Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

@Ngsofia κορίτσι μου είδα στο αλλο θεματάκι ξεκινάς!                               Εφτασε ο μήνας 🩷🩵🙏

Καλη αρχή γλυκιά μου 🎉 ενα βημα πιο κοντα στο όνειρο! 

Ναι με το καλό να πάω για υπέρηχο από βδομάδα και ελπίζω να είναι όλα καλά να προχωρήσουμε!!! Επειδή πάμε με φυσικό κύκλο δεν παίρνω τίποτα τώρα μετά την ωορηξια είναι να πάρω utrogestan. Μακάρι όλα να πάνε καλά!!! Ευχαριστώ πολύ!!!

Εσυ πως είσαι στην αναμονή; Δουλεύεις ή έχεις πάρει άδεια; 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Ναι με το καλό να πάω για υπέρηχο από βδομάδα και ελπίζω να είναι όλα καλά να προχωρήσουμε!!! Επειδή πάμε με φυσικό κύκλο δεν παίρνω τίποτα τώρα μετά την ωορηξια είναι να πάρω utrogestan. Μακάρι όλα να πάνε καλά!!! Ευχαριστώ πολύ!!!

Εσυ πως είσαι στην αναμονή; Δουλεύεις ή έχεις πάρει άδεια; 

Ολα καλα θα πανε κοριτσι μου,και εγω σαν εσένα σε φυσικό κυκλο πηγαμε,εκανα μια ένεση για να σιγουρευτουμε οτι εγινε η ωορρηξία και μετα ξεκινήσαμε utrogestan & prolutex!

Εγω στην αναμονη, το ξερω γκρινιάζω συνέχεια αλλα δεν το περίμενα τόσο δύσκολο,περασαν γρήγορα μεχρι στιγμή οι μερες η Τετάρτη αργεί πολυ! Εγω αδεια μεχρι και σημερα, από Δευτέρα επιστρέφω κανονικα ! 

Δημοσίευση

Πόσο όμορφη ιδέα να έχουμε αυτό το χώρο! Εύχομαι σε όλες μας το 2025 να είναι η χρονιά που θα κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το όνειρο  Μαζί θα είναι πιο εύκολο να περάσουμε κάθε βήμα αυτού του ταξιδιού!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

Ολα καλα θα πανε κοριτσι μου,και εγω σαν εσένα σε φυσικό κυκλο πηγαμε,εκανα μια ένεση για να σιγουρευτουμε οτι εγινε η ωορρηξία και μετα ξεκινήσαμε utrogestan & prolutex!

Εγω στην αναμονη, το ξερω γκρινιάζω συνέχεια αλλα δεν το περίμενα τόσο δύσκολο,περασαν γρήγορα μεχρι στιγμή οι μερες η Τετάρτη αργεί πολυ! Εγω αδεια μεχρι και σημερα, από Δευτέρα επιστρέφω κανονικα ! 

Ναι και εγώ θα κάνω ovitrelle για συγχρονισμό ωορρηξίας.

Α ωραία αφού είχες άδεια ως σήμερα.. Μωρέ ναι το φαντάζομαι πόσο βασανιστικά αργά περνάνε οι μερες.. Αλλά θα περάσουν να πας για χοριακή και να έχεις ένα μεγάλο νούμερο!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Ναι και εγώ θα κάνω ovitrelle για συγχρονισμό ωορρηξίας.

Α ωραία αφού είχες άδεια ως σήμερα.. Μωρέ ναι το φαντάζομαι πόσο βασανιστικά αργά περνάνε οι μερες.. Αλλά θα περάσουν να πας για χοριακή και να έχεις ένα μεγάλο νούμερο!!!!

Δεν εχω απολύτως κανενα συμπτώματα, εκτός από το στήθος μου που από σημερα σταματησε να με πονάει! Δεν εχω τίποτα! Προσεύχομαι μονο να δω ενα μεγαλο νούμερο! 

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Ήμουν με την κα Δημητράκη αλλά εφυγε και τωρα την ετ την κάναμε με τον κο Κυριακίδη! 

Καλη επιτυχία!! Ήμουν πρωτα στο emb. Με τον Κυριάκ. κ εγω κ την ετ μου την έκανε η Δημητράκη γιατι έλειπε εκεινος. Πολυ συμπαθητική. Απο τη προσέγγιση του Κυριακ δεν έμεινα ευχαριστημενη  κ αλλαξα κλινικη. Τωρα θα συμπεριφερεσαι σαν εγκυος νερά πολλα να αιματωνεται η μήτρα, σουπιτσες, καλτσακια στα ποδαρακια να εισαι στα ζεστά. Αβοκάντο, ανανά λενε βοηθαει στην εμφύτευση.  Εγω τα δοκίμασα ολα κ έπιασε :-)

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Zenia z είπε:

Καλη επιτυχία!! Ήμουν πρωτα στο emb. Με τον Κυριάκ. κ εγω κ την ετ μου την έκανε η Δημητράκη γιατι έλειπε εκεινος. Πολυ συμπαθητική. Απο τη προσέγγιση του Κυριακ δεν έμεινα ευχαριστημενη  κ αλλαξα κλινικη. Τωρα θα συμπεριφερεσαι σαν εγκυος νερά πολλα να αιματωνεται η μήτρα, σουπιτσες, καλτσακια στα ποδαρακια να εισαι στα ζεστά. Αβοκάντο, ανανά λενε βοηθαει στην εμφύτευση.  Εγω τα δοκίμασα ολα κ έπιασε :-)

