Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Στο Βαθύ θα μείνουμε, κοιτάμε τώρα να βρούμε σπιτι από όσους παίρνουν μετάθεση και θα φύγουν. Μακριά από την Αθήνα και πιστεύω οπουδήποτε θα είναι πολύ καλύτερα. Και να φανταστείς εγώ Αθήνα έχω ζήσει όλη μου τη ζωή, αλλά μετά το παιδί σαν να άλλαξε κάτι μέσα μου, δεν μου έκανε πλέον, ήθελα ηρεμία, ησυχία, πιο αργους ρυθμούς ζωης. Πολύ χαίρομαι που ακούω τόσα θετικά 😁😁

Κι εγώ Αθήνα μεγάλωσα, πήγα για 1,5 χρόνο στη Σάμο μόνιμα (3 ο σύζυγος, κ εμείς για τα μόρια πήγαμε) κ τώρα Θεσσαλονίκη! Τη Σάμο δεν την αλλάζω!! Αν τα είχαμε ζυγίσει καλύτερα, μάλλον θα μέναμε μόνιμα στη Σάμο!! Τελείως διαφορετικοί ρυθμοί, τελείως διαφορετικοί άνθρωποι!! Αλλάζουν οι ηλικίες, οι προτεραιότητες και οι απαιτήσεις που έχεις οπότε όλα αυτά που μου λες είναι απολύτως φυσιολογικα!! Εύχομαι να περάσετε τόσο όμορφα όσο κι εμείς!!!!❤️

Δημοσίευση

Αχ ζηλευω με αυτα που λετε για τη διαμονη στο νησι!! Κι εγω Αθηνα ειμαι ολη μου τη ζωη περαν των φοιτητικων μου χρονων που εμεινα στα Γιαννενα 4 χρονια. Ο αντρας μου ειναι απο το Ναυπλιο και θα θελαμε τοσο πολυ να μπορουσαμε να παμε εκει τωρα με το παιδι. Νιωθω πως θα ειχαμε τελειως διαφορετικη ποιοτητα ζωης καθε φορα που παμε εκει νιωθω οτι αναπνεω και μονο που για να παμε οπου θελουμε κανουμε 5 10 λεπτα αρκει. Εγω θα μπορουσα να παω λογω δουλειας δυστυχως ομως για τον αντρα μου ειναι δυσκολο..

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Στο Βαθύ θα μείνουμε, κοιτάμε τώρα να βρούμε σπιτι από όσους παίρνουν μετάθεση και θα φύγουν. Μακριά από την Αθήνα και πιστεύω οπουδήποτε θα είναι πολύ καλύτερα. Και να φανταστείς εγώ Αθήνα έχω ζήσει όλη μου τη ζωή, αλλά μετά το παιδί σαν να άλλαξε κάτι μέσα μου, δεν μου έκανε πλέον, ήθελα ηρεμία, ησυχία, πιο αργους ρυθμούς ζωης. Πολύ χαίρομαι που ακούω τόσα θετικά 😁😁

Συγχαρητήρια για την μετάθεση κορίτσι μου και εγώ πιστεύω πως είναι πολύ καλά εκεί δεν έχω πάει βέβαια αλλά για τα παιδεία σου θα είναι το καλύτερο δώρο πιστεύω, να ζουν σε ένα ήρεμο μέρος η Αθήνα δεν είναι για παιδεία εγώ δεν θα μπορούσα να μείνω και μόνη εκει  όχι με παιδεια 

και εγώ σε χωριό μένω παραθαλάσσια μέσα στην φύση έχουμε κάποια αρνητικά εδώ αλλά πιστεύω για τα παιδιά είναι πολύ καλά 

Με το καλό να πάτε 😊

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Iris9 είπε:

@almira το βρήκες τελικά με τις ενέσεις?εμενα ακόμα μερικές μ κάνουν πολύ μαύρο σημάδι.

