Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Κορίτσια δεν ξέρω τι θα έκανα εάν δεν είχα εσάς εδώ να τα γράφω και να τα ξαναγράφω όλα αυτά.

Νιώθω φόβο.

Φοβο ότι τον έχασα, ότι θα στεναχωρήσω τους γονείς μου, ότι θα μείνω για πάντα μόνη μου. Δε θέλω κανέναν άλλο στη ζωή μου, έχω επενδύσει τόσα, νιώθω ότι χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου.

Ζω σε μια μικρή κοινωνία, φοβάμαι το κουτσομπολιό γιατί έτσι μεγάλωσα… Έχω συμβιβαστεί τόσα χρόνια με κάποια πράγματα. Ξέρω είναι εύκολο να λέμε «μη σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι» αλλά δεν είναι τόσο απλό στην πραγματικότητα. Εχω την οικογένειά μου, ναι. Εχω μια καλή φίλη, ναι. Αλλά κανέναν άλλο ουσιαστικά. Είχα αυτόν κι εδώ και τόσα χρόνια όλα τα κάναμε μαζί. Αυτός ήταν δίπλα μου σε όλα, οπως κι εγώ δίπλα του. 
Πώς γίνεται να τα διέλυσα όλα επειδή είχα 3 μέρες λάθος συμπεριφορά στους γονείς του;

Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να χαλαρ΄ωσεις όσο γίνεται γιατί τώρα είναι ή πιο σημαντική και η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σου.. Από τη στιγμη που ξέρει ότι είσαι έγκυος σίγουρα το έχει πει και στους δικους του ήδη, επομένως μην σου φανεί περίεργο αν εμφανιστούν ή αν προσπαθήσουν να σε πιέσουν ψωχολογικά για να κάνεις έκτρωση γιατί δεν θέλουν .Τα λόγια του είναι τα λογια τους.. Θέλει κουράγιο και μεγάλη απόσταση να το δεις όσο πιο ψύχραιμα γίνεται .. Η ψυχολόγος που σου πρότεινε η @Elli13 δεν είναι κακή ιδέα , έγω έκανα ψυχοθεραπεία 1 χρόνο και με έχει βοηθήσει , έστω να μιλήσεις να τα βγάλεις από μέσα σου..

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Κορίτσια δεν ξέρω τι θα έκανα εάν δεν είχα εσάς εδώ να τα γράφω και να τα ξαναγράφω όλα αυτά.

Νιώθω φόβο.

Φοβο ότι τον έχασα, ότι θα στεναχωρήσω τους γονείς μου, ότι θα μείνω για πάντα μόνη μου. Δε θέλω κανέναν άλλο στη ζωή μου, έχω επενδύσει τόσα, νιώθω ότι χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου.

Ζω σε μια μικρή κοινωνία, φοβάμαι το κουτσομπολιό γιατί έτσι μεγάλωσα… Έχω συμβιβαστεί τόσα χρόνια με κάποια πράγματα. Ξέρω είναι εύκολο να λέμε «μη σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι» αλλά δεν είναι τόσο απλό στην πραγματικότητα. Εχω την οικογένειά μου, ναι. Εχω μια καλή φίλη, ναι. Αλλά κανέναν άλλο ουσιαστικά. Είχα αυτόν κι εδώ και τόσα χρόνια όλα τα κάναμε μαζί. Αυτός ήταν δίπλα μου σε όλα, οπως κι εγώ δίπλα του. 
Πώς γίνεται να τα διέλυσα όλα επειδή είχα 3 μέρες λάθος συμπεριφορά στους γονείς του;

Αγάπη μου γλυκιά μια σχέση δε διαλύεται σ ένα τριήμερο όσο άσχημη να ήταν η συμπεριφορά σου. Αφορμή έψαχνε πιστεύω. Πάντα βάσει με τα λεγόμενα σου. Καταλαβαίνω πως τόσα χρόνια στηρίζεσαι σε αυτή τη σχέση κι έχεις δώσει όλο σου το είναι αλλά συμπεριφορές τύπου δεν ήμουν έτοιμος κλπ δείχνουν άλλα πράγματα. Δε διαλύεται ένα σπίτι σ ένα τριήμερο. Γιατι για μένα ο γάμος δεν είναι το μυστήριο ή μια υπογραφή στο δημαρχείο είναι η καθημερινότητα.. Ουσιαστικά σαν παντρεμένοι ήσασταν. Επίσης θέλεις να είσαι μ έναν άνθρωπο ο οποίος επηρεάζεται τόσο από τους γονείς του; Μόνη σου δε θα μείνεις για πάντα σε καμμία περίπτωση. Για όλους υπάρχει ο άνθρωπος τους. Πριν τον άντρα μου είχα 6 χρόνια σχέση, είχα επενδύσει τα πάντα, όταν χωρίσαμε συνειδητοποίησα πως το σκεφτόμουν ήδη 1 χρόνο και ουσιαστικά το είχα αποφασίσει το τελευταίο τρίμηνο. Και γω πίστευα πως είχε έρθει το τέλος του κόσμου αλλά εν τέλη όταν κατάφερα να ηρεμήσω και πέρασε ο καιρός είδα πως έπρεπε να γίνει και πως ήταν μόνο για καλό!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η almira είπε:

Εγώ σου το είπα, πας για τετραψήφιο!! Βουρ για υπέρηχο τώρα. Φτάνει με τις χοριακες πες τους! 

Αχ περιμένω τηλέφωνο τους ,εύχομαι να μην με ζητήσουν άλλη , αυτά τα πονακια περιόδου και ευκοιλια ποτέ περνάνε ??? 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Kateriniw είπε:

Αχ περιμένω τηλέφωνο τους ,εύχομαι να μην με ζητήσουν άλλη , αυτά τα πονακια περιόδου και ευκοιλια ποτέ περνάνε ??? 

Εγώ να σου πω έχω καμιά εβδομάδα που δεν νιώθω τίποτα. Δηλαδή μόνο το στήθος με πονάει και είναι λίγο φουσκωμένο, που οκ ήταν και πριν την ετ. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η almira είπε:

Εγώ να σου πω έχω καμιά εβδομάδα που δεν νιώθω τίποτα. Δηλαδή μόνο το στήθος με πονάει και είναι λίγο φουσκωμένο, που οκ ήταν και πριν την ετ. 

Εσύ είσαι μια βδομάδα πιο πάνω από μένα ,αχ μακάρι να περάσουν γιατί είναι πολύ αγχωτικά 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Εσύ είσαι μια βδομάδα πιο πάνω από μένα ,αχ μακάρι να περάσουν γιατί είναι πολύ αγχωτικά 

Τον ρώτησα τον γιατρό προχθές που πήγα και μου είπε να μην ανησυχώ, είναι η μήτρα που μεγαλώνει, δηλαδή αυτό που μου είπαν και όλα τα κορίτσια εδώ που ρώτησα. 

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η almira είπε:

Τον ρώτησα τον γιατρό προχθές που πήγα και μου είπε να μην ανησυχώ, είναι η μήτρα που μεγαλώνει, δηλαδή αυτό που μου είπαν και όλα τα κορίτσια εδώ που ρώτησα. 

Τέλος οι χωριακες ,αυτοί θέλουν 20 του μήνα να κάνω υπερυχο αλλά ο γυναικολόγος μου θέλει Δευτέρα χαχαχαχχα τόσα χρόνια που προσπαθούμε τον έχω χαζέψει έχει χαρεί περισσότερο από μένα ο γλυκούλης 

Δημοσίευση

@Nerina κορίτσι μου ότι και να έγινε το τριήμερο στο σπίτι των γονιών του δεν δικαιολογεί αυτή τη στάση! Μια σχέση 7 χρόνων και είχατε ξεκινήσει και μια προσπάθεια για ένα παιδάκι και τώρα τόσο απλά σου λέει να κάνεις έκτρωση; Σκέψου ότι και να γυρίσει τώρα αύριο μεθαύριο οι γονείς του μπορεί να κάνουν κουμάντο σε διάφορα άλλα πράγματα..από το παιδί μέχρι δεν ξέρω και εγώ τι.. πάρε τον χρόνο σου, προστάτεψε το σποράκι που έχεις μέσα σου να δούμε πως θα εξελιχθεί και κοιτα να είσαι εσύ καλά…μπορεί τώρα να σου φαίνεται βουνό όλο αυτό που έχεις να ανέβεις αλλά κάνε εικόνα ν ανεβαίνεις το ίδιο βουνό κάθε μέρα με ένα άτομο που υπολογίζει έτσι τη γνώμη των δικών του για εσένα..

