Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ngsofia είπε:

Kαλημερα κορίτσι μου!!! Αντε γύρισες σπιτι σου σιγά σιγά θα γίνει παρελθόν όλο αυτό. Τα δύσκολα πέρασαν αυτό να σκέφτεσαι και ολα θα γινουν.

Εμένα με ενημέρωσαν πως έχουμε 3 τα οποία γονιμοποηθηκαν και προχωράνε. Τώρα την Πέμπτη θα ξέρω αν έχουμε βλαστοκύστες. Μακάρι να πάρουμε έστω δύο... Άλλο ζόρι έχω  εγω με τις ωοληψίες να μην τελειώνω... και αυτή την φορά μετά την ωοληψια είχα κ εγώ έντονο πρηξιμο και ενόχληση στο έντερο σήμερα κάπως καλύτερα.

Μακαρι να προχωρησουν και τα 3 κοριτσι μου! Θετικη σκεψη!!! ❤️ 

Οτι ενοχληση εχεις κατευθειαν ειδοποιεις!!! Εμενα δυστυχως με υποτιμησαν ενω τους ελεγα ποναω!!! Να τους πρηζετε!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Καλημερα σε ολες! Ειμαι καλυτερα, εχω ξεφουσκωσει. Ειμαι σε αδεια, την επομενη εβδομαδα θα παω δουλεια. Το σοκ της περιπετειας που εζησα σκεφτομαι και ξανασκεφτομαι. Λιγο ακομα σπιτι να ημουνα και θα εμενα στον τοπο αν δεν πηγαινα νοσοκομειο.

Μου ειχε δωσει ο γιατρος κατι χαπια και μια ενεση για να ερθει η περιοδος πιο νωρις, πριν εκδηλωσω συμπτωματα της υπερδιεγερσης. Ουτε αυτη λεει να ερθει κι δεν την κοβω να ερχεται.

Καλη επιτυχια στην εμβρυομεταφορα σας, πλησιαζει η ωρα! @flowerv @Ngsofia @almira

Ποτε με το καλο εχεις χοριακη; Εχεις συμπτωματα; @Asteria22

@melitiniღ ευχομαι να εισαι καλα εσυ και το μωρακι σου και να πατε γρηγορα σπιτι σας! Περαστικα να ειναι!

@Kateriniw εσυ τι κανεις; Πως τα πας;

Οποιες ξεχναω σε τι φαση ειστε; Μπαινω καθημερινα και διαβαζω το θεματακι σας......

Πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα!!💖Εγω στην αναμονή. Από συμπτώματα λιιγο το στήθος όταν το πιέζω και περιστασιακά κάτι πονάκια χαμηλά. Οχι κάτι ιδιαίτερο. Θα δείξει. Κρατάω μικρό καλάθι!! 

Δημοσίευση
στις On 21/9/2025 at 1:31 ΜΜ, ο/η Asteria22 είπε:

Ναι, μέσα στη βδομάδα!!! Σ’ ευχαριστώ πολύ!!! 

στις πριν 3 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Καλημερα σε ολες! Ειμαι καλυτερα, εχω ξεφουσκωσει. Ειμαι σε αδεια, την επομενη εβδομαδα θα παω δουλεια. Το σοκ της περιπετειας που εζησα σκεφτομαι και ξανασκεφτομαι. Λιγο ακομα σπιτι να ημουνα και θα εμενα στον τοπο αν δεν πηγαινα νοσοκομειο.

Μου ειχε δωσει ο γιατρος κατι χαπια και μια ενεση για να ερθει η περιοδος πιο νωρις, πριν εκδηλωσω συμπτωματα της υπερδιεγερσης. Ουτε αυτη λεει να ερθει κι δεν την κοβω να ερχεται.

Καλη επιτυχια στην εμβρυομεταφορα σας, πλησιαζει η ωρα! @flowerv @Ngsofia @almira

Ποτε με το καλο εχεις χοριακη; Εχεις συμπτωματα; @Asteria22

@melitiniღ ευχομαι να εισαι καλα εσυ και το μωρακι σου και να πατε γρηγορα σπιτι σας! Περαστικα να ειναι!

@Kateriniw εσυ τι κανεις; Πως τα πας;

Οποιες ξεχναω σε τι φαση ειστε; Μπαινω καθημερινα και διαβαζω το θεματακι σας......

@Asteria22 Με το καλό κορίτσι μου!!! Σίγουρα είναι δύσκολο να μη φοβάσαι τα χειρότερα, αλλά προσπάθησε να έχεις θετική σκέψη.. Τι σου λέω τώρα ε; Εμάς ήταν η 3η φορά τώρα κ θυμάμαι έλεγα μη δεις αίμα.. μη δεις αίμα... Γιατί στην πρώτη αδιάθετησα λιγο πριν τη χοριακή... Όταν δε τώρα πήγα να ακούσω καρδιά για πρώτη φορά, είχα ανεβάσει πίεση υψηλή... Από τον φόβο μου.. Γιατί την 2η φορά είχα θετική χοριακή αλλα μόνο σάκο είδαμε, δεν... Το ήθελα τόσο πολύ τώρα, αλλά φοβόμουν κ να ελπίζω, μην πάθω μετά τα ίδια... Κ τελικά το νινί μεγαλώνει κ εγώ δεν λέω να το πιστέψω.. 😊

