Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια θα πάω αύριο το πρωί στο Ιασώ, μόλις πήρα τηλέφωνο αλλά μου είπαν ότι και τώρα να πάω αύριο το πρωί θα έχουν τα αποτελέσματα.

Ο φίλος μου ήταν πάντα δίπλα μου δε ξέρω ειλικρινά τι έχει συμβεί. Φέρεται πολύ περίεργα. Προσπαθούσαμε τόσο καιρό και τώρα μάζεψε τα πράγματα του και δεν είναι εδώ.

Πήρα τον γιατρό τηλέφωνο, ήταν οι μαίες του εκεί. Αν είμαι έγκυος θα αλλάξω γιατρό, οι κοπέλες μου είπαν στο τηλέφωνο ότι δε μπορεί να το είπαμε αυτό (για τις 7-8 ημέρες) μάλλον μπερδευτήκαμε με κάποια  εμβρυομεταφορά (!)

Εχει πολλή δουλειά λένε ο γιατρος, είχε και αρκετές έμβρυομεταφορές εκείνη την εβδομάδα και ίσως μπερδευτήκαμε, έπρεπε να περίμενε τουλάχιστον 12-14 μέρες. Έπαθα σοκ! 
Δεν ξέρω από πού να το πιάσω και πού να το αφήσω.

Νιώθω η πιο ηλίθια. Και στο τηλέφωνο που τον είχα πάρει μετά τη χοριακή, μας είπε ξεκάθαρα, δεν πειράζει κλπ.

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Κορίτσια θα πάω αύριο το πρωί στο Ιασώ, μόλις πήρα τηλέφωνο αλλά μου είπαν ότι και τώρα να πάω αύριο το πρωί θα έχουν τα αποτελέσματα.

Ο φίλος μου ήταν πάντα δίπλα μου δε ξέρω ειλικρινά τι έχει συμβεί. Φέρεται πολύ περίεργα. Προσπαθούσαμε τόσο καιρό και τώρα μάζεψε τα πράγματα του και δεν είναι εδώ.

Πήρα τον γιατρό τηλέφωνο, ήταν οι μαίες του εκεί. Αν είμαι έγκυος θα αλλάξω γιατρό, οι κοπέλες μου είπαν στο τηλέφωνο ότι δε μπορεί να το είπαμε αυτό (για τις 7-8 ημέρες) μάλλον μπερδευτήκαμε με κάποια  εμβρυομεταφορά (!)

Εχει πολλή δουλειά λένε ο γιατρος, είχε και αρκετές έμβρυομεταφορές εκείνη την εβδομάδα και ίσως μπερδευτήκαμε, έπρεπε να περίμενε τουλάχιστον 12-14 μέρες. Έπαθα σοκ! 
Δεν ξέρω από πού να το πιάσω και πού να το αφήσω.

Νιώθω η πιο ηλίθια. Και στο τηλέφωνο που τον είχα πάρει μετά τη χοριακή, μας είπε ξεκάθαρα, δεν πειράζει κλπ.

Ναι κορίτσι μου πιο μετά έπρεπε να κάνεις χοριακή και όχι όταν σου είπε. Μάλλον κάποιο μπέρδεμα έγινε. Οσο για τον φίλο σου δεν θα πω κάτι. Είναι δύσκολες καταστάσεις αυτές και εσύ εύαλωτη. Δες πρώτα αν είσαι έγκυος, που θετικό είναι το τεστάκι, δύσκολα να κάνει λάθος και μετά η απόφαση είναι δική σου και μόνο. Έχουμε και την @Katiana1987 στην παρέα μας που είναι και εκείνη μονογονέας ίσως θα μπορούσες να μιλήσεις μαζί της. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Το 2,8 χοριακη 7 μέρες μετά την ωορρηξία δεν τον παρεξενεψε καθόλου; Μόλις είχε γίνει η εμφύτευση και είχε αρχίσει να ανεβαίνει όπως φαίνεται...

Πρεπει να μπερδεψε τις ασθενεις. Γενικα οι γιατροι δεν θυμουνται τα περιστατικα (μην σου πω δεν σε θυμουνται καν), γι αυτο και οι μαιες τους κανουν κανουν ενα briefing.

Δημοσίευση

Κορίτσια δεν αντέχω, προσπαθώ να του μιλήσω, να τον κάνω να σκεφτεί λογικά, δεν ξέρω τι έχει πάθει!! Κάθομαι απλά στο σπίτι και κλαίω, είμαστε τόσα χιλιόμετρα μακριά, δεν αντέχω άλλο.

