Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα σε ολες. Ευχαριστω πολυ σε οσες μου απαντησαν. Σιγουρα θα παρω το χρονο μου γιατι πιεστηκα πολυ. Βεβαια δεν μου αρεσε που και ο γιατρος δεν ηταν ξεκαθαρος. Θα σκεφτω τι θα κανω γιατι ο γιατρος ειναι ενα σημαντικο κομματι κι πραγματικα εκει που τα ειχα ξεκαθαρισει μεσα στο κεφαλι μου, νιωθω παλι μπερδεμενη.

• Απαντήσεις 942
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Ξέρετε όλες τι τραβάμε για αυτή την πολυπόθητη εγκυμοσύνη. Απλά προσεύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά 🙏🙏

Δεν είδε  κάποια αιμορραγία, μαλλον επειδή "χωνεται" πιο βαθιά σπάει αγγεία κ γι αυτό το αίμα!!! Δεν ξέρω ειλικρινά προσπαθώ να σκέφτομαι αισιόδοξα αλλά μου κόπηκαν τα πόδια στη θέα του αίματος!!! Κ είχαν σταματήσει τα καφέ κ ημουν τόσο χαρούμενη που θα πήγαινα για υπέρηχο!!! Μου αύξησε τη προγεστερονη σε 3 ενεσεις κ ποσα χάπια κ συνεχίζω να είμαι ξάπλα κ από βδομάδα θα με ξαναδεί, εκτός αν αυξηθεί το αίμα 🫤

Καλημέρα ! Σε ποια εβδομάδα βρίσκεσαι; Έχω ακριβώς το ίδιο και εγώ αλλά ο γιατρός μου δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος και έχω αγχωθεί πολύ !

εύχομαι τα καλύτερα και στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια !!

Δημοσίευση

Αχ κοριτσια σας ευχομαι οτι καλυτερο, να μην βιωσει καμια απωλεια οπως και εγω πέρσι που χασαμε το σπορακι μας... Ευτυχως πηρα εγκριση απο εοππυ και τωρα περιμενω τον σεμπτεμβριο για διεγερση !

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Savina_5 είπε:

Αχ κοριτσια σας ευχομαι οτι καλυτερο, να μην βιωσει καμια απωλεια οπως και εγω πέρσι που χασαμε το σπορακι μας... Ευτυχως πηρα εγκριση απο εοππυ και τωρα περιμενω τον σεμπτεμβριο για διεγερση !

Τελικα δεν συνεχισες αυτον τον κυκλο?

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η pennaki είπε:

Τελικα δεν συνεχισες αυτον τον κυκλο?

Οχι με ενεσεις καθολου ! Μονο χαπια πηρα να μαζεψουμε λίγα τωρα (4 εχω μόνο , το 1 μονο δειχνει να μεγαλωνει).. να μαζεψω λιγα παλι με χαπια τον Αυγουστο ή και οχι, ισως κανουμε ελευθερα και μετα πληρη διεγερση ειπαμε Σεπτεμβριο ! 

Να σου πω εγω το προτιμω, θελω να ξεκουραστω λιγο τον Αυγουστο απο ολα !

Εσυ πως εισαι? Καλυτερα απο χθες?

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Savina_5 είπε:

Οχι με ενεσεις καθολου ! Μονο χαπια πηρα να μαζεψουμε λίγα τωρα (4 εχω μόνο , το 1 μονο δειχνει να μεγαλωνει).. να μαζεψω λιγα παλι με χαπια τον Αυγουστο ή και οχι, ισως κανουμε ελευθερα και μετα πληρη διεγερση ειπαμε Σεπτεμβριο ! 

Να σου πω εγω το προτιμω, θελω να ξεκουραστω λιγο τον Αυγουστο απο ολα !

Εσυ πως εισαι? Καλυτερα απο χθες?

Ναι καλυτερα, αν και νιωθω οτι ειμαι παλι στο μηδεν. Θα συζητησω με τον ανδρα μου τι θα κανουμε και πως θα πορευτουμε απο αποψη γιατρου.

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Ναι καλυτερα, αν και νιωθω οτι ειμαι παλι στο μηδεν. Θα συζητησω με τον ανδρα μου τι θα κανουμε και πως θα πορευτουμε απο αποψη γιατρου.

