Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Εγώ έχω ωροσκόπο! Πιάνεται;;; χαχαχαχαχα 

Χρόνια πολλά σε όλους σας κορίτσι μου!!! 

Εεεεε τώρα εξηγούνται πολλά 😍😍😍😍 σε ευχαριστώ πολύ πολύ ❤️ ❤️ ❤️ κι εσύ να χαίρεσαι το κορίτσι σου!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου..!!
Μόλις αδιαθέτησα και αύριο ξεκινάω πρώτα ο θεός τη διαδικασία για την ετ! Θα κάνω αιματολογικές το πρωί και μετά θα περιμένω τις οδηγίες του γιατρού για τα φάρμακα. Ελπίζω να σταθώ πιο τυχερή αυτή τη φορά. ☘️

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου..!!
Μόλις αδιαθέτησα και αύριο ξεκινάω πρώτα ο θεός τη διαδικασία για την ετ! Θα κάνω αιματολογικές το πρωί και μετά θα περιμένω τις οδηγίες του γιατρού για τα φάρμακα. Ελπίζω να σταθώ πιο τυχερή αυτή τη φορά. ☘️

Να πανε ολα καλα κοριτσι μου και ευχομαι να εχεις θετικο αποτελεσμα και μια τελειομηνη εγκυμοσυνη.

Δημοσίευση
στις On 1/6/2025 at 9:40 ΠΜ, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια μου καλό μήνα!! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γεμίσει ο μήνας θετικά τεστακια!! Στέλνω μπόλικη μπεμπεδοσκονη και θετική ενέργεια!!! 

@Mantarini @evaa__ @Nerina @Ngsofia @Sia A @melitiniღ @Elk @Elli13 @marinamanoulitsa @Eliza Kats @Katiana1987 @Naty_ @annie!  @Παρασκευαιδου 

Καλημέρα κορίτσια καλό μήνα κ καλό καλοκαίρι κ επίσημα!!! Άρχισαν οι ζέστες εδώ στη Σαλόνικα σιγά σιγά θα ξαμωληθούμε κ στην αγαπημένη Χαλκιδική για βουτιές κ εύχομαι με φουσκωμ΄ένες κοιλίτσες 😊😊

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια και καλό μήνα! Γράφω που και που, αλλά δεν θα με θυμάστε. Έχω ένα μωρο 8 μηνών που το έπιασα μετά από 3 χρόνια ελεύθερων επαφών και τώρα λέμε σιγά σιγά να ξεκινήσουμε για το δεύτερο. Αυτή τη στιγμή είμαι στη μέση του κύκλου οπότε από τον επομενο λέμε να ξεκινήσουμε. Έτσι σιγά σιγά θα μπω και εγώ στην παρέα σας

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και καλό μήνα! Γράφω που και που, αλλά δεν θα με θυμάστε. Έχω ένα μωρο 8 μηνών που το έπιασα μετά από 3 χρόνια ελεύθερων επαφών και τώρα λέμε σιγά σιγά να ξεκινήσουμε για το δεύτερο. Αυτή τη στιγμή είμαι στη μέση του κύκλου οπότε από τον επομενο λέμε να ξεκινήσουμε. Έτσι σιγά σιγά θα μπω και εγώ στην παρέα σας

Με το καλό εύχομαι κορίτσι μου! Το δεύτερο μωράκι, να μην σας παιδέψει! 

@Zelda εσύ πως είσαι κορίτσι; Είμαστε πολύ κοντά εμείς νομίζω! 

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια μου!! Καλοκαιριασε για τα καλά, και γω μπήκα επίσημα στον 8ο 😱😱 Ούτε που κατάλαβα πότε πέρασε ο καιρός, και ότι σε δύο μηνες θα έχουμε την μπέμπα μαζί μας! Το καλό είναι ότι η κόρη μου όσο περνάνε οι εβδομάδες γίνεται όλο και πιο πολύ "παιδάκι", ανεξάρτητη και συνεννοούμαστε αρκετά καλά πλέον. Λέει λεξουλες (όχι προτάσεις βέβαια), αλλα καταλαβαίνει απόλυτα τι της λέω, και στα βασικά καταλαβαίνω κ γω τι ζητάει. Είναι απίστευτο συναίσθημα που μεγαλώνει και ανθίζει 🥰🥰🩷🩷 

Εύχομαι ολόψυχα όλες όσες είστε στην αναμονή να ζήσετε πολύ πολύ σύντομα το θαύμα αυτό, ένα ταξίδι αρκετά δύσκολο αλλά ταυτόχρονα μαγικό 🙏🙏 

Δημοσίευση

Κορίτσι εγώ αυτή τη βδομάδα δε περιμένω περίοδο. 

