Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

• Απαντήσεις 150
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@pennaki την ίδια διαδικασία έκανα κι εγώ κορίτσι μου. Ωοληψία και αμέσως κατάψυξη, σε 5 μέρες μου είχε έρθει η περίοδος κανονικά.. θυμάμαι 17/12/24 είχα κάνει την ωοληψία και 22/12/24 μου ήρθε η περίοδος, ξεκίνησα κανονικά την αγωγή για την ετ και 10/01/25 έκανα την ετ. Είχα επιτυχή σύλληψη, έβαλα ένα 5ης ημέρας ΑΑ, αλλά παλινδρόμησε στις 8 εβδομάδες. Τώρα ετοιμάζομαι για τη δεύτερη προσπάθεια με δύο βλαστοκύστες 5 ημερών ΑΑ αυτή τη φορά και ελπίζω και τυχερές.

Καπου 10 Ιουλιου θα γινει η ωοληψια οπως υπολογιζω! Μεσολαβει και καλοκαιρι. Σουπερ! Θα παω διακοπες να ηρεμησω και οταν γυρισω, να γινει η ΕΤ. Εχω διαβασει την ιστορια σου και θυμαμαι τι εχεις περασει (πριν γραφτω). Ευχομαι κοπελα μου αυτη τη φορα να ειναι η τυχερη και να εχει αισιο τελος! Να παρεις αγκαλια το μωρακι σου ή τα μωρακια σου!!! ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

@Kateriniw  συγχαρητήρια!!!!! Σου εύχομαι μια εύκολη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!

@pennaki  έχεις ΣΠΩ? Όταν λες προσπαθείτε εννοείς εντατικά;; 

@Pinacolada δεν εχω ΣΠΩ. Εχω σταθερο κυκλο 30 ημερων ρολοι! Ναι εντατικα καθε μηνα και με τεστ ωορρηξιας για πιο στοχευμενα. Αυτος ο μηνας ειναι ο τελευταιος που προσπαθουμε φυσικα.

Δημοσίευση

Έλα ρε συ.... Τι πράγμα είναι αυτό. Κ μας 3 χρόνια μας πήρε αλλά όχι εντατικά... Καλά εμείς νομίζαμε ότι με τη μία φορά ελεύθερο μένεις έγκυος! Ακούγαμε κ ιστορίες από φιλικά ζευγάρια που λέγανε μια φορά έγινε! Πόσο χρονών είστε;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η pennaki είπε:

@annie! Εγω προσπαθω 2,5 προς 3 χρονια για φυσικη συλληψη με κανενα θεμα και απο τους 2 μας. Εχω παει σε απειρους γιατρους. Εχουμε παρει και οι 2 βιταμινες πανακριβες. Εκανα και προκλησεις ωορρηξιας που μου προτειναν χωρις επιτυχια. Απερριψα τη σπερματεγχυση (λογω λιγων πιθανοτητων επιτυχιας, ασε που ειναι και ακριβη) και σε μισο μηνα θα ξεκινησω εξωσωματικη. Κουραστηκα πλεον να το κυνηγαω καθε μηνα και η ζωη μου να περιστρεφεται γυρω απο αυτο το θεμα. Εχω απογοητευτει πολυ, αν και ολοι μου λενε εισαι πολυ νεα. Τοσο καιρο δεν ειχαμε φυσικη συλληψη, τωρα θα ερθει;;; Εχω παψει να ελπιζω φυσιολογικα. Ειπα κι εγω τον πονο μου! 😅

Θα κανουμε ΕΤ τον Αυγουστο-Σεπτεμβρη. Ο γιατρος προτεινε freeze-all στρατηγικη για τα εμβρυα και να αφησουμε να περασει ενας κυκλος να ηρεμησει ο οργανισμος απο τα φαρμακα. Ελπιζω σε ενα θαυμα να πετυχει!