Σε καταλαβαινω ! Και εγω αλλάξα τον περσινο γιατρό που είχα.. δεν με καλυπτε με τις απαντησεις του κ ουτε καν θυμοταν το ιστορικο μου! Πραγμα που το θεωρω μεγαλο φαουλ

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Savina_5 είπε:

Σε καταλαβαινω ! Και εγω αλλάξα τον περσινο γιατρό που είχα.. δεν με καλυπτε με τις απαντησεις του κ ουτε καν θυμοταν το ιστορικο μου! Πραγμα που το θεωρω μεγαλο φαουλ

Ετσι ακριβως το βλεπω. Κι φαντασου εγω δεν εχω ξεκινησει καν. Ειναι η πρωτη μου φορα.

Δημοσίευση
στις On 20/6/2025 at 3:27 ΜΜ, ο/η Antonia2 είπε:

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!!!🌹❤️🥰

Τις περισσοτερες κοπελες της ομαδας δν σας γνωριζω πια... περυσι εκανα κι εγω ivf κσι σαν σμρ εκανα τεστ εγκυμοσυνης κ βγηκε θετικο!!!! Ανημερα της Παναγιας Φανερωμενης!!!!🙏

Τωρα εχω τα 2 μπουμπουκια μου διπλα μου κ τα δακρυα τρεχουν οταν σκεφτομαι τις αγωνιες, τον κοπο, την κουραση, την επιμονη, το κλαμα, την τοση επιθυμια κ αγαπη για αυτα τα πλασματακια πολυ πριν ερθουν στη ζωη μας!!!🥹💖💖

Οι ευχες μου κ η σκεψη μου ειναι μαζι σας!!!!!

Ευχομαι πολυ συντομα να βιωνετε αυτη την ευτυχια που βιωνω κι εγω!!!!💞🙏🧿🫶🌷🤗✌️

Φιλια σε ολες!!!!

Μαζί ταξιδεύαμε ... Όλα τα κορίτσια σας θυμάμαι. Τι αγωνίες τι προσευχές 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Savina_5 είπε:

BEMPHOLA κορίτσια μου αυτές τις έχει χρησιμοποιησει καμια σας σε διέγερση ? Θα ηθελα να μαθω γνώμες και επιτυχιες !

Μια φίλη μου τις έχει χρησιμοποιήσει αποκλειστικά, σε όλες τις διεγέρσεις της. Αυτή είχε ωάρια, για την ηλικία της, ήταν 39 στην πρώτη διέγερση. Δούλεψαν σε εκείνην και τα πήρε όλα τα ωάρια σε κάθε διέγερση που έκανε. Νομίζω τα φάρμακα παρόμοια είναι όλα, η επωνυμία αλλάζει, η ανταπόκριση του οργανισμού πάνω κάτω ίδια είναι... Δεν θα πάρεις gonal τελικά;

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Savina_5 είπε:

Δεν δείχνουν να μεγαλωνουν τα μοναδικα 4 που εχω κορίτσια μου και με εχει πιασει φοβερη απογοητευση....

Πόσες μονάδες κάνεις; Ίσως χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Ή κάποιο χαπάκι συμπληρωματικά. Ο γιατρός τι λέει;

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Κορίτσι μου αντιπηκτικες ή σαλοσπιρ παίρνεις?

Κι εγώ @Sia A μου αυτό σκέφτηκα... Μήπως παίρνεις αντιπηκτικές ή σαλοσπίρ που δεν χρειάζεται; Εύχομαι όλα να εξελιχθούν καλά🙏🙏❤️

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η RAM21 είπε:

Πόσες μονάδες κάνεις; Ίσως χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Ή κάποιο χαπάκι συμπληρωματικά. Ο γιατρός τι λέει;

Δεν θα παρω Gonal γτ ο ΕΟΠΠΥ δεν τις δινει πια... οπο΄τε ειπαμε για τις bemfola που μου ειπε οτι εχουν ίδια σύσταση. Αυτα όμως από Σεπτέμβριο ! Τωρα προσπαθούμε με Femara μόνο και δειχνει να μεγαλωνει μόνο το 1 από τα 4... δεν ξερω αν αξιζει να μπω για ωοληψια για 1 μονο....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...