Βέβαια δε βλέπω και καμια αλλη διάφορα από άλλες περιόδους το μόνο αυτή τη φορά δεν έχω καθόλου πρήξιμο στο στήθος (δε ξέρω πως δεν έχει πρηστεί). 

Με βάση το τεστ ωορρηξίας είχα θετικό στις 22/5 οπότε τη Παρασκευή περιμένω να μην έρθει. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια και καλό μήνα! Εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα σε όλες μας, εγώ τον προηγούμενο μήνα νόμιζα ότι έμεινα γιατί διέκρινα ορατά κάποια συμπτώματα που είχα και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη αλλά τελικά δεν...Μάλλον μοιάζουν τόσο πολύ συμπτώματα εγκυμοσύνησ και περιόδου... πραγματικά άλλες φορές δεν κάνω προβλέψεις..

Απλά είχα σκούρες θηλές που ποτέ στην περίοδο δεν είχα άλλωτε,,τι να πω..μάλλον το σώμα τα έχει παίξει και με το δίκιο του..

Πάντως ήμουν τόσο σίγουρη που απογοητεύτηκα..Δεν ξέρω γιατί απογοητεύτηκα τόσο, δεν πέρασε αρκετό διάστημα από την απόξεση.. τώρα όμως είμαι καλά και πάμε δυνατά! Καλά να πάνε σε όλες μας! Καλό Καλοκαίρι!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Με το καλό εύχομαι κορίτσι μου! Το δεύτερο μωράκι, να μην σας παιδέψει! 

@Zelda εσύ πως είσαι κορίτσι; Είμαστε πολύ κοντά εμείς νομίζω! 

Πολύ γλυκό το ενδιαφέρον σου, ευχαριστώ! Το είδαμε το πλασματακι μας με μια όμορφη δυνατή καρδούλα! 6+6 σήμερα, εύχομαι να συνεχίσει έτσι να μεγαλώνει γερό 🙏 Η αλήθεια είναι ότι δεν κάθομαι καθόλου γιατί ο μικρός με έχει ακόμα απόλυτη ανάγκη και τώρα που περπατάει αυτός εγώ τρέχω αλλά ευτυχώς όλα δείχνουν καλά. Εσύ πόσο είσαι; Καμιά βδομάδα διαφορά πρέπει να έχουμε. Έχεις υπέρηχο τώρα σύντομα; Ο δικός μου μου είπε ο επόμενος υπέρηχος θα είναι η αυχενική αλλά του είπα ότι θέλω να πω ένα γεια στο πιτσινι και στο ενδιάμεσο.

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Zelda είπε:

Πολύ γλυκό το ενδιαφέρον σου, ευχαριστώ! Το είδαμε το πλασματακι μας με μια όμορφη δυνατή καρδούλα! 6+6 σήμερα, εύχομαι να συνεχίσει έτσι να μεγαλώνει γερό 🙏 Η αλήθεια είναι ότι δεν κάθομαι καθόλου γιατί ο μικρός με έχει ακόμα απόλυτη ανάγκη και τώρα που περπατάει αυτός εγώ τρέχω αλλά ευτυχώς όλα δείχνουν καλά. Εσύ πόσο είσαι; Καμιά βδομάδα διαφορά πρέπει να έχουμε. Έχεις υπέρηχο τώρα σύντομα; Ο δικός μου μου είπε ο επόμενος υπέρηχος θα είναι η αυχενική αλλά του είπα ότι θέλω να πω ένα γεια στο πιτσινι και στο ενδιάμεσο.

Τέλεια τα νέα σας!! Πω πω ο γιατρός πολύ κουλ για τα δεδομένα μου! Εγώ πάω κάθε βδομάδα 🤣 Από συμπτώματα πως είσαι; Εγώ είμαι 7+6 σήμερα και επόμενο ραντεβού την Παρασκευή. Ελπίζω μόνο τώρα που όλη την προσοχή μας την τραβάνε τα νηπιακια μας, ο καιρός να περάσει πιο γρήγορα! 

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Καλημέρα κορίτσια !

