Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Κοριτσια βγηκα απο το νοσοκομειο. Περασα πολυ δυσκολα με πολυ πονο. Ημουν μια σπανια περιπτωση επιπλοκη της διεγερσης απο πολυκυστικες. Δεν θελω να προχωρησω αμεσα σε εμβρυομεταφορα. Μπορει να το αφησω του χρονου. Ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα και σωματικα. Για να επανελθω θελω πολυ χρονο μαζι με αγωγη που λαμβανω. Δεν μπορω να διαχειριστω αυτο που περασα.

Ευχομαι να πετυχετε οσα κοριτσια προετοιμαζονται αυτον τον καιρο.

Εννοείτε κορίτσι μου πάρε τον χρόνο σου να δυναμώσει ο οργανισμός ,αν και πιστεύω και ο γιατρός σου δεν πρόκειται να σ' αφήσει να προχωρήσεις άμεσα !!!! Περαστικά εύχομαι μέσα από την καρδιά μου 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Κοριτσια βγηκα απο το νοσοκομειο. Περασα πολυ δυσκολα με πολυ πονο. Ημουν μια σπανια περιπτωση επιπλοκη της διεγερσης απο πολυκυστικες. Δεν θελω να προχωρησω αμεσα σε εμβρυομεταφορα. Μπορει να το αφησω του χρονου. Ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα και σωματικα. Για να επανελθω θελω πολυ χρονο μαζι με αγωγη που λαμβανω. Δεν μπορω να διαχειριστω αυτο που περασα.

Κοριτσι μου, ταλαιπωρηθηκες πολυ. Να πάρεις όσο χρόνο χρειάζεσαι και οταν νιώσεις καλύτερα τότε το βλέπεις για την ετ. Τουλάχιστον τώρα που επέστρεψες σπίτι θα είσαι και πιο άνετα στον χώρο σου. 

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Κορίτσι μου δυστυχώς πέρασες κάτι σοβαρό...Να σκέφτεσαι πως έχεις τα εμβρυακια σου να σε περιμένουν οπότε εσύ νιώσεις ψυχικά κ σωματικά έτοιμη.. Πάρε τον χρόνο σου δεν υπάρχει θέμα βιασύνης ούτως ή άλλως και δόξα το Θεό άλλη ωοληψία δεν θα χρειαστεί να περάσεις..  Καλή αναρρώση να έχεις!!! Και όλα θα γίνουν στην ώρα τους το μεγάλο βήμα έγινε.

Δημοσίευση

Σε δικά μου νέα κορίτσια σήμερα κάναμε την 2η ωοληψια του κυκλου!! Πηραμε 6 ωαριάκια και αναμένουμε την πορεία τους!!! Εύχομαι να πάμε καλά και να μην χρειαστεί να κάνω άλλη ωοληψια..

Ο γιατρός είναι της άποψης αν πάμε καλά δηλαδή αν έχω συνολικά 4-5 βλαστοκύστες ήδη έχω 2 στην κατάψυξη να πάμε για εμβρυομεταφορά στον επόμενο κύκλο αν ολα ειναι εντάξει. 

Για την εμβρυομεταφορά μου είπε την κάνουμε σε φυσικό κύκλο παρακολουθοντας την ωορρηξία πιθανόν μια ovitrelle και utrogestan. 

Το μόνο που θέλω τώρα είναι να πάνε καλά οι γονιμοποιησεις και να προχωρήσουν όσο περισσότερα!! Αυτή την φορά το σπέρμα βγήκε λίγο χαμηλό και κάναμε μικρογονιμοποίηση αντί της κλασικής που κάναμε τις 2 προηγούμενες..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ngsofia είπε:

Σε δικά μου νέα κορίτσια σήμερα κάναμε την 2η ωοληψια του κυκλου!! Πηραμε 6 ωαριάκια και αναμένουμε την πορεία τους!!! Εύχομαι να πάμε καλά και να μην χρειαστεί να κάνω άλλη ωοληψια..