@pennaki Μα κορίτσι μου δεν πέρασες κ λίγα.. Κινδύνεψε η ζωή σου.. Προσπαθησε να ηρεμήσεις, δώσε προτεραιότητα στην υγεία σου τώρα κ εύχομαι σύντομα να να είστε έτοιμοι κ ψυχικά κ σωματικά για να συνεχίσετε... Εμενα ο γιατρος μου είπε ότι από τελη του 2018 άλλαξε το πρωτόκολλο κ δεν κάνεις υπερδιέγερση. (είχα πάθει ότι εσύ αλλά στον πνεύμονα αρχές του 2018). Έτσι ηρέμησα τώρα στην προσπάθεια κ δεν αγχωνομουν μην το ξαναπάθω.. Ψεματα είπε ο άτιμος αλλά εμενα με ηρέμησε. Κ δεν το ξαναπαθα, μια φορά ήταν αρκετή νομίζω!! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η maria_nt είπε:

@Asteria22 Με το καλό κορίτσι μου!!! Σίγουρα είναι δύσκολο να μη φοβάσαι τα χειρότερα, αλλά προσπάθησε να έχεις θετική σκέψη.. Τι σου λέω τώρα ε; Εμάς ήταν η 3η φορά τώρα κ θυμάμαι έλεγα μη δεις αίμα.. μη δεις αίμα... Γιατί στην πρώτη αδιάθετησα λιγο πριν τη χοριακή... Όταν δε τώρα πήγα να ακούσω καρδιά για πρώτη φορά, είχα ανεβάσει πίεση υψηλή... Από τον φόβο μου.. Γιατί την 2η φορά είχα θετική χοριακή αλλα μόνο σάκο είδαμε, δεν... Το ήθελα τόσο πολύ τώρα, αλλά φοβόμουν κ να ελπίζω, μην πάθω μετά τα ίδια... Κ τελικά το νινί μεγαλώνει κ εγώ δεν λέω να το πιστέψω.. 😊

@pennaki Μα κορίτσι μου δεν πέρασες κ λίγα.. Κινδύνεψε η ζωή σου.. Προσπαθησε να ηρεμήσεις, δώσε προτεραιότητα στην υγεία σου τώρα κ εύχομαι σύντομα να να είστε έτοιμοι κ ψυχικά κ σωματικά για να συνεχίσετε... Εμενα ο γιατρος μου είπε ότι από τελη του 2018 άλλαξε το πρωτόκολλο κ δεν κάνεις υπερδιέγερση. (είχα πάθει ότι εσύ αλλά στον πνεύμονα αρχές του 2018). Έτσι ηρέμησα τώρα στην προσπάθεια κ δεν αγχωνομουν μην το ξαναπάθω.. Ψεματα είπε ο άτιμος αλλά εμενα με ηρέμησε. Κ δεν το ξαναπαθα, μια φορά ήταν αρκετή νομίζω!! 

Ποιο πρωτοκολλο εκανες; Στην ωριμανση σου εκαναν και λιγη ποσοτητα ovitrelle μαζι με arvekap 0.1; Εμενα στην ovitrelle και στην ευαισθησια στον vegf παραγοντα μου το απεδωσαν.

Το ξερω οτι δεν ειναι λιγο αυτο που περασα. Προσπαθω να ηρεμησω.

Εμενα γεμισε ολη η κοιλια υγρα και πιεζε τα πνευμονια. Δεν μπορουσα ουτε να αναπνευσω, ουτε να μιλησω.....

Απλα οι γιατροι το περνανε ετσι επιφανειακα, στο φλου και δεν μας παιρνουν στα σοβαρα.

Δημοσίευση
στις On 21/9/2025 at 9:58 ΠΜ, ο/η flowerv είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου 😍

@Ngsofia υπεροχα τα νεα σου ευχομαι να κανετε αρκετες γερες βλαστοκύστες 🥰

@melitiniღ  το κοριτσακι σας ήρθε για να μείνει! Εύχομαι γρήγορα να πας σπιτάκι σου και ολα να πανε καλα 🥰

@almira εσυ πως σκοπεύεις να πορευτεις ? Εισαι έτοιμη για το επόμενο βήμα?

Εγω περιμένω να φτάσει η ημέρα ωορρηξιας να ξεκινήσουμε προγεστερονη και να γίνει η εμβρυομεταφορα! Τέλος του μηνα με αρχές του επόμενου λογικα ! 

@Asteria22πως εισαι κορίτσι κου?

Κορίτσια μου με το καλό να έχετε όσο πιο καλά κ περισσότερα εμβρυακια /βλαστοκύστες γίνεται κ μετά να πάρετε αγκαλιά τα μωράκια σας!!!!! 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 

Μην αγχώνεστε τόσο για ποιότητα κτλ... Αυτό που είναι να προχωρήσει θα προχωρήσει. Εγώ 40 ετών κ 3 εμβρυακια είχαμε όλα κι όλα. Ενώ μου είχε πάρει αρκετά ωάρια, κάθε μέρα ερχόταν κ μια απογοήτευση ακόμη... Όταν μου είπε αυτά τα 3 έχουμε, θα τα βαλουμε όλα κ ότι γινει.. Απογοητευτηκα κ του λέω δε θα καταψυξουμε δηλαδή ε; κ με μάλωσε, μου είπε εδώ ήρθες να μείνεις εγκυος, όχι να καταψύξεις. 1 θέλουμε να προχωρήσει για να τα καταφέρουμε. Και μαντέψτε; πόσο δίκιο είχε... Ένα μωρουλινι κρατηθηκε... Ούτε ποιότητα θυμάμαι, ούτε βλαστοκύστες τα κάναμε, τα έβαλε όλα να τους δώσει μια ευκαιρία κ ότι γινόταν.. Θα ήθελα βέβαια να είχα στην άκρη κ να μην ξαναπερναγα τα ίδια ξανά... Αλλά λέω ευχαριστώ Θεέ μου που έμεινε αυτό το ένα, να είναι υγιές κ να πάνε όλα καλά, μόνο αυτό θέλω! Κ να σκέφτεστε θετικά!!!!! Θα πετύχει, να του μιλάτε μετά την εμβρυομεταφορα.. Εμείς τους μιλάγαμε κ τα χαιδευαμε.. Βοηθούσε πιο πολύ εμένα στο να έχω καλή ψυχολογια.