Τι θα κάνω; Πόση υπομονή; Πόσο χρόνο να του δώσω; Να επικοινωνήσω με κάποιον τρίτο; Με την οικογένεια του; Να ζητήσω συγγνώμη; Τι θα κάνω; 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Κορίτσια δεν αντέχω, προσπαθώ να του μιλήσω, να τον κάνω να σκεφτεί λογικά, δεν ξέρω τι έχει πάθει!! Κάθομαι απλά στο σπίτι και κλαίω, είμαστε τόσα χιλιόμετρα μακριά, δεν αντέχω άλλο.

Τι θα κάνω; Πόση υπομονή; Πόσο χρόνο να του δώσω; Να επικοινωνήσω με κάποιον τρίτο; Με την οικογένεια του; Να ζητήσω συγγνώμη; Τι θα κάνω; 

Γλυκιά μου αν θέλεις την γνώμη μου, πάρε τον χρόνο σου. Τώρα αυτός είναι που πρέπει να σε ψάξει μετά τα όσα του είπες…

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Πάρε το χρόνο σου κορίτσι μου και άφησε τον λίγο. Ηρέμησε όσο μπορείς ειδικά αν είσαι έγκυος χρειάζεται ψυχραιμία. Προέχει ο εαυτός σου αυτή τη στιγμή. Και φυσικά θέλεις δίπλα σου έναν σύντροφο που να είναι μαζί σου σε όλα εύκολα και δυσκολα. Πάρε λίγο απόσταση κι εσύ, δες το αποτέλεσμα της χοριακής και βήμα βήμα. 

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Κορίτσι μου προφανώς είσαι έγκυος... μάλλον λόγο λάθους, μπερδέματος δεν ξέρω τι σε βάλανε να κάνεις τόσο νωρίς...7 μέρες μετά την ωορρηξία πιθανόν κ η εμφύτευση να μην είχε γίνει..  Πάρε αύριο το αποτέλεσμα σου και αν είναι θετικό κοίτα την υγεία σου και δώσε χρόνο και σε αυτόν να καταλάβει τι έχει γίνει εκ του αποτέλεσματος... αυτό που θέλατε κ προσπαθούσατε και σας πίεζε τόσο καιρό μάλλον έγινε και κάτω από αυτές τις περίεργες συνθήκες.. θα πρέπει να συνειδητοποιήσει και αυτός της κατάσταση και να δει καθαρά και να ξανασκεφτει το μέλλον του και μέλλον σας. Εσύ κάνε όπως νιώθεις και οτι ελαφρύνει την ψυχούλα σου. Δεν μπορούμε να σου πούμε εμείς δώσε μια βδομάδα η ένα μήνα... εσύ τον ξέρεις καλύτερα. Εγώ αυτό που πιστεύω είναι ίσως  δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη το πως έχει η κατάσταση...

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Καλησπέρα Κοριτσάκι μου , είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάς και σήμερα αντί να χαίρεσαι κλαίς.

Αν θέλεις τη γνώμη μου αρχικά πάρε μερικές ανάσες, κοίταξε αυτό το τεστ που είναι θετικό και είναι κάτι που ήθελες καιρό, Δεν ξέρω που πιστεύεις, αλλά για μένα έλαβες αυτό που ήθελες έστω και σε αυτή τη κατ΄άσταση. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται , ούτε εγώ ούτε κανείς δεν μπορούμε να σου πούμε πως θα το περάσεις όλο αυτό.. Ο Συγκεκριμένος άνθρωπος δεν ξέρεις αν έχει επηρεαστεί από κάπου ή όχι και σίγουρα δεν θα ζητήσεις συγγνώμη ενώ έχεις ζητήσει γιατι παλέυεις να φτιάξεις και να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου, όλοι κάνουμε λάθη αν δεν ξέρει τόσα χρόνια τι είχε δίπλα του και ξαφνικά πνίγηκε θα μπορούσες και εσυ να πνιγείς αλλά κρατήθηκες και πάλεψες.. Μην πέσεις τώρα .. Ειλικρινά στο λέω, έχω περάσει αρκετά στη ζωή μου που δεν είναι της παρούσης και μιλάω εκ πείρας ότι τώρα είναι που πρέπει να κρατήσεις κουπί για σεένα πρώτα και για το παιδ΄ί που λαχταράς, προέχει η ψυχική σου υγεία.