Πιστεύω πως ότι έγινε ήταν για καλό! Στέλνω μεγάλη αγκαλιά ❤️

Δημοσίευση

@Nerina εχω σοκαριστει λιγακι ομολογω. Και με το λαθος του γιατρου που μπερδεψε τις περιπτωσεις;; αν ειναι δυνατον...θα συμφωνησω οτι πρεπει να παρεις μια ανασα και να δεις τα πραγματα σιγα σιγα. Αυτο που προεχει ειναι να κανεις χοριακη να δεις αν εισαι εγκυος που απ οτι φαινεται ειναι πολυ πιθανο. Επειτα τα συζητατε σε αλλη βαση με τον συντροφο σου. Ισως και εκεινος να σοκαριστηκε με αυτο που του ειπες και να χρειαζεται χρονο. Μακαρι να γινει αυτο που ειναι καλυτερο για ολους σας. Πες μας τα νεα σου μολις μαθεις..

Δημοσίευση

@Nerina εχω ενα θεμα με τα μηνυματα δεν ανεβαινουν αμεσως δεν ξερω γιατι τωρα ειδα και τα υπολοιπα που εγραψες. Εγω θα ευχηθω να εξελιχθουν τα πραγματα με τη χοριακη σου οπως ΕΣΥ επιθυμεις. Με τον συντροφο σου εξακολουθω να σοκαρομαι οταν διαβαζα αυτα που εγραφες πιστευα οτι οταν του εστειλες για το θετικο τεστ θα γθρνουσε αμεσως. Αυτο θα περιμενα εγω απο τον ανθρωπο που ειμαστε μαζι χρονια και προσπαθουσαμε για παιδακι. Επισης συγγνωμη κιολας αλλα φαινεται σαν να σε αμφισβητει;; οταν σου λεει οτι θα πατε και μαζι να κανετε ελεγχο σε νοσοκομειο..Δες τι θα σου πει ο γιατρος και πως θα παει και αποφασισε τι θελεις να κανεις. Καλα για τη μανα του προσωπικα οχι συγγνωμη ουτε να τη δω δε θα ηθελα!!!! Μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω περισσοτερο εχω βρεθει σε παρομοια θεση πολυ παλια και ξερω πως νιωθεις..

Δημοσίευση

@Nerina πρωτα απο ολα πρεπει να προστατεψεις το μωρο που εχεις μεσα σου. Μακαρι να πανε ολα καλα. Ομως πρεπει να δεις τι θα κανεις με τον συντροφο σου. Ειναι απαραδεκτος. Σου μιλαει για εκτρωση, σου λεει οτι φταις εσυ ενω περνας μια ευαισθητη περιοδο στην ζωη σου, οι γονεις του τον βαζουν να διαλεξει και αντι να τους πει εγω θα ειμαι με την γυναικα μου διαλεγει αυτους. Ισως ολο αυτο ηταν μια αφορμη να δεις το πραγματικο του προσωπο. Παρε τον χρονο σου να δεις τι θα γίνει με το μωρο και μετα θα ξεκαθαρισουν ολα. Αλλα σιγουρα δεν ειναι ανθρωπος για οικογενεια.

Δημοσίευση

@Nerina λοιπόν κορίτσι μου θα σου πω τη δική μου ιστορία μήπως και λίγο σου δώσω κουράγιο.