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Ποιο πρωτοκολλο εκανες; Στην ωριμανση σου εκαναν και λιγη ποσοτητα ovitrelle μαζι με arvekap 0.1; Εμενα στην ovitrelle και στην ευαισθησια στον vegf παραγοντα μου το απεδωσαν.

Εμενα γεμισε ολη η κοιλια υγρα και πιεζε τα πνευμονια. Δεν μπορουσα ουτε να αναπνευσω, ουτε να μιλησω.....

Απλα οι γιατροι το περνανε ετσι επιφανειακα, στο φλου και δεν μας παιρνουν στα σοβαρα.

Αχ δε θυμάμαι πολλά από τότε. Ηταν τραυματικη εμπειρια κ για μενα. Θυμαμαι όμως το menopur είχα πάρει τότε ως βασικό φάρμακο κ το έγραφε σαν σοβαρή αλλά σπάνια παρενέργεια μεσα στο χαρτί οδηγιων. Κ την ovitrelle εκανα. Δεν μπορούσα να ανέβω σκαλιά, να χορέψω, λαχανιαζα, μου κοβόταν η ανάσα. Στο Σωτηρία 1 βδομάδα μέσα κ δεν βγήκε επισημο πορισμα. Με παρακέντησεις μου τράβηξαν 1 λίτρο υγρό απο τον δεξί πνεύμονα. Κ αν προχωρουσε η εγκυμοσύνη θα πάθαινα πνευμονική εμβολη, δεν άντεχε ο οργανισμός να μεγαλώσει άλλο άνθρωπο σε αυτή την κατάσταση. Ο γυναικολόγος ήταν σίγουρος ότι ήταν από  υπερδιέγερση ωοθηκών. Έδωσα στο νοσοκομείο την αγωγή αναλυτικά αλλά είπαν ότι δεν είναι κάτι που δεν έκανε αυτός σωστά, ήταν να το πάθω. Αλλά έπαθα ψυχολογικό από όλο αυτό κ μετά το άφηνα.. Ηθελα μωρό αλλά να έρθει μόνο του.. Και θα.. Θα... 

Δημοσίευση
στις On 19/9/2025 at 8:47 ΜΜ, ο/η maria_nt είπε:

@Sia A Κορίτσι μου γλυκό είναι πολύ ευχάριστο που πάρα τη στεναχώρια σας, είστε ενωμένοι σαν γροθιά κ αγαπημένοι. Είναι το πιο σημαντικό. Το ξεκαθάρισμα που κάνατε χρειαζόταν, να σας αφήσουν όλοι ήσυχους, ότι θέλετε θα κάνετε, δική σας είναι η ζωή. Εύχομαι να πάρετε τα πάνω σας σύντομα κ να βρεθεί λύση για το οικονομικό. Εγώ στο ενδιάμεσο θα έψαχνα για τα δημόσια νοσοκομεία, ίσως έκλεινα κ ραντεβού γιατι θα έχουν καθυστέρηση ούτως ή άλλως κ θα ειστε πάλι έτοιμοι έως αποφασίσετε τι θα κάνετε μετά τα ραντεβού. Σου μιλάει μια 40χρονη, με άντρα 51 ετων, που τωρα καταφέραμε να κυοφορω το πρώτο μας μωράκι. 😊

@melitiniღ κοριτσάκι μου γλυκό ξάπλα κ πάλι ξάπλα κ ηρέμησε, δεν είναι τίποτα. Εγώ το έπαθα τον Ιούλιο που πήγα 2 μέρες συνεχόμενα στα μαγαζιά. Πήρα τον γιατρό μου είπε δεν είναι τίποτα. Πήγα για υπέρηχο γιατί δεν μπορούσα να ηρεμήσω κ είπε πάλι ότι δεν ήταν κάτι ανησυχητικό, μια μικρή αποκόλληση πλακούντα κ να ξεκουράζομαι κ να ξαπλώνω. Σου στέλνω την αγάπη τη δική μου κ του μικρού μας αβοκαντακου μας!! 😊😘

Κορίτσια συγγνώμη που δυσκολεύομαι να παρακολουθώ τα πάντα στην ομάδα. Διαβάζω συγχρόνως κ δεν μπαίνω καθημερινα κ μετά δεν μπορώ να το μαζέψω. Όμως στέλνω σε όλες τη θετική μου ενέργεια!!! 💕💕💕

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, θα δούμε πως θα πορευτούμε!!! Σου εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η maria_nt είπε:

Αχ δε θυμάμαι πολλά από τότε. Ηταν τραυματικη εμπειρια κ για μενα. Θυμαμαι όμως το menopur είχα πάρει τότε ως βασικό φάρμακο κ το έγραφε σαν σοβαρή αλλά σπάνια παρενέργεια μεσα στο χαρτί οδηγιων. Κ την ovitrelle εκανα. Δεν μπορούσα να ανέβω σκαλιά, να χορέψω, λαχανιαζα, μου κοβόταν η ανάσα. Στο Σωτηρία 1 βδομάδα μέσα κ δεν βγήκε επισημο πορισμα. Με παρακέντησεις μου τράβηξαν 1 λίτρο υγρό απο τον δεξί πνεύμονα. Κ αν προχωρουσε η εγκυμοσύνη θα πάθαινα πνευμονική εμβολη, δεν άντεχε ο οργανισμός να μεγαλώσει άλλο άνθρωπο σε αυτή την κατάσταση. Ο γυναικολόγος ήταν σίγουρος ότι ήταν από  υπερδιέγερση ωοθηκών. Έδωσα στο νοσοκομείο την αγωγή αναλυτικά αλλά είπαν ότι δεν είναι κάτι που δεν έκανε αυτός σωστά, ήταν να το πάθω. Αλλά έπαθα ψυχολογικό από όλο αυτό κ μετά το άφηνα.. Ηθελα μωρό αλλά να έρθει μόνο του.. Και θα.. Θα... 