Σίγουρα θα πέσεις σίγουρα θα πονέσεις μα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να σηκωθείς και να αγωνιστείς για ΣΕΝΑ πρώτα.. Αν δεν θέλει να είστε μαζί και τι θα γίνει άστον να σκεφτεί και αυτός λίγο ακόμα, μόλις έμαθε ότι θα γίνει πατέρας ενώ έφυγε.. Μάλλον του πέφτει βαρύς ο εγωισμός να γυρίσει έτσι απλά. (χωρίς να τον ξέρω- ΄΄οτι και να έγινε με ένα τέτοιο νέο μετά από προσπάθειες θα έπρεπε να έρθει τρέχοντας ότι και να έγινε ) Στη τελική δεν το αποφάσισες μόνη σου όλο αυτό , Ούτε του το φύλαγες για έκλπηξη.

Πάρε λοιπόν Αέρα κράτα λουριά και πάμε αύριο για χοριακή και βήμα - βήμα. Είμαστε όλες μαζί σου και όλες δίπλα σου αυτη τη στιγμή και σίγουρα όλες θέλουμε το καλύτερο για σένα και για εμάς. Για αυτό είμαστε Εδω.

Δημοσίευση
στις On 9/6/2025 at 10:10 ΜΜ, ο/η Iris9 είπε:

@sisi93 την έχω πάρει την κρέμα την βάζω σπάνια παρόλο π ο γιατρός μ είπε ναι είναι οκ επειδή το chatgpt δε το συνιστά για συχνή χρήση..και λέω αν έχει δίκιο ας έχω καλύτερα μελανιασμα..

@Iris9Αλήθεια; πρώτη φορά το ακούω,,εμένα ο φαρμακοποιός μου τη σύστησε..δεν είναι φαρμακευτική..εγώ έπαιρνα αυτή της Apivita

Δημοσίευση

@Nerina εχω σοκαριστει λιγακι ομολογω. Και με το λαθος του γιατρου που μπερδεψε τις περιπτωσεις;; αν ειναι δυνατον...θα συμφωνησω οτι πρεπει να παρεις μια ανασα και να δεις τα πραγματα σιγα σιγα. Αυτο που προεχει ειναι να κανεις χοριακη να δεις αν εισαι εγκυος που απ οτι φαινεται ειναι πολυ πιθανο. Επειτα τα συζητατε σε αλλη βαση με τον συντροφο σου. Ισως και εκεινος να σοκαριστηκε με αυτο που του ειπες και να χρειαζεται χρονο. Μακαρι να γινει αυτο που ειναι καλυτερο για ολους σας. Πες μας τα νεα σου μολις μαθεις..

Δημοσίευση

@NerinaΚαλησπέρα κορίτσι μου, διάβασα όσα έγραψες και μέχρι να καταφέρω να σου απαν΄τήσω σε σκεφτόμουν συνέχεια (δούλευα εως τωρα)...

Αυτό που θέλω και εγώ να σου πω είναι ότι εσεις οι δυό ξερετε τι εχετε περασει και προφανως τετεοιες καταστασεις μας βρίσκουν συνδυαστικά και με άλλα προβληματα κι υποχρεωσεις που τρεχουν..

Προφανως είστε και οι 2 πιεσμένοι και τίποτα από όλα αυτά δεν αντιπροσωπεύουν τι άνθρωποι είστε γιατί τωρα λειτουργείτε με γνωμονα το θυμό. Εσύ ξέρεις τον ανθρωπο σου και σε τι ψυχολογία βρίσκεται..απλώς στην προσπάθεια σας να ξεθυμάνετε..ξεσπάτε ο ένας πάνω στον άλλον πληγώνοντας ο ένας τον άλλον..Μπορεί να θεωρούμαστε εμείς τα "επείγοντα" περιστάτικα, όμως και οι άνδρες περνάνε ζόρια..

Τα συναισθήματα αυτά και η δυσκολία του να μείνεις έγκυος μόνο θυμό και απόγνωση φέρνουν , απλά μη ξεχνάμε ότι και οι ανδρες το βιώνουν εξίσου αποθαρρυντικά και ας μη το δείχνουν όσο εμεις, επίσης και αυτοί επιμερίζονται το χρέος του να φέρουν λεφτά στο σπίτι και αγχ'ωνονται με τις δουλειες τους, γιατί νιώθουν τον ανδρισμό τους μεσα από τη δουλεια..