Ήμουν από μικρή ένα παιδί πολύ παιδί όμως, τελείως άβγαλτο και πολύ αγαθό. Μυαλό για αγόρια και σχέσεις και τέτοια ούτε καν.. λουλουδάκια και μελισσούλες εγώ! 😄
Για να μην τα πολυλογώ, στα 25 υπό πίεση κολλητής ότι τα χρόνια μου περνούν και εγώ ακόμη τπτ, μου γνωρίζει ένα τύπο. Δεν τον ήθελα από την αρχή, κάτι δεν μου άρεσε. Και το ένστικτο πάντα βγαίνει αλάθητο. Παρόλα αυτά τα φτιάχνω μαζί του και προχωράμε.. εμένα το μόνο που με ενδιέφερε ήταν από τότε να κάνω οικογένεια με έναν σωστό άνθρωπο και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι στις μέρες μας να βρεθεί ένας "σωστός" άνθρωπος για οικογένεια. Η περίπτωση δύσκολη. Αν και με 8 χρόνια διαφορά είχα να κάνω με έναν άνθρωπο κολλημένο στην κυριολεξία στο μπαμπά του. Οι γονείς του ήταν χωρισμένοι και αυτός μεγάλωσε με το μπαμπά. Ο τύπος ήταν πιο μπαμπάκιας πεθαίνεις. Τα έλεγε όλα στο μπαμπά και ο μπαμπάς έκανε κουμάντο στη σχέση μας. Εγώ άργησα δυστυχώς να το καταλάβω γιατί όπως είπα και πριν, πρώτη σχέση, άβγαλτη τελείως.
Τον αρραβωνιάστηκα. Πήραμε και βέρες και χρυσαφικά. Αρραβώνας κανονικός. 
Μάϊο ο αρραβώνας, Αύγουστο διακοπές Κρήτη με τον αδερφό και τη νύφη μου για ένα γάμο ξαδέρφου μας.
Καταλήξαμε ένα βήμα πριν ο αδερφός μου τον ρίξει στο λιμάνι του Ηρακλείου να τον φάνε τα ψάρια. 😄
Οι χειρότερες διακοπές της ζωής μου, έκλαιγα σχεδόν όλη μέρα. Ο τύπος ψυχάκιας και άρρωστος με το μπαμπά και γενικά με πολλά ψυχολογικά.
Επιστρέφουμε και εγώ είμαι με το ένα πόδι στην πόρτα. Παιδί επαρχίας άλλωστε φοβόμουν τι θα πει ο κόσμος και πως θα κάνω ρεζίλι την οικογένεια μου.. αποτέλεσμα αυτού.. να πιεστώ τόσο πολύ ψυχολογικά που μου γύρισε σε ψυχοσωματικό και κατέληξα σε ουρολόγο και ειδικό ουρολόγο ακράτειας γιατί κατούραγα πάνω μου στην κυριολεξία. 
Η διάγνωση του γιατρού.. δεν έχω απολύτως τπτ, είμαι υγιείς, απλά θα πρέπει να αποβάλω από τη ζωή μου τους τοξικούς ανθρώπους... και έτσι έκανα.. μίλησα στους γονείς μου και χώρισα.
Στο χωριό κλασικά έγινε σούσουρο.. μέχρι να βρεθεί κάποιος άλλος για να ασχοληθούν μετά από μένα.
Δεν το μετάνιωσα ποτέ που έφυγα.. απλά σκέφτομαι πολλές φορές πως αν είχα μείνει έγκυος από αυτόν θα το κρατούσα, ίσως έτσι να μην γάνιαζα τώρα με εξωσωματικές και τέτοια μιας και ο τωρινός μου σύζυγος "δεν μπορεί να κάνει παιδιά".

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα, δυστυχώς δεν έχω καλά νέα. ΄Ήρθε και σε εμένα η περίοδος για ακόμα μια φορά. Γιατί βρε κορίτσια μας παιδεύει τόσο;; Έχω πέσει πολυ ψυχολογικά απο την ώρα που το ανακάλυψα. Έχω αρχίσει και εξαντλούμαι σιγά σιγα... δεν υπάρχουν άλλα αποθέματα υπομονής. Κλείσαμε ένα χρόνο προσπαθειών.. η ΑΜΗ θα έχει πέσει κ άλλο.. δεν ξέρω τι να κάνω.. τα περιθώρια στενεύουν.  

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, δυστυχώς δεν έχω καλά νέα. ΄Ήρθε και σε εμένα η περίοδος για ακόμα μια φορά. Γιατί βρε κορίτσια μας παιδεύει τόσο;; Έχω πέσει πολυ ψυχολογικά απο την ώρα που το ανακάλυψα. Έχω αρχίσει και εξαντλούμαι σιγά σιγα... δεν υπάρχουν άλλα αποθέματα υπομονής. Κλείσαμε ένα χρόνο προσπαθειών.. η ΑΜΗ θα έχει πέσει κ άλλο.. δεν ξέρω τι να κάνω.. τα περιθώρια στενεύουν.  

Σε νιώθω κορίτσι μου λυπάμαι που πάλι απογοητευτηκες.... Εγω πλέον έχω επαναπωθεσει τις ελπίδες μου σε εξωσωματική και πάλι συνεχίζω να φοβάμαι για το αποτέλεσμα λόγο  χαμηλης ΑΜΗ... εσύ όμως έχεις ήδη δύο εγκυμοσύνες αν θυμάμαι καλά άρα μένεις... Απλώς σίγουρα η ΑΜΗ που πέφτει δεν βοηθάει είναι να πετύχεις το ένα κ καλό ωάριο και όλες οι συνθήκες να είναι ιδανικές...Εύχομαι όμως να σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις..  