δεν θα έλεγα ότι το βρήκα ακριβώς! 🙃 Είναι μέρες που δεν κάνω σημάδι και άλλες που κάνω μελανίτσα, αν και δεν νομίζω ότι κάνω κάτι διαφορετικό. Γενικά μια απειροελάχιστη σταγόνα αίμα να βγει, θα κάνω μελανιά. Πλέον τις κάνω μόνο προς το πάνω μέρος της κοιλιάς και προς τα έξω. Με βολεύει και μου κάνει λιγότερες μελανιές για κάποιο λόγο. Επίσης, επειδή δεν τρυπάνε εύκολα το δέρμα μου, απλά σπρώχνω λίγο παραπάνω και μπαίνει. Στην αρχή φοβόμουν και άμα έβλεπα ότι δεν μπαίνει απομάκρυνα τη βελόνα, την ανέβαζα ψηλά και την έβαζα με φόρα και δύναμη. Με είδε και ο άντρας μου μια μέρα και μου κάνει δίνε τες σε εμένα αν είναι να στοχεύω να σου τις πετάω 😅 Δεν πιέζω, δεν σκουπίζω το σημείο και αφήνω και λίγη ώρα την μπλούζα ανεβασμένη. Δοκίμασε και παγάκι, και εγώ που ρώτησα μου είπαν τα κορίτσια ότι βοηθάει. Γενικά από όσο καταλαβαίνω πολλά κορίτσια έχουν θέμα με τις αντιπηκτικές, οπότε δεν ξέρω αν θα βοηθήσουν αυτά που σου γράφω...

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η almira είπε:

δεν θα έλεγα ότι το βρήκα ακριβώς! 🙃 Είναι μέρες που δεν κάνω σημάδι και άλλες που κάνω μελανίτσα, αν και δεν νομίζω ότι κάνω κάτι διαφορετικό. Γενικά μια απειροελάχιστη σταγόνα αίμα να βγει, θα κάνω μελανιά. Πλέον τις κάνω μόνο προς το πάνω μέρος της κοιλιάς και προς τα έξω. Με βολεύει και μου κάνει λιγότερες μελανιές για κάποιο λόγο. Επίσης, επειδή δεν τρυπάνε εύκολα το δέρμα μου, απλά σπρώχνω λίγο παραπάνω και μπαίνει. Στην αρχή φοβόμουν και άμα έβλεπα ότι δεν μπαίνει απομάκρυνα τη βελόνα, την ανέβαζα ψηλά και την έβαζα με φόρα και δύναμη. Με είδε και ο άντρας μου μια μέρα και μου κάνει δίνε τες σε εμένα αν είναι να στοχεύω να σου τις πετάω 😅 Δεν πιέζω, δεν σκουπίζω το σημείο και αφήνω και λίγη ώρα την μπλούζα ανεβασμένη. Δοκίμασε και παγάκι, και εγώ που ρώτησα μου είπαν τα κορίτσια ότι βοηθάει. Γενικά από όσο καταλαβαίνω πολλά κορίτσια έχουν θέμα με τις αντιπηκτικές, οπότε δεν ξέρω αν θα βοηθήσουν αυτά που σου γράφω...

Ναι ναι κι εγώ τα κάνω όλα αυτά. Βάζω παγάκι και πριν την κάνω νομίζω το νιώθω λιγότερο. Σχεδόν εκεί που αρχίζει ο αφαλός δεξιά και αριστερά διαπίστωσα είναι το καλύτερο να μη κάνεις σημάδια αλλά χτύπα χτύπα μαύρισε κι εκεί. Εμένα προχθές στα ξαφνικά το μεσημέρι μ άνοιξε το σημείο της ένεσης και άρχισε να τρέχει αίμα για κάποιες ώρες. Αυτό μου δημιούργησε ανασφάλεια να πάω θάλασσα μήπως ανοίγει το τσίμπημα γενικώς...