Γιατί στα λέω όλα αυτά; Γιατί εμεις δεν  μπορούμε να σου πούμε με βεβαιότητα αν αξίζει ή δεν αξίζει, εσεις οι δύο και κυρίως εσυ ξερεις τι άνθρωπο είχες δίπλα σου γιατί μιλάμε για πολλά χρόνια..Μη ακους κανενα στο αν αξιζει ή δεν αξίζει ο άνθρωπος σου,,εσύ εχεις την απαντηση και ΜΟΝΟ ΕΣΥ.

Εγώ θα σου πρότεινα να του δώσεις χρόνο γιατί έχει παραδώσει τώρα, επικοινωνήστε μετά από ώρες που θα έχει φύγει ο θυμός και δες τι θα γίνει με τη χοριακή σου..

Ηρέμησε και σκεψου οτι τιποτα δεν κριθηκε ακομα..

Εγώ θα σου πω ,,μετα απο 2 αποβολες..στην πρώτη ήμασταν οκ..με σταθηκε οσο τιποτα, με πηγαινε βολτες..στη 2η μετα το πρώτο 2μηνο αρχίσαμε να τα παίζουμε..να φανταστείς την μέρα της επετείου μας μαλώσαμε πιο άγρια από ποτέ..για βλακείες..αλλά ήταν συσσωρευμένα νεύρα και θυμός..

Από εκείνη τη μέρα αποφασίσαμε ότι δεν θα το αφήσουμε να μασ καταβάλει..οικογένεια είμαστε έτσι και αλλιω΄ς και πραγματικά μετά από αυτό το καβγά,,απελευθερώθηκα κάπως..

Συγνω΄μμη για το σεντόνι αλλά επειδη΄ και εμεις μετα απο τόσα χρόνια μαζί, είπαμε λόγια βαριά και πρώτη φορά φοβήθηκα για τη σχέση μας,, σε συμβουλέυω να του πεις πόσο τον καταλαβαίνεις, ΄ότι είναι μια φάση θυμού και να συζητήσετε μεταξύ σας ήρεμα και κατανόηση.

Τώρα αν πιστεύεις ότι έληξε και δεις ότι δεν σου συμπαραστέκεται εκεί θα πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις..αλλά πιστεύω πως είναι μια δ΄ύσκολη φάση που δοκιμάζεστε γερά..όλες περάσαμε από εκεί..Η φάση δοκιμάζει πολύ τις ψυχικές μας αντοχές..

Εύχομαι οτι είναι να γίνει, να γίνει για καλό και με το καλό :)

Δημοσίευση

@Nerina γενικά η ζωή παίζει τα πιο απίθανα σενάρια, θεωρώ ότι μπορεί να μη το πιστεύει ότι είσαι έγκυος και να του το λες μόνο και μόνο για να τον κάνεις να γυρίσει.... 

Πήγαινε κάνε χοριακη αύριο το πρωί και εφόσον έχεις τα αποτελέσματα στείλε να τα δει, είναι σε άρνηση αυτή τη στιγμή. 

Μη πιάσεις να μιλήσεις σε κάποιον άλλο, μπορεί να κάνει πιο δυσκολη τη κατάσταση ανάμεσα σας. 

Μια μεγάλη αγκαλιά γι' αυτό που περνάς αυτή τη στιγμή, μην αφήσεις κανέναν και τίποτα να σου χαλάει το όνειρο σου. 

Δημοσίευση
στις On 10/6/2025 at 9:13 ΜΜ, ο/η Yrw είπε:

