Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η almira είπε:

καλημέρα! δεν ξέρω για utrogestan μετά από πόσες μέρες έρχεται περίοδος, αλλά από duphaston που έχω εμπειρία, που και αυτό σαν προγεστερόνη είναι, εμένα μου ερχόταν μαξ στη μία εβδομάδα περίοδος. Ίσως να πάρεις ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις πότε περίπου θα συνεδριάσει η επιτροπή για να έχεις μια εικόνα; 

Ναι μάλλον θα περιμένω  λίγο και από βδομάδα θα πάρω κανένα τηλ να δω τι γίνεται.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

@Savina_5@pennaki Τελικά είναι σύνηθες πριν το μήνα της διέγερσης από το άγχος μας να υπάρχει καθυστέρηση!!!! Υπομονή είστε πολύ κοντά να ξεκινήσετε 😊 

@Ngsofia Εγώ στη βδομάδα πάνω πήρα ένα τηλέφωνο του τύπου είναι όλα εντάξει κ μήπως υπάρχει κάποιο νεότερο, είναι πολύ ευγενικές στη Θεσσαλονίκη, δεν έχεις να χάσεις κάτι!!! Για τα utrogestan όντως όταν τα σταματήσεις σε 2-3 μέρες έρχεται περίοδος...Για το πρωτόκολλο κορίτσι μου εγ΄ώ ακολούθησα αυτά που μου είπε η γιατρός κ πήγαμε καλά, δεν είμαστε ειδική σε αυτά οπότε εγώ θα έκανα τις εξετάσεις τη 2η μέρα κ ότι έκρινε ο γιατρός. Νομίζω η @RAM21 έκανε φυσικούς τροποποιημένους ίσως μπορεί να σε βοηθήσει😊 

Ναι Σία μου και εγώ τον γιατρό θα ακούσω αυτός λέει ότι θέλετε κ εσείς αλλά προτιμώ την κρίση του κ την εμπειρία του εμείς δεν τα ξέρουμε αυτά.. Οπότε ας κάνω εξετάσεις κ υπέρηχο 2η μέρα και ανάλογα τι θα δούμε θα πράξουμε.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Nαι η αλήθεια είναι αυτοί βλέπουν πολλά..

Τον Σεπτέμβριο γίνομαι 39. Ναι αυτό θα κάνω θα καθυστερήσουμε λίγο την περίοδο και εύχομαι να βγει σύντομα και η απόφαση. Ναι αν δεν το πάμε βήμα είναι για τρελά όλο αυτό γιατί κάθε στάδιο έχει τα δικά του... Με το καλό να ξεκινήσουμε και να είμαστε ολοένα κ πιο κοντά στο όνειρο μας!!!

Η ηλικια παιζει πολυ σημαντικο ρολο! Μια χαρα εισαι ηλικιακα! Καθυστερηστε την περιοδο και καντε ενα πλανο να δειτε τι θα κανετε (φυσικους ή διεγερση). Παρε ενα τηλ κιολας να δεις σε τι σταδιο βρισκονται στην επιτροπη. 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

@Savina_5@pennaki Τελικά είναι σύνηθες πριν το μήνα της διέγερσης από το άγχος μας να υπάρχει καθυστέρηση!!!! Υπομονή είστε πολύ κοντά να ξεκινήσετε 😊 

@Ngsofia Εγώ στη βδομάδα πάνω πήρα ένα τηλέφωνο του τύπου είναι όλα εντάξει κ μήπως υπάρχει κάποιο νεότερο, είναι πολύ ευγενικές στη Θεσσαλονίκη, δεν έχεις να χάσεις κάτι!!! Για τα utrogestan όντως όταν τα σταματήσεις σε 2-3 μέρες έρχεται περίοδος...Για το πρωτόκολλο κορίτσι μου εγ΄ώ ακολούθησα αυτά που μου είπε η γιατρός κ πήγαμε καλά, δεν είμαστε ειδική σε αυτά οπότε εγώ θα έκανα τις εξετάσεις τη 2η μέρα κ ότι έκρινε ο γιατρός. Νομίζω η @RAM21 έκανε φυσικούς τροποποιημένους ίσως μπορεί να σε βοηθήσει😊 

Απο το αγχος στανταρ. Ενα χρονο ερχοταν ρολοι. Τωρα βρηκε να καθυστερησει.......