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Αν κ είμαι σίγουρη ότι είναι θέμα χρόνου και θα έρθει, αν σε κάνει ν νιώθεις καλύτερα γιατί δεν βλέπετε για μια σπερματέγχυση; Το λέω γιατί εγώ στο μυαλό μου το έχω πολύ απλό και εύκολο, γι αυτό είχα ετοιμαστεί να κάνω κιόλας…ωστόσο είναι το κάτι παραπάνω που θα μπορούσες να κάνεις τώρα.

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Πιστεύω πολύ ότι είναι θέμα χρόνου να έρθει! Έχεις μείνει δύο φορές ήδη αυτό σημαίνει ότι το σύστημα λειτουργεί. Απλά δεν ήταν το timing ίσως ακόμα. Λογική η απογοήτευση σου κορίτσι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά θα ρθει το πιστεύω.

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ μόλις αδιαθέτησα και μάλιστα νωρίτερα , περίμενα αύριο και να την.. Αλλα πάμε για νέο κύκλο μην στεναχωριόμαστε. Έχουμε μείνει μια φορα τουλάχιστον και οι 2 ο΄πότε πάμε για νέο μήνα , νεα προσπάθεια...

Σίγουρα μας ρίχνει και εγ΄ώ το ίδιο νιώθω αλλά πιστεύω ότι φέτος θα ναι η χρονιά μας.. Θα τα καταφέρουμε...

Θετική σκέψη και βουρ ξανά στο πατσά που λένε!!! 😜

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Yrw είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ μόλις αδιαθέτησα και μάλιστα νωρίτερα , περίμενα αύριο και να την.. Αλλα πάμε για νέο κύκλο μην στεναχωριόμαστε. Έχουμε μείνει μια φορα τουλάχιστον και οι 2 ο΄πότε πάμε για νέο μήνα , νεα προσπάθεια...

Σίγουρα μας ρίχνει και εγ΄ώ το ίδιο νιώθω αλλά πιστεύω ότι φέτος θα ναι η χρονιά μας.. Θα τα καταφέρουμε...

Θετική σκέψη και βουρ ξανά στο πατσά που λένε!!! 😜

@Mantarini @YrwΔεν πειράζει κορίτσια μου, τι τώρα τι σε λίγους μήνες.. μη πέφτετε..ολά θα γίνουν!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Σε καταλαβαινω απολυτα. Κι εμεις 2,5-3 χρονια προσπαθουμε χωρις καμια συλληψη. Καπου η ολη κατασταση μας εχει κουρασει. Κι εγω νιωθω οτι δεν ξερω τι αλλο να κανω για να ερθει.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Θα κάνεις διακοπές .. σε έχω βάλει στο μάτι και θέλω πανηγυρικό ταγκ από εσένα προς εμένα με μπαλόνια κτλ και φωτογραφία. Είμαι βέβαιη δεν αργή η ώρα ...

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Θα κάνεις διακοπές .. σε έχω βάλει στο μάτι και θέλω πανηγυρικό ταγκ από εσένα προς εμένα με μπαλόνια κτλ και φωτογραφία. Είμαι βέβαιη δεν αργή η ώρα ...

