Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η almira είπε:

΄Μάλλον, τι να πω; Είναι και για εμένα πρωτόγνωρα όλα... Θα μάθουμε μια και καλή σε δέκα μέρες στον υπέρηχο τι συμβαίνει! 

Ναι, μου κάνει εντύπωση που σε εμένα είπαν να τα στείλω νωρίτερα και σε εσένα όχι. Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική.

Λογικο ειναι να αισθανεσαι ετσι κοριτσι μου (κι εγω στη θεση σου ετσι θα εκανα)! Ειδικα με τοσο δυσκολο αγωνα που εχεις κανει. Ευχομαι με το καλο ο υπερηχος!

• Απαντήσεις 404
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η almira είπε:

΄Μάλλον, τι να πω; Είναι και για εμένα πρωτόγνωρα όλα... Θα μάθουμε μια και καλή σε δέκα μέρες στον υπέρηχο τι συμβαίνει! 

Ναι, μου κάνει εντύπωση που σε εμένα είπαν να τα στείλω νωρίτερα και σε εσένα όχι. Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική.

Έτσι είναι κορίτσι μου όταν τα ζεις όλα για πρώτη φορά δεν έχεις ιδέα τι σου γίνεται.. και εγώ μέχρι στιγμής δεν είχα ποτέ εγκυμοσύνη οπότε κλασικά άγνωστα είναι. Μακάρι να είναι όλα καλά στον υπέρηχο να πάρεις μια ανάσα και βήμα βήμα θα πηγαίνει παρακάτω.

Ναι δεν ξέρω και εγώ γιατί εμένα μου είπαν ίδια μέρα τα στέλνεις.

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Έτσι είναι κορίτσι μου όταν τα ζεις όλα για πρώτη φορά δεν έχεις ιδέα τι σου γίνεται.. και εγώ μέχρι στιγμής δεν είχα ποτέ εγκυμοσύνη οπότε κλασικά άγνωστα είναι. Μακάρι να είναι όλα καλά στον υπέρηχο να πάρεις μια ανάσα και βήμα βήμα θα πηγαίνει παρακάτω.

Ναι δεν ξέρω και εγώ γιατί εμένα μου είπαν ίδια μέρα τα στέλνεις.

Όλα καλά κορίτσια μου σήμερα επιτέλους τελείωσα με τις χωριακες (4007) και σιγά σιγά ετοιμαζόμαστε για τον υπερυχο,ουφφφφ ,το άγχος της παράνοιας πότε τελειώνει????

Δημοσίευση

@Kateriniw ποοοοτέεε;;; 🤣🤣🤣🤣

Εγώ τα χαρτιά για την επιτροπή τα είχα στείλει 3-4 μέρες πιο μπροστά αν θυμάμαι καλά για τον ίδιο λόγο που ανέφερε και η Σία, για να μην λείπει κάτι από το φάκελο και να μπορέσω να το στείλω πριν το δει η επιτροπή.

Σε άλλα νέα κορίτσια μου, σήμερα δήλωσα  και επίσημα την άδεια μου, όχι αναρρωτική, κανονική! Έχω 8 μέρες που πρέπει να τις πάρω υποχρεωτικά πριν λήξει η σύμβαση μου, οπότε το κανόνισα έτσι ώστε να συμπέσει με την ετ για να μην καταλάβουν από τη δουλειά τπτ. Και αν όλα πάνε καλά αυτή τη φορά θα κοιτάξω μόλις βγει η χοριακή θετική και πρώτα ο Θεός δούμε σάκο/σάκους θα κοιτάξω να κάνω υπομονή μέχρι 14/07 να υπογραφεί η καινούρια μου σύμβαση και μετά θα πάω και θα δηλώσω κατευθείαν επαπειλούμενη και ούτε που με νοιάζει.. τουλάχιστον για το πρώτο τρίμηνο μέχρι την αυχενική, να δέσουν καλά.. και αν είναι όλα καλά δεν έχω θέμα μετά να επιστρέψω για το δεύτερο τρίμηνο... Προς το παρόν όμως βήμα βήμα όλα.. δεν προτρέχω γιατί όταν εμείς κάνουμε σχέδια, ο Θεός γελάει.. ΝΟΜΟΣ!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα ,μόλις γυρίσαμε από τον υπερυχο,είδαμε δυο σάκους στους οποίους έχουν σχηματιστεί όλα μέσα ,ακόμα δεν το πιστεύω χαχαχχαχαχαχ 

Παμε για διδυμακια;;; τελειααα με το καλο ολα να πανε υπεροχα!! Οσο για το αγχος δυστυχως δε φευγει μεχτι τη γεννα και μετα ξεκινανε αλλα αγχη χαχα απλως ζεις με αυτο και το διαχειριζεσαι!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Εγώ τα χαρτιά για την επιτροπή τα είχα στείλει 3-4 μέρες πιο μπροστά αν θυμάμαι καλά για τον ίδιο λόγο που ανέφερε και η Σία, για να μην λείπει κάτι από το φάκελο και να μπορέσω να το στείλω πριν το δει η επιτροπή.

Σε άλλα νέα κορίτσια μου, σήμερα δήλωσα  και επίσημα την άδεια μου, όχι αναρρωτική, κανονική! Έχω 8 μέρες που πρέπει να τις πάρω υποχρεωτικά πριν λήξει η σύμβαση μου, οπότε το κανόνισα έτσι ώστε να συμπέσει με την ετ για να μην καταλάβουν από τη δουλειά τπτ. Και αν όλα πάνε καλά αυτή τη φορά θα κοιτάξω μόλις βγει η χοριακή θετική και πρώτα ο Θεός δούμε σάκο/σάκους θα κοιτάξω να κάνω υπομονή μέχρι 14/07 να υπογραφεί η καινούρια μου σύμβαση και μετά θα πάω και θα δηλώσω κατευθείαν επαπειλούμενη και ούτε που με νοιάζει.. τουλάχιστον για το πρώτο τρίμηνο μέχρι την αυχενική, να δέσουν καλά.. και αν είναι όλα καλά δεν έχω θέμα μετά να επιστρέψω για το δεύτερο τρίμηνο... Προς το παρόν όμως βήμα βήμα όλα.. δεν προτρέχω γιατί όταν εμείς κάνουμε σχέδια, ο Θεός γελάει.. ΝΟΜΟΣ!!!!

Καλα θα κανεις πρωτα τον εαυτο μας πρεπει να κοιταμε! Ειδικα οταν κουβαλαμε και ενα μωρακι ειναι αδιαπραγματευτο!! 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα ,μόλις γυρίσαμε από τον υπερυχο,είδαμε δυο σάκους στους οποίους έχουν σχηματιστεί όλα μέσα ,ακόμα δεν το πιστεύω χαχαχχαχαχαχ 

Μπράβο!!! Μπράβο!!! Μπράβο!!!

Δεν ξέρεις πόσο έχω χαρεί με τα νέα σου..!!! Τι ωραία, τι γλυκό όλο αυτό..!!! Εύχομαι όλα κατ' ευχήν μέχρι τέλους..!!! Άντε να ρίξεις λίγο μπεμπεδόσκονη και σε μας.. 🙃🙃🙃

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

άντε βρε κορίτσι, μπράβο!!! τα πιο όμορφα νέα της ημέρας!!! 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Μπράβο!!! Μπράβο!!! Μπράβο!!!

Δεν ξέρεις πόσο έχω χαρεί με τα νέα σου..!!! Τι ωραία, τι γλυκό όλο αυτό..!!! Εύχομαι όλα κατ' ευχήν μέχρι τέλους..!!! Άντε να ρίξεις λίγο μπεμπεδόσκονη και σε μας.. 🙃🙃🙃

Φυσάω μπεμπεδεσκονη για όλες σας κορίτσια ,πιστέψτε το μην ρωτήσετε τίποτα στην εμβρυομεταφορα απλά παντε να παραλάβετε τα σπορακια σας ,χωρίς να ξέρετε τίποτα ,ούτε βαθμολογίες βλαστοκυστεων ούτε τίποτα .... Καλή επιτυχία σε όλες σας κορίτσια μου , ακόμα είμαι πολύ χαλαρή γιατί είναι πολύ νωρίς 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

Υπεροχα νεα!!! Διδυμακια 👶👶😍 Μπραβο!! Παμε τωρα για τον επομενο υπερηχο!!! 

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Φυσάω μπεμπεδεσκονη για όλες σας κορίτσια ,πιστέψτε το μην ρωτήσετε τίποτα στην εμβρυομεταφορα απλά παντε να παραλάβετε τα σπορακια σας ,χωρίς να ξέρετε τίποτα ,ούτε βαθμολογίες βλαστοκυστεων ούτε τίποτα .... Καλή επιτυχία σε όλες σας κορίτσια μου , ακόμα είμαι πολύ χαλαρή γιατί είναι πολύ νωρίς 

ΦΥΣΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ!!! Μακαρι να ειμαστε ολες τυχερες και να "φυγουμε" απο αυτο το θεμα με τα μωρακια μας.........

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Ναι θα προσπαθήσω τελικά και εγώ να τα στείλω νωρίτερα ελπίζω αύριο να παραλάβω αυτά που περιμένω από τον γιατρό.

Μια χαρά ωραία τα βολέψες οπότε πας τώρα ήρεμα και ωραία  για την ε.τ χωρίς να πεις τίποτα και μετά με το καλό όλα θα γίνουν όπως θέλεις.

Δημοσίευση

Υπέροχα τα νέα σου σου έγραψα και στο άλλο θεματάκι αλλά δν κρατήθηκα να μην σχολιάσω και εδώ!!! Αχ με το καλό τα διδυμακια!!!! Να είναι πολύ πολύ γουρλίδικα φυσά καλά!!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε όσο πιο σύντομα!!!💗

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Υπεροχα νεα!!! Διδυμακια 👶👶😍 Μπραβο!! Παμε τωρα για τον επομενο υπερηχο!!! 

ΦΥΣΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ!!! Μακαρι να ειμαστε ολες τυχερες και να "φυγουμε" απο αυτο το θεμα με τα μωρακια μας.........

Να πιστεύετε μόνο να πιστεύετε και σας μιλάω εγώ που ήμουν φουλ αρνητική και λόγο ηλικίας ,προσευχή κάθε μέρα και όλα θα πάνε καλά 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Ναι θα προσπαθήσω τελικά και εγώ να τα στείλω νωρίτερα ελπίζω αύριο να παραλάβω αυτά που περιμένω από τον γιατρό.

Μια χαρά ωραία τα βολέψες οπότε πας τώρα ήρεμα και ωραία  για την ε.τ χωρίς να πεις τίποτα και μετά με το καλό όλα θα γίνουν όπως θέλεις.

Εγώ δεν φεύγω από αυτό το θέμα θα είμαι εδώ δίπλα σε όλες όπως ήσασταν και εσείς ανεξάρτητα με το τι θα γίνει ,τα φιλιά μουυυυυ και ανοίξτε παράθυρα διάπλατα για μπει μπεμπεδεσκονη 😂

Δημοσίευση

@Kateriniw καλημέρα κορίτσι μου..!! Έτσι είναι, θετική σκέψη να υπάρχει πάντα, πίστη προς το Θεό και τους Αγίους μας και όλα θα πάνε καλά..!!! Αν δεν είναι τώρα θα είναι αργότερα, δεν μπορεί κάποια στιγμή θα είναι..!!! Ελπίζω σε λίγες μέρες να σε ακολουθήσω κι εγώ στο δρόμο που έχεις χαράξει.. 😄😉

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Να πιστεύετε μόνο να πιστεύετε και σας μιλάω εγώ που ήμουν φουλ αρνητική και λόγο ηλικίας ,προσευχή κάθε μέρα και όλα θα πάνε καλά 

Καλημέραα!!! Αν επιτρέπεται κορίτσι μου πόσο είσαι; εγώ τον Σεπτέμβριο θα γίνω  39 και δεν σου κρύβω με αγχώνει η ηλικία συν χαμηλη ΑΜΗ  δεν έχω περιθώρια για λάθη..  Βέβαια μόνο ο Θεός ξέρει..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

@Kateriniw καλημέρα κορίτσι μου..!! Έτσι είναι, θετική σκέψη να υπάρχει πάντα, πίστη προς το Θεό και τους Αγίους μας και όλα θα πάνε καλά..!!! Αν δεν είναι τώρα θα είναι αργότερα, δεν μπορεί κάποια στιγμή θα είναι..!!! Ελπίζω σε λίγες μέρες να σε ακολουθήσω κι εγώ στο δρόμο που έχεις χαράξει.. 😄😉

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κορίτσι μου ,ποτέ με το καλό προχωράς σε ετ?

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέραα!!! Αν επιτρέπεται κορίτσι μου πόσο είσαι; εγώ τον Σεπτέμβριο θα γίνω  39 και δεν σου κρύβω με αγχώνει η ηλικία συν χαμηλη ΑΜΗ  δεν έχω περιθώρια για λάθη..  Βέβαια μόνο ο Θεός ξέρει..

43 είμαι κορίτσι μου και περνώ αρνητικές χωριακες από τα 36 

Δημοσίευση

Καλημερα σε ολες!!!!! Να ρωτησω κατι αν και μπορει να ακουστει χαζο; Μιας και ειναι πρωτη φορα. Αν εμεις οι ιδιοι ως ζευγαρι επιθυμουμε στις τεχνικες που θα χρησιμοποιησουν οι εμβρυολογοι να κανουν και διαχωρισμο σπερματος (zymot), σε ποιον απευθυνομαστε; Ενημερωνουμε το γιατρο ή πρεπει να ερθουμε σε επαφη με το εργαστηριο;

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

43 είμαι κορίτσι μου και περνώ αρνητικές χωριακες από τα 36 

Μετά από τόση ταλαιπωρία εύχομαι πραγματικά αυτή η φορά να είναι και η τυχερή σου!!!Mε το θέλημα του Θεού όλα θα πάνε κατ ευχήν!!!🙏🙏🙏

Δημοσίευση

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κορίτσι μου ,ποτέ με το καλό προχωράς σε ετ?

Πρώτα ο Θεός την Πέμπτη το μεσημέρι. Και από αύριο ξεκινάει και η άδεια μου.. 🤗

στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

Καλημερα σε ολες!!!!! Να ρωτησω κατι αν και μπορει να ακουστει χαζο; Μιας και ειναι πρωτη φορα. Αν εμεις οι ιδιοι ως ζευγαρι επιθυμουμε στις τεχνικες που θα χρησιμοποιησουν οι εμβρυολογοι να κανουν και διαχωρισμο σπερματος (zymot), σε ποιον απευθυνομαστε; Ενημερωνουμε το γιατρο ή πρεπει να ερθουμε σε επαφη με το εργαστηριο;

Εγώ κορίτσι μου δεν γνωρίζω να σου πω. Έχοντας πρόβλημα αποκλειστικά στο σπέρμα πήγαμε στο fivi για την εξωσωματική και εκείνοι έκριναν πως θα κινηθούν με την περίπτωση μας. Ούτε που ρώτησα. Ξέρω μόνο ότι έγινε μικρογονιμοποίηση. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Πρώτα ο Θεός την Πέμπτη το μεσημέρι. Και από αύριο ξεκινάει και η άδεια μου.. 🤗

Εγώ κορίτσι μου δεν γνωρίζω να σου πω. Έχοντας πρόβλημα αποκλειστικά στο σπέρμα πήγαμε στο fivi για την εξωσωματική και εκείνοι έκριναν πως θα κινηθούν με την περίπτωση μας. Ούτε που ρώτησα. Ξέρω μόνο ότι έγινε μικρογονιμοποίηση. 

@melitiniღ οοοοο καλή επιτυχία κορίτσι μου έφτασε η μεγάλη μέρα ....🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

@melitiniღ οοοοο καλή επιτυχία κορίτσι μου έφτασε η μεγάλη μέρα ....🥰🥰🥰

Εεε εεε εφτασέ..!!! 🥰
Δεν βλέπω την ώρα να ρθει το μεσημέρι της Πέμπτης..!!! Έχω άγχος και ανυπομονησία μαζί.
Την προηγούμενη φορά έπιασα το μωράκι αλλά δεν προχώρησε, ελπίζω αυτή τη φορά όλα να πάνε καλά μέχρι το τέλος..!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ngsofia είπε:

Μετά από τόση ταλαιπωρία εύχομαι πραγματικά αυτή η φορά να είναι και η τυχερή σου!!!Mε το θέλημα του Θεού όλα θα πάνε κατ ευχήν!!!🙏🙏🙏

Μακάρι κορίτσι μου να πάνε όλα καλά 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...