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εγώ χθες πήγα στον εξωσωματικο για υπέρηχο. Περίοδο περιμένω την Τρίτη απλώς από την επιτροπή δεν έχω ακόμη νέα Παρασκευή 20 Ιουνίου είχαν τον φάκελο μου έστειλα μειλ αλλά μου είπαν μέσα σε 20 εργάσιμες βγαίνει η απόφαση. Δεν ξέρω τι να κάνω να παρω και κανένα τηλέφωνο ; γιατί μου είπαν με μέιλ θα ενημερωθώ.  Ο γιατρός μου προτεινε από το Σάββατο να αρχίσω προγεστετονη utrogestan κολπικα για κα καθυστερήσει η περιοδος θα βοηθήσει λέει κιόλας και στα ωοθηλακια να είναι όλα στο ίδιο περίπου μέγεθος και 3 Ιούλιο να σταματήσω για να μου έρθει περίοδος και ελπίζουμε να έχει βγει κ η απόφαση. Ξέρει καμία μετά από πόσες μέρες έρχεται περίοδος κάνα 2-3 μου είπε.

Τώρα για το πρωτόκολλο μου είπε ότι είμαστε στη μέση σαν ζευγάρι στο να πάμε με διεγερση η να πάμε με φυσικό τρόποποιημενο λόγο  χαμηλου αποθέματος ωάριων και με φουλ διεγερση δεν περιμένουμε να δωσω πολλά. Επίσης μου είπε ότι είναι καλύτερα να έχω έμβρυα από διαφορετικούς κύκλους από το να είναι όλα από έναν..  παρόλα αυτά είπαμε όταν μου έρθει περίοδος να κάνω ορμονικές και υπέρηχο και εκεί θα κρίνει πως τα προχωρήσουμε μπορεί να πετύχουμε και ένα κακό κυκλο η και καλό...

Αγχώνομαι πάντως με την ηλικία κ τα ωάρια αναρωτιέμαι αν θα τα καταφέρουμε.. Ο ίδιος δεν τρομάζει με τίποτα η αλήθεια είναι ότι σου μεταφέρει ηρεμία. Εγώ όμως μετά κάνω πολλές σκέψεις..  Αλλά βήμα βήμα θα δούμε!!! Εύχομαι στο τέλος όλες να τα καταφέρουμε!!!

Καλημέρα κορίτσι μου! 

Κοίτα από όσο θυμάμαι κι από μένα η επιτροπή είχε καθυστερήσει τόσο που έχασα εν τέλη το μήνα και αναγκαστικά πήγα στον επόμενο.. εντάξει μικρό το κακό θα πω εγώ! Ωστόσο εγώ έκανα μία ωοληψία και καλή, δεν μου είπε ποτέ ο γιατρός μου ότι καλό είναι να πάρουμε ωάρια από διαφορετικούς κύκλους.. και να σου πω την αλήθεια καλύτερα γιατί τα χρήματα της ωοληψίας είναι πολύ περισσότερα από της εμβρυομεταφοράς, θα δυσκολευόταν το πορτοφόλι μου αρκετά.  Παρόλα αυτά μία χαρά διέγερση έκανα και μια χαρά ωάρια πήραμε και μια χαρά μπόλικες βλαστοκύστες πολύ καλής ποιότητας έκανα.. οπότε δεν ξέρω τι να πω.. κάθε γιατρός και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. 

Τώρα σε ότι έχει να κάνει με το utrogestan δεν ξέρω τι γίνεται γιατί δεν χρειάστηκε να πάρω ποτέ.. από ότι είδα η Σία σου απάντησε σε αυτό. 🙃😉 

Εύχομαι τα καλύτερα κορίτσι μου, και όχι άγχος! Το άγχος είναι κακός σύμβουλος.. 😘

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! 

Κοίτα από όσο θυμάμαι κι από μένα η επιτροπή είχε καθυστερήσει τόσο που έχασα εν τέλη το μήνα και αναγκαστικά πήγα στον επόμενο.. εντάξει μικρό το κακό θα πω εγώ! Ωστόσο εγώ έκανα μία ωοληψία και καλή, δεν μου είπε ποτέ ο γιατρός μου ότι καλό είναι να πάρουμε ωάρια από διαφορετικούς κύκλους.. και να σου πω την αλήθεια καλύτερα γιατί τα χρήματα της ωοληψίας είναι πολύ περισσότερα από της εμβρυομεταφοράς, θα δυσκολευόταν το πορτοφόλι μου αρκετά.  Παρόλα αυτά μία χαρά διέγερση έκανα και μια χαρά ωάρια πήραμε και μια χαρά μπόλικες βλαστοκύστες πολύ καλής ποιότητας έκανα.. οπότε δεν ξέρω τι να πω.. κάθε γιατρός και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. 