Καλησπέρα σε όλες!! Θα προσπαθήσω να μιλήσω όσο πιο περιληπτικά αν και δεν είναι εύκολο (καθότι δίδυμος Πολυλογάς 😀) .. Ειμαι 33 και το Δεκ του 2024 έμαθα ότι ήμουν έγκυος που είχαμε αποφασίσει για παιδάκι και είχαμε ξεκινήσει ελεύθερα και ενώ πλησίαζα να κλείσω το 3μηνο παλινδρόμησε και δυστυχώς έκανα απόξεση! Μετά τις ανάλογες αναμονές και διαδικασίες αποφασίσαμε τον προηγούμενο μήνα να ξεκινήσουμε πάλι. Ο προηγούμενος μήνα πήγε λιγάκι χαμένος γιατί δεν ήμουν ποτέ να παρακολουθώ γόνιμες μέρες κτλ, σκεφτείτε τη προηγούμενη φορά έμεινα με μια ελεύθερη επαφή τυχαία την ημέρα της ωορρηξίας (και δεν είχα ιδέα) ,έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε αυτό το μήνα πιο εντατικά.. έχω κύκλο 28-30 κανονικά αν δεν έχω καθυστέρηση θα είναι να έρθει στις 13/06. Δυστυχώς όμως όλο το καιρό και ειδικά τώρα που ξεκινάμε πιο εντατικά με κυριεύει το άγχος έχω αγοράσει και τεστ ωορηξια και συνέχεια κοιτάω όλα τα συμπτώματα .Σπανια πριν τη παλίνδρομη είχα συμπτώματα περιόδου και δεν είχα δώσει σημασία , πλέον έχω τα πάντα και πιο έντονα. Εχθές αν και νωρίς έκανα τεστ και ήταν αρνητικό γιατί μου έχουν πει ότι μπορεί να βγει και λάθος αν δεν έχει φτάσει η καθυστέρηση. Παρόλα αυτά αυτή τη φορά έχω καποια συμπτώματα το στήθος μου είναι αρκετά παραπάνω πρησμένο ακόμα και από το προηγούμενο μήνα (αυτό είναι και κάτι που μου δίνει ελπιδες )και έχω και κάτι τσιμπηματάκια οπως πριν τη περιοδο(είναι όπως όταν ήμουν έγκυος) έχω αρκετά πονάκια χαμηλά (δεξιά πιο έντονα -αριστερά και χαμηλά στο κέντρο ) είτε έρχονται και φεύγουν είτε καμιά φορά διαρκούν ), στις 8/06 είχα εκείνη την ημέρα 3 φορές μέσα στη μέρα κάτι κράμπες και μετά αφού σταμάτησαν είχα κάτι κολλώδες υγρά ελάχιστα πηκτά . Να σημειώσω ότι από την ωορηξια και μέχρι σήμερα έχω συχενεια μέσα στην ημέρα υγρά άλλοτε λεπτό ρευστά και υπολευκα και άλλοτε υδαρές. Σήμερα ειδικά είμαι όλη μέρα υγρή αρκετά όχι νερουλά αλλά βλέννα λεπτόρρευστη και διαφανής . Συγγνώμη για τη πολυλογία μου και τις περιγραφες μου) αλλά ήθελα να συστηθώ για να γνωριστούμε και να μιλάμε να μου δίνετε και να δίνω όση δύναμη μπορώ και εγώ. Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία και ελπίζω σύντομα όλες μανούλες!!!

@YrwΚαλησπέρα κορίτσι, θα σου έλεγα να μη δίνεις καθόλου σημασία στα σημάδια αυτά για΄τι οπως είπε και ενα κοριτσι παραπανω, μοιαζουν με της περιοδου, μακαρι να υπηρχε τροπος να καταλαβαιναμε απο την πρωτη κιολας στιγμή αλλά νομλιζω ότι δεν είναι να βασιζομαστε σε τιποτα..

Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν ειχα κανενα προωρο συμπτωμα όσα και να διάβαζα, εγώ δεν ένιωθα τίποτα και όμως ήμουν,,στη δεύτερη είχαν πρηστεί κάπως οι θηλές και το στήθος (πράγμα που δεν συνέβαινε ποτέ πριν) και όντως ήμουν, όταν άρχισα να νυστάζω παραπάνω (αλλά μετά την καθυστέρηση )εκεί κατάλαβα ότι είμαι..

Τον προηγούμενο μη΄να (που ήταν και ο πρώτος των προσπαθειών) είχα το πρήξιμο σε στήθος και θηλές αλλά τίποτα τελικά..

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..εγω αλλη φορά δεν βασίζομαι σε κάνενα σύμπτωμα.. :D

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nerina είπε:

Πρέπει να πάρετε το χρόνο σας, είστε σε ένταση και ό,τι κι αν δείτε τώρα είναι συναισθηματικά φορτισμένο.

Επίσης προσπαθούσατε πολύ λίγο καιρό για να φορτωθεις τόσο άγχος κι αγωνία. Είχα χάσει κι εγώ τον εαυτό μου κάποια στιγμή μέσα στην προσπάθεια αλλά ο σύζυγος άντεξε το άγχος και τα νεύρα μου. Δεν αντέχουν δυστυχώς όλοι.

Το τεστ μου φαίνεται για εξάτμισης, γκρί η γραμμή, δεν είμαι σίγουρη.