Αστα....Τι τραβηξαμε!! 5 μερες ημουν στο νοσοκομειο. Ουτε η παρακεντηση που μου εκαναν δεν με εκανε καλα! Μονο με ενα τελευταιο φαρμακο που μου εβαλαν συνηλθα και καταφερα να παω σπιτι μου.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η pennaki είπε:

Αστα....Τι τραβηξαμε!! 5 μερες ημουν στο νοσοκομειο. Ουτε η παρακεντηση που μου εκαναν δεν με εκανε καλα! Μονο με ενα τελευταιο φαρμακο που μου εβαλαν συνηλθα και καταφερα να παω σπιτι μου.

Ευχομαι εσύ να το ξεπεράσεις τελείως. Εμενα μου έχει μείνει ενα θέματα κι στον πνεύμονα. Παίρνω εισπνεόμενο μόνιμα κ ειναι σαν να έχω χαπ (καπνιστές). Δηλαδή ποτέ δε θα επανέλθει η αναπνοή μου στο 100%. Γι αυτό σου είπα καταλαβαίνω τι περνάς, απλά να μην κάνεις το λάθος που εκανα εγώ κ άφησα μετα να πετάξουν 7 χρόνια... Από τα 33 που το έπαθα, εφτασα 39 να αφυπνιστω κ να πω πότε θα γίνω μαμά... 

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Αχ κορίτσι μου εύχομαι να αναρρώσεις γρήγορα κ να τα αφήσεις γρήγορα πίσω σου🥰

Με ovitrelle πως να να μην κάνεις υπερδιέγερση βρε κορίτσι μου με τόσο ωάρια!!! Εγώ που είχα πολλά μου είχε κάνει ένεση ανταγωνιστών orgalutran για αποφυγή υπερδιέγερσης. Κ επειδή είχαμε κάτι αναποδιές στην ωοληψία μου είχε πει ότι ίσως χρειαστεί έξτρα ovitrelle αλλά θα είμαι υπό στενή παρακολούθηση γιατί είναι στανταράκι η υπερδιέγερση, ευτυχώς δεν χρειάστηκε. Δεν ξέρω τι πρωτόκολλο ακολουθεί ο γιατρός σου κ ούτε θέλω να σε ταράξω αλλά δεν γίνεται με τόσα ωάρια συν ovitrelle να μην του περνάει από το μυαλό η υπερδιέγερση 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η maria_nt είπε:

Ευχομαι εσύ να το ξεπεράσεις τελείως. Εμενα μου έχει μείνει ενα θέματα κι στον πνεύμονα. Παίρνω εισπνεόμενο μόνιμα κ ειναι σαν να έχω χαπ (καπνιστές). Δηλαδή ποτέ δε θα επανέλθει η αναπνοή μου στο 100%. Γι αυτό σου είπα καταλαβαίνω τι περνάς, απλά να μην κάνεις το λάθος που εκανα εγώ κ άφησα μετα να πετάξουν 7 χρόνια... Από τα 33 που το έπαθα, εφτασα 39 να αφυπνιστω κ να πω πότε θα γίνω μαμά... 

Κατι μου αναφερε ο γιατρος μου για ασθμα αλλα δεν το καταλαβα απο το τηλεφωνο. Θελω απο κοντα να τον ρωτησω. Εχω καποια δυσκολια στην αναπνοη και κανω ενα εισπνεομενο που μου εδωσαν! Αυτο μου ελειπε τωρα!

Δεν θα αφησω τοσο μεγαλο διαστημα για εμβρυομεταφορα. Για αρχη θελω να παω να κανω μια συζητηση και να ζητησω καποιες εξηγησεις γιατι νιωθω με υποτιμησαν σαν περιστατικο. Μετα δεν ξερω τι θα κανω.

Επισης καποτε θα πρεπει να δω την περιοδο να ξεφουσκωσω απο τις ορμονες αλλιως θα κανω μπαμ. Υποτιθεται οτι πηρα femara μαζι με την ενεση arvekap 3,75 για να ερθει πιο γρηγορα απο την ωοληψια (8/9) και ειναι αφαντη. Επισης εμαθα οτι η ενεση αυτη ειναι για καταστολη. Δεν ξερω τι μου συμβαινει! Πρεπει και οφειλει να με δει ο γιατρος, οχι να με αφησουν ετσι στην τυχη μου οπως εγινε τωρα. Μου ειπαν στο τηλ να ειδοποιησω οταν ερθει η περιοδος..........

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Αχ κορίτσι μου εύχομαι να αναρρώσεις γρήγορα κ να τα αφήσεις γρήγορα πίσω σου🥰

Με ovitrelle πως να να μην κάνεις υπερδιέγερση βρε κορίτσι μου με τόσο ωάρια!!! Εγώ που είχα πολλά μου είχε κάνει ένεση ανταγωνιστών orgalutran για αποφυγή υπερδιέγερσης. Κ επειδή είχαμε κάτι αναποδιές στην ωοληψία μου είχε πει ότι ίσως χρειαστεί έξτρα ovitrelle αλλά θα είμαι υπό στενή παρακολούθηση γιατί είναι στανταράκι η υπερδιέγερση, ευτυχώς δεν χρειάστηκε. Δεν ξέρω τι πρωτόκολλο ακολουθεί ο γιατρός σου κ ούτε θέλω να σε ταράξω αλλά δεν γίνεται με τόσα ωάρια συν ovitrelle να μην του περνάει από το μυαλό η υπερδιέγερση 

Το ιδιο καναμε. Κι φαντασου εκανα το 1/4 της ovitrelle.

