Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Κοριτσια τι κανετε; Πως ειστε οι εγκυουλες;; @Kateriniw @almira 

@Sia A Ευχομαι να πιασουν και τα 2 σπορακια σου και σε 9 μηνες να τα εχεις αγκαλια!!!! Περιμενουμε τη χοριακη σου!!!! Το ιδιο ευχομαι για την @melitiniღ...

@flowerv Ξεκινησες κοριτσι μου τις ενεσεις;; Τι φαρμακο σου εδωσε αυτη τη φορα, αν επιτρεται;;

Εγω περιμενω να ερθει η περιοδος. Απλα κανω υπομονη.... Απατος παει αυτος ο μηνας.... Αρχες Ιουλιου με βλεπω να ξεκιναω.

Αυτή τη φορά μου έδωσε duphaston πρωί βράδυ και gonal 300 καθε απόγευμα στις 7! Σε λίγο πλησιάζει η πρώτη ένεση !  Εσύ τι φάρμακα θα πάρεις?

• Απαντήσεις 535
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Αυτή τη φορά μου έδωσε duphaston πρωί βράδυ και gonal 300 καθε απόγευμα στις 7! Σε λίγο πλησιάζει η πρώτη ένεση !  Εσύ τι φάρμακα θα πάρεις?

Καλησπέρα @pennakiκορίτσι μου,σήμερα λίγο κουνούσε το καράβι και όλη μέρα με βγήκε να θέλω να κοιμάμαι ,κατα το αλλά καλαααα. Εσύ πως είσαι ????

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

Εγω εχω 1 ενεση gonal 150 και 1 χαπι Utrogestan καθε βραδυ. Αντε εφτασε η ωρα κοριτσι μου! Κι εγω σε λιγο καιρο ξεκιναω (ολο ετσι λεω, κι αυτο ολο απομακρυνεται..... 🫠 😄)

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

30 μερες!! Τωρα αυτος ο μηνας ειναι οτι να ναι!!! Παει να γινει 35 plus....Θελω απλα να ερθει η περιοδος να ξεκινησω. Απογοητευτηκα......

Ξανα έκανες τεστ ωορρηξιας;

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Καλησπέρα @pennakiκορίτσι μου,σήμερα λίγο κουνούσε το καράβι και όλη μέρα με βγήκε να θέλω να κοιμάμαι ,κατα το αλλά καλαααα. Εσύ πως είσαι ????

Ωχ κοριτσι μου αυτα τα καραβια δεν παλευονται!! Καλος ειναι και ο υπνος 😁 Εγω στην αναμονη ποτε θα ερθει περιοδος και να ξεκινησω...... Μην ρωτατε για αυτο το μηνα!! Ηταν ο μηνας του παραλογου με τα τεστακια 🫥 Οτι εγινε τωρα.

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Ξανα έκανες τεστ ωορρηξιας;

Ξαναεκανα βεβαιως η γραμμη δεν λεει να περασει. Ειναι μεν λιγοτερο κοκκινο απο το control. Αρα αρνητικο. Απλα με προβληματιζει η πορεια της LH με τα τεστ αυτου του μηνα. Σε αλλους κυκλους εκανα peak αποτομα και αυτο κρατουσε 1 μερα και μετα επεφτε (πολυ αχνη η γραμμη σε σημειο που δεν φαινεται). Τωρα απο την προηγουμενη κυριακη εχω μια κορυφωση της γραμμης με το πιο εντονο την Παρασκευη. Εχω μπερδευτει πολυ σε αυτο τον κυκλο. Δεν μου εχει ξανατυχει. Επισης για να παρω το θετικο εφτασα 27η μερα, ενω παλιοτερα εφτανα max 16-19η μερα. 🙄

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Ωχ κοριτσι μου αυτα τα καραβια δεν παλευονται!! Καλος ειναι και ο υπνος 😁 Εγω στην αναμονη ποτε θα ερθει περιοδος και να ξεκινησω...... Μην ρωτατε για αυτο το μηνα!! Ηταν ο μηνας του παραλογου με τα τεστακια 🫥 Οτι εγινε τωρα.

Έλα η ταλαιπωρία  βγαίνει σε καλό έτσι να σκέφτεσαι ...... 