Όσες κάνετε ενέσεις θα κάνετε μπάνιο κανονικά στη θάλασσα?

Δημοσίευση

@Elli13μου τέλεια. Ως άνθρωπος της πρωτεύουσας και πλέον μόνιμα Λευκάδα, θα σου πω ένα πράγμα... όντως είναι πολύ όμορφα και τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Σκέψου πως το 2023 ειχα σκοπό να γυρίσω Αθήνα. Και μόλις έμαθα πως έρχεται η μπουμπού... είπα τέλος δεν υπάρχει περίπτωση να πάω το παιδί μου να μεγαλώσει στην Αθήνα. Θα μεγαλώσει μέχρι το δημοτικό ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ εδώ και μετά το βλέπουμε. Σκέψου πως με το που γέννησα, πέρασα τα χαρτιά μου στη Λευκάδα και η Ισμήνη-Μαρία θεωρείται δημότης Λευκάδος από τη γέννηση της.

Καλή αρχή αγαπημένη μου!!! 

Υγ. Όσο για τη ζέστη... Άστο! Δεν παλεύεται! Εγώ νόμιζα πως θα πάθω κάτι κι εγώ και το μωρό! Τα πόδια ΤΟΎΜΠΑΝΟ! Αισθανόμουν σαν μπαλόνι έτοιμο να εκραγεί. Διψούσα συνέχεια και όσο έπινα νερό, τόσο πρηζόμουν!!! Υπομονή καρδούλα μου!

Δημοσίευση

@Kateriniwείναι απόλυτα φυσιολογικά αυτά τα πονάκια ακόμα κι αν δεις λίγο ροζ. Κι εγώ το 1ο τρίμηνο στην αλλαγή του μήνα και κοντά στην ημερομηνία που θα μου ερχόταν περίοδος τα είχα αυτά. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

@Elli13μου τέλεια. Ως άνθρωπος της πρωτεύουσας και πλέον μόνιμα Λευκάδα, θα σου πω ένα πράγμα... όντως είναι πολύ όμορφα και τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Σκέψου πως το 2023 ειχα σκοπό να γυρίσω Αθήνα. Και μόλις έμαθα πως έρχεται η μπουμπού... είπα τέλος δεν υπάρχει περίπτωση να πάω το παιδί μου να μεγαλώσει στην Αθήνα. Θα μεγαλώσει μέχρι το δημοτικό ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ εδώ και μετά το βλέπουμε. Σκέψου πως με το που γέννησα, πέρασα τα χαρτιά μου στη Λευκάδα και η Ισμήνη-Μαρία θεωρείται δημότης Λευκάδος από τη γέννηση της.

Καλή αρχή αγαπημένη μου!!! 

Υγ. Όσο για τη ζέστη... Άστο! Δεν παλεύεται! Εγώ νόμιζα πως θα πάθω κάτι κι εγώ και το μωρό! Τα πόδια ΤΟΎΜΠΑΝΟ! Αισθανόμουν σαν μπαλόνι έτοιμο να εκραγεί. Διψούσα συνέχεια και όσο έπινα νερό, τόσο πρηζόμουν!!! Υπομονή καρδούλα μου!

Λευκάδα... Τι υπέροχα 😍😍😍 

Ένα μπάνιο πήγαμε χτες και κάναμε περίπου 1 ώρα να φτάσουμε και άλλο τόσο να γυρίσουμε. Που δεν είχε και κίνηση λόγω του ότι πολλοί έχουν φύγει για το τριήμερο. Απαλευτη κατάσταση. Σίγουρα υπάρχουν και μειονεκτήματα, πχ ευκαιρίες εργασίας για εμένα που είμαι στον ιδιωτικό τομέα, αλλά από όταν έγινα μαμά προτεραιότητα μου είναι η οικογένεια μου και η ποιότητα ζωής μας. Εξάλλου, η δουλειά μου είναι τόσο μακριά που κάθε μέρα οδηγούσα περίπου 2,5 ώρες πηγαινελα. Άλλη τραγική κατάσταση....