Αφού το είπε η Ζαίρα τέλος 🥳😉😘 αγαπημένη μου Ζαίρα!!!❣️

Δημοσίευση

Αχ βρε @Mantarini πολύ λυπάμαι... Μην σκέφτεσαι έτσι για την αμη. Είμαστε τόσες με χαμηλή αμη. Βάλε ένα πιο μακροπρόθεσμο στόχο στο μυαλό σου ώστε να μην έχεις την πίεση του κάθε μήνα! Κλείσατε ένα χρόνο, βάλε στόχο άλλον έναν!! Πες μέχρι τον Ιούνιο του 26, οπότε θα λες ουυυ έχω χρόνο χαλαρά (ψυχολογικά εννοώ να λειτουργήσει). Εύχομαι να βρεις την ψυχολογία σου γρήγορα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αυτό είναι το θετικό τώρα στην 2η εγκυμοσύνη σου το ένιωσες από νωρίς, όχι φύλλο δεν έχουμε δει ακόμα εσείς μάθατε ; 
    • Καλησπέρα κορίτσι, για τις χοριακές θέλουμε διπλασιασμό κάθε 2-3 μέρες οπότε είσαι οριακά σε διπλασιασμό κάθε 3 μέρες από την πρώτη που έκανες μέχρι κ την χθεσινή. Εφόσον υπάρχει αύξηση είναι θετικό κ έχουμε δει περιπτώσεις να παίρνει μετά τα πάνω της η χοριακή σε νούμερο. Μόνο η επανάληψη θα δείξει την εξέλιξη. Όσον αφορά τον υπέρηχο λογικό με χοριακή 1090 να μην δει τπτ θέλει πάνω από 1500 για να εμφανιστεί ο σάκος. Εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν 🙏
    • Συγχαρητήρια κοπέλα μουυυ! Ήρθε τόσο εύκολα αυτή τη φορά ❤️ και ο σύζυγος δεν θα χρειαστεί να ξεκινήσει τον μαραθώνιο από βδομάδα 😂 περιμένουμε την αντίδραση του 😂😂
    • @Nerina διαβάζω από χθες την ιστορία σου και θα σου πω την ωμή αλήθεια όπως την βλέπω εγώ.  Καταρχάς αν έχω καταλάβει σωστά το αγόρι σου μένει ακόμα με τους γονείς του; Κι εσύ τόσο καιρό με τους γονείς σου έμενες; Δεν έχετε μείνει μαζί; Κάπου γράφεις ότι σας στηρίζουν οικονομικα, ισχύει αυτό; Η εμπειρία μου, μου λέει ότι όταν κάποιος μένει με τους γονείς του είναι φερέφωνα αυτών και δεν μπορεί να σκεφτεί καθαρά τα δικά του θέλω και τις δικές του απόψεις. Αυτό το έχω δει από εμένα και από φίλους. Πιστεύω η καθαρή ενηλικίωση γίνεται όταν φεύγεις από το σπίτι των γονιών σου και στηριζεσαι στα πόδια σου (δλδ και οικονομική ανεξαρτησία). Αν ισχύει ότι σας στηρίζουν οικονομικά, θεωρώ λάθος να ξεκινήσετε οικογένεια με τέτοια βάση. Όσο σας δίνουν λεφτά τόσο θα έχουν λόγο για τα πάντα που κάνετε (αν θα αγοράζετε κάτι, αν θα πάτε διακοπές κτλ).  Προσωπικά θεωρώ πιο "σωστό" να γίνεται πρώτα γάμος και μετά παιδί γιατί έχω ακούσει αρκετές ιστορίες που οι άντρες το σκανε πριν γεννηθεί καν το παιδί. Ξέρω ότι μπορεί να ακουστεί οπισθοδρομικό αυτό, αλλά καλύτερα να είναι καλυμμένη η γυναίκα με έναν γάμο γιατί αυτή θα τα περάσει όλα όταν έρθει το παιδί. Η δικιά της ζωή θα άλλαξε 100%. Ασχέτως της κατάληξης με την χοριακή. Θεωρώ ότι πρέπει να καθίσετε και να συζητήσετε σοβαρά αν θέλετε και πως θέλετε να είναι η οικογένεια σας και να δείτε αν τα βρίσκετε. Αν πιστεύεις φυσικά ότι αξίζει αυτός ο άνθρωπος να είναι δίπλα σου. Φτιάξτε μια ζωή χωρίς γονείς στη μέση! Υ.Γ. Με τον άντρα μου όταν ήμασταν 7 χρόνια μαζί, αποφάσισε να μου κάνει πρόταση γάμου. Όταν το έμαθε ο πατέρας του ξέρεις τι του είπε; "Γιατί να δεσμευτείς τόσο μικρός (27 χρόνων τότε)?  Μπορεί να βρεις καμιά άλλη κοπέλα που να σου αρέσει καλύτερα" 🙄 Σοκ ο δικός μου. Με την οικογένεια του δεν είχαμε ποτέ καμία τριβή και όμως γύρισε και του είπε αυτό το πράγμα. Όπως δεν συμφωνούσαν οι δικοί του να μείνουμε μαζί γιατί είμασταν μικροί (25 χρόνων τότε). Αλλά ξέρεις τι; Μόνο να πουν μπορούσαν. Γιατί δουλεύαμε και είμασταν ανεξάρτητοι και ότι θέλαμε κάναμε. Φαντάσου όμως το σκηνικό αν του έδιναν λεφτά οι γονείς του; Θα του έλεγαν δεν σου δίνουμε λεφτά και τράβα χώρισε... Και αν δεν ήταν δυναμικός χαρακτήρας μπορεί να το έκανε...  Τώρα είμαστε 11 χρόνια μαζί, 4 χρόνια παντρεμένοι, 1 παιδί και ένα στο δρόμο και τους γονείς σε ΑΠΟΣΤΑΣΗ! Μακριά και αγαπημένοι! Έτσι θέλει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...