Ο γιατρός είναι της άποψης αν πάμε καλά δηλαδή αν έχω συνολικά 4-5 βλαστοκύστες ήδη έχω 2 στην κατάψυξη να πάμε για εμβρυομεταφορά στον επόμενο κύκλο αν ολα ειναι εντάξει. 

Για την εμβρυομεταφορά μου είπε την κάνουμε σε φυσικό κύκλο παρακολουθοντας την ωορρηξία πιθανόν μια ovitrelle και utrogestan. 

Το μόνο που θέλω τώρα είναι να πάνε καλά οι γονιμοποιησεις και να προχωρήσουν όσο περισσότερα!! Αυτή την φορά το σπέρμα βγήκε λίγο χαμηλό και κάναμε μικρογονιμοποίηση αντί της κλασικής που κάναμε τις 2 προηγούμενες..

@melitiniღ πως είσαι κορίτσι μου ???

Δημοσίευση
στις On 19/9/2025 at 8:56 ΜΜ, ο/η pennaki είπε:

Περαστικά σου κορίτσι μου!! Θα πάρεις όσο χρονο χρειαστείς για να νιώσεις καλα σωματικά κ ψυχικά.  Ομως να θυμάσαι οτι η ετ δεν έχει καμία σχέση με τις ωοληψιες δεν πονάς ειναι υπόθεση ενός λεπτού. Οπότε απο αυτήν την άποψη δεν εχεις λόγο να το καθυστερείς. Για την ωρα καλή ανάρρωση και όταν το αποφασίσεις να πάνε ολα κατ ευχήν!!🩷

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Μπράβο πολυ καλα τα πήγες μακαρι να έχετε όσες περισσότερες βλαστοκυστες γίνεται.  Το σπέρμα το φτιάχνουν μη σε ανησυχεί. Καλα τα λέει ο γιατρός δεν εχειε λόγο να κάνεις συλλογή. Αν εχεις στο σύνολο 4 σου φτάνουν για δύο ετ. Γερά εμβρυακια σου εύχομαι περιμένουμε τα νέα σου!💗

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Δόξα τω Θεώ! όλα πηγαίνουν καλύτερα. Στο νοσοκομείο ακόμη δεν ξέρω πότε θα πάρω εξιτήριο αλλά γιατί την ώρα έχει σταματήσει η αιμορραγία, έχω αίμα κανονικά εννοείται ακόμα αλλά τουλάχιστον δεν λερώνω σερβιέτα όπως στην περίοδο. Θέλω να πιστεύω πως μέραμε τη μέρα θα ελλατωθεί το αίμα και θα μπορώ τουλάχιστον να παίρνω τα utrogestan κολπικά. Έχω πρόβλημα με τα φάρμακα αυτά, περνάν από το συκώτι και μου ανεβάζουν επικίνδυνα τις τιμές. Αλλά όταν έχω αίμα δεν μπορώ να τα παίρνω κολπικά. Να δώσει ο Θεός να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος και αυτά να είναι απλά παρελθόν! Και η γιατρός εδώ που είδε το μωρό κορίτσι μας είπε είναι και το ίδιο μου ξανά είπε σίγουρα η γυναικολόγος μου που πήγα για υπέρηχο την ημέρα που ήρθα νοσοκομείο. Μου λέει σίγουρα κοριτσάκι είναι.!!! Περιμένουμε με λαχτάρα και τεράστια αγάπη αυτό το μωρό!!!! Γερό να είναι, αυτό παρακαλάμε όλοι και η εγκυμοσύνη να φτάσει αισίως ως το τέλος!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!

@Ngsofia μου πολύ καλα τα νέα σου!! Με το καλο να γίνουν βλαστοκυστες όσο γίνεται περισσότερα και να μπορέσετε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, να ησυχάσεις και εσύ απο τις ωοληψιες!

@melitiniღ μου χαίρομαι που είναι καλύτερα τα πράγματα!! Παρελθόν θα είναι, θα δεις, σε λίγους μήνες θα καλωσορισετε την μπουμπού σας!!