Βάζεις μπροστά για το δεύτερο μπαμ μπαμ ! Καλά κάνεις αφού νιώθεις έτοιμη εύχομαι να έρθει σύντομα αυτήν την φορά χωρίς να σε παιδέψει καθόλου 😊

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

Τέλεια τα νέα σας!! Πω πω ο γιατρός πολύ κουλ για τα δεδομένα μου! Εγώ πάω κάθε βδομάδα 🤣 Από συμπτώματα πως είσαι; Εγώ είμαι 7+6 σήμερα και επόμενο ραντεβού την Παρασκευή. Ελπίζω μόνο τώρα που όλη την προσοχή μας την τραβάνε τα νηπιακια μας, ο καιρός να περάσει πιο γρήγορα! 

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Στον Άρη μου κάθε λεπτό τον σκεφτομουν, του μιλούσα, υπερανελυα κάθε σύμπτωμα, τώρα το θυμάμαι όταν έχω ναυτία το καημένο, ελπίζω να μη νιώθει παραμελημένο ήδη! 😂 Ναυτίες έχω προς το παρόν και αναγουλες και δυστυχώς τώρα είμαστε στη φάση που ο μικρός μου θέλει να με ταιζει την ώρα του φαγητού και δεν είναι το πιο ευχάριστο να έχεις ναυτία και να βλέπεις να πλησιάζει το στόμα σου ένα μικρό χεράκι με μια σαρδέλα. 😬 Αλλά έχει πλάκα και κάνω υπομονή και το απολαμβάνω! Ψησου να ανοίξεις θεματακι Ιανουαρίου :) ακόμα νιώθω μια αναίτια ανασφάλεια αλλά εύχομαι να πάνε όλα καλά και να υποδεχτούμε τα χειμωνιάτικα μωράκια μας. Πόσο είναι το μεγάλο σου θυμησε μου... Εμένα είναι 13 μηνών!

Δημοσίευση

κορίτσια, καλημέρα! πετάγομαι στη συζήτηση σας, αλλά είδα ότι μιλάτε για συμπτώματα και ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Είμαι στις 4 εβδομάδες και κάτι μετά από εμβρυομεταφορά. Π΄έρα από κούραση και πρησμένο στήθος, που είναι και από τον κουβά φάρμακα που παίρνω, έχω ανά διαστήματα μικρές ενοχλήσεις χαμηλά και νιώθω ότι είναι σαν να μου έρθει η περίοδος. Βέβαια υπάρχουν και μέρες που δεν νιώθω τίποτα. Διάβασα ότι είναι φυσιολογικά όλα αυτά. Απλά από χθες το βράδυ νιώθω τραβήγματα χαμηλά δεξιά που συνεχίζονται και σήμερα και νιώθω ότι με κτυπούν και λίγο στη μέση, πάλι στα δεξιά. Είναι ήπια προς μέτρια θα έλεγα. Είναι φυσιολογικό αυτό; 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Καλή αρχή εύχομαι το 2ο μωράκι να έρθει γρήγορα!!! Θα είναι τέλεια να είναι κοντά ηλικιακά 😊

στις πριν 14 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Καλό μήνα κορίτσια μου!! Καλοκαιριασε για τα καλά, και γω μπήκα επίσημα στον 8ο 😱😱 Ούτε που κατάλαβα πότε πέρασε ο καιρός, και ότι σε δύο μηνες θα έχουμε την μπέμπα μαζί μας! Το καλό είναι ότι η κόρη μου όσο περνάνε οι εβδομάδες γίνεται όλο και πιο πολύ "παιδάκι", ανεξάρτητη και συνεννοούμαστε αρκετά καλά πλέον. Λέει λεξουλες (όχι προτάσεις βέβαια), αλλα καταλαβαίνει απόλυτα τι της λέω, και στα βασικά καταλαβαίνω κ γω τι ζητάει. Είναι απίστευτο συναίσθημα που μεγαλώνει και ανθίζει 🥰🥰🩷🩷 

Εύχομαι ολόψυχα όλες όσες είστε στην αναμονή να ζήσετε πολύ πολύ σύντομα το θαύμα αυτό, ένα ταξίδι αρκετά δύσκολο αλλά ταυτόχρονα μαγικό 🙏🙏 

ωωωω κορίτσι μου έφτασες κιόλας στον 8ο 🥰 Με το καλό εύχομαι να κρατήσετε το μωράκι σας αγκαλιά, σου αξίζει όλη αυτή η ευτυχία!!! Είσαι το παράδειγμα ότι όλα γίνονται αρκεί να μην τα παρατάμε 😊

στις πριν 13 ώρες, ο/η sisi93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και καλό μήνα! Εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα σε όλες μας, εγώ τον προηγούμενο μήνα νόμιζα ότι έμεινα γιατί διέκρινα ορατά κάποια συμπτώματα που είχα και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη αλλά τελικά δεν...Μάλλον μοιάζουν τόσο πολύ συμπτώματα εγκυμοσύνησ και περιόδου... πραγματικά άλλες φορές δεν κάνω προβλέψεις..