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η sisi93 είπε:

@YrwΚαλησπέρα κορίτσι, θα σου έλεγα να μη δίνεις καθόλου σημασία στα σημάδια αυτά για΄τι οπως είπε και ενα κοριτσι παραπανω, μοιαζουν με της περιοδου, μακαρι να υπηρχε τροπος να καταλαβαιναμε απο την πρωτη κιολας στιγμή αλλά νομλιζω ότι δεν είναι να βασιζομαστε σε τιποτα..

Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν ειχα κανενα προωρο συμπτωμα όσα και να διάβαζα, εγώ δεν ένιωθα τίποτα και όμως ήμουν,,στη δεύτερη είχαν πρηστεί κάπως οι θηλές και το στήθος (πράγμα που δεν συνέβαινε ποτέ πριν) και όντως ήμουν, όταν άρχισα να νυστάζω παραπάνω (αλλά μετά την καθυστέρηση )εκεί κατάλαβα ότι είμαι..

Τον προηγούμενο μη΄να (που ήταν και ο πρώτος των προσπαθειών) είχα το πρήξιμο σε στήθος και θηλές αλλά τίποτα τελικά..

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..εγω αλλη φορά δεν βασίζομαι σε κάνενα σύμπτωμα.. :D

Καλησπέρααα, Να σου την αληθεια και εγω αυτό σκέφτομαι, Είναι αρκετά ψυχοφθόρο να κοιτάω συμπτώματα υπάρχουν δεν υπάρχουν...Στη πρώτη μου δεν είχα τίποτα και τη ημέρα που ήταν να έρθει αντιλήφθηκα πρισμένο στήθος, ούτε πόνουθς όυτε τίποτα από οτι θυμάμαι. Προσπαθω να το πάρω απόφαση ότι δεν είμαι έγκυος και αυτό το μήνα κ, κανονικά τη παρασκεύη με Δευτέρα θα πρέπει να αδιαθετήσω για να ξεκιν΄ήσουμε πάλι.  Το συζητήσαμε και με τον άντρα μου και είπαμε να ηρεμήσουμε και να το απολαύσουμε απλά πιο εντατικά και όπως τα καταφέραμε τη πρώτη φο΄ρά έτσι και τώρα.. Θα έρθει σε όλες μας απλά θέλει υπομονή και όπως είπες και εσύ θα περιμένουμε τουλάχιστον τη καθυστ΄έρηση χωρίς σημασία στα συμπτώματα γιατί  ακόμα και τα τεστ είναι ψυχοφθόρα πια..

Πάμε για νέο μήνα και καινούριο σποράκι..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Yrw είπε:

Καλησπέρααα, Να σου την αληθεια και εγω αυτό σκέφτομαι, Είναι αρκετά ψυχοφθόρο να κοιτάω συμπτώματα υπάρχουν δεν υπάρχουν...Στη πρώτη μου δεν είχα τίποτα και τη ημέρα που ήταν να έρθει αντιλήφθηκα πρισμένο στήθος, ούτε πόνουθς όυτε τίποτα από οτι θυμάμαι. Προσπαθω να το πάρω απόφαση ότι δεν είμαι έγκυος και αυτό το μήνα κ, κανονικά τη παρασκεύη με Δευτέρα θα πρέπει να αδιαθετήσω για να ξεκιν΄ήσουμε πάλι.  Το συζητήσαμε και με τον άντρα μου και είπαμε να ηρεμήσουμε και να το απολαύσουμε απλά πιο εντατικά και όπως τα καταφέραμε τη πρώτη φο΄ρά έτσι και τώρα.. Θα έρθει σε όλες μας απλά θέλει υπομονή και όπως είπες και εσύ θα περιμένουμε τουλάχιστον τη καθυστ΄έρηση χωρίς σημασία στα συμπτώματα γιατί  ακόμα και τα τεστ είναι ψυχοφθόρα πια..

Πάμε για νέο μήνα και καινούριο σποράκι..

@YrwΚαλά στα λέω..εύχομαι να τα ακούσω και εγώ..αλλά κακά τα ψέματα ας ηρεμήσουμε να απολαυσουμε και το καλοκαίρι, αφού εγινε μια φορά θα ξανασυμβεί..εγώ που πήρα για πολλοστή φορά τέστ πρόωρης ανίχνευσης, τι μου λες εμένα τώρα :DΟύτε την αναμενόμενη περίοδο δεν μπορώ να περιμένω..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η sisi93 είπε:

@YrwΚαλά στα λέω..εύχομαι να τα ακούσω και εγώ..αλλά κακά τα ψέματα ας ηρεμήσουμε να απολαυσουμε και το καλοκαίρι, αφού εγινε μια φορά θα ξανασυμβεί..εγώ που πήρα για πολλοστή φορά τέστ πρόωρης ανίχνευσης, τι μου λες εμένα τώρα :DΟύτε την αναμενόμενη περίοδο δεν μπορώ να περιμένω..

