Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η marw90 είπε:

Να σου πω εγώ δε θυμάμαι ακριβώς πόσο ήταν απλά θυμάμαι ότι μου είπε αυτό. Εμένα σίγουρα είναι πάνω από 7 στις γονιμες μέρες γιατί μου το είχε μετρήσει πριν τις γονιμες νομίζω κ μου λέει βάλε και 2 πάει τόσο...εμένα εμφυτευση γίνεται αλλά λέω μήπως φταίει αυτό στη πορεια που δε μεγαλώνει κ έρχεται η αποβολή. Η αν έχεις λεπτό εβδομητριο δε κανει καθόλου εμφυτευση?  Θα ξανά πάρω κ άλλη γνώμη σπο τον γιατρό που μου έτρεξε λίγο περυσι υστεροσκοπηση κτλ γιατί αν είχα κάτι τέτοιο θεωρώ θα μου το είχε πει.... έχω μικρό κύκλο περιοδου αλλά δε ξέρω αν τελικά παίζει μεγάλο ρόλο αυτό.

Δεν παίζει ρόλο ο κύκλος περιόδου. Το ενδομήτριο το θέλουν ιδανικά πάνω από 10 τις μέρες εμφύτευσης. Παχαίνει στη 2η φάση του κύκλου μας από την παραγωγή της προγεστερόνης και προετοιμάζεται για την εμφύτευση του εμβρύου. Αν το θέμα ήταν αυό θα μπορούσε απλά να σου συνταγογραφίσει προγεστερόνη μετά την ωορρηξία για να βοηθηθεί. Μην ψάχνεσαι παραπάνω κοριτσάκι μου κ αγχώνεσαι άδικα από τη στιγμή που έχετε εικόνα για το θέμα που υπάρχει στο συντροφο. Εν τέλη αν δε μπορείς να ηρεμήσεις καλό θ ήταν να πας σε γυναικολόγο που εξειδικεύεται στις καθεξιν αποβολές κ όχι στον κάθε τυχαίο. Εμένα μου είχε κάνει scratching στην υστεροσκόπιση, μου ειχε πει αφού κάναμε που κάναμε τη διαδικασία λόγω πολύποδα στο έξυσα και λίγο να αναγεννηθεί, 2 μήνες πριν την εμβρυομεταφορά. Το κάνουν για να είναι πιο δεκτικό το ενδομήτριο στην εμφύτευση. Δεν παίζει ρόλο μετέπειτα στο να κρατηθεί το έμβρυο. 

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Δεν παίζει ρόλο ο κύκλος περιόδου. Το ενδομήτριο το θέλουν ιδανικά πάνω από 10 τις μέρες εμφύτευσης. Παχαίνει στη 2η φάση του κύκλου μας από την παραγωγή της προγεστερόνης και προετοιμάζεται για την εμφύτευση του εμβρύου. Αν το θέμα ήταν αυό θα μπορούσε απλά να σου συνταγογραφίσει προγεστερόνη μετά την ωορρηξία για να βοηθηθεί. Μην ψάχνεσαι παραπάνω κοριτσάκι μου κ αγχώνεσαι άδικα από τη στιγμή που έχετε εικόνα για το θέμα που υπάρχει στο συντροφο. Εν τέλη αν δε μπορείς να ηρεμήσεις καλό θ ήταν να πας σε γυναικολόγο που εξειδικεύεται στις καθεξιν αποβολές κ όχι στον κάθε τυχαίο. Εμένα μου είχε κάνει scratching στην υστεροσκόπιση, μου ειχε πει αφού κάναμε που κάναμε τη διαδικασία λόγω πολύποδα στο έξυσα και λίγο να αναγεννηθεί, 2 μήνες πριν την εμβρυομεταφορά. Το κάνουν για να είναι πιο δεκτικό το ενδομήτριο στην εμφύτευση. Δεν παίζει ρόλο μετέπειτα στο να κρατηθεί το έμβρυο. 

Α οκ..όχι εμένα εμφυτεύεται μετά είναι το θεμα😅 καλά ναι αστο όσο ψάχνεσαι τρελενεσαιιιι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...