Καλά για το οικονομικό δεν το συζητω... πολλά τα λεφτά.. 

Τώρα σε ότι έχει να κάνει με το utrogestan δεν ξέρω τι γίνεται γιατί δεν χρειάστηκε να πάρω ποτέ.. από ότι είδα η Σία σου απάντησε σε αυτό. 🙃😉 

Εύχομαι τα καλύτερα κορίτσι μου, και όχι άγχος! Το άγχος είναι κακός σύμβουλος.. 😘

Ναι κορίτσι μου στις περιπτώσεις όπως εσύ που  έχεις πολύ καλές εξετάσεις αυτό ήταν το ιδανικό πήρες με την μια πολλά ωάρια και βλαστοκυστες τελικά.. αν θυμάμαι είχες πει 20 ωάρια είχες;; εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να δώσω τόσα γιατί έχω χαμηλό απόθεμα. Οπότε και οι γιατροί πάνε και λίγο εξατομίκευμενα σε κάθε περίπτωση. Το θέμα είναι να αποφεύγουμε λάθη και να έρχεται όσο πιο σύντομα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ps. Το τεστάκι σου σήμερα έχει όντως διαφορά!!! Με το καλό αύριο περιμένουμε την πανηγυρική χοριακη σου και μετά και της Σιας!!!!🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Ngsofia είπε:

Ναι κορίτσι μου στις περιπτώσεις όπως εσύ που  έχεις πολύ καλές εξετάσεις αυτό ήταν το ιδανικό πήρες με την μια πολλά ωάρια και βλαστοκυστες τελικά.. αν θυμάμαι είχες πει 20 ωάρια είχες;; εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να δώσω τόσα γιατί έχω χαμηλό απόθεμα. Οπότε και οι γιατροί πάνε και λίγο εξατομίκευμενα σε κάθε περίπτωση. Το θέμα είναι να αποφεύγουμε λάθη και να έρχεται όσο πιο σύντομα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ps. Το τεστάκι σου σήμερα έχει όντως διαφορά!!! Με το καλό αύριο περιμένουμε την πανηγυρική χοριακη σου και μετά και της Σιας!!!!🙏🙏

Ναι 23 μου είχαν πάρει εμένα, τα 17 εξ αυτών ήταν ώριμα και χρησημοποιήθηκαν.  Η αλήθεια είναι πως είχα και ελπίζω να εξακολουθώ να έχω και μετά την εξωσωματική καλό ορμονολογικό προφίλ και ΑΜΗ.. Ο γιατρός θυμάμαι χαρακτηριστικά είχε πει στον άντρα μου τότε που τον είχαμε επισκεφθεί πρώτη φορά: " Είσαι τυχερός που η γυναίκα σου σε αυτή την ηλικία έχει τόσο καλή ΑΜΗ και ορμονολογικό προφίλ "..

Τότε του συζύγου δεν του άρεσε αυτό.. γιατί θίχτηκε ο ανδρισμός του.. επειδή ήξερε ότι αυτός για την ηλικία του είχε το σοβαρό πρόβλημα, και όταν πήγαμε στο σπίτι ξέσπασε και καυγάς που εγώ ήμουν χαρούμενη με τα λόγια του γιατρού, φαντάαασου!!!!! Αντί να χαρεί ο βλάκας που τουλάχιστον ένας από τους δύο είναι υγιής και έχουμε πολλές πιθανότητες για ένα παιδάκι με εξωσωματική.. αλλά τι να πεις... άντρες!!!! 🥴🥴 Τεσπα τέλος καλό όλα καλά! Τον έβαλα σε τάξη.. 🤣🤣🤣

