Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@nanaki8 εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κορίτσι μου! Όλα καλά μέχρι το τέλος! Εγώ αύριο κλείνω 38 εβδομάδες και σιγά σιγά οδεύω προς τον τοκετό. 

Στις 14-15 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά είχα μια τεράστια αποκόλληση με αποτέλεσμα τα χάπια πέρα του cyclacur που το είχα κόψει αν θυμάμαι καλά, τα άλλα χάπια συνέχισα να τα παίρνω μέχρι πριν σχεδόν δύο εβδομάδες. Prolutex, utrogestan, filicin και trofocard max. Μόνο τα salospir έκοψα μαχαίρι μετά την αποκόλληση με δική μου πρωτοβουλία. 

Με το καλό γλυκιά μανούλα να γεννήσεις εύκολα! Ξεκίνα περπάτημα αν ενδείκνυται στην περίπτωση σου.

Τη θυμάμαι την αποκόλληση σου και ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Τι να πω, μάλλον ο γιατρός θέλει να είναι όσο πιο ασφαλής γίνεται για να γλιτώσει αποκόλληση και άλλες επιπλοκές αλλά είχα πειστεί πως θα τα κόψω νωρίς εφόσον μου τα βρίσκουν όλα καλά και κάπως που έκατσε βαρύ το 20η βδομάδα.επισης έχω ένα άγχος μήπως η κορτιζόνη (adelcort) δεν κάνει καλό στο έμβρυο από ένα σημείο και έπειτα. Έχω ραντεβού 04/03, θα ξαναρωτήσω, αν και χλωμό το βλέπω να πάρω διαφορετική απάντηση.

• Απαντήσεις 2.2k
  • Εμφανίσεις 147.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 194!! Σοκ!!!

• Κοριτσια δεν το πιστεύω!!!! 213 η χοριακη μου!!! Είμαι ακόμη σε σοκ!!!Μακάρι να πάνε όλα καλα!!!!🩵🩷🩵🩷

• Καλημέρα κορίτσια μου!!! Το ξέρω πως ο δρομος μέχρι να πάρεις γερό μωράκι στην αγκαλια είναι μεγάλος κ είμαστε μόνο στην αρχή αλλά σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη!!!! Το πιο όμορφο δωρο φέτος για τα

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@nanaki8 ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!

Όπως και να χει, χαλάρωσε.. αν σου πούνε να τα παίρνεις, να τα παίρνεις.. για καλό θα είναι, για κακό δεν θα είναι. 🙃😉

Δημοσίευση

@nanaki8 Καλησπέρα κορίτσι μου!!! Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!! Να την απολαύσεις μέχρι τέλους!!! Εγώ τις prolutex τις συνέχισα μέχρι τον 4ο μήνα κ κολπικά υπόθετα μέχρι και τη β επιπέδου...μετά τα σταματήσαμε κ στον 7ο μήνα είχα αίμα και ξεκίνησα τότε utrogestan πρωί βράδυ κολπικά.. άλλα φάρμακα δεν έπαιρνα πέρα από το felicine που το πήρα μέχρι τέλους.

Δημοσίευση

@nanaki8 συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου. Εμενα μολις εκλεισα το τριμηνο αρχισε σταδιακα να μου μειωνει τα φαρμακα οποτε μεχρι 15η 16η εβδομαδα τα σταματησα ολα εφοσον δεν ειχα καποιο θεμα. Επαιρνα prolutex cyclacur  utrogestan και ενα αλλο χαπακι μικρο δε θυμαμαι το ονομα..

Δημοσίευση
στις On 20/2/2026 at 12:36 ΜΜ, ο/η nanaki8 είπε:

Καλησπερα κορίτσια, ίσως δε με θυμαστε, εχω να γραψω από τον Αυγουστο όπου αρχισα να μπαινω κ γω στον κοσμο της εξωσωματικης και να μαθαινω ολες αυτες τις απειρες πληροφοριες. Καποια στιγμη ειχα αποσυνδεθει απο το λογαρισαμο, δε θυμομουν τον κωδικο και το "ξεχασατε τον κωδικό σας" του site δεν φαινοταν να δουλεύει. Σημερα βρηκα λίγο χρονο και τα καταφερα να συνδεθω! Ολο αυτο τον καιρο σας διαβαζα και σας ειχα στο νου μου να ξερετε. Ευχομαι το 2026 να ειναι πιο ομορφο και πιο τυχερο για ολα τα κοριτσια, ειδικα για αυτα που ειχαν δυσκολες στιγμες.

Στα δικά μου νεα, μετα απο αναπαντεχες ασθενειες, καρκίνους κακα νέα και προβληματα στην οικογένεια μεχρι το τελος του 2025, τελος νοεμβριου εκανα ωοληψια, και κατευεθειαν εμβρυομεταφορα βλαστοκυστης 5 ημερων 4ΑΑ και αυτη τη στιγμη που μιλαμε εκλεισα τους 3 μηνες εγκυμοσυνης. Νιωθω πραγματικα ευγνωμων που ολα πετυχαν γρηγορα και με την πρωτη προσπαθεια και σας στελνω απο καρδιας θετικη ενεργεια στις επομενες προσπαθειες σας! Απο συμπτωματα έχω κούραση και ζαλάδες, που ομως πιστευω πως φταινε τα χαπια.

Πιστευα πως θα τα κοψω στο 3μηνο, ομως ο γιατρος μου ειπε θα τα παιρνω εως την 20η βδομαδα σιγουρα, κατι που, οσο και αν διαβαζω, ρωτησα και ανεξαρτητη μαια, δεν καταλαβαινω γιατι. Υποτιθεται οτι μετα το 3μηνο αναλαμβάνει ο πλακούντας.

Παιρνω από την εμβρυομεταφορά έως σήμερα, utrogestan (3 κολπικα 3 απο το στομα τη μερα), 3 cyclacur, μια prolutex καθε μερα, adelcort και Ivor, που τις Ivor θα τις κανω εως το τελος.

Ρε κοριτσια, τοσοι μηνες κορτιζονη δεν ειναι υπερβολη? Εσεις ποτε μειωσατε και κοψατε προγεστερονη και κορτιζονη? απο το μεσημερι και μετα με κανουν "ζαντα".

Καλησπέρα. Συγχαρητήρια και με το καλό το μωράκι σου!! Κ εγω έτσι ξέρω, ότι σταδιακά τα κόβεις από 8η-9η εβδομάδα, εκτός αν συντρέχουν άλλοι λόγοι. Εμένα, ενώ είχε αρχίσει να τα μειωνει, είδα αίμα γυρω στην 9η εβδομαδα και μου τα συνέχισε μέχρι τέλους 1ου τριμήνου, όπου σταδιακά τα έκοψα εντελώς. Utro και σικλακουρ. Επαιρνα 3 +2. Κ εμενα με ενοχλούσε πολύ η προγεστερονη, κυριως απ το στομα. Αν και σιγά σιγά την συνηθισα. Αυτά πριν 4 χρόνια, δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τωρα τα πρωτόκολλα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.