Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου !!

Είμαι σε ευχάριστη θέση να σας πως πως μετά από δύο μήνες από την αποβολή ,είμαι ξανά έγκυος !!!

Η ζωή μου πήρε ξανά λάμψη.

Διανύω την 6η εβδομάδα ,κι με τον γυναικολόγο κι αιματολογο κάνουνε εξονυχιστικό έλεγχο .

Όλες οι εξετάσεις βγήκαν άψογες μόνο στη γενική ούρων βρέθηκαν νιτρώδη κι αφθονοι μικροοργανισμοί χωρις να έχω συμοτωματα .πήρα την πρωτοβουλία μόνη μου να κάνω καλλιέργεια κι αντιβιογραμμα .

Ο γυναικολόγος μου δεν μου έχει απαντήσει ακόμα , από Δευτέρα θα επικοινωνήσει λόγω ότι λείπει εξωτερικό 

Λόγω του άγχους μου υπάρχει θέμα να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα ,?

Έχουν σημειωθεί αποβολές λόγω ουρολοίμωξης ?

Σας ευχαριστώ πολύ 

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η karra είπε:

Είμαι σε ευχάριστη θέση να σας πως πως μετά από δύο μήνες από την αποβολή ,είμαι ξανά έγκυος !!!

Διανύω την 6η εβδομάδα ,κι με τον γυναικολόγο κι αιματολογο κάνουνε εξονυχιστικό έλεγχο .

Όλες οι εξετάσεις βγήκαν άψογες μόνο στη γενική ούρων βρέθηκαν νιτρώδη κι αφθονοι μικροοργανισμοί χωρις να έχω συμοτωματα .πήρα την πρωτοβουλία μόνη μου να κάνω καλλιέργεια κι αντιβιογραμμα .

Ο γυναικολόγος μου δεν μου έχει απαντήσει ακόμα , από Δευτέρα θα επικοινωνήσει λόγω ότι λείπει εξωτερικό 

Σας ευχαριστώ πολύ 

Σου εύχομαι ότι καλύτερο!!!! Μπράβο!!

Δεν γνωρίζω να σου πω...αλλά δε νομίζω κιόλας.. είπαμε! Ξέρεις πόσες θα κολλάνε? 

Κι εγώ έχω 2 βιοχημικες και 1 παλλινδρομη....κρατάω το θετικό ότι μένω εύκολα έγκυος τα άλλα θα τα λύσουμε! Έτσι έλεγχοι προληπτικά καλό κάνουν κακό δεν κάνουν!!!!

Εμένα πίνει ο σύντροφος μου βιταμινες γιατί είχε υψηλό dna κ ίσως φταίει αυτό με άριστο βέβαια σπερμοδιαγραμμα..όλα λύνονται θα πω εγω...δε θέλει άγχος..  

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η karra είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ 

Με το καλό κορίτσι μου να πάρεις αγκαλιά το μωράκι σου 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...