@flowerv @Asteria22 κορίτσια πώς είστε εσείς;;

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου 😍

@Ngsofia υπεροχα τα νεα σου ευχομαι να κανετε αρκετες γερες βλαστοκύστες 🥰

@melitiniღ  το κοριτσακι σας ήρθε για να μείνει! Εύχομαι γρήγορα να πας σπιτάκι σου και ολα να πανε καλα 🥰

@almira εσυ πως σκοπεύεις να πορευτεις ? Εισαι έτοιμη για το επόμενο βήμα?

Εγω περιμένω να φτάσει η ημέρα ωορρηξιας να ξεκινήσουμε προγεστερονη και να γίνει η εμβρυομεταφορα! Τέλος του μηνα με αρχές του επόμενου λογικα ! 

@Asteria22πως εισαι κορίτσι κου?

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου 😍

@melitiniღ  το κοριτσακι σας ήρθε για να μείνει! Εύχομαι γρήγορα να πας σπιτάκι σου και ολα να πανε καλα 🥰

Εγω περιμένω να φτάσει η ημέρα ωορρηξιας να ξεκινήσουμε προγεστερονη και να γίνει η εμβρυομεταφορα! Τέλος του μηνα με αρχές του επόμενου λογικα ! 

Σκέφτομαι στον επόμενο κύκλο να ξεκινήσω προετοιμασία για ετ. Τώρα πότε θα είναι αυτό, έτσι όπως είναι ο κύκλος μου, κανείς δεν ξέρει! 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Zenia z είπε:

Μπράβο πολυ καλα τα πήγες μακαρι να έχετε όσες περισσότερες βλαστοκυστες γίνεται.  Το σπέρμα το φτιάχνουν μη σε ανησυχεί. Καλα τα λέει ο γιατρός δεν εχειε λόγο να κάνεις συλλογή. Αν εχεις στο σύνολο 4 σου φτάνουν για δύο ετ. Γερά εμβρυακια σου εύχομαι περιμένουμε τα νέα σου!💗

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου μακαρι!!! Αναμένω ενημέρωση για γονικοποιησεις αλλά αναρωτιέμαι αν ενημερωνουν Κυριακή.. Ο γιατρός είναι της άποψης να βαλουμε ένα μιας και έχω  ήδη κ μια άριστη βλαστοκύστη και δεν είναι τόσο υπέρ των διδύμων κυήσεων λογο υψηλότερου κινδύνου βέβαια μας είπε ότι θέλετε και εσείς αποφασίζετε.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!

@melitiniღ όλα πηγαίνουν καλύτερα κορίτσι μου!! Υπομονή κ πίστη το κοριτσάκι σου είναι εκεί και περιμένει να σας συναντήσει!!!

@almira @flowerv Σας ευχαριστώ πολυ κορίτσια μακάρι να παμε καλα και να μην κάνω άλλη ωοληψία.. Και εμένα μου είπε ο γιατρός λόγο διπλής ωοληψίας θα αργήσει να μου έρθει περίοδος ενώ ήταν να μου έρθει από βδομάδα θα κάνει γυρω στις 14 μέρες. 

Αφού το αποφάσισες κορίτσι μου  να ξανα προχωρήσεις σε ετ με το καλό θα έρθει η ώρα και να είναι και η τυχερή!!!

@flowerv αντε ωραία κοντεύει  ο καιρός με το καλό!!! Σε φυσικό κύκλο πας κ εσύ ε; κάνεις τεστ ωορηξιας; εμένα μου είπε όταν έρθει η ώρα να κάνω κ τεστακια

@Asteria22 πως εισαι;

Δημοσίευση

Αντε με το καλό @almira!!!

@Ngsofia παρακολουθούμε τον κυκλο ανα 3 μερες με υπερηχο και αιματολογικές! Δεν μου είπαν κάτι για τεστακια ωορρηξιας εγω κανω πάντα 15-16 μερα του κύκλου ωορρηξια δηλαδη αυτήν την Τετάρτη ή Πέμπτη, αύριο εχουμε παλι υπερηχο!