Δημοσίευση

Εγώ κορίτσια βαρεμάρα σήμερα.. Έχω κάνει μελανιές σε όλη την κοιλιά με αυτές τις ενέσεις και να δω σε λίγο καιρό αν πάνε όλα καλά που θα βρίσκω καθαρό μέρος να χτυπάω. 🥴

Την προηγούμενη φορά νομίζω είχα διαφορά συμπτώματα, αυτή τη φορά τπτ νομίζω. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί.. 🤔 δύσκολη η αναμονή γαμώτο.. πφ!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

Εγω εχω 1 ενεση gonal 150 και 1 χαπι Utrogestan καθε βραδυ. Αντε εφτασε η ωρα κοριτσι μου! Κι εγω σε λιγο καιρο ξεκιναω (ολο ετσι λεω, κι αυτο ολο απομακρυνεται..... 🫠 😄)

Θεσνικη είσαι κορίτσι?? Κλινική???

Έχεις κάνει κανένα εγκυμοσύνης? Έχουν ανεβάσει κατά καιρούς κορίτσια να βγαίνουν θετικά για καιρό τα ωορρηξίας και εν τέλη να είναι έγκυες!! 

Το ίδιο πρωτόκολο με εσένα είχα εγώ την πρώτη φορά !!

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Εγώ κορίτσια βαρεμάρα σήμερα.. Έχω κάνει μελανιές σε όλη την κοιλιά με αυτές τις ενέσεις και να δω σε λίγο καιρό αν πάνε όλα καλά που θα βρίσκω καθαρό μέρος να χτυπάω. 🥴

Την προηγούμενη φορά νομίζω είχα διαφορά συμπτώματα, αυτή τη φορά τπτ νομίζω. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί.. 🤔 δύσκολη η αναμονή γαμώτο.. πφ!

Μην ψάχνεις για συμπτώματα κορίτσι μου ,ξες όλα τα κάνουν τα φάρμακα,τώρα θα μου πεις μιλάς εσύ που μας είχες ζαλίσει ,χαχαχαχαχ, Ε δεν λένε τα λέω για να το ακούω χαχαχαχαχ

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Θεσνικη είσαι κορίτσι?? Κλινική???

Έχεις κάνει κανένα εγκυμοσύνης? Έχουν ανεβάσει κατά καιρούς κορίτσια να βγαίνουν θετικά για καιρό τα ωορρηξίας και εν τέλη να είναι έγκυες!! 

Το ίδιο πρωτόκολο με εσένα είχα εγώ την πρώτη φορά !!

@pennaki αυτό πήγα να πω..δεν κάνεις και ένα εγκυμοσύνης;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα! Έχει κάνει ήδη καμιά από εσάς NIPT? Ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό αν πρέπει να είναι νηστική ή δεν παίζει ρόλο; Το ΑΙ λέει είναι οκ να έχεις φάει πρωινό...εσείς τι κάνατε;
    • Πολύ συγκινητικό! Να είστε καλά να το βλέπετε να θεριεύει! Ναι εγώ θα κάνω σίγουρα. Έκανα και στο γιο μου και θα κάνω πάλι για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Περιμένω όμως να κάνω πρώτα αυχενικη γιατί αν εκεί δει κάτι ανησυχητικό θα κάνουμε επεμβατική εξέταση ούτως η άλλως (λάχνες) οπότε δεν θα έχει νόημα να κάνω nipt. Αν είναι όλα καλά στην αυχενική θα κάνω nipt αμέσως μετά. Στο γιο μου είχα μια άψογη αυχενικη υπερηχογραφικά αλλά βγήκε λίγο κακή ή papp a και άλλαξε τα ποσοστά προς το χειρότερο. Ο γιατρός μου που είναι πολύ έμπειρος εμβρυομητρικός είχε πει όλα καλά μην ασχοληθείς αλλά ήθελα να το κάνω να μου φύγει λίγο το άγχος. Αν όλα πάνε καλά ως τότε θα κάνω και σ'αυτήν την εγκυμοσύνη.
    • Γειααα! Μέχρι τρία 1000αρια τη μέρα και μόνο παρακεταμόλη.
    • Καλησπέρα! εμένα ο γιατρός μου με αφήνει να πάρω 
    • Γεια σας κορίτσια!! Είχαμε υπέρηχο ναι και ήταν υπέροχο! Ανθρωπάκι κανονικό στο έγχρωμο!! 4 εκ μας είπε. Σήμερα 10+4 κ συνεχίζουν οι ναυτίες αν δε πάρω νουπεραλ. Προχθές βράδυ τα ξέχασα κ χθες ήμουν χάλια μέχρι να τα πάρω! Κ εγώ καμία σχέση με την κόρη μου…εκεί ήδη είχαν σταματήσει όλα. Ο γιατρός μου με ρώτησε αν θα κάνω την nipt κ μου είπε ότι είναι πολύ υπέρ της εξέτασης και στα παιδιά του το έκαναν… εμείς το σκεφτόμαστε γιατί έχει μεγάλο κόστος και δε ξέρω. Λέμε να περιμένουμε την αυχενική. Εσείς;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...