Μακαρι να πεσει κι σε μενα μεσα η @Παρασκευαιδου. Για να δουμε τι θα πει 😜

Θα πετύχει κοπέλα μου θα πετύχει!!! Κ γω τα δίδυμα με εξωσωματική τα έκανα και αυτό τώρα ήρθε φυσιολογικά

στις πριν 2 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Καλημέρα και πάλι μόλις με κάλεσαν από το μικροβιολογικό 160 .6 κορίτσια μουυυυυ

Τελειαααααααααααα!!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Έλα ρε συ.... Τι πράγμα είναι αυτό. Κ μας 3 χρόνια μας πήρε αλλά όχι εντατικά... Καλά εμείς νομίζαμε ότι με τη μία φορά ελεύθερο μένεις έγκυος! Ακούγαμε κ ιστορίες από φιλικά ζευγάρια που λέγανε μια φορά έγινε! Πόσο χρονών είστε;

Κι εμεις νομιζαμε στην αρχη θα πετυχουμε κατευθειαν, μετα λεγαμε οτι θα πετυχουμε στο χρονο! Χαχαχα! Τωρα γελαω με αυτο το πιστευα τοτε. Στους 7 μηνες πηγαμε να κανουμε εξετασεις. Μεχρι και καρυοτυπο καναμε. Ολα φυσιολογικα. Οι γιατροι απορουν γιατι δεν τα εχουμε καταφερει. Μας κατεταξαν στην ανεξηγητη υπογονιμοτητα. Ειμαι 32 και ο συζυγος 38. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Θα πετύχει κοπέλα μου θα πετύχει!!! Κ γω τα δίδυμα με εξωσωματική τα έκανα και αυτό τώρα ήρθε φυσιολογικά

Τελειαααααααααααα!!!!!!

@annie! μακαριιιι κοπελα μου! Εχω αγχος γιατι ειναι η πρωτη εξωσωματικη. Δεν εχω ιδεα τι με περιμενει.. Ελπιζω να πετυχουμε το φθινοπωρο.  

Να σου ζησουν τα διδυμακια σου και τωρα να ερθει το καλο το μωρακι σου!!! 😍

Τι καλα!! Κι εμενα ο γιατρος μου οταν με εξετασε και συζητησα μαζι του το τι αλλο να κανω για να μεινω εγκυος, μου ειπε οτι το πρωτο παιδι θα το κανεις με εξωσωματικη, το επομενο θα ερθει φυσικα!

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Κατι εχω διαβασει για σενα και τη γυαλα σου κι επεσες μεσα σε πολλα κοριτσια! ☺️ Δωσε μια προβλεψη και για μενα, μιας και ειμαι σε αγωνια που ξεκιναω τελος του μηνος την εξωσ. 😇 Ποτε με βλεπεις; 🤗

Σεπτεμβρίο με +-3 μήνες 😘😘😘

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η pennaki είπε:

@annie! Εγω προσπαθω 2,5 προς 3 χρονια για φυσικη συλληψη με κανενα θεμα και απο τους 2 μας. Εχω παει σε απειρους γιατρους. Εχουμε παρει και οι 2 βιταμινες πανακριβες. Εκανα και προκλησεις ωορρηξιας που μου προτειναν χωρις επιτυχια. Απερριψα τη σπερματεγχυση (λογω λιγων πιθανοτητων επιτυχιας, ασε που ειναι και ακριβη) και σε μισο μηνα θα ξεκινησω εξωσωματικη. Κουραστηκα πλεον να το κυνηγαω καθε μηνα και η ζωη μου να περιστρεφεται γυρω απο αυτο το θεμα. Εχω απογοητευτει πολυ, αν και ολοι μου λενε εισαι πολυ νεα. Τοσο καιρο δεν ειχαμε φυσικη συλληψη, τωρα θα ερθει;;; Εχω παψει να ελπιζω φυσιολογικα. Ειπα κι εγω τον πονο μου! 😅

Θα κανουμε ΕΤ τον Αυγουστο-Σεπτεμβρη. Ο γιατρος προτεινε freeze-all στρατηγικη για τα εμβρυα και να αφησουμε να περασει ενας κυκλος να ηρεμησει ο οργανισμος απο τα φαρμακα. Ελπιζω σε ενα θαυμα να πετυχει!

Μακαρι να πεσει κι σε μενα μεσα η @Παρασκευαιδου. Για να δουμε τι θα πει 😜

Καλά τώρα το δα για Σεπτεμβρίο δες... Η γυάλα έπεσε μέσα. 😘 Καλά θα κάνεις που πας για εξωσωματικη. Να ξες όμως είμαι μια περίπτωση που έπιασα φυσικά ενώ έχω κάνει εξωσωματική και σπερματεμχυση και όλα. 

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Σεπτεμβρίο με +-3 μήνες 😘😘😘

Σε ευχαριστω πολυ @Παρασκευαιδου !!! Μακαρι να ειναι οπως μου λες!! Οπως ειπε και η @annie! εχεις πεσει μεσα σε ΟΛΕΣ!