Και οι δικοί μου γιατροι ειναι κάθετοι για 1! Ουτε λόγος να βαλουμε 2! 

Δημοσίευση

Ναι μάλλον αύριο θα πάρουν πιστεύω αν ηταν θα ειχαν παρει ως τωρα..

Ναι θα αποφασίσουμε όταν έρθει η ώρα.. Μου είπε αν δεν αντέχεις καθόλου να δεις αρνητική χοριακή βάζουμε δύο αλλά έτσι ρισκάρουμε και με το ενδεχόμενο να πιάσουν δύο. Αλλιώς μου λέει βάζεις ένα. Επίσης μου είπε είσαι κ αδύνατη οπότε είναι προτιμότερο ένα. Η αλήθεια είναι κ εγώ φοβάμαι με δύο. Βέβαια δεν πιάνουν πάντα και τα δυο. 

Ας δούμε τώρα τι αποτέλεσματα θα έχουμε με βλαστοκύστες και ένα ένα όλα θα γίνουν.

Εσυ τώρα έχεις σκεφτεί αν θα βάλεις πάλι δυο; 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Αντε με το καλό @almira!!!

@Ngsofia παρακολουθούμε τον κυκλο ανα 3 μερες με υπερηχο και αιματολογικές! Δεν μου είπαν κάτι για τεστακια ωορρηξιας εγω κανω πάντα 15-16 μερα του κύκλου ωορρηξια δηλαδη αυτήν την Τετάρτη ή Πέμπτη, αύριο εχουμε παλι υπερηχο!

Και οι δικοί μου γιατροι ειναι κάθετοι για 1! Ουτε λόγος να βαλουμε 2! 

Ναι και εγώ έχω ψιλο σταθερή ωορηξια 12η 13η μέρα μου είπε κ για υπέρηχο ναι. Ovitrelle θα κάνεις η οχι μόνο την προγεστερονη;  

Είσαι και μικρή δεν υπάρχει λόγος για 2. Ένα και να είναι τυχερο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

@melitiniღ όλα πηγαίνουν καλύτερα κορίτσι μου!! Υπομονή κ πίστη το κοριτσάκι σου είναι εκεί και περιμένει να σας συναντήσει!!!

@almira @flowerv Σας ευχαριστώ πολυ κορίτσια μακάρι να παμε καλα και να μην κάνω άλλη ωοληψία.. Και εμένα μου είπε ο γιατρός λόγο διπλής ωοληψίας θα αργήσει να μου έρθει περίοδος ενώ ήταν να μου έρθει από βδομάδα θα κάνει γυρω στις 14 μέρες. 

Αφού το αποφάσισες κορίτσι μου  να ξανα προχωρήσεις σε ετ με το καλό θα έρθει η ώρα και να είναι και η τυχερή!!!

@flowerv αντε ωραία κοντεύει  ο καιρός με το καλό!!! Σε φυσικό κύκλο πας κ εσύ ε; κάνεις τεστ ωορηξιας; εμένα μου είπε όταν έρθει η ώρα να κάνω κ τεστακια

@Asteria22 πως εισαι;

στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου 😍

Σας ευχαριστώ πολύ για τον ενδιαφέρον!!  🌼Εγω βρίσκομαι στη βασανιστική αναμονή των 9 ημερών για να κάνω χοριακη. Δεν περνάνε οι μέρες με τίποτα και με έχει κατακλύσει ένα rollercoaster συναισθημάτων. Φόβου και ελπίδας ταυτόχρονα. Φοβάμαι τόσο την αποτυχία, αλλά έχω μέσα μου και μια μικρή ελπίδα μήπως και πέτυχε. 