@sisi93εγώ έχω και τεστ π΄ρώωρης και ωορηξιας και ψηφιακά.. Γενικά εφοδιάζω mini περίπτερο..χαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Yrw είπε:

@sisi93εγώ έχω και τεστ π΄ρώωρης και ωορηξιας και ψηφιακά.. Γενικά εφοδιάζω mini περίπτερο..χαχαχα

@αν μπορούσαμε να κάνουμε τεστ από την επόμενη ημέρα θα έκανα.. Σε καταλαβαίνω απόλυτα , ενώ λέω υπομονή κάπως βρίσκομαι με το τεστ στο χερι, Για αυτό είπα τέρμα, πρέπει να ηρεμήσουμε λιγάκι και να το απολάυσουμε...

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Yrw είπε:

@αν μπορούσαμε να κάνουμε τεστ από την επόμενη ημέρα θα έκανα.. Σε καταλαβαίνω απόλυτα , ενώ λέω υπομονή κάπως βρίσκομαι με το τεστ στο χερι, Για αυτό είπα τέρμα, πρέπει να ηρεμήσουμε λιγάκι και να το απολάυσουμε...

χαχα ασέ εγώ έχω πλουτίσει τα φαρμακεία..και ειδικά ένα συγκεκριμένο..θα λένε μα τι κάνει αυτή πια..ανά 3μηνο τσουπ πάλι εκεί..άσε άσε..είμαστε φύσει λιγάκι ανυπόμονες..ας χαλαρώσουμε λοιπόν και θα ΄έρθει είμαι σίγουρη.. :) 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η sisi93 είπε:

χαχα ασέ εγώ έχω πλουτίσει τα φαρμακεία..και ειδικά ένα συγκεκριμένο..θα λένε μα τι κάνει αυτή πια..ανά 3μηνο τσουπ πάλι εκεί..άσε άσε..είμαστε φύσει λιγάκι ανυπόμονες..ας χαλαρώσουμε λοιπόν και θα ΄έρθει είμαι σίγουρη.. :) 

Μακάρι ανυπομονώ για αυτή τη στιγμή , αλλά όπως λες , υπομονή εξάλλου τώρα ξέρουμε και αναμένουμε..  :)❤️

Δημοσίευση

Καλημέρα! Επειδή λέτε για τεστ, έχω πάρει ένα πακέτο με 30 ωορρηξίας και 10 εγκυμοσύνης όταν είπαμε να βάλουμε μπροστά για το δεύτερο και πρόλαβα να χρησιμοποιήσω μόνο 1 εγκυμοσύνης. Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει καλά το μωράκι μου αν τα χρειάζεται κάποια κοπέλα μπορώ να τα χαρίσω και ελπίζω να φέρουν τύχη. Χαλάνε αυτά; Μια έμπειρη παρακαλώ να μας πει!

Δημοσίευση

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Καλημέρα! Επειδή λέτε για τεστ, έχω πάρει ένα πακέτο με 30 ωορρηξίας και 10 εγκυμοσύνης όταν είπαμε να βάλουμε μπροστά για το δεύτερο και πρόλαβα να χρησιμοποιήσω μόνο 1 εγκυμοσύνης. Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει καλά το μωράκι μου αν τα χρειάζεται κάποια κοπέλα μπορώ να τα χαρίσω και ελπίζω να φέρουν τύχη. Χαλάνε αυτά; Μια έμπειρη παρακαλώ να μας πει!

Ναι έχουν ημερομηνία λήξης, δυστυχώς!
Λες εσύ έχεις πάρει 30 + 10, εγώ τι να πω που έχω πάρει 100 + 40 😄😄που ξέρω ότι ο σύζυγος είναι και μονόσφαιρος σε πολυβόλο.  🤣

Δημοσίευση

@Nerina στείλε μου προσωπικό κορίτσι μου αν θέλεις! 