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Καλά τώρα το δα για Σεπτεμβρίο δες... Η γυάλα έπεσε μέσα. 😘 Καλά θα κάνεις που πας για εξωσωματικη. Να ξες όμως είμαι μια περίπτωση που έπιασα φυσικά ενώ έχω κάνει εξωσωματική και σπερματεμχυση και όλα. 

Ωω ταλαιπωρηθηκες πολυ! Περασες κι εσυ ολες τις μεθοδους. Ομως ηρθε το θαυματακι σου και φυσικα!! 😇🥰 Να το χαιρεσαι κοριτσι μου!! 🤗

Υγ. Μου εχουν τελειωσει οι αντιδρασεις για σημερα! Δεν μπορω να κανω αλλες.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

@annie! μακαριιιι κοπελα μου! Εχω αγχος γιατι ειναι η πρωτη εξωσωματικη. Δεν εχω ιδεα τι με περιμενει.. Ελπιζω να πετυχουμε το φθινοπωρο.  

Να σου ζησουν τα διδυμακια σου και τωρα να ερθει το καλο το μωρακι σου!!! 😍

Τι καλα!! Κι εμενα ο γιατρος μου οταν με εξετασε και συζητησα μαζι του το τι αλλο να κανω για να μεινω εγκυος, μου ειπε οτι το πρωτο παιδι θα το κανεις με εξωσωματικη, το επομενο θα ερθει φυσικα!

Κ εγώ αυτό θα σου έγραφα! Ότι το δεύτερο θα το πιάσεις φυσικά! Επίσης μετά την ωοληψια θα σου έλεγα κάνε κ εκεί μια προσπάθεια! Λένε ότι είσαι γόνιμη. Εγώ πάντως ούτε μετά από ωοληψια είχα πιάσει! Κ εμείς είχαμε κάνει όλες τις εξετάσεις και καρυότυπο,  εγώ και σαλπιγγογραφια.  Σίγουρα θα πετύχετε με την εξωσωματική! Σου εύχομαι με την πρώτη!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Κ εγώ αυτό θα σου έγραφα! Ότι το δεύτερο θα το πιάσεις φυσικά! Επίσης μετά την ωοληψια θα σου έλεγα κάνε κ εκεί μια προσπάθεια! Λένε ότι είσαι γόνιμη. Εγώ πάντως ούτε μετά από ωοληψια είχα πιάσει! Κ εμείς είχαμε κάνει όλες τις εξετάσεις και καρυότυπο,  εγώ και σαλπιγγογραφια.  Σίγουρα θα πετύχετε με την εξωσωματική! Σου εύχομαι με την πρώτη!!!!

Καπου σε εχασα!! Το πρωτο σου παιδακι το εκανες με εξωσωματικη;; Ειμαι καινουρια στο φορουμ και δεν ξερω την ιστορια μερικων κοριτσιων!! Κι αυτο μας ειπε ο γιατρος να προσπαθουμε ολον τον καιρο της εξωσωματικης!! Να μην το αφησουμε. Τι ηλικια ειχατε εσεις στην εξωσωματικη;;

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Καπου σε εχασα!! Το πρωτο σου παιδακι το εκανες με εξωσωματικη;; Ειμαι καινουρια στο φορουμ και δεν ξερω την ιστορια μερικων κοριτσιων!! Κι αυτο μας ειπε ο γιατρος να προσπαθουμε ολον τον καιρο της εξωσωματικης!! Να μην το αφησουμε. Τι ηλικια ειχατε εσεις στην εξωσωματικη;;

Έχεις δίκιο! Ήμουν δοτρια ωαρίων και μόλις  είχαμε ξεκινήσει προσπάθειες και για δικό μας παιδάκι.  Δλδ  οταν ξεκινήσαμε ήμουν 30,5 και έμεινα έγκυος 33,5 φυσικά με την μυστική συνταγή του κουνελοπηδηματος

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Εμείς πήγαμε Δευτέρα γιατρό και το μικρακι ήταν καλά αλλά σταυροπόδι και ακόμα μια φορά δεν επιβεβαιώθηκε αν είναι κορίτσι 100%! Ελπίζω στο επόμενο ραντεβού, τώρα είμαι 15 + 4, ξανά ραντεβού σε 2,5 βδομάδες. Άρχισα να φουσκώνω, ειδικά όσο περνάει η μέρα και ενώ λαχταρούσα καλοκαίρι η ζέστη δεν παλεύεται 😅 αλλά θα τα καταφέρουμε! Εσείς όλα καλά, είστε στο νησί; 

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου!!! Μάλλον κοριτσάκι θα είναι για να κρύβεται έτσι!!! Σε καταλαβαίνω για τη ζέστη φουλ.  Νομίζω ήταν αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερο καθώς ήμουν και στο 3ο τρίμηνο!