Απλά είχα σκούρες θηλές που ποτέ στην περίοδο δεν είχα άλλωτε,,τι να πω..μάλλον το σώμα τα έχει παίξει και με το δίκιο του..

Πάντως ήμουν τόσο σίγουρη που απογοητεύτηκα..Δεν ξέρω γιατί απογοητεύτηκα τόσο, δεν πέρασε αρκετό διάστημα από την απόξεση.. τώρα όμως είμαι καλά και πάμε δυνατά! Καλά να πάνε σε όλες μας! Καλό Καλοκαίρι!

Μη σε παίρνει από κάτω, κράτα το θετικ΄ό ότι μένεις έγκυος 😊 Έχετε κάνει εξετάσεις να δείτε για τις προηγούμενες αποβολές τι έφταιγε (συγν΄ώμη αν το έχεις αναφέρει είμαστε πολλές)

στις πριν 13 ώρες, ο/η Zelda είπε:

Κορίτσι μου υπέροχα τα νέα σου, μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι 😊🙏

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!! Εύχομαι σε όλες σύντομα να γίνουν μανούλες και όσες είναι να χαίρονται τα παιδάκια τους κ οι εγκύουλες μια καλή εγκυμοσύνη!

Εγώ είχα πάλι μια βιοχημικη για όσες το διάβασαν και για όσες δε ξέρουν...

Και έθεσα ένα θέμα πόσο πάχος πρέπει να είναι το ενδομήτριο μας για να μεγαλώσει σωστά το μωράκι? Μήπως τελικά φταίει αυτό? Δε θυμάμαι ακριβώς πόσο είχα....αλλά μια γυναικολογος μου είχε πει ότι πρέπει να είναι 10mm πχ και εμένα λέει ήταν κάπου στα 8,9 θυμάμαι.(δεν συγκράτησα τωρα) αλλά ο άλλος γυναικολογος μου που είναι πολύ καλός δε μου είπε ποτέ κάτι τέτοιο κι έχω την περιέργεια όταν ξανά παω να μου το αναλύσει αυτό να μου πει. Η άλλη έλεγε να κάνω σκρατσινγκ  σε αυτην λέει γιατί παίρνεις κ χάπια αλλά μετά χαπια δε μεγαλώνει πάντα.

Η περίοδος μου κρατάει 4 μέρες και την 5η καθαρίζω πες .κανονικό αιμα...την πρώτη μέρα πολύ και τη 2η κ μετά κανονικό...λέτε εν τελη να φταίει αυτό? 

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η almira είπε:

κορίτσια, καλημέρα! πετάγομαι στη συζήτηση σας, αλλά είδα ότι μιλάτε για συμπτώματα και ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Είμαι στις 4 εβδομάδες και κάτι μετά από εμβρυομεταφορά. Π΄έρα από κούραση και πρησμένο στήθος, που είναι και από τον κουβά φάρμακα που παίρνω, έχω ανά διαστήματα μικρές ενοχλήσεις χαμηλά και νιώθω ότι είναι σαν να μου έρθει η περίοδος. Βέβαια υπάρχουν και μέρες που δεν νιώθω τίποτα. Διάβασα ότι είναι φυσιολογικά όλα αυτά. Απλά από χθες το βράδυ νιώθω τραβήγματα χαμηλά δεξιά που συνεχίζονται και σήμερα και νιώθω ότι με κτυπούν και λίγο στη μέση, πάλι στα δεξιά. Είναι ήπια προς μέτρια θα έλεγα. Είναι φυσιολογικό αυτό; 

Ναι και εγώ τα είχα αυτά. Ένιωθα πονακια περιόδου για αρκετές μέρες πριν κάνω τεστ. Μακάρι να έχει γαντζωθει γερά το βλαστοκυστακι σας! Στέλνω θετική ενέργεια. Κάτσε όμως, 4 εβδομάδες μετά την ετ άρα έχεις κάνει χοριακη και είναι θετική; Εύχομαι ναι και με το καλό! Μην ανησυχείς είναι απόλυτα φυσιολογικό!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Zelda είπε:

Ναι και εγώ τα είχα αυτά. Ένιωθα πονακια περιόδου για αρκετές μέρες πριν κάνω τεστ. Μακάρι να έχει γαντζωθει γερά το βλαστοκυστακι σας! Στέλνω θετική ενέργεια. Κάτσε όμως, 4 εβδομάδες μετά την ετ άρα έχεις κάνει χοριακη και είναι θετική; Εύχομαι ναι και με το καλό! Μην ανησυχείς είναι απόλυτα φυσιολογικό!

σε ευχαριστώ για την απάντηση και για τις ευχές!! Να χαίρεσαι και εσύ το παιδάκι σου και με το καλό να έρθει και αυτό που έχεις στην κοιλίτσα σου τώρα! Απλά ανησύχησα επειδή τα πονάκια είναι στη μια μεριά από χθες...

Τώρα που το ξαναδιαβάζω, δεν το έγραψα καθόλου καλά! 21 Μαΐου έκανα εμβρυομεταφορά και την Παρασκευή που μας πέρασε πήρα θετική χοριακή. Το έψαξα στο ίντερνετ και με βγάζει 4 εβδομάδων και 4 ημερών!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η almira είπε:

σε ευχαριστώ για την απάντηση και για τις ευχές!! Να χαίρεσαι και εσύ το παιδάκι σου και με το καλό να έρθει και αυτό που έχεις στην κοιλίτσα σου τώρα! Απλά ανησύχησα επειδή τα πονάκια είναι στη μια μεριά από χθες...

Τώρα που το ξαναδιαβάζω, δεν το έγραψα καθόλου καλά! 21 Μαΐου έκανα εμβρυομεταφορά και την Παρασκευή που μας πέρασε πήρα θετική χοριακή. Το έψαξα στο ίντερνετ και με βγάζει 4 εβδομάδων και 4 ημερών!

Τέλεια μπράβο! Χαίρομαι πολύ! Ένα η δύο βάλατε; Φαντάζομαι δεν έχεις κάνει πρώτο υπέρηχο ακόμα! Ετοιμάσου για μεγάλη συγκίνηση! Μην σε ανησυχούν τα πονακια αλήθεια. Στον πρώτο μέχρι και την αυχενική πονούσα και δεξιά και αριστερά και στη μέση παντού και ο γυναικολόγος μου έλεγε ότι είναι συνδεσμικο, μεγαλώνει η μήτρα. Και είχε δίκιο εκ του αποτελέσματος. Του έλεγα να έρθω λίγο να το δούμε γιατί πονάω; Και μου έλεγε πάρε την κολλητή σου και πήγαινε για ένα καφέ κορίτσι μου, προτιμάς να βλέπεις τη μούρη μου; Τώρα η αλήθεια είναι "ξεχνάω" να δίνω σημασία στο πώς αισθάνομαι εκτός κ αν είναι πολύ έντονο αλλά και πάλι το νιώθω αυτό που λες, είναι λογικό και αναμενόμενο! Απόλαυσε το!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Zelda είπε:

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Στον Άρη μου κάθε λεπτό τον σκεφτομουν, του μιλούσα, υπερανελυα κάθε σύμπτωμα, τώρα το θυμάμαι όταν έχω ναυτία το καημένο, ελπίζω να μη νιώθει παραμελημένο ήδη! 😂 Ναυτίες έχω προς το παρόν και αναγουλες και δυστυχώς τώρα είμαστε στη φάση που ο μικρός μου θέλει να με ταιζει την ώρα του φαγητού και δεν είναι το πιο ευχάριστο να έχεις ναυτία και να βλέπεις να πλησιάζει το στόμα σου ένα μικρό χεράκι με μια σαρδέλα. 😬 Αλλά έχει πλάκα και κάνω υπομονή και το απολαμβάνω! Ψησου να ανοίξεις θεματακι Ιανουαρίου :) ακόμα νιώθω μια αναίτια ανασφάλεια αλλά εύχομαι να πάνε όλα καλά και να υποδεχτούμε τα χειμωνιάτικα μωράκια μας. Πόσο είναι το μεγάλο σου θυμησε μου... Εμένα είναι 13 μηνών!

