Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Εμενα με εβαλε 18 μερες μετα την 1η χοριακη! Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο αργα.

Και μένα με έβαλε 2,5 βδομαδες μετά την πρώτη χοριακη για τον πρώτο υπέρηχο. 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Asteria22 είπε:

Και μένα με έβαλε 2,5 βδομαδες μετά την πρώτη χοριακη για τον πρώτο υπέρηχο. 

Ενταξει ηρεμησα, αφου κι εσυ αργησες να πας! 😄

Νομιζα θα μεινω μονο στις χοριακες!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Asteria22 είπε:

@Ngsofia κοριτσάκι μου τώρα διάβασα το μήνυμα σου στην άλλη συνομιλία. Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά 🫂.. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς.. ❤️❤️

Σοκαριστηκα με αυτο που διαβασα, ηταν το τελευταιο που περιμενα να δω! Λυπαμαι παρα πολυ @Ngsofia. Παρε το χρονο σου, ειναι πολυ δυσκολο αυτο που ζεις. Πραγματικα δεν ξερω τι να πω! 😪

Δημοσίευση
στις On 3/12/2025 at 4:01 ΜΜ, ο/η katerina1981 είπε:

ναι τα μαζεψα σε 3 διεγερσεις ουτς εγω δεν το πιστευα, μου ειπε ο σφακ να βαλουμε και τα 4 λογω ηλικιας ,εσυ σε τι ηλικια τα καταφερες? φαινεται καλος δεν εχω παραπονο και πολυ φιλικος, ας ελπιζω να γινει το θαυμα λοιπον. σε ευχαριστω πολυ  

41 εκανα την ετ. Σου ευχομαι να γινει το θαυμα κοριτσι μου! 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου, ειμαι να σκάσω!

Ενώ εκανα και 3η χοριακή και πηγαν όλα σουπερ κλείσαμε πρωτο υπέρηχο για Τετάρτη! Απο Παρασκευή πρωι ξεκίνησαν καφε και σήμερα και ροζ μονο στο σκουπισμα! 

Εχω αγχωθεί παρα πολύ..

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Ενώ εκανα και 3η χοριακή και πηγαν όλα σουπερ κλείσαμε πρωτο υπέρηχο για Τετάρτη! Απο Παρασκευή πρωι ξεκίνησαν καφε και σήμερα και ροζ μονο στο σκουπισμα! 

Εχω αγχωθεί παρα πολύ..

Μίλησες με τον γιατρό; Μήπως χρειάζεται έξτρα προγεστερονη; Να πάρεις αναρρωτική και να κάτσεις σπίτι αν γίνεται. Πάντως διαβάζω πολλά κορίτσια που μπορεί να έχουν καφε ροζ στην αρχή ή και πιο μετά ακόμη και όλα να πηγαίνουν καλά. 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Εχω αγχωθεί παρα πολύ..

Γεια σου, λογικό να ανησυχείς αλλά δε θα είναι κάτι, στην αρχή είναι συχνό. Ξεκουράσου και εννοείται μίλα με το γιατρό σου!

Δημοσίευση

Καναμε και προγεστερόνη την Παρασκευή και ήταν 30, έλεγε 1ο τρίμηνο 11-44 αρα ειναι θεωρητικά οκ!

Η γιατρός μου είπε, να το παρακολουθήσω και εαν αυξηθεί ίσως πάω Δευτέρα ή Τρίτη! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Καναμε και προγεστερόνη την Παρασκευή και ήταν 30, έλεγε 1ο τρίμηνο 11-44 αρα ειναι θεωρητικά οκ!

Η γιατρός μου είπε, να το παρακολουθήσω και εαν αυξηθεί ίσως πάω Δευτέρα ή Τρίτη! 

Ξεκούραση, προσοχή, και όλα θα πάνε καλα. Να δεις που τίποτα δεν θα είναι και την Τετάρτη θα μας πεις ευχάριστα από τον υπέρηχο!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η almira είπε:

Ξεκούραση, προσοχή, και όλα θα πάνε καλα. Να δεις που τίποτα δεν θα είναι και την Τετάρτη θα μας πεις ευχάριστα από τον υπέρηχο!

Ααααχ μακαρι κορίτσι μου 🥰🙏

Εσυ πως είσαι τι κάνεις, είσαι ετοιμη για νεα προσπάθεια??

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Ααααχ μακαρι κορίτσι μου 🥰🙏

Εσυ πως είσαι τι κάνεις, είσαι ετοιμη για νεα προσπάθεια??