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, φιλιά στο ζουζούνι σου 🩷🩷

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Iris9 είπε:

Ναι ναι κι εγώ τα κάνω όλα αυτά. Βάζω παγάκι και πριν την κάνω νομίζω το νιώθω λιγότερο. Σχεδόν εκεί που αρχίζει ο αφαλός δεξιά και αριστερά διαπίστωσα είναι το καλύτερο να μη κάνεις σημάδια αλλά χτύπα χτύπα μαύρισε κι εκεί. Εμένα προχθές στα ξαφνικά το μεσημέρι μ άνοιξε το σημείο της ένεσης και άρχισε να τρέχει αίμα για κάποιες ώρες. Αυτό μου δημιούργησε ανασφάλεια να πάω θάλασσα μήπως ανοίγει το τσίμπημα γενικώς...

Όσες κάνετε ενέσεις θα κάνετε μπάνιο κανονικά στη θάλασσα?

Για ποιες ενέσεις λέτε; Συγνώμη δεν τα έχω διαβάσει όλα . Εάν θέλετε τις αντιπιπτικες θέλει σιγά σιγά να βάζετε το υγρό μέσα. 90 μοιρες

Για τις άλλες δεν είχα ποτέ θέμα . Προσωπικά οπότε δεν ξέρω 

Δημοσίευση

@Iris9Εμένα πάντως στις ενέσεις με βοηθούσε να βγάζω πριν τον αέρα και πεταγόταν ελάχιστο υγρό και μετά έβαζα είτε αριστερά είτε δεξιά του αφαλου αφού πρώτα συγκέντρωνα το δέρμα σφιγγοντας με δύο δάχτυλα την κοιλιά στο σημείο της ένεσης με κλίση 90 μοιρών πολυ σωστα. Εχω κάνει μετά από κάθε καισαρική 14 μέρες ενέσεις. Εννοείται μου άφηναν μελανιές κάποιες φορές. 

Ναι κάποιες φορές έτρεχε λίγο αίμα. Πατούσα με δύναμη βαμβάκι με οινόπνευμα για 2 λεπτά.

Δημοσίευση

@Παρασκευαιδου @evaioan σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ναι τα κάνω όλα με τις αντιπηκτικές αλλά πάλι δε πετυχαίνουν όλα. Σήμερα για παράδειγμα πάλι ενώ ήταν καλή ούτε σημάδι κατά το μεσημέρι στα καλά καθούμενα άρχισε να βγάζει αίμα στα καλά καθούμενα. Ε μετά από κανένα δίωρο όλα οκ πάλι. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά! Σήμερα 27η μερα δοκιμασα ενα self clear και ηταν αρνητικό. Αλλά επειδή είναι η πρώτη φορα που το χρησιμοποιω δεν γνωρίζω την αξιοπιστία τους. Έχει καποια εμπειρία απο τα συγκεκριμένα τεστ;Λογω αργιών ηταν το μοναδικό που βρήκα!

Δημοσίευση
στις On 7/6/2025 at 11:49 ΠΜ, ο/η Kateriniw είπε:

Ναι ναι μίλησα και πριν με είπε να ηρεμήσω δεν είναι τίποτα ,νόμιζα ότι το μεγαλύτερο άγχος είναι μέχρι να έρθει η μέρα της χωριακης αλλά τώρα συνηδητοποιω ότι μεγαλύτερο άγχος είναι μέχρι να σε πουν ότι όλα πάνε καλά και έχω ακόμα δρόμο ,πέφτει και αργία γαμωτο και θα πάω τρίτη για χωριακη ,να δω πως θα την βγάλω 

Βήμα βήμα τη φορά τι να πω..στο τέλος δεν μπορει όλα καλά θα πάνε..

