Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα ,μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό μας ,τελικά έχουμε ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι κατουρηθηκα από την χαρά μου,αύριο θα πάω στον εμβρυομητρικο να με μετρήσει τον τράχηλο γιατί ενώ είναι κλειστός σαν να τον είδε πιο μικρό και θέλει να είναι σίγουρος λίγο αγχώθηκα 

Τι όμορφα νέα!!!! Ένα και ένα τα μωράκια!!!

Όλα καλά να πάνε αύριο να ησυχάσεις.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δυστυχώς ποτέ δεν καθόταν ευχάριστα. Μόνο με την μαμά μου, η οποία όμως είναι εδώ μόνο 6 μήνες τον χρόνο. Βέβαια και με την μαμά μου τώρα που μεγάλωσε, πιστεύω θα δυσκολευτεί πολύ. Από τώρα σκέφτομαι τι θα γίνει στο μαιευτήριο.. Τον παιδικό τον σταματήσαμε εφόσον είμαι σπίτι, γιατί είναι αρκετά ευαισθητούλα μάλλον και αρρώσταινε συνέχεια. Από τότε κόλλησε παραπάνω πάνω μου.. Φαντάσου με τον άντρα μου που έχουν τέλεια σχέση και αυτός ο καημένος κάνει ότι περνάει από το χέρι του, όταν παίζουμε οι δυο μας και έρχεται και αυτός του φωνάζει να πάει μέσα για να είμαστε μόνο οι δυο μας 🤣🤣
    • @Rena92 ποπό δύσκολο να μην κάθεται με κανέναν άλλον... Ελπίζω να είναι φάση και να βελτιωθεί η κατάσταση γιατί ίσως τη δυσκολέψει ο ερχομός του μωρού. Είχες πει νομίζω αλλά δε θυμάμαι, παιδικό δεν τη στέλνεις καθόλου; @Kateriniw διπλή χαρά!! Να τα υποδεχθείτε με αγάπη όταν γίνουν αφράτα και ζουμερα! Όσο για τον τράχηλο εύχομαι να έχεις καλά νέα αύριο να μην αγχωθεις για αυτό.
    • @Zelda δύσκολη η καθημερινότητα σας, αλλά έτσι δεν καταλαβαίνεις και πότε θα έρθει ο καιρός να συναντήσετε και την μικρή πριγκίπισσα! Χαίρομαι που αρέσει στον μικρούλη ο παιδικός…είναι πολύ σημαντικό.    @Kateriniw τι τέλεια νέα!! Όλα καλά να πάνε εύχομαι! Εσύ ξεκούραση όσο μπορείς και μην αγχώνεσαι!!  Εγώ καλά κορίτσια, με φουλ ενέργεια και εγώ μέχρι τώρα. Κάνουμε συνέχεια πράγματα και δεν ξεκουράζομαι πολύ αλλά περνάμε ωραία. Περιμένω και την μαμά μου σε λίγες μέρες που τελειώνει την δουλειά και ανυπομονώ, γιατί θα έχω βοήθεια και με τις ετοιμασίες και με την μικρή που έχουν πολύ καλή σχέση! 
    • χα,χα,χα η καλύτερη είσαι του χωριού και πολύ καλά κάνεις!! έτσι το σκέφτομαι και εγώ κάπως ναι. Πως το κάνατε αυτό κορίτσια πήρατε τηλ και είπατε το και το?Λέω να ξεκινήσω και εγώ να πάρω κανά δυο να δώ, απλά δε ξέρω θα θέλουν από κοντά ,σε χρεώνουν κανονικά επίσκεψη άραγε; Έχουμε δεινοπαθήσει με τις επισκέψεις σε γιατρούς ΄όσο κανένας άλλος πιστεύω και δεν βγαίνει.   Σήμερα εμείς 32+3 είδαμε δεύτερο γιατρό γιατί ψάχνω να αλλάξω και να γεννήσω σε Δημόσιο. Διευθυνητής στο Αλεξάνδρα πολύ γνωστός και ξακουσμ΄ένος και έμειρος κλπ ο Δασκαλάκης μια χαρά είδε εξετάσεις μετρήσεις κλπ ως τώρα αλλά μας είπε σιγά σιγά να ετοιμ΄άζομαι και να μπω εισαγωγή στο Αλεξάνδρα να με παρακολουθούν εκεί...Και πάθαμε ΣΟΟΟΟΟΚ όπως αντιλαμβάνεστε, από τώρα του λέμε???