Απλα η συντονιστρια μου ειχε πει οτι οι επομενες μερες θα ειναι δυσκολες. Δεν ειχα ιδεα τι θα περασω και πως θα το περασω. Δεν ηταν απλα εντονοι πονοι περιοδου. Κανεις δεν με προετοιμασε. Δεν ηξερα τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι. Γενικα πρεπει να φτασω στο αμην για να παρω τηλ και να πω οτι ποναω. Εχω καποια αντοχη. Μου ελεγαν απλα να κανω υπομονη οταν ενημερωνα.

Μετα την ωοληψια δεν μου ειπαν για τις πρωτεινες. Επρεπε να παρω εγω τη συντονιστρια μετα απο 3 μερες με πολυ φουσκωμα και πονο για οδηγιες σχετικα με το τι τρωω και να μου πουνε τι παυσιπονο να παρω. Ουτε αυτο δεν με επιανε τοτε. Γενικα πολλα λαθη. Με υποτιμησαν. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Το ιδιο καναμε. Κι φαντασου εκανα το 1/4 της ovitrelle.

Απλα η συντονιστρια μου ειχε πει οτι οι επομενες μερες θα ειναι δυσκολες. Δεν ειχα ιδεα τι θα περασω και πως θα το περασω. Δεν ηταν απλα εντονοι πονοι περιοδου. Κανεις δεν με προετοιμασε. Δεν ηξερα τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι. Μου ελεγαν απλα να κανω υπομονη.

Μετα την ωοληψια δεν μου ειπαν για τις πρωτεινες. Επρεπε να παρω εγω τη συντονιστρια μετα απο 3 μερες με πολυ φουσκωμα και πονο για οδηγιες σχετικα με το τι τρωω και να μου πουνε τι παυσιπονο να παρω. Ουτε αυτο δεν με επιανε τοτε. Γενικα πολλα λαθη. Με υποτιμησαν. 

Τι να πω τελικά πολλά μόνες μας πρέπει να τα ψάχνουμε!!! Πρέπει να κάνεις μια κουβέντα με τον γιατρό σου όπως είπες κ εύχομαι να είναι το τελευταίο άσχημο της όλης διαδικασίας κ σύντομα να έχεις ευχάριστα 😊 🥰

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Sia A είπε:

Τι να πω τελικά πολλά μόνες μας πρέπει να τα ψάχνουμε!!! Πρέπει να κάνεις μια κουβέντα με τον γιατρό σου όπως είπες κ εύχομαι να είναι το τελευταίο άσχημο της όλης διαδικασίας κ σύντομα να έχεις ευχάριστα 😊 🥰

Εννοειται θα κανω μια κουβεντα. Ως ασθενης εχω δικαιωμα να εκφρασω τη δυσαρεσκεια και τον φοβο μου πανω σε αυτο. Πληρωσα αλλη μια εξωσωματικη για την υπερδιεγερση μονο. Δεν ειναι λιγο ολο αυτο που εγινε. Αν και δεν τους νοιαζει τους γιατρους.

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Εννοειται θα κανω μια κουβεντα. Ως ασθενης εχω δικαιωμα να εκφρασω τη δυσαρεσκεια και τον φοβο μου πανω σε αυτο. Πληρωσα αλλη μια εξωσωματικη για την υπερδιεγερση μονο. Δεν ειναι λιγο ολο αυτο που εγινε. Αν και δεν τους νοιαζει τους γιατρους.

Ναι κορίτσι μου και νομίζω σου οφείλουν κ κάποιες εξηγήσεις...όχι ότι θα αλλάξει κάτι τώρα αλλά όπως λες να μην υποτιμούν όταν λες πονάω. Εμένα ο γιατρός μου είπε μετά την ωοληψια αν δεν νιώσω καλά να τον πάρω τηλέφωνο. Όπως λες έχουμε κάποια ανοχή αλλά αν φτάνεις σε ακραίες καταστάσεις ε κάπου φαίνεται.. Ίσως όπως λένε τα κορίτσια να μπορούσες να το αποφύγεις να ειναι τόσο ακραίο αν πχ δεν εκανες ovitrelle..Το ότι είχες πάρα πολλά ωοθηλακια αυτό ήταν δεδομένο. Βέβαια κ κάθε γιατρός ακολουθεί τα δικα του αλλά και κάθε μία μας είναι διαφορετική..

Εύχομαι πραγματικά να μείνουν όλα πίσω και να μην σου μείνει κάτι..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η maria_nt είπε:

Κορίτσια μου με το καλό να έχετε όσο πιο καλά κ περισσότερα εμβρυακια /βλαστοκύστες γίνεται κ μετά να πάρετε αγκαλιά τα μωράκια σας!!!!! 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 