Μια χαρά εμείς εδώ. Πέρασε η μπουμπού μια ωτίτιδα που με κόλλησε κιόλας αλλά τώρα όλα καλά. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Εγώ είμαι ένα τέτοιο παράδειγμα πάντως. Στα σχεδόν 37 μου κιόλας. Γι' αυτό ξέρω και την ακριβή ημερομηνία σύλληψης της Ισμήνης-Μαρίας! 29 Νοεμβρίου 2023!!! 18 Δεκεμβρίου 2023 είχα χοριακή 188! Και τώρα μια μπουμπού που σε λίγες μέρες κλείνει τους 10 μήνες κι εγώ καθημερινά πιο ερωτευμένη μαζί της!!!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Έχεις δίκιο! Ήμουν δοτρια ωαρίων και μόλις  είχαμε ξεκινήσει προσπάθειες και για δικό μας παιδάκι.  Δλδ  οταν ξεκινήσαμε ήμουν 30,5 και έμεινα έγκυος 33,5 φυσικά με την μυστική συνταγή του κουνελοπηδηματος

Εχω ακουσει ιστοριες και υπαρχουν και πχ στο οικογενειακο και φιλικο περιβαλλον για με 1 φορα και καλη που πετυχανε!! Κοριτσια ειναι η μια και η τυχερη φορα. Ειναι να σου κατσει!!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου τι απαλευτη ζεστή είναι αυτή; Έβαλα το κλιματιστικό στο φουλ γιατί δεν έπαιρνα ανάσα κυριολεκτικά!! Είναι δύσκολο το 3ο τρίμηνο με τον καύσωνα, δεν ξέρω πως θα αντέξω άλλους 2 μήνες! 

Σε άλλα νέα, για όσες θυμάστε, περιμέναμε τη μετάθεση για το νησί, και τελικά την πήρε ο σύζυγος!!! Δεν το έχω πιστέψει ακόμα ότι θα μεγαλώσω τα κορίτσια μου μακριά από το χάος της Αθήνας, με ποιότητα ζωής και πιο ήρεμους ρυθμούς. Κανονικά μέχρι τέλος Αυγούστου θα έπρεπε να έχουμε φύγει, αλλά λόγω του μωρού, η παιδίατρος είναι κάθετη να περιμένουμε να κλείσει το πρώτο τρίμηνο. Οπότε μέχρι αρχές Νοέμβρη θα είμαστε εδώ, αλλά δεν πειράζει, ο,τι είναι καλύτερο για την μπεμπουλα. Σημασία έχει ότι τα καταφέραμε 🎉🎉 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Κορίτσια μου τι απαλευτη ζεστή είναι αυτή; Έβαλα το κλιματιστικό στο φουλ γιατί δεν έπαιρνα ανάσα κυριολεκτικά!! Είναι δύσκολο το 3ο τρίμηνο με τον καύσωνα, δεν ξέρω πως θα αντέξω άλλους 2 μήνες! 

Σε άλλα νέα, για όσες θυμάστε, περιμέναμε τη μετάθεση για το νησί, και τελικά την πήρε ο σύζυγος!!! Δεν το έχω πιστέψει ακόμα ότι θα μεγαλώσω τα κορίτσια μου μακριά από το χάος της Αθήνας, με ποιότητα ζωής και πιο ήρεμους ρυθμούς. Κανονικά μέχρι τέλος Αυγούστου θα έπρεπε να έχουμε φύγει, αλλά λόγω του μωρού, η παιδίατρος είναι κάθετη να περιμένουμε να κλείσει το πρώτο τρίμηνο. Οπότε μέχρι αρχές Νοέμβρη θα είμαστε εδώ, αλλά δεν πειράζει, ο,τι είναι καλύτερο για την μπεμπουλα. Σημασία έχει ότι τα καταφέραμε 🎉🎉 