Εγώ του ανακοίνωσα πως είμαι έγκυος μόλις στην 7η εβδομάδα. Η μπουμπού είναι 10 μηνών και δε θέλει ούτε να τη δει! Εγώ... Στον 7ο ουρανό με το πλασματάκι που μου έδωσε ο Θεός! Μόνες μας και μια χαρά είμαστε!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katerinioo αρκετα??? Πλακα μας κανεις? Μονο αρκετα? Εμενα τα απογεύματα με ζοριζει καπως κ νιώθω ψόφια οχι να ηθελε κ ολη μερα αγκαλια. Πολύ δύσκολη φάση περνατε. Μήπως τ ενοχλει τ γαλα? Του φερνει πονακια κ αέρια μηπως? Μακάρι να στρώσει γρήγορα. Δ μπορω να καταλάβω ακριβώς που νιωθεις ότι πονας. Εγω μερικες φορες νιωθω πονο χαμηλα στα κοκκαλα στο ισχύο. Όπως όταν ανοίγε στην εγκυμοσύνη. Καμία φορά οταν σηκώνομαι νιωθω να κάνει κάτι σαν κρακ κρακ, σαν τριξιμο. Κορίτσια εμενα τελικά την πιανει μια ανησυχια τ απογεύματα. Άλλοτε πιο χαλαρή Άλλοτε πιο έντονη. Χθες ψοφησαμε. Σήμερα ήταν πιο χαλαρά. Ισως βοήθησε π την έβαλα κ στο μαρσιπο όταν ξεκίνησε τ χαζα της. Κ όταν λέω χαζα να εξήγησω, ξεκιναει κλαιει, τη σηκώνω, σταματαει κ μετα απο λίγο τ ίδια, την βαζω στηθος πινει πινει κ μετα ξεκιναει τ κλάμα, τη σηκώνω αγκαλια, την κουνάω, την αφήνω κατω κτλ,  δ βολευεται πουθενα. Σήμερα μόλις ξεκίνησε την έβαλα στο μαρσιπο κ τέλος. Μεχρι κ σκουπα εβαλα μ αυτήν πάνω μου. Φανηκε να της αρέσει.
    • https://gr.shop-orchestra.com/gr/βρεφικα-ειδη/γεύμα/είδη-γεύματος/καρέκλες-φαγητού-ανυψωτήρες/υψηλή-καρέκλα-2-σε-1-capucine---λευκό-PRETY8.html?gad_source=1&gad_campaignid=22643770787&gclid=CjwKCAjw9anCBhAWEiwAqBJ-c35fnyVuETW4mn-qXJWTcQSTCfoc1ZYomyv1QX2yUmQ10R9dF3MVNxoC4SsQAvD_BwE Εγώ αυτή πήρα στην πρώτη μου κόρη + μαξιλαράκι. Σταμάτησε να κάθεται τώρα η μεγάλη,  επειδή βάζω τη μικρή σκέψου 😂  Επειδή ήθελα κάτι να καθαρίζεται εύκολα κ να πλένεται,  είναι εξαιρετικό!  Επίσης για το blw πρέπει να κάθεται κ να στηρίζεται 100% για αυτό κ γίνεται μετά το 6μηνο.  Αχ να σας πω ότι εμείς αυτές τις ημέρες ηρεμήσαμε λίγο... μας τσάκισε ο 5ος μήνας ε?!
    • Καλησπέρα κορίτσια. Περνάμε περίεργη φάση εμείς. Ο μικρούλης μόνο αγκαλίτσα θέλει όλη όλη όλη μέρα. Αν κάνω ότι τον ακουμπάω κάπου κλάμα. Ούτε μαρσιπο δεν θέλει. Κλαίει και εκεί. Δύο μέρες τώρα. Αρκετά κουρασμένη μπορώ να πω. Ηθελα να ρωτήσω αν καμιά σας είχε θέμα με το ηβικό οστό. Είχα ένα πόνο χαμηλά όταν περπατάω ή κάθομαι και με είδαν χθες και μου είπαν είναι το ηβικό οστό. Αν έχει καμία εμπειρία, ήθελα να δω αν έφτιαξε με το καιρό. Μου είπε η μαία ότι μπορεί να φτιάξει στις 6-8 βδομαδες μπορεί και όχι και να χρειαστώ θεραπεία. Η αλήθεια είναι με δυσκολεύει καθημερινά ο πόνος.    Κατά τα άλλα μπήκα σήμερα και έψαξα τις μάρκες που προτείνατε και θα πάρω κάποιο θερμό και εγώ. Τα μπιμπερό τα έχετε με ψυγειακι; Ψάχνω και εκεί κάτι να τα μεταφέρω αν έχετε προτάσεις. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...