Αχ το σκέφτομαι, αλλά έχω κ εγώ ακόμη ανασφάλεια κ δεν το τολμώ 😝 Η μικρή μου είναι 18 μηνών… πάει βρεφικό, αλλά τώρα που κάθομαι σπίτι την έχω μαζί μου. Από Δευτέρα ξανά στο πρόγραμμα, γιατί τρελαίνεται να πηγαίνει..κ δυστυχώς δεν έχω καθόλου κουράγιο να την απασχολώ! Ναυτίες, αδυναμία κλπ τα χαπάκια θαυματουργά για την ναυτία, αλλά κ πάλι ώρες ώρες με πιάνει! 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η almira είπε:

Κορίτσι μου κ εγώ έχω πονάκια, αλλά ειδικά στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πολύ έντονα! Γενικά μέχρι και που γέννησα είχα πονάκια περιόδου…έλεγα δεν θα ηρεμήσω ούτε έγκυος απ αυτά! Μίλα με τον γιατρό σου, ίσως σου δώσει μαγνήσιο που βοηθάει…εγώ κάθε φορά ξεχνάω να του το πω κ δεν έχω πάρει ακόμη. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Diwni μου καλοριζικες και καλες βολτουλες να κανετε, φαινεσαι πολυ χαρουμενη. @ΜαρίαΔημήτρης ειναι να χεις λαιμαργο μωρο και μενα καποιες μερες με προβληματιζει με τις γουλιες π κανει θυμαστε π σας ειπα τις προαλλες. Αλλα τον κοβω συνεχεια κατα τη διαρκεια του γευματος και τον ρευω και τις κοντρολαρουμε τις γουλιτσες. Σε καθε περιπτωση η παιδιατρος και η μαια μου ειπαν οτι γουλιες θα κανει αναποφευκτα επειδη ειναι μωρο. Επισης οσο της δινεις και μητρικο γαλα τη βοηθας πολυ με τα στομαχικα και τα εντερικα της, αλλα μια παλινδρομισουλα μπορει να την εχουν τους πρωτους μηνες. @Katerinioo μου καλη δυναμη, σιγα σιγα ηρεμει το μπεμπινι, νομιζω το εχεις αναγκη να βγεις και θα σου αλλαξει η διαθεση. Λιγο υπομονη με τους πονους εισαι φρεσκια ακομα, ελπιζω να παιρνεις καποιο ηπιο παυσιπονο να σε ανακουφιζει εστω depon να μην επηρεαζει και το θηλασμο. 
    • Ένα σοκ το έπαθα γτ το 2017 έκανα κάτι τέτοιο.. και θυμήθηκα είχαμε κόσμο φιλοξενούμενο οπότε που μα κανείς δουλειά. Ακόμα έχω το μήνυμα που μου έλεγε έτοιμος έλα.. 😄😄 σοκ γτ τότε έμεινα έγκυος. Και τώρα που το λες. Τότε έλεγα δεν μένω έγκυος με επαφές και οργασμό και θα μείνω τώρα... ;;; Κι όμως  
    • Εγώ τα έχω από μακριά όλα τα παιδάκια,τους έχω εξηγήσει πως δεν κάνει γιατί είναι πολύ μωρό ακόμα και δεν πλησιάζουν.   Κορίτσια εμάς άρχισε το πάρτι, πολύ γκρίνια!!
    • Καλησπέρα Ιωάννα μου!! Τι κάνετε;; Χάθηκα λίγο με το τρέξιμο όλη μέρα. Ο μικρός βλέπω ότι έχουν φουσκώσει τα κάτω ούλα και κυρίως από δεξιά και μου ξυπνάει τα βράδια κατά τις 2 και κλαίει, όπως όταν έβγαζε τα υπόλοιπα δόντια. Προς το παρόν μόνο πρησμένα φαίνονται και πολύ σάλιο. Τα φαγητά πάλι δεν τα θέλω ζεστά και αν είναι γιαούρτι ενώ παίρνει ξυνή φάτσα το τρωει σαν τρελός, γιατί τον ανακουφίζει που είναι από το ψυγείο!! Εντομεταξυ ξεκίνησε και η ζέστη κ έχει πάρα πολύ πλάκα που τον έχω με χέρια και μπούτια έξω 🤣🤣. Όσο για την κούνια περνάει καταπληκτικά!!! Αφού η πεθερά μου θέλει να του πάρει μια να την βάλουν στο κτήμα για να έχει τη δική του κούνια 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...