Εδώ είμαστε όλες να μοιραζόμαστε τα αγχη και τις ανησυχίες μας ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Iris9 είπε:

@Παρασκευαιδου @evaioan σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ναι τα κάνω όλα με τις αντιπηκτικές αλλά πάλι δε πετυχαίνουν όλα. Σήμερα για παράδειγμα πάλι ενώ ήταν καλή ούτε σημάδι κατά το μεσημέρι στα καλά καθούμενα άρχισε να βγάζει αίμα στα καλά καθούμενα. Ε μετά από κανένα δίωρο όλα οκ πάλι. 

Έχει μία κρέμα με άρνικα..είναι για μετά το μελάνιασμα βέβαια..αλλά βοηθά στο να αποχωρήσει πιο γρήγορα..για αίμα δεν ξέρω να σου πω αλλά για μελάνιασμα βοηθάει..

Δημοσίευση

@Kateriniw καλα μην το ψαχνεις παντα θα εχεις κατι να αγχωνεσαι. Θα περιμενεις τη χοριακη θα περιμενεις τον διπλασιασμο θα περιμενεις τον πρωτο υπερηχο θα περιμενεις την αυχενικη θα περιμενεις τη β επιπεδου θα περιμενεις τον τοκετο χαχαχα προσπαθησε να απασχολεις το μυαλο σου με αλλα πραγματα ξερω δεν ειναι ευκολο αλλα θα σε βοηθησει καπως να χαλαρωσεις και να περασουν οι μερες πιο γρηγορα..

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά! Σήμερα 27η μερα δοκιμασα ενα self clear και ηταν αρνητικό. Αλλά επειδή είναι η πρώτη φορα που το χρησιμοποιω δεν γνωρίζω την αξιοπιστία τους. Έχει καποια εμπειρία απο τα συγκεκριμένα τεστ;Λογω αργιών ηταν το μοναδικό που βρήκα!

Δεν έχω εμπειρία από τα συγκεκριμένα τεστ όσο δεν βλέπεις αίμα ελπίζεις!