Ναι! ναι!!! το τεστ σήμερα ευτυχώς βγήκε ακόμη πιο έντονο και πιστεύω πως αύριο υπάρχει μεγάλη περίπτωση να δω τριψήφιο αριθμό..!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Όσο για τη δική σου περίπτωση κορίτσι μου εννοείται πως ο γιατρός ξέρει, ο κάθε ένας από μας είναι διαφορετικός οργανισμός οπότε χρίζει και διαφορετικής αντιμετώπισης..!!! 😉😉😉

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Ναι 23 μου είχαν πάρει εμένα, τα 17 εξ αυτών ήταν ώριμα και χρησημοποιήθηκαν.  Η αλήθεια είναι πως είχα και ελπίζω να εξακολουθώ να έχω και μετά την εξωσωματική καλό ορμονολογικό προφίλ και ΑΜΗ.. Ο γιατρός θυμάμαι χαρακτηριστικά είχε πει στον άντρα μου τότε που τον είχαμε επισκεφθεί πρώτη φορά: " Είσαι τυχερός που η γυναίκα σου σε αυτή την ηλικία έχει τόσο καλή ΑΜΗ και ορμονολογικό προφίλ "..

Τότε του συζύγου δεν του άρεσε αυτό.. γιατί θίχτηκε ο ανδρισμός του.. επειδή ήξερε ότι αυτός για την ηλικία του είχε το σοβαρό πρόβλημα, και όταν πήγαμε στο σπίτι ξέσπασε και καυγάς που εγώ ήμουν χαρούμενη με τα λόγια του γιατρού, φαντάαασου!!!!! Αντί να χαρεί ο βλάκας που τουλάχιστον ένας από τους δύο είναι υγιής και έχουμε πολλές πιθανότητες για ένα παιδάκι με εξωσωματική.. αλλά τι να πεις... άντρες!!!! 🥴🥴 Τεσπα τέλος καλό όλα καλά! Τον έβαλα σε τάξη.. 🤣🤣🤣

Ναι! ναι!!! το τεστ σήμερα ευτυχώς βγήκε ακόμη πιο έντονο και πιστεύω πως αύριο υπάρχει μεγάλη περίπτωση να δω τριψήφιο αριθμό..!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Όσο για τη δική σου περίπτωση κορίτσι μου εννοείται πως ο γιατρός ξέρει, ο κάθε ένας από μας είναι διαφορετικός οργανισμός οπότε χρίζει και διαφορετικής αντιμετώπισης..!!! 😉😉😉

Εσυ κοριτσι μου τι πρωτοκολλο διεγερσης εκανες (ενεσεις, χαπια, δοση πανω κατω);;  Επισης τι ΑΜΗ ειχες αν επιτρεπεται; 23 ωαρια ειναι σουπερ αριθμος!!! Ρωταω γιατι εμενα το πρωτοκολλο ειναι καινουργιο και δεν εχω ακουσει απο πολλα κορτιτσια εμπειρια.

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Ναι μωρέ φτου φτου που έχεις εσύ τέλειες εξετάσεις παίζει ρόλο αυτό αν ήσουν εσυ πιο χάλια θα δυσκόλευε παραπάνω η περίπτωση!! Αλλά δόξα το Θεό όλα καλά να σας έρθουν τώρα!!!! Ναι πιθανόν να έχεις τριψηφια...αναμένουμε!!!!

Δημοσίευση

Εμας δεν εχει κανενας θεμα. Σε οποιον εξωσωματικο κι να πηγαμε, μας ελεγαν δεν εχετε κατι, ολα καλα. Απλα ακολουθησαμε αυτο το μονοπατι γιατι δεν εχουμε καμια συλληψη 3 χρονια τωρα!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Εμας δεν εχει κανενας θεμα. Σε οποιον εξωσωματικο κι να πηγαμε, μας ελεγαν δεν εχετε κατι, ολα καλα. Απλα ακολουθησαμε αυτο το μονοπατι γιατι δεν εχουμε καμια συλληψη 3 χρονια τωρα!

Πόσο σπαστικό αυτό το πράγμα, εμείς μέχρι να βρούμε το θέμα στον καρυότυπο του άντρα μου τα ίδια.. το σπέρμα μια χαρά εγω όλα καλά μέχρι που βρήκαμε αυτό και ενοχοποιησαμε αυτό!