Δημοσίευση

@Ngsofia με το καλό να έχετε ευχάριστα νέα για τις γονιμοποιήσεις και τα εμβρυακια σας! 💖💙

@flowerv κορίτσι μου υπομονή, λίγο ακόμα και έφτασε η στιγμή της ΕΤ. Ολα καλά θα πάνε!! Εχω πολύ καλό feeling για σένα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Ναι θα αποφασίσουμε όταν έρθει η ώρα.. Μου είπε αν δεν αντέχεις καθόλου να δεις αρνητική χοριακή βάζουμε δύο αλλά έτσι ρισκάρουμε και με το ενδεχόμενο να πιάσουν δύο. Αλλιώς μου λέει βάζεις ένα. Επίσης μου είπε είσαι κ αδύνατη οπότε είναι προτιμότερο ένα. Η αλήθεια είναι κ εγώ φοβάμαι με δύο. Βέβαια δεν πιάνουν πάντα και τα δυο. 

Ας δούμε τώρα τι αποτέλεσματα θα έχουμε με βλαστοκύστες και ένα ένα όλα θα γίνουν.

Πάλι για δύο σκεφτόμουν αλλά θα δω τι θα πει και ο γιατρός. Βασικά μάλλον ότι πει αυτός θα γίνει!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Asteria22 είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ για τον ενδιαφέρον!!  🌼Εγω βρίσκομαι στη βασανιστική αναμονή των 9 ημερών για να κάνω χοριακη. Δεν περνάνε οι μέρες με τίποτα και με έχει κατακλύσει ένα rollercoaster συναισθημάτων. Φόβου και ελπίδας ταυτόχρονα. Φοβάμαι τόσο την αποτυχία, αλλά έχω μέσα μου και μια μικρή ελπίδα μήπως και πέτυχε. 

Πότε έχεις χοριακή; ναι, αυτό το εννιαημερο είναι πολύ αργό και βασανιστικό. Θα περάσει όμως!

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Asteria22 είπε:

@Ngsofia με το καλό να έχετε ευχάριστα νέα για τις γονιμοποιήσεις και τα εμβρυακια σας! 💖💙

@flowerv κορίτσι μου υπομονή, λίγο ακόμα και έφτασε η στιγμή της ΕΤ. Ολα καλά θα πάνε!! Εχω πολύ καλό feeling για σένα!! 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου!!!!Μακάρι!!!

Αχ αυτή η αναμονή φαντάζομαι... περνάνε χίλιες σκέψεις από το μυαλό.. Λίγο υπομονή να πας για χοριακή και να είναι πολύ μεγάλη!!!!

@almira όπως αποφασίσετε σημασία έχει να ειναι τυχερο/α!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Ngsofia είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου!!!!Μακάρι!!!

Αχ αυτή η αναμονή φαντάζομαι... περνάνε χίλιες σκέψεις από το μυαλό.. Λίγο υπομονή να πας για χοριακή και να είναι πολύ μεγάλη!!!!

@almira όπως αποφάσισε σημασία έχει να ειναι τυχερο/α!!

Αυτό ακριβώς, μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και ένα υγιές μωρό θέλουμε!!

Δημοσίευση

@Ngsofia όχι δεν μου εχει πει κατι τέτοιο απο οτι καταλαβα προγεστερονη κατευθείαν! 

@Asteria22Μακαρι να πανε ολα καλα για όλες μας !! Εσύ τωρα μεσα στη βδομάδα θα μάθεις τα νεα ? Αχχ καλη επιτυχία κορίτσι μου 😍

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

@Ngsofia όχι δεν μου εχει πει κατι τέτοιο απο οτι καταλαβα προγεστερονη κατευθείαν! 

@Asteria22Μακαρι να πανε ολα καλα για όλες μας !! Εσύ τωρα μεσα στη βδομάδα θα μάθεις τα νεα ? Αχχ καλη επιτυχία κορίτσι μου 😍

Ναι, μέσα στη βδομάδα!!! Σ’ ευχαριστώ πολύ!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Κορίτσι μου συγχαρητήρια για την ωοληψια σου! Εύχομαι να έχετε πολλές γονιμοποιησεις! 🙏 🙏 

Πόσο πολύ μοιάζουν οι ιστορίες μας! Κι εγω έτσι πήγα στην κορη μου με τρεις ωοληψιες, η πρώτη με ηπια διέγερση, η δεύτερη φυσικός κι έκανα και μια τρίτη πήραμε 6 κι εμείς! 4 βλαστοκυστες σύνολο,  βάλαμε δύο. Εύχομαι εσεις να έχετε περισσότερες βλαστ σ αυτή την προσπάθεια!!

Όσο για την εμβρυομεταφορα, φυσικά η απόφαση είναι δική σας, αφού σας δίνει την επιλογή. Όμως να ξέρεις ότι αν βαζουν δύο ειναι για να αυξησουν τις πιθανοτητες να πετυχει το ενα, οχι για να πιασεις διδυμα. Το ενδεχομενο για διδυμα παντα υπαρχει,αλλα δεν ειναι τοσο ισχυρο στην ηλικια που είσαι. Αν ηταν ελεγμένα από προεμφυετυτικο, ασυζητητί θα σου έβαζε ένα, τώρα σκεφτείτε το καλά. Κι εγω έτσι έλεγα τότε, φοβόμουν τα δύο, ο δικός μου όμως ήταν ανένδοτος στα 38+ και τελικά έβαλε δύο. Και μετά έλεγα πόσο καλά έκανε. Νομίζω ότι από μια ηλικία κι έπειτα είναι ρίσκο να βάζεις ένα μόνο.... Χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω, σκεφτειτε και συζητηστε με τον γιατρο τα παντα. Ευχομαι να πάνε όλα τέλεια!! 🙏 🙏 ♥ 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια!  Μαρία μου εμείς πίνουμε Humana platinum 1 και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Το πίνει ευχάριστα και δεν είχα ποτέ κανένα θέμα. Το μόνο κακό ότι το παραγγέλνεις δεν το έχει το σούπερ μάρκετ. Αλλα αν κάνεις εγγραφή στο σάιτ του το παίρνεις με έκπτωση.    Σε άλλα νέα, εμείς ξεκινήσαμε με λαχανικά. Καρότο, πατάτα κολοκυθάκι για μια εβδομάδα και σήμερα μπήκαμε σε φρούτο, αχλαδακι. Δεν τρώει ακόμα η αλήθεια, όλα φεύγουν πάνω στην σφαλιάρα! Θα μάθει που θα πάει 😅  Από κρέμες δεν θέλει να δώσω ρυζάλευρο. Μας πρότεινε κρέμα δημητριακών ή βρώμης και μου είπε όταν κάνουμε την εισαγωγή στα φρούτα ότι μπορώ να την κάνω με ένα φρούτο για να είναι πιο γευστική.    Γενικά κάνει όλη μέρα τούμπες και όταν δεν με βλέπει κλαίει.. την βάζω στο πάρκο και μόλις με χάσει την πιάσει υστερία! Και φυσικά οοολη μέρα τσιρίζει😆  Με τον ύπνο πως τα πάτε ;;
    • Μήπως εννοείς το επίδομα κυοφορίας  κοριτσι μου;;
    • Κοριτσι μου, μακάρι αυτή να είναι η τελευταία ταλαιπωρία που θα χρειαστεί να υποστείς. Δες τι θα σου πουν οταν πας απο εκεί, και άμα νιώθεις ότι δεν σε καλύπτουν αυτά που θα ακούσεις, ίσως να είναι καλύτερα να φύγεις απο αυτούς. Ξερω βέβαια ότι και η διαδικασία να βρεις άλλο γιατρό δεν ειναι εύκολη ή ευχάριστη. 
    • Κορίτσι είσαι μισθωτή και την έκανες; Εμένα ως ελεύθερη επαγγελματίας μου είπαν αφού γεννήσω κάνω αίτηση για το 9μηνο. 
    • @ΜαρίαΔημήτρης ειναι σχεδον απίθανο βα έχει αλλεργία σε κάποιο απο αυτά τ δύο φρούτα γι αυτο τ ξεκινανε μαζι. Μισο μήλο κ μισο αχλαδι αμα τ αλεσεις ζήτημα να βγει 2 3 κουταλιές της σούπας. Στις αρχές ουτως η αλλως ποσο θα φαει? Αντε καλη αρχή!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...