Μην αγχώνεστε τόσο για ποιότητα κτλ... Αυτό που είναι να προχωρήσει θα προχωρήσει. Εγώ 40 ετών κ 3 εμβρυακια είχαμε όλα κι όλα. Ενώ μου είχε πάρει αρκετά ωάρια, κάθε μέρα ερχόταν κ μια απογοήτευση ακόμη... Όταν μου είπε αυτά τα 3 έχουμε, θα τα βαλουμε όλα κ ότι γινει.. Απογοητευτηκα κ του λέω δε θα καταψυξουμε δηλαδή ε; κ με μάλωσε, μου είπε εδώ ήρθες να μείνεις εγκυος, όχι να καταψύξεις. 1 θέλουμε να προχωρήσει για να τα καταφέρουμε. Και μαντέψτε; πόσο δίκιο είχε... Ένα μωρουλινι κρατηθηκε... Ούτε ποιότητα θυμάμαι, ούτε βλαστοκύστες τα κάναμε, τα έβαλε όλα να τους δώσει μια ευκαιρία κ ότι γινόταν.. Θα ήθελα βέβαια να είχα στην άκρη κ να μην ξαναπερναγα τα ίδια ξανά... Αλλά λέω ευχαριστώ Θεέ μου που έμεινε αυτό το ένα, να είναι υγιές κ να πάνε όλα καλά, μόνο αυτό θέλω! Κ να σκέφτεστε θετικά!!!!! Θα πετύχει, να του μιλάτε μετά την εμβρυομεταφορα.. Εμείς τους μιλάγαμε κ τα χαιδευαμε.. Βοηθούσε πιο πολύ εμένα στο να έχω καλή ψυχολογια.

Με το καλό κορίτσι μου να έρθει το μωράκι σου!!!! Και εγω για αυτό αγχώνομαι για το πόσες βλαστοκύστες θα έχω..  θα ηθελα να νιώθω μια σχετική ασφάλεια να μαζεψω τωρα οτι μπορω από το να μαζεύω ωάρια μετά τα 40. Βέβαια είναι και κουραστικό ψυχικά κ σωματικά να κάνεις συνέχεια ωοληψιες.  Θα δούμε πως θα συνεχίσουμε ας έχουμε κ τα αποτελέσματα των 3 γονιμοποιησεων τι θα προκύψει από βλαστοκύστες.. και βλέπουμε!! Από την μια θέλω πολύ να πάω σε εμβρυομεταφορά από την άλλη λέω αν δεν πάνε καλά τα πράγματα μην μετανιώνω που δεν εκανα υπομονή να κάνω και άλλη ωοληψία οσο ακομη εχω καποια ωαρια.. Ελπίζω να πάρουμε την καλύτερη αποφαση..

Δημοσίευση

@pennaki  σοκαρίστηκα με όσα διάβασα, δεν ήξερα ποσο σοβαρό ειναι άκουγα οτι ειναι παρενέργεια φαρμάκων αλλα δεν ήξερα μεχρι τι μπορει να πάθεις και μεχρι που να φτάσεις! Εύχομαι να μη σου αφήσει τίποτα όλο αυτο να το θυμάσαι σαν μια παλιά άσχημη αναμνηση που με τον καιρο θα σβήνει! Και να πάρεις την απόφαση να βρεις την δύναμη να προχωρήσεις να γεμισει η αγκαλίτσα σου και να σβήσει αυτο που πέρασες!

@Ngsofia εύχομαι να προχωρησουν και τα 3 μικρά σου! Και να ειναι αρκετες οι βλαστοκυστες σου για το επομενο βημα ! 

@Asteria22 δεν έμεινε τιποτα σου ευχομαι ενα μεγαλο νουμερο χοριακης! 

@melitiniღ ολα καλα κοπέλα μου ??? Εύχομαι το κοριτσακι σου να έχει φωλιασει γερα μεσα σου 🩷

κοριτσια εγω στα δικα μου νέα, αυριο θα κανω μια ένεση ovitrelle, ξεκιναω κολπικά ultrogestan & prolutex  μεθαυριο!

Δευτερα μεσημέρι θα μεταφέρουμε ενα παγωτινι🍦! Δεν μπορω να κρύψω τον ενθουσιασμό μου απο τον Ιανουάριο που ξεκινήσαμε την πρωτη εξωσωματική περίμενα αυτή την στιγμή! Παρακαλώ την Παναγιτσα να με βοηθήσει να τα καταφέρουμε με την πρώτη🩷🩵 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

@pennaki  σοκαρίστηκα με όσα διάβασα, δεν ήξερα ποσο σοβαρό ειναι άκουγα οτι ειναι παρενέργεια φαρμάκων αλλα δεν ήξερα μεχρι τι μπορει να πάθεις και μεχρι που να φτάσεις! Εύχομαι να μη σου αφήσει τίποτα όλο αυτο να το θυμάσαι σαν μια παλιά άσχημη αναμνηση που με τον καιρο θα σβήνει! Και να πάρεις την απόφαση να βρεις την δύναμη να προχωρήσεις να γεμισει η αγκαλίτσα σου και να σβήσει αυτο που πέρασες!

@Ngsofia εύχομαι να προχωρησουν και τα 3 μικρά σου! Και να ειναι αρκετες οι βλαστοκυστες σου για το επομενο βημα ! 

@melitiniღ ολα καλα κοπέλα μου ??? Εύχομαι το κοριτσακι σου να έχει φωλιασει γερα μεσα σου 🩷

κοριτσια εγω στα δικα μου νέα, αυριο θα κανω μια ένεση ovitrelle, ξεκιναω κολπικά ultrogestan & prolutex  μεθαυριο!

Δευτερα μεσημέρι θα μεταφέρουμε ενα παγωτινι🍦! Δεν μπορω να κρύψω τον ενθουσιασμό μου απο τον Ιανουάριο που ξεκινήσαμε την πρωτη εξωσωματική περίμενα αυτή την στιγμή! Παρακαλώ την Παναγιτσα να με βοηθήσει να τα καταφέρουμε με την πρώτη🩷🩵 

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Με το καλό κορίτσι μου να έρθει το παγωτινη στην φωλιτσα του και να μείνει!!!! Φτάνουν οι μερες!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

Αυτα που σας έγραψα ειναι πολυ επιφανειακά. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι έγινε συνολικα τόσες μερες. Εγω τρομαξα! 