Όλα καλα κορίτσι μου! Θα περιμένουμε νέα σου!! 🤞🥰

Καλά εγώ. Εδώ, στις 50 μερες προς το παρόν ο κύκλος μου και συνεχιζουμε δυναμικά αλλα δεν ασχολούμαι. Θα παμε με τη νέα χρονιά, έχουμε και κανονισμένο ταξίδι, οπότε λέμε να περάσουμε όμορφα και ήσυχα τις γιορτές μας! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

Εχω αγχωθεί παρα πολύ..

Κοριτσι μου μην ανησυχείς, ειναι συχνο στις αρχες. Εγω ειχα αιμα κοκκινο και μου έδωσαν περισσότερη προγεστερονη. Μου είπαν να μην αγχώνομαι και δεν ειναι κατι ανησυχητικό.

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Κοριτσι μου μην ανησυχείς, ειναι συχνο στις αρχες. Εγω ειχα αιμα κοκκινο και μου έδωσαν περισσότερη προγεστερονη. Μου είπαν να μην αγχώνομαι και δεν ειναι κατι ανησυχητικό.

Μας κόβονται τα πόδια στο αντίκρισμα αλλα είναι όντως ψύχραιμοι οι γιατροί!

Αντε κορίτσι μου αυριο με το καλο θα δεις το μωρακι σου 🥰 λογικα θα ακούσεις και καρδούλα!

Εγω που θα παω Τετάρτη πρώτα ο Θεός θα ειμαι 5&4, ισα ισα θα δουμε εαν ειναι ενδομήτριο λογικά!🩵🩷

@almira τα εμβρυακια σου σε περιμένουν οταν νιώσεις έτοιμη για 1-2 μηνες δεν αλλαζει κατι🥰 καλο κουραγιο με την περίοδο ποσο κουραστική αυτη η αναμονή!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η almira είπε:

Όλα καλα κορίτσι μου! Θα περιμένουμε νέα σου!! 🤞🥰

Καλά εγώ. Εδώ, στις 50 μερες προς το παρόν ο κύκλος μου και συνεχιζουμε δυναμικά αλλα δεν ασχολούμαι. Θα παμε με τη νέα χρονιά, έχουμε και κανονισμένο ταξίδι, οπότε λέμε να περάσουμε όμορφα και ήσυχα τις γιορτές μας! 

Τελεια κοριτσι μου ταξιδάκι. Να χαλαρώσετε πριν την εμβρυομεταφορα. Για τις γιορτές οτι πρέπει.🎄

στις πριν 38 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Μας κόβονται τα πόδια στο αντίκρισμα αλλα είναι όντως ψύχραιμοι οι γιατροί!

Αντε κορίτσι μου αυριο με το καλο θα δεις το μωρακι σου 🥰 λογικα θα ακούσεις και καρδούλα!

Εγω που θα παω Τετάρτη πρώτα ο Θεός θα ειμαι 5&4, ισα ισα θα δουμε εαν ειναι ενδομήτριο λογικά!🩵🩷

@almira τα εμβρυακια σου σε περιμένουν οταν νιώσεις έτοιμη για 1-2 μηνες δεν αλλαζει κατι🥰 καλο κουραγιο με την περίοδο ποσο κουραστική αυτη η αναμονή!

Μην αγχώνεσαι. Ολα καλα. Τρίτη εχω υπερηχο. Ευχομαι να πανε ολα καλα. Νιώθω μια αιωνιότητα μεχρι τιν πρωτο υπερηχο. Μαζι είμαστε κοριτσι μου, μια εβδομάδα διαφορά έχουμε σχεδόν. Αντε κι εσυ με το καλο κορίτσι μου. 🤞❤️

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Τελεια κοριτσι μου ταξιδάκι. Να χαλαρώσετε πριν την εμβρυομεταφορα. Για τις γιορτές οτι πρέπει.🎄

Μην αγχώνεσαι. Ολα καλα. Τρίτη εχω υπερηχο. Ευχομαι να πανε ολα καλα. Νιώθω μια αιωνιότητα μεχρι τιν πρωτο υπερηχο. Μαζι είμαστε κοριτσι μου, μια εβδομάδα διαφορά έχουμε σχεδόν. Αντε κι εσυ με το καλο κορίτσι μου. 🤞❤️

Ναι μια βδομαδα σχεδον 🥰Ασε και εμένα αυτο ακριβώς πολυ μακρινό μου φαίνεται, ας ειναι ολα οπως πρέπει μονο αυτο παρακαλάω 🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...