Αχ κορίτσι μου υπέροχα στο νησί!! Θα έχετε ηρεμία και άλλη ποιότητα ζωής. Θα είναι κοντά στην Αθήνα για γιατρούς κλπ αν χρειαστεί κάτι ή έχει το νησί; Όσο για τη ζέστη τι να πω, πολλά υγρά, φρούτα, καμία κομπρεσα δροσερή και κλιματιστικο ! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου όλα να πάνε κατ ευχήν. Στο νησί λογικά θα έχει δημόσιο παιδικό σταθμό για τη μεγάλη σου και θα είναι πιο ήρεμη η ζωή. Να δεις το ΕΣΠΑ για βρεφονηπιακους. Το πάει ο αδερφός μου σε νησί και περνά πολύ καλά. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Αχ κορίτσι μου υπέροχα στο νησί!! Θα έχετε ηρεμία και άλλη ποιότητα ζωής. Θα είναι κοντά στην Αθήνα για γιατρούς κλπ αν χρειαστεί κάτι ή έχει το νησί; Όσο για τη ζέστη τι να πω, πολλά υγρά, φρούτα, καμία κομπρεσα δροσερή και κλιματιστικο ! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η evaioan είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου όλα να πάνε κατ ευχήν. Στο νησί λογικά θα έχει δημόσιο παιδικό σταθμό για τη μεγάλη σου και θα είναι πιο ήρεμη η ζωή. Να δεις το ΕΣΠΑ για βρεφονηπιακους. Το πάει ο αδερφός μου σε νησί και περνά πολύ καλά. 

Το νησί έχει τους παιδιάτρους κλπ αλλά ξέρετε πως πάει, αν είναι κάτι πιο σοβαρό σε στέλνουν Αθήνα. Γι αυτό θα περιμένουμε να γίνει 3 μηνών το μωράκι πρώτα, μην ο μη γένοιτο, ανεβάσει πυρετό ή κολλήσει κάτι που θα χρειαστεί νοσηλεία.

ΕΣΠΑ ναι, θα κάνω αίτηση εννοείται τώρα που θα ανοίξουν. Έκανα αίτηση και στον δήμο που μένουμε τώρα, για δημόσιο βρεφικό, γιατί δεν ξέραμε τι θα γίνει με τη μετάθεση, αλλα ευτυχώς δεν θα χρειαστεί Εκεί που θα πάμε ευτυχώς έχει 3-4 δημόσιους βρεφικους. 

Το καλύτερο για εμένα από όλα αυτά είναι ότι πλέον ο σύζυγος δεν υα χρειαστεί να κανει δεύτερη δουλεια. Μπήκαμε να δούμε τα σπίτια και τα ενοίκια, και τι να λέμε τώρα, κάτω από τη μισή τιμή των σπιτιών στην Αθήνα... Να περνάει και αυτός ο δόλιος λίγο χρόνο με τα κορίτσια και με εμένα, που έχουμε χαθεί πλεον εντελώς 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Το νησί έχει τους παιδιάτρους κλπ αλλά ξέρετε πως πάει, αν είναι κάτι πιο σοβαρό σε στέλνουν Αθήνα. Γι αυτό θα περιμένουμε να γίνει 3 μηνών το μωράκι πρώτα, μην ο μη γένοιτο, ανεβάσει πυρετό ή κολλήσει κάτι που θα χρειαστεί νοσηλεία.

ΕΣΠΑ ναι, θα κάνω αίτηση εννοείται τώρα που θα ανοίξουν. Έκανα αίτηση και στον δήμο που μένουμε τώρα, για δημόσιο βρεφικό, γιατί δεν ξέραμε τι θα γίνει με τη μετάθεση, αλλα ευτυχώς δεν θα χρειαστεί Εκεί που θα πάμε ευτυχώς έχει 3-4 δημόσιους βρεφικους. 

Το καλύτερο για εμένα από όλα αυτά είναι ότι πλέον ο σύζυγος δεν υα χρειαστεί να κανει δεύτερη δουλεια. Μπήκαμε να δούμε τα σπίτια και τα ενοίκια, και τι να λέμε τώρα, κάτω από τη μισή τιμή των σπιτιών στην Αθήνα... Να περνάει και αυτός ο δόλιος λίγο χρόνο με τα κορίτσια και με εμένα, που έχουμε χαθεί πλεον εντελώς 

Έχω ζήσει σε νησί και να ξέρεις θα περάσετε Τ Ε Λ Ε Ι Α!! Άλλοι ρυθμοί , άλλη ζωή, ποιότητα, τι να λέμε!! Καλή μετάθεση και καλή τοποθέτηση για το σύζυγο!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...