Οι γενετιστές που μιλήσαμε μας είπαν ότι μπορεί να είχε έρθει και να μην μαθαίνατε ποτέ για τον καρυοτυπο, αλλά έλα που το μάθαμε και καταλήξαμε σε εξωσωματικές!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η flowerv είπε:

Πόσο σπαστικό αυτό το πράγμα, εμείς μέχρι να βρούμε το θέμα στον καρυότυπο του άντρα μου τα ίδια.. το σπέρμα μια χαρά εγω όλα καλά μέχρι που βρήκαμε αυτό και ενοχοποιησαμε αυτό!

Οι γενετιστές που μιλήσαμε μας είπαν ότι μπορεί να είχε έρθει και να μην μαθαίνατε ποτέ για τον καρυοτυπο, αλλά έλα που το μάθαμε και καταλήξαμε σε εξωσωματικές!

Κι καρυοτυπο καναμε. Ολα φυσιολογικα... 3 χρονια ειναι πολλα χωρις καμια φυσιολογικη συλληψη. Και μην το ριχνουμε ολο στο αγχος. Υπηρχαν στιγμες που ημουν απασχολημενη με αλλα θεματα κι παλι δεν ηρθε.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Κι καρυοτυπο καναμε. Ολα φυσιολογικα... 3 χρονια ειναι πολλα χωρις καμια φυσιολογικη συλληψη. Και μην το ριχνουμε ολο στο αγχος. Υπηρχαν στιγμες που ημουν απασχολημενη με αλλα θεματα κι παλι δεν ηρθε.

Να'ναι καλά η επιστήμη που μας βοηθάει να τα καταφέρουμε και εμείς! Μακάρι όλων μας η αγκαλιά να γεμίσει σύντομα !!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου μόλις γύρισα ,είμαι σταθερά 6+5 ,όπως υπολογιζαμε,ο γιατρός μου ήταν σίγουρος ότι δεν θα ακούσουμε καρδούλες αλλά τσουπ 121 το ένα σπορακι και 116 το άλλο σπορακι μου ,μεγάλωσαν φαίνονται πλέον μέσα στο σάκο ,θα τρελαθώ όλα πάνε καλά Δόξα τον Θεό ... Να είναι ευλογημένα τα σπορακια μου ... Φυσάω πάλι μπεμπεδεσκονη για όλες γιατί νομίζω έπιασε ... Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα σόλο αυτό κορίτσια μου .....τώρα περιμένω χωριακες @Sia A και @melitiniღ τεράστιες χωριακες θα είναι να ξερετε

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Εσυ κοριτσι μου τι πρωτοκολλο διεγερσης εκανες (ενεσεις, χαπια, δοση πανω κατω);;  Επισης τι ΑΜΗ ειχες αν επιτρεπεται; 23 ωαρια ειναι σουπερ αριθμος!!! Ρωταω γιατι εμενα το πρωτοκολλο ειναι καινουργιο και δεν εχω ακουσει απο πολλα κορτιτσια εμπειρια.

Κορίτσι μου εγώ όταν ξεκίνησα να ψάχομαι ήμουν 34, οπότε τότε έχω και μετρημένη ΑΜΗ στα 2,99. Οπότε σε κάθε υπέρηχο είχα πολλά και ευτυχώς εξακολουθώ να έχω. Γενικά στο σόι μου οι γυναίκες βγαίνουν σε εμμηνόπαυση μετά τα 54 οπότε έχω καλά γονίδια. Δεν νομίζω πως τώρα στα 36 να έχει αλλάξει κάτι τόσο πολύ.. σκέψου ότι όταν είχα πάει στον εξωσωματικό για πρώτη φορά και μου έκανε υπέρηχο, μου μετρούσε από κάθε ωοθήκη 14-15 ωάρια.. 😅 χωρίς να έχω ΣΠΩ έτσι.. και σταθερό κύκλο 30-32 δόξα τω Θεώ!