Σ'ευχαριστώ κοριτσι μου ! Εγω τα εκανα ολα με την Δημητράκη, εμεινα απολυτως ικανοποιημένη ο κος Κυριακίδης μου εκανε μονο απλα την ετ! Έπιασες με την 1η ετ ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σ'ευχαριστώ κοριτσι μου ! Εγω τα εκανα ολα με την Δημητράκη, εμεινα απολυτως ικανοποιημένη ο κος Κυριακίδης μου εκανε μονο απλα την ετ! Έπιασες με την 1η ετ ?
    • Καλη επιτυχία!! Ήμουν πρωτα στο emb. Με τον Κυριάκ. κ εγω κ την ετ μου την έκανε η Δημητράκη γιατι έλειπε εκεινος. Πολυ συμπαθητική. Απο τη προσέγγιση του Κυριακ δεν έμεινα ευχαριστημενη  κ αλλαξα κλινικη. Τωρα θα συμπεριφερεσαι σαν εγκυος νερά πολλα να αιματωνεται η μήτρα, σουπιτσες, καλτσακια στα ποδαρακια να εισαι στα ζεστά. Αβοκάντο, ανανά λενε βοηθαει στην εμφύτευση.  Εγω τα δοκίμασα ολα κ έπιασε
    • Κοριτσάρα πως ένιωθες μετά ,εγώ λίγο να σηκωθώ για τουαλέτα νιώθω βάρος τρελό δεν μπορώ ούτε λεπτό όρθια ,και συνήθως το πρωί έχω κάποιες κίτρινες εκκρίσεις!!! Σε ποια βδομάδα το έκανες ?
    • Αχ εγώ ξεκινάω να κοιμάμαι ψιλό όρθια και αριστερά όπως λες, αλλά ευτυχώς κάποια στιγμή το βράδυ/ξημέρωμα μπορώ να ξαπλώσω τελείως.  Εντάξει έχεις καιρό ακόμα 😜 Έχεις βγει σε άδεια; Δεν θυμάμαι αν το έχεις πει; Πώς είσαι από ετοιμασίες;
    • Καλησπέρα κορίτσια!  @Kiddo αυτο που κατεβάζει μούτρα, δαγκώνει κτλ τα κάνει και η δικιά μας. Δεν είναι πολύ χαριτωμένο είναι η αλήθεια όταν σου μπίγει το δάχτυλο στο μάτι 6 το πρωί 😂 εγώ απλά προσπαθώ να μην δίνω μεγάλες αντιδράσεις για να μην την ενθαρρύνω πχ να λέω αουτς και τέτοια... και απλά ελπίζω πως όταν αρχίσει να έχει ενσυναίσθηση θα το κόψει... Οι ψυχολόγοι τι σου είπαν να κάνεις; Για εμάς το ξεκίνημα δεν πήγε πολύ καλά γιατί η πρώτη μέρα επιστροφής στη δουλειά βρήκε τη μικρή με την πρώτη της ίωση. Την πέρασα πρώτα εγώ και μετά εκείνη, δεν είχε πυρετο κτλ απλα είχε πάρα πολύ μπούκωμα και δυσκολευόταν να θηλάσει, να κοιμηθεί κτλ. Στεναχωρήθηκα η αλήθεια είναι που δεν μπορούσα να τη φροντίζω εγώ εκείνες τις μέρες. Μετά από καμιά εβδομάδα υποχώρησε όμως. Τώρα περνάμε ίωση νο2, γαστρεντερίτιδα, πρώτα εγώ και τώρα ο μπαμπάς της, εκείνη δείχνει να το περνάει πιο light από όλους μέχρι τώρα. Πραγματικά δεν ξέρω τι γκαντεμιά είναι αυτή γιατί δουλεύουμε και οι δύο από το σπίτι, πως τα κολλάμε; Κατα τ'άλλα, παραδόξως, μου έχει πάει καλά η επιστροφή στη δουλειά. Με ξεκουράζει νομίζω που για 6 ώρες τη μέρα ασχολούμαι με κάτι άλλο και μετά έχω περισσότερη όρεξη να ασχοληθώ με τη μικρή. Ώρες ώρες νιώθω βέβαια και ενοχές και μου τη δίνει λίγο που δεν μπορούν να γίνονται ακριβώς όπως τα θέλω πχ το τάισμα της αλλά δεν μπορείς να τα έχεις και όλα δικά σου.  @MarMar90 έτσι μου έκανε και εμένα και σταμάτησα για λίγο καιρό. Μετά ξανάρχισα δειλά δειλά με κάνα βραστό λαχανικό πολύ μαλακό τύπου κολοκυθάκι ή γλυκοπατάτα και τώρα δείχνει ότι το βρίσκει. Πάντως και το κοκκίνισμα αν δεν κάνω λάθος είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού, αν και τρομακτικό.  Για τον αποθηλασμό γιατί χάπι κορίτσι μου; Νομίζω το χάπι είναι μόνο για σοβαρές περιπτώσεις τύπου πρέπει να κόψεις τον θηλασμό απότομα. Σε αυτή τη φάση που είμαστε αν θες να αποθηλάσεις μειώνεις σταδιακά τους θηλασμούς για να έρθει ομαλά και στο μωρό και στο σώμα σου.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...