Εγώ σήμερα είχα το πρώτο αιματακι είμαι 9 μέρες από την ωορρηξία, πιο μικρή ωχρινικη αυτή τη φορά. Είμαι περίεργη να δω αν θα "έρθει" ή αν είναι εμφύτευσης ας πούμε.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καταλαβαίνω την ανησυχία σου γιατί κ εγώ δεν έχω αντισώματα και προσέχω πάρα πολύ, είναι το άγχος μου όταν τρώμε έξω να μην έχει ακουμπήσει το φαγητό μου σε τίποτα ωμό. Όντως η πιθανότητα να κολλήσεις τοξόπλασμα από γρατζουνιά γάτας είναι μικρή γιατί το τοξόπλασμα βρίσκεται στα κόπρανα και στους ιστούς του ζώου επόμενως ο μόνος τρόπος στην περίπτωση σου θα είναι να είχε κόπρανα μολυσμένα με τοξόπλασμα στα νύχια της που είναι σπάνιο. Συνήθως η τοξοπλάσμωση κολλάει από κατανάλωση ατελώς ψημένου κρέατος και μολυσμένων λαχανικών γιατί όπως είπαμε βρίσκεται στους ιστους του ζώου και από ενασχόληση με τα κόπρανα της γάτας πχ καθάρισμα αμμολεκανης. Ειδικά αφού το έπλυνες αμέσως και έβαλες αντισηπτικό έκανες ότι μπορούσες και ότι έπρεπε! Όλα θα πάνε καλά! Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου με ένα τελειομηνο υγιές μωρό!
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι πονας και στην καισαρικη απο κατω. Εγω τουλάχιστον πονουσα κ τις 2 φορες. Αν τ ψάξεις στο γκουγκλ πρώτες επαφες μετα από τοκετο εξηγεί ότι ο πιθανον πόνος είναι ο ίδιος κ στις δύο περιπτώσεις. Και γω ανυπομονώ. Θέλω να νιώσω όμορφα ρε παιδι μου, ότι ειμαι κ γυναίκα, χωρια το συναισθημα π φερνει η επαφή. Αμα ο γιατρός σου δώσει τ οκ πάει να πει ότι μια χαρα ειναι η μητρα σου. Εμεις πάντως καναμε την ίδια μερα που πήραμε το οκ. Σ αυτη την καισαρικη δ νιώθω πλεον κανενα πονο πουθενα. Εκτός από γυρω απο την τομη π τ νιώθω περιεργα, ξέρετε τι εννοώ. Πόνους δ εχω καθολου. 
    • Καλησπέρα! Και εγώ μια από τα ίδια, και κούραση με τον μικρό π τον έχω όλη μέρα μόνη Μ, τρεξίματα του γάμου που είναι το Σάββατο... Εγώ εκανα την β επιπέδου και ο πλακούντας Μ ηταν πολύ χαμηλά... Μου είπε αν δεν ανέβει μέχρι 30 βδομάδες παω καισαρική..😔😔 Σου εύχομαι όλα να είναι τέλεια! 
    • Γειά σας κορίτσια ! @Kiddoμου λυπάμαι πολύ για το σκυλακι σας ...  εμεις με γκρινια είμαστε ακόμα... φουλ ! Βλέπετε είναι κ ο 5ος μήνας γεμάτος άλματα! Θέλω να δω αν θα αλλάξει συμπεριφορά σε κάνα 10ημερο που θα έχει μπει στον 6ο.  Σε άλλα νέα,  καλα είμαστε! Της έδωσα πατάτα πριν 2 μέρες κ σήμερα μπανάνα. Με την πατάτα αδιαφόρησε τελείως κ με τη μπανάνα της ήρθε ξινιλα! 😂 Το 37αρι μη το φοβάσαι καθόλου! Μόνο αν τη δεις να μην είναι καλά( ο,τι είπε η @_piripiri_ Εγώ ήθελα να την πάω για baby swimming στον 4ο μήνα,  όπως τη μεγάλη μου, αλλά έχουν ξεφύγει με τις τιμές! Οπότε μπανακι θάλασσα κ πισίνα στην αυλή!    
    • Μακάρι να το κρατήσει αυτό το σερί με τον ύπνο αλλά δεν τρέφω και πολλές ελπίδες! @Maria98 μοιάζουν στο μαλλί τα ζουζούνια μας,εχουμε ενα τσικ παραπανω νομιζω. Θα ξεκινήσουμε από νωρίς κομμωτήρια και λουσα 🤣 Εγώ ενώ είχα καθαρίσει 2 μέρες πάλι από λοχεια σήμερα είχα καφετι υγρα. Πέμπτη θα πάω στο γιατρό να με δει και ελπίζω να μας δώσει το πράσινο φως για επαφές γιατί πραγματικά με το ζόρι κρατιέμαι 🤣 @Diwni παρολο την καισαρικη έχεις πόνους και από κάτω στην πρώτη επαφή μέρα την γέννα? Εγώ βασικά φοβάμαι μην γίνει καμια ζημιά στην επαφή λόγω της καισαρικης μην τυχόν και δεν έχει θρέψει καλά η μήτρα. Είναι τελείως διαφορετικά από τον φυσιολογικό τοκετο νομίζω. Δεν ξέρω το έχω στο μυαλό μου πως στην καισαρική σε έκοψαν και πως θέλει μήνες να θρέψει. Μπορεί να λέω και βλακειες βέβαια.  @Sotiria_94 ο γιος μου νομίζω είναι ο έρωτας μου. Αύριο παίζει και θεατρικό στο σχολείο και θα πάμε όλοι μαζί να τον δούμε.  Θα κάνει τον Δία.  @Katerinioo φτάσατε 20 ημερών και εσείς ε? Αντε καλές βόλτες από δω και πέρα. @Kn1 εσεις πως είστε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...