Το πρωτόκολλο που έκανα εγώ δεν το πολύ θυμάμαι να σου πω την αλήθεια.. δεν έπαιρνα χάπια σίγουρα, ξεκίνησα με meriofert 300 μονάδες, μετά μου πρόσθεσε τις orgalutran αν θυμάμαι καλά και πριν πάω για ωοληψία έκανα μία averkap. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια μου μόλις γύρισα ,είμαι σταθερά 6+5 ,όπως υπολογιζαμε,ο γιατρός μου ήταν σίγουρος ότι δεν θα ακούσουμε καρδούλες αλλά τσουπ 121 το ένα σπορακι και 116 το άλλο σπορακι μου ,μεγάλωσαν φαίνονται πλέον μέσα στο σάκο ,θα τρελαθώ όλα πάνε καλά Δόξα τον Θεό ... Να είναι ευλογημένα τα σπορακια μου ... Φυσάω πάλι μπεμπεδεσκονη για όλες γιατί νομίζω έπιασε ... Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα σόλο αυτό κορίτσια μου .....τώρα περιμένω χωριακες @Sia A και @melitiniღ τεράστιες χωριακες θα είναι να ξερετε

ΦΥΣΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ!!!! Φυσα να μας ερθει και η περιοδος!! Χαχαχα 😄 Μπραβο κοριτσι μου. Πολυ χαρηκα που ακουσατε και τα 2! Παμε για τον επομενο υπερηχο!!!! 😇🥰😍

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kateriniw είπε:

Εεεελα ρε δώσε πόνο... τι ωραία νέα είναι αυτά..!!! Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα αλήθεια..!!! Μπράβο! Μπράβο! Μπράβο!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Χάντρα θαλασσιά να βάζεις, χάντρα πάντα να φοράς που λέει και ο Κότσιρας ..!!! 🧿🧿🧿🧿

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

άντε βρε κορίτσι, τέλεια!! ήρθαν για να μείνουν αυτά τα δύο σποράκια!! πάμε δυναμικά για τον επόμενο υπέρηχο!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσι μου εγώ όταν ξεκίνησα να ψάχομαι ήμουν 34, οπότε τότε έχω και μετρημένη ΑΜΗ στα 2,99. Οπότε σε κάθε υπέρηχο είχα πολλά και ευτυχώς εξακολουθώ να έχω. Γενικά στο σόι μου οι γυναίκες βγαίνουν σε εμμηνόπαυση μετά τα 54 οπότε έχω καλά γονίδια. Δεν νομίζω πως τώρα στα 36 να έχει αλλάξει κάτι τόσο πολύ.. σκέψου ότι όταν είχα πάει στον εξωσωματικό για πρώτη φορά και μου έκανε υπέρηχο, μου μετρούσε από κάθε ωοθήκη 14-15 ωάρια.. 😅 χωρίς να έχω ΣΠΩ έτσι.. και σταθερό κύκλο 30-32 δόξα τω Θεώ!

Το πρωτόκολλο που έκανα εγώ δεν το πολύ θυμάμαι να σου πω την αλήθεια.. δεν έπαιρνα χάπια σίγουρα, ξεκίνησα με meriofert 300 μονάδες, μετά μου πρόσθεσε τις orgalutran αν θυμάμαι καλά και πριν πάω για ωοληψία έκανα μία averkap. 

Εμενα με πηγαινει με πολυ μικρη δοση (150) λογω ικανοποιητικης ΑΜΗ. Εγω παλιοτερα ειχα διαταραχες στην περιοδο. 1 χρονο τωρα ειναι σταθερος ο κυκλος, τσουπ και τωρα αργει. Ο εξωσωματικος μου λεει δεν εχω ΣΠΩ (ενω πιστευα απο τα 19 μου οτι εχω πολυκυστικες). Για να δουμε πως θα ανταποκριθω στη διεγερση. Με αγχωνει λιγο!

Τωρα κοριτσι μου περασαν αυτα για σενα, περιμενουμε τη χοριακη σου! 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Έλα ρε κορίτσι μου ακούσατε κ καρδούλες τι τέλεια 😍 Όλα πάνε σούπερ!!! Είδες μπορεί να ταλαιπωρήθηκες τόσα χρόνια αλλά  αυτά τα 2 τα μικράκια ήρθαν να σε αποζημιώσουν, πάνε σφαίρα 🙏[smilie=binkybaby.g:[smilie=binkybaby.g: 

Αχ στείλε στείλε μπόλικη να πιάσει τόπο κ σε εμένα γτ αν είμαι εγώ το μόνο αρνητικό του μήνα θα κλαίω όλη μέρα σας το λέω 😓 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η almira είπε:

άντε βρε κορίτσι, τέλεια!! ήρθαν για να μείνουν αυτά τα δύο σποράκια!! πάμε δυναμικά για τον επόμενο υπέρηχο!

Ναι με το καλό 7 Ιουλίου τώρα ο επόμενος υπερυχος ,όλες την ίδια μερα νομίζω έχουμε χαχαχαχαχ

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Τι όμορφα νέα κορίτσι μου!!!! Ακούσατε και καρδούλες τι καλά!!!! Όλα να συνεχίσουν πανέμορφα και φυσά μπόλικη μπεμπεδοσκονη να γεμίσουμε σποράκια!!!!🥰

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Έλα ρε κορίτσι μου ακούσατε κ καρδούλες τι τέλεια 😍 Όλα πάνε σούπερ!!! Είδες μπορεί να ταλαιπωρήθηκες τόσα χρόνια αλλά  αυτά τα 2 τα μικράκια ήρθαν να σε αποζημιώσουν, πάνε σφαίρα 🙏[smilie=binkybaby.g:[smilie=binkybaby.g: 

Αχ στείλε στείλε μπόλικη να πιάσει τόπο κ σε εμένα γτ αν είμαι εγώ το μόνο αρνητικό του μήνα θα κλαίω όλη μέρα σας το λέω 😓 

Να σκέφτεσαι θετικά κορίτσι μου καλό ,να είσαι ήρεμη και να σκέφτεσαι θετικά ,την προσευχουλα σου κάθε μέρα και όλα θα πάνε καλά να ξες 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα! Με το καλό όλα!! Νομίζω ότι καλύτερα να αποφυγεις να κάνεις ετ τον μηνα που έχεις αυτές τις υποχρεώσεις. Είναι κρίμα δηλαδή, για να χαρείς τις στιγμές, να χορεψεις, να περασεις καλα και να μην έχεις το άγχος της ετ. Εσύ βέβαια ξέρεις καλύτερα.  Τωρα για τη διαδικασία, όπως είπαν τα κορίτσια, η ετ σε φυσικό κύκλο ( για φυσικό, καταλαβα ρωτάς) μιμειται την φυσική διαδικασία του οργανισμού, περιοδος- ωορρηξια - σύλληψη. Σε βλεπει 2η μέρα περιόδου, κάνει ορμονολογικο έλεγχο, ξεκινάς άμεσα αγωγή ( προγεστερονη, οιστρογόνα, ίσως κορτιζόνη...ανάλογα με τις τιμές σου και το πρωτοκολλο του κάθε γιατρου), σε ξαναβλεπει ενδιάμεσα, σε ξαναβλεπει λίγο πριν την ωορρηξια ( κάποιοι δίνουν κ οβιτρελ για να πετύχουν ακριβώς την ωορρηξια) και, ανάλογα με τις τιμές προγεστερονης, σου κάνει την ετ 4 ή 5 ημέρες αργότερα, το λεγομενο παραθυρο εμφυτευσης.  Σύνολο γύρω στις 20 ημέρες, ανάλογα και με τον κύκλο της καθεμιας. Γενικά δεν είναι δύσκολη διαδικασία, αλλά έχει παρακολούθηση στενή. Τις επομενες 2-3 μερες παιρνεις αδεια και ξεκουραζεσαι. Αν ακολουθει και σκ ακομη καλυτερα. Ουτως ή αλλως κ 7ημερη δικαιουσαι, αν την χρειαζεσαι. Δεν καθεσαι ξαπλωμενη, κανεις ηρεμα χωρις κουραση τις δουλειες σου. Ηρεμο περπατημα, οδηγηση, απο 2η μερα εμενα μου επετρεπε. Θα σου δωσει οδηγιες αναλυτικα. Και φυσικα συνεχιζεις αγωγη κανονικα. Καλή επιτυχία!!!🤞 🤞 
    • Λάδι,απλά εγώ δεν το προτίμησα γιατί δεν ξέρω πόσο γρήγορα το απορροφάει το δέρμα και δεν θα ήθελα να λερώνω τα ρούχα μου. Ρωτήστε σε ένα φαρμακείο πιο σας προτείνουν εγώ πάντως με αυτή την κρέμα είμαι ευχαριστημένη την απορροφάει αμέσως και νιώθω το δέρμα μου πολύ ωραία μετά από κάθε εφαρμογή τώρα θα δω και στην συνέχεια πως θα είναι εάν αποκτήσω ραγαδες.
    • Τι πόνους είχες στα πόδια ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...