανε κι μια 3η σε 2 μερες.

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Αχ βρε κοριτσακι μου. Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια και πολυ κουραγιο για να αντεξεις οσα θα ερθουν. Παρε χρονο να κλαψεις να θρηνησεις και να παρεις της αποφασεις σου. Με τον συντροφο σου τι εγινε; Πως το πηρε;

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Ευχαριστώ πολύ!!! Απλά η επόμενη θα πέσει Κυριακή! Καλά δεν έγινε και κάτι αν πάω Δευτέρα! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ! Τελικά ναι!! Τον είχα χαμένο αυτόν τον κύκλο δεν ξέρω τι φάση! Εσύ πως πας; σε τι φάση είσαι; 

Ευχαριστώ πολύ! Ναι ήταν πιο γρήγορο κ από τη σκιά του! 

Ευχαριστώ πολύ! Ναι θα πάω! 

Κ όμως είδες εφόσον υπάρχουν επαφές πάντα υπάρχει ελπίδα κ είσαι η τρανή απόδειξη!!! Μπορεί το πρώτο να σας παίδεψε αλλά το δεύτερο είπε να κάνει αμέσως την εμφάνιση του 😊 Ναι σωστά πάνε καλύτερα αύριο κ μετά Δευτέρα, ΄έτσι κ αλλιώς από την γραμμή είσαι καρασίγουρα έγκυος 🥰

Εγώ κορίτσι μου ετοιμάζομαι για δεύτερη εμβρυομεταφορ΄ά. Σμρ έχω ξανά υπέρηχο κ αν όλα πάνε καλά 23-24 του μήνα θα την κάνουμε!!!

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Κορ΄ιτσι μου πόσο βγήκε δλδ? Αν κ κακώς έκανες σμρ θέλει 2 μέρες για να δεις διπλασιασμό. Έκτος αν έπεσε από το 17 πιο κάτω οπότε πρόκειται για βιοχημική 😕

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Nerina είπε:

Κανένας δε μου είπε να κάνω πάλι σήμερα μου είπαν Σάββατο, αλλά σήμερα στις 7.00 το πρωί ήταν 16.2 

Τώρα το είδα, λυπάμαι πολύ κορίτσι μου, οι περισσότερες εδώ μέσα το έχουμε ζήσει όλο αυτό.... Πάρε το χρόνο σου πέρασες τόσα πολλά τις τελευταίες μέρες κ σου εύχομαι πρώτα να ηρεμήσεις ψυχολογικά κ σωματικά!!! Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

20250613_105812.jpg

Έλα ρε!! Τα κατάφερε ο μπαγασας! 😂 Μια υπέροχη εγκυμοσύνη εύχομαι! Πητ Φεβρουαρίου έχεις λογικά αλλά έχουμε χώρο στην παρέα του Ιανουαρίου για νέες εγγραφές, απλώς έχασες το early bird fee! 😘

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Κανένας δε μου είπε να κάνω πάλι σήμερα μου είπαν Σάββατο, αλλά σήμερα στις 7.00 το πρωί ήταν 16.2 

Καταλαβα! Δεν το εχω ζησει. Παρε το χρονο σου να ηρεμησεις. Οτι χρειαστεις ειμαστε ολες εδω. 

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η annie! είπε:

ΑΑΑαααααααααααααααααααα με το καλόοοοοοοοοοο!!!! Τρέχα για χοριακή!!!! Hometest και τόσο κόκκινη θα είναι προς το τριψήφιο!!!!!

Με χοριακή πάνω απο 1500-2000 μονάδες φαίνεται σάκος κ ίσως εμβρυικά στοιχεία. Πόσο θα είσαι τότε;

Βρε αγάπη μου γλυκιά εχθές δεν έκανες χοριακή; Πήγες πάλι στο Ιασώ; Τι νούμερο βγήκε; Στις 48 ώρες ελέγχουμε πάλι όχι στο 24ωρο..

@annie! Λογικά 5 +2

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nerina είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Λυπάμαι κοριτσι μου για την εξέλιξη.. πάρε όσο χρόνο σου χρειάζεται γιατί σου ήρθαν πολλά μαζεμένα. Και εύχομαι όλα να γίνονται για το καλό σου και να βρεις την δύναμη να σταθείς πάλι δυνατή μην χασεις την πιστη και την ελπιδα σου για τα καλύτερα. 🙏🙏🙏

Δημοσίευση

@Pinacolada είμαι πολύ καλά κορίτσι μου, σήμερα το πρωί έκανα εξέταση προγεστερόνης που μου ζήτησε ο γιατρός (μόλις μου έστειλαν τα αποτελέσματα, είναι στο 0,50 οπότε θεωρώ πως είναι οκ για να ξεκινήσω τεχνητό κύκλο με prolutex και vasclor) και σε λίγη ώρα έχω και τον υπέρηχο. Αν είναι καλά κι εκεί με μορφολογία και πάχος ενδομητρίου, πρώτα ο θεός 🙏, ξεκινάω τα φάρμακα και από βδομάδα πάω για την ετ.! 

Δημοσίευση

@Nerina διαβάζω από χθες την ιστορία σου και θα σου πω την ωμή αλήθεια όπως την βλέπω εγώ. 

Καταρχάς αν έχω καταλάβει σωστά το αγόρι σου μένει ακόμα με τους γονείς του; Κι εσύ τόσο καιρό με τους γονείς σου έμενες; Δεν έχετε μείνει μαζί; Κάπου γράφεις ότι σας στηρίζουν οικονομικα, ισχύει αυτό;

Η εμπειρία μου, μου λέει ότι όταν κάποιος μένει με τους γονείς του είναι φερέφωνα αυτών και δεν μπορεί να σκεφτεί καθαρά τα δικά του θέλω και τις δικές του απόψεις. Αυτό το έχω δει από εμένα και από φίλους. Πιστεύω η καθαρή ενηλικίωση γίνεται όταν φεύγεις από το σπίτι των γονιών σου και στηριζεσαι στα πόδια σου (δλδ και οικονομική ανεξαρτησία).

Αν ισχύει ότι σας στηρίζουν οικονομικά, θεωρώ λάθος να ξεκινήσετε οικογένεια με τέτοια βάση. Όσο σας δίνουν λεφτά τόσο θα έχουν λόγο για τα πάντα που κάνετε (αν θα αγοράζετε κάτι, αν θα πάτε διακοπές κτλ). 

Προσωπικά θεωρώ πιο "σωστό" να γίνεται πρώτα γάμος και μετά παιδί γιατί έχω ακούσει αρκετές ιστορίες που οι άντρες το σκανε πριν γεννηθεί καν το παιδί. Ξέρω ότι μπορεί να ακουστεί οπισθοδρομικό αυτό, αλλά καλύτερα να είναι καλυμμένη η γυναίκα με έναν γάμο γιατί αυτή θα τα περάσει όλα όταν έρθει το παιδί. Η δικιά της ζωή θα άλλαξε 100%.

Ασχέτως της κατάληξης με την χοριακή. Θεωρώ ότι πρέπει να καθίσετε και να συζητήσετε σοβαρά αν θέλετε και πως θέλετε να είναι η οικογένεια σας και να δείτε αν τα βρίσκετε. Αν πιστεύεις φυσικά ότι αξίζει αυτός ο άνθρωπος να είναι δίπλα σου. Φτιάξτε μια ζωή χωρίς γονείς στη μέση!

Υ.Γ. Με τον άντρα μου όταν ήμασταν 7 χρόνια μαζί, αποφάσισε να μου κάνει πρόταση γάμου. Όταν το έμαθε ο πατέρας του ξέρεις τι του είπε; "Γιατί να δεσμευτείς τόσο μικρός (27 χρόνων τότε)?  Μπορεί να βρεις καμιά άλλη κοπέλα που να σου αρέσει καλύτερα" 🙄 Σοκ ο δικός μου. Με την οικογένεια του δεν είχαμε ποτέ καμία τριβή και όμως γύρισε και του είπε αυτό το πράγμα. Όπως δεν συμφωνούσαν οι δικοί του να μείνουμε μαζί γιατί είμασταν μικροί (25 χρόνων τότε). Αλλά ξέρεις τι; Μόνο να πουν μπορούσαν. Γιατί δουλεύαμε και είμασταν ανεξάρτητοι και ότι θέλαμε κάναμε. Φαντάσου όμως το σκηνικό αν του έδιναν λεφτά οι γονείς του; Θα του έλεγαν δεν σου δίνουμε λεφτά και τράβα χώρισε... Και αν δεν ήταν δυναμικός χαρακτήρας μπορεί να το έκανε... 

Τώρα είμαστε 11 χρόνια μαζί, 4 χρόνια παντρεμένοι, 1 παιδί και ένα στο δρόμο και τους γονείς σε ΑΠΟΣΤΑΣΗ! Μακριά και αγαπημένοι! Έτσι θέλει.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

20250613_105812.jpg

Συγχαρητήρια κοπέλα μουυυ! Ήρθε τόσο εύκολα αυτή τη φορά ❤️ και ο σύζυγος δεν θα χρειαστεί να ξεκινήσει τον μαραθώνιο από βδομάδα 😂 περιμένουμε την αντίδραση του 😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

@Nerina διαβάζω από χθες την ιστορία σου και θα σου πω την ωμή αλήθεια όπως την βλέπω εγώ. 

Καταρχάς αν έχω καταλάβει σωστά το αγόρι σου μένει ακόμα με τους γονείς του; Κι εσύ τόσο καιρό με τους γονείς σου έμενες; Δεν έχετε μείνει μαζί; Κάπου γράφεις ότι σας στηρίζουν οικονομικα, ισχύει αυτό;

Η εμπειρία μου, μου λέει ότι όταν κάποιος μένει με τους γονείς του είναι φερέφωνα αυτών και δεν μπορεί να σκεφτεί καθαρά τα δικά του θέλω και τις δικές του απόψεις. Αυτό το έχω δει από εμένα και από φίλους. Πιστεύω η καθαρή ενηλικίωση γίνεται όταν φεύγεις από το σπίτι των γονιών σου και στηριζεσαι στα πόδια σου (δλδ και οικονομική ανεξαρτησία).

Αν ισχύει ότι σας στηρίζουν οικονομικά, θεωρώ λάθος να ξεκινήσετε οικογένεια με τέτοια βάση. Όσο σας δίνουν λεφτά τόσο θα έχουν λόγο για τα πάντα που κάνετε (αν θα αγοράζετε κάτι, αν θα πάτε διακοπές κτλ). 

Προσωπικά θεωρώ πιο "σωστό" να γίνεται πρώτα γάμος και μετά παιδί γιατί έχω ακούσει αρκετές ιστορίες που οι άντρες το σκανε πριν γεννηθεί καν το παιδί. Ξέρω ότι μπορεί να ακουστεί οπισθοδρομικό αυτό, αλλά καλύτερα να είναι καλυμμένη η γυναίκα με έναν γάμο γιατί αυτή θα τα περάσει όλα όταν έρθει το παιδί. Η δικιά της ζωή θα άλλαξε 100%.

Ασχέτως της κατάληξης με την χοριακή. Θεωρώ ότι πρέπει να καθίσετε και να συζητήσετε σοβαρά αν θέλετε και πως θέλετε να είναι η οικογένεια σας και να δείτε αν τα βρίσκετε. Αν πιστεύεις φυσικά ότι αξίζει αυτός ο άνθρωπος να είναι δίπλα σου. Φτιάξτε μια ζωή χωρίς γονείς στη μέση!

Υ.Γ. Με τον άντρα μου όταν ήμασταν 7 χρόνια μαζί, αποφάσισε να μου κάνει πρόταση γάμου. Όταν το έμαθε ο πατέρας του ξέρεις τι του είπε; "Γιατί να δεσμευτείς τόσο μικρός (27 χρόνων τότε)?  Μπορεί να βρεις καμιά άλλη κοπέλα που να σου αρέσει καλύτερα" 🙄 Σοκ ο δικός μου. Με την οικογένεια του δεν είχαμε ποτέ καμία τριβή και όμως γύρισε και του είπε αυτό το πράγμα. Όπως δεν συμφωνούσαν οι δικοί του να μείνουμε μαζί γιατί είμασταν μικροί (25 χρόνων τότε). Αλλά ξέρεις τι; Μόνο να πουν μπορούσαν. Γιατί δουλεύαμε και είμασταν ανεξάρτητοι και ότι θέλαμε κάναμε. Φαντάσου όμως το σκηνικό αν του έδιναν λεφτά οι γονείς του; Θα του έλεγαν δεν σου δίνουμε λεφτά και τράβα χώρισε... Και αν δεν ήταν δυναμικός χαρακτήρας μπορεί να το έκανε... 

Τώρα είμαστε 11 χρόνια μαζί, 4 χρόνια παντρεμένοι, 1 παιδί και ένα στο δρόμο και τους γονείς σε ΑΠΟΣΤΑΣΗ! Μακριά και αγαπημένοι! Έτσι θέλει.

Δεν μπορω να αντιδρασω, αλλα με καλυψες σε οτι ειπες για το θεμα της @Nerina . Πολυ σωστη η τοποθετηση σου και συμφωνω απολυτα!

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Pinacolada είμαι πολύ καλά κορίτσι μου, σήμερα το πρωί έκανα εξέταση προγεστερόνης που μου ζήτησε ο γιατρός (μόλις μου έστειλαν τα αποτελέσματα, είναι στο 0,50 οπότε θεωρώ πως είναι οκ για να ξεκινήσω τεχνητό κύκλο με prolutex και vasclor) και σε λίγη ώρα έχω και τον υπέρηχο. Αν είναι καλά κι εκεί με μορφολογία και πάχος ενδομητρίου, πρώτα ο θεός 🙏, ξεκινάω τα φάρμακα και από βδομάδα πάω για την ετ.! 

Ολα καλα θα πανε κοριτσι μου!! Μην αγχωνεσαι!!! Τον επομενο μηνα θα εισαι εγκυος!! Θα αυξανονται οι εγκυουλες του θεματος της εξωσωματικης!! 🥰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην το λες… Πέρυσι με μια επαφή έμεινα έγκυος άσχετα που δεν προχώρησε κ τώρα με 2. Κ μάλιστα χωρίς να ξέρω πότε έγινε η ωορρηξία…. 
    • Μπράβο κοριτσάκι μου με την εξέταση όλα καλά!!! Ηρέμησες φαντάζομαι τώρα; Κορίτσι παιδί μου τι θες;;; Κιουρια🤣🤣🤣 Ναιιιι το μπουμπουκάκι είναι φίλη μου !!!
    • Τον ίδιο πηρα .Καθολου δε με βόλεψε .Επισης ο παιδίατρος μου είπε ότι τα μπιμπερό στο ψυγείο ότι  ξεσποστεορωνονται δεν έχει κανένα νόημα γενικά μου κατέρριψε τα πάντα που η άλλη δε μου είχε πει καν .Μου είπε μπορώ να έχω θερμό για 6 ωρες με ζεστό νερό όχι νερό στο ψυγείο με τα μπιμπερό .Τωρα αυτά μου είπε αυτά σας λέω κ εγώ 🤣🤣🤣Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας .Γράπτες οδηγίες για ολα.Κ επειδή κ εγώ είμαι επαγγελματίας υγείας βλέπεις τη διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη .Ενιωσα κ άσχημα που κάθισα δυο μήνες στην άλλη .Δεν έκανα πυρετό εμένα πολύ οκ .Τονδευτερο εμβόλιο μου είπε που είναι της μηνιγγίτιδας θα δώσει προληπτικά αντιπυρετικό γιατί αυτό κάνει πυρετό.
    • Κορίτσια υπήρχε μια εξέλιξη όχι πολύ θετική. Εχθές το βράδυ είδα καφετί αίμα στο εσώρουχο, επικοινώνησα με το γιατρό και με έστειλε αμέσως στο νοσοκομείο για να μη χάνω χρόνο, εκεί μου έκανε πάλι κολπικό υπέρηχο και είδε ένα μικρό σάκο ο οποίος δε φαινόταν προχθές.  Μου έκαναν και μια χοριακή μέσα σ ένα 24ωρο η οποία δεν είχε πάρει πολύ αύξηση,αλλά μια μικρή άνοδο.και μου έδωσαν χάπια προγεστερόνης.Πονο δεν έχω αλλά είναι όλα αβέβαια ακόμα. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...