Μα έχουμε ακόμα για το 36 βδομ... και τον ρωτάω ο προηγούμενος μας είπε και για φυσικό τοκετό ΄  ότι είναι εφικτό κλπ, και η αντιδραση του αποκλείεται και να το ξεχάσετε και με μονοχοριακά δύσκολο και στην Ελλάδα δεν κτλ. οκ αυτό δε με ενοχλεί τόσο κάπως έτσι τα χα διαβάσει και το θεωρο΄ύσα και εγώ απίθανο αλλά οκ η εισαγωγή που είπε για τόσες μέρες και πριν και το πόσες ενώ όλα είναι οκ δε μας άρεσε, οκ έχουν διαφορά γύρω στα 19% κ΄άθε φορά στο βάρος του αλλά γενικά τα ντοπλερ κλπ μέχρι τώρα ήταν οκ, 3 εμβρυομητρικοί έχει τύχει να τα δουν κάθε φορά όλα οκ λέγανε απλά στενή παρακολούθηση όπως και κάναμε!!(εξου και τα άπειρα κόστη σε επισκέψεις κάθε φορά 100αρια κλπ..)Και μας ανέφερε και τη κορτιζ΄όνη π΄άλι που αυτή λέει γίνεται μαξ μεχρι 33-34 εβδομάδα, εμείς μπαίνουμε 33 τώρα άντε σε άλλη μια 34 δλδ το πατήσαμε σχεδόν αυτό που βάζουν όριο για ποιό λόγο να αναφερθεί πάλι?Να μουν 29 και με ενδείξεις πω αντε.. Δε ξέρω μας έχουν τρελάνει με τα μονοχοαριακά ειλικρινά έχει βγει όλη η εγκυμοσύνη με πολύ άγχος και εμε΄ίς οκ πα΄ίρνουμε κ δευτερες γνώμες και τώρα θέλουμε να αλλάξουμε και γιατρό κ νοσοκομείο, ο ένας ιδιώτης και εμβρυομητρικός μας είπε τα καλύτερα ολα τελεια ανετα 36+ θα φτασετε μια χαρά κ μπορεί κ φυσιολογικά τοκετός αν κάτσει κ ο άλλος δημόσιο κλπ Δ.ντης και εξειδικευμένος και με πολλά χρόνια δε και εισαγωγη΄ 10 μέρες και το ένα και το άλλο σα να βιάζεται να μας ξεπετάξει κ να τα πάρει μια ώρα αρχύτερα.Θα ξανά πάμε και την άλλη βδομάδα αφού θα έχουμε πάει σε εμβρυυομητρικό της επιλογής του ( που έχω ξανά πάει εκεί άλλη μια φορά, αλλά είναι η πιο ακριβή από τους 3 που έχω πάει ως τώρα , είχα μια βασική που πήγαινα πάντα, μια δεύτερη π΄ήγα μονο μια φορά για δεύτερη γνώμη επειδή το ήθελε η δικιά μου και σε ένα τρίτο που ίσως τον επέλεγα να με ξεγεννήσει κιόλας) και όταν του είπα να πάω στο τάδε που ούτως η άλλως έχω ραντεβού;; όχι λέει να πας στη ταδε.. Τι να πω δε ξέρω με έχουν τρελάνει κ δε ξέρω τι θα κάνουμε!! Αυτά με τον πόνο μου...Λίγο ακόμα έμεινε πρέπει να σκεφτώ και να δω τι θα κάνω και με τι νιώθω άνετα, μέχρι στιγμής δε το έχω πετύχει..
    • @elena_1990 Μετά επανέρχονται; Μου το είχε πει κ μένα ο οφθαλμίατρος ότι μετά τη γέννα και ένα εξάμηνο, πρέπει να κάνουμε τσεκ. Σε εμένα όμως δεν άλλαξαν οι βαθμοί. Ολα καλά θα πάνε κ με την βυθοσκόπηση και ας είναι λίγο δυσάρεστη!  Βρε κορίτσια φτάσαμε κιόλας στην καμπύλη ε;; Έχω τόσο καιρό να πάω στον γιατρό και δεν έχω ιδέα. Τωρα 30/9 έχω ραντεβού και λογικά θα μου πει να κάνω και μένα. Αναρωτιέμαι τι θα γίνει με την μικρή όσο κάνω την καμπύλη, γιατί πραγματικά περνάει τρομερό άγχος αποχωρισμού. Δεν δέχεται κανέναν πέρα από μένα, άντε και τον μπαμπά για καμιά βόλτα όμως. Στην Β επιπέδου λείπαμε σχεδόν 4 ώρες και έκλαιγε συνεχώς το καημένο μου από ότι μάθαμε μετά. Οπότε δεν θα την αφήσουμε ξανά… 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...