Τωρα η έννοια μου ειναι να έρθει η περιοδος να ξεφουσκώσω και να ηρεμησω ορμονικα. Ολα έχουν απορρυθμιστει.

Καλη επιτυχια κορίτσι μου!! Με την ευχή του Θεού. Ολα καλα να σου πάνε.  ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

Με το καλό κορίτσι μου η εμβρυομεταφορά 😊 Να φωλιασει το σπορακι σου για τους επόμενους 9 μήνες!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια μου @Kateriniw @Γιάννα 36 μια ερώτηση για τον Χριστοφοριδη? Κανεί μόνο εξωσωματικές? Εννοώ μετά στην εγκυμοσύνη δεν σε παρακολουθεί γτ δεν βλέπω να έχει ιατρείο, μου τον βγάζει μόνο στο embryolab?

Όχι δεν έχει εξωτερικό ιατρείο !!! Μόνο εξωσωματική 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρα ,μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό μας ,τελικά έχουμε ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι κατουρηθηκα από την χαρά μου,αύριο θα πάω στον εμβρυομητρικο να με μετρήσει τον τράχηλο γιατί ενώ είναι κλειστός σαν να τον είδε πιο μικρό και θέλει να είναι σίγουρος λίγο αγχώθηκα 

Δημοσίευση

@Kateriniw Με το καλό κορίτσι μου τα μωρουλινια σας!!! Συγχαρητήρια!!!! 

@flowerv Τι τελεια νεα!! Με το καλό να ριζώσει το παγωτινακι σας!! 

@pennaki Εννοείται οτι θα πας κ θα μιλήσεις σοβαρά μαζί τους κ θα πεις στον γιατρό ότι σε ενόχλησε. Κ να σου πει ξεκάθαρα τώρα τι γινεται. Αφού πρέπει να συνεχίσεις τη διαδικασία εκεί να μάθουν να σέβονται. Κ γιατί μιλούσες με τη συντονίστρια κ όχι με τον γιατρό; εγώ θα απαιτούσα κ επικοινωνία με τον γιατρό. 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολυ ολες για τις ευχές σας🩵🩷🍦

@Sia A μη προσπαθεις απαραίτητα ο γυναικολόγος σου να ειναι και εξωσωματικος σου! Κάθε ενας στην ειδικότητα του! Καταλαβαίνω οτι δεν θέλεις να συνεχίσεις με την ίδια γιατρο, κάνε την έρευνα σου και θα καταλήξεις!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δυστυχώς ποτέ δεν καθόταν ευχάριστα. Μόνο με την μαμά μου, η οποία όμως είναι εδώ μόνο 6 μήνες τον χρόνο. Βέβαια και με την μαμά μου τώρα που μεγάλωσε, πιστεύω θα δυσκολευτεί πολύ. Από τώρα σκέφτομαι τι θα γίνει στο μαιευτήριο.. Τον παιδικό τον σταματήσαμε εφόσον είμαι σπίτι, γιατί είναι αρκετά ευαισθητούλα μάλλον και αρρώσταινε συνέχεια. Από τότε κόλλησε παραπάνω πάνω μου.. Φαντάσου με τον άντρα μου που έχουν τέλεια σχέση και αυτός ο καημένος κάνει ότι περνάει από το χέρι του, όταν παίζουμε οι δυο μας και έρχεται και αυτός του φωνάζει να πάει μέσα για να είμαστε μόνο οι δυο μας 🤣🤣
    • @Rena92 ποπό δύσκολο να μην κάθεται με κανέναν άλλον... Ελπίζω να είναι φάση και να βελτιωθεί η κατάσταση γιατί ίσως τη δυσκολέψει ο ερχομός του μωρού. Είχες πει νομίζω αλλά δε θυμάμαι, παιδικό δεν τη στέλνεις καθόλου; @Kateriniw διπλή χαρά!! Να τα υποδεχθείτε με αγάπη όταν γίνουν αφράτα και ζουμερα! Όσο για τον τράχηλο εύχομαι να έχεις καλά νέα αύριο να μην αγχωθεις για αυτό.
    • @Zelda δύσκολη η καθημερινότητα σας, αλλά έτσι δεν καταλαβαίνεις και πότε θα έρθει ο καιρός να συναντήσετε και την μικρή πριγκίπισσα! Χαίρομαι που αρέσει στον μικρούλη ο παιδικός…είναι πολύ σημαντικό.    @Kateriniw τι τέλεια νέα!! Όλα καλά να πάνε εύχομαι! Εσύ ξεκούραση όσο μπορείς και μην αγχώνεσαι!!  Εγώ καλά κορίτσια, με φουλ ενέργεια και εγώ μέχρι τώρα. Κάνουμε συνέχεια πράγματα και δεν ξεκουράζομαι πολύ αλλά περνάμε ωραία. Περιμένω και την μαμά μου σε λίγες μέρες που τελειώνει την δουλειά και ανυπομονώ, γιατί θα έχω βοήθεια και με τις ετοιμασίες και με την μικρή που έχουν πολύ καλή σχέση! 
    • χα,χα,χα η καλύτερη είσαι του χωριού και πολύ καλά κάνεις!! έτσι το σκέφτομαι και εγώ κάπως ναι. Πως το κάνατε αυτό κορίτσια πήρατε τηλ και είπατε το και το?Λέω να ξεκινήσω και εγώ να πάρω κανά δυο να δώ, απλά δε ξέρω θα θέλουν από κοντά ,σε χρεώνουν κανονικά επίσκεψη άραγε; Έχουμε δεινοπαθήσει με τις επισκέψεις σε γιατρούς ΄όσο κανένας άλλος πιστεύω και δεν βγαίνει.   Σήμερα εμείς 32+3 είδαμε δεύτερο γιατρό γιατί ψάχνω να αλλάξω και να γεννήσω σε Δημόσιο. Διευθυνητής στο Αλεξάνδρα πολύ γνωστός και ξακουσμ΄ένος και έμειρος κλπ ο Δασκαλάκης μια χαρά είδε εξετάσεις μετρήσεις κλπ ως τώρα αλλά μας είπε σιγά σιγά να ετοιμ΄άζομαι και να μπω εισαγωγή στο Αλεξάνδρα να με παρακολουθούν εκεί...Και πάθαμε ΣΟΟΟΟΟΚ όπως αντιλαμβάνεστε, από τώρα του λέμε???Μα έχουμε ακόμα για το 36 βδομ... και τον ρωτάω ο προηγούμενος μας είπε και για φυσικό τοκετό ΄  ότι είναι εφικτό κλπ, και η αντιδραση του αποκλείεται και να το ξεχάσετε και με μονοχοριακά δύσκολο και στην Ελλάδα δεν κτλ. οκ αυτό δε με ενοχλεί τόσο κάπως έτσι τα χα διαβάσει και το θεωρο΄ύσα και εγώ απίθανο αλλά οκ η εισαγωγή που είπε για τόσες μέρες και πριν και το πόσες ενώ όλα είναι οκ δε μας άρεσε, οκ έχουν διαφορά γύρω στα 19% κ΄άθε φορά στο βάρος του αλλά γενικά τα ντοπλερ κλπ μέχρι τώρα ήταν οκ, 3 εμβρυομητρικοί έχει τύχει να τα δουν κάθε φορά όλα οκ λέγανε απλά στενή παρακολούθηση όπως και κάναμε!!(εξου και τα άπειρα κόστη σε επισκέψεις κάθε φορά 100αρια κλπ..)Και μας ανέφερε και τη κορτιζ΄όνη π΄άλι που αυτή λέει γίνεται μαξ μεχρι 33-34 εβδομάδα, εμείς μπαίνουμε 33 τώρα άντε σε άλλη μια 34 δλδ το πατήσαμε σχεδόν αυτό που βάζουν όριο για ποιό λόγο να αναφερθεί πάλι?Να μουν 29 και με ενδείξεις πω αντε.. Δε ξέρω μας έχουν τρελάνει με τα μονοχοαριακά ειλικρινά έχει βγει όλη η εγκυμοσύνη με πολύ άγχος και εμε΄ίς οκ πα΄ίρνουμε κ δευτερες γνώμες και τώρα θέλουμε να αλλάξουμε και γιατρό κ νοσοκομείο, ο ένας ιδιώτης και εμβρυομητρικός μας είπε τα καλύτερα ολα τελεια ανετα 36+ θα φτασετε μια χαρά κ μπορεί κ φυσιολογικά τοκετός αν κάτσει κ ο άλλος δημόσιο κλπ Δ.ντης και εξειδικευμένος και με πολλά χρόνια δε και εισαγωγη΄ 10 μέρες και το ένα και το άλλο σα να βιάζεται να μας ξεπετάξει κ να τα πάρει μια ώρα αρχύτερα.Θα ξανά πάμε και την άλλη βδομάδα αφού θα έχουμε πάει σε εμβρυυομητρικό της επιλογής του ( που έχω ξανά πάει εκεί άλλη μια φορά, αλλά είναι η πιο ακριβή από τους 3 που έχω πάει ως τώρα , είχα μια βασική που πήγαινα πάντα, μια δεύτερη π΄ήγα μονο μια φορά για δεύτερη γνώμη επειδή το ήθελε η δικιά μου και σε ένα τρίτο που ίσως τον επέλεγα να με ξεγεννήσει κιόλας) και όταν του είπα να πάω στο τάδε που ούτως η άλλως έχω ραντεβού;; όχι λέει να πας στη ταδε.. Τι να πω δε ξέρω με έχουν τρελάνει κ δε ξέρω τι θα κάνουμε!! Αυτά με τον πόνο μου...Λίγο ακόμα έμεινε πρέπει να σκεφτώ και να δω τι θα κάνω και με τι νιώθω άνετα, μέχρι στιγμής δε το έχω πετύχει..
    • @elena_1990 Μετά επανέρχονται; Μου το είχε πει κ μένα ο οφθαλμίατρος ότι μετά τη γέννα και ένα εξάμηνο, πρέπει να κάνουμε τσεκ. Σε εμένα όμως δεν άλλαξαν οι βαθμοί. Ολα καλά θα πάνε κ με την βυθοσκόπηση και ας είναι λίγο δυσάρεστη!  Βρε κορίτσια φτάσαμε κιόλας στην καμπύλη ε;; Έχω τόσο καιρό να πάω στον γιατρό και δεν έχω ιδέα. Τωρα 30/9 έχω ραντεβού και λογικά θα μου πει να κάνω και μένα. Αναρωτιέμαι τι θα γίνει με την μικρή όσο κάνω την καμπύλη, γιατί πραγματικά περνάει τρομερό άγχος αποχωρισμού. Δεν δέχεται κανέναν πέρα από μένα, άντε και τον μπαμπά για καμιά βόλτα όμως. Στην Β επιπέδου λείπαμε σχεδόν 4 ώρες και έκλαιγε συνεχώς το καημένο μου από ότι μάθαμε μετά. Οπότε δεν θα